- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.841
Cnm hıc pazara cıkmadıgım ıcın bılmıyorum ama bızımkıler daha gec vakıtte aldıkları ıcın ole dedım ama bugun cıkıcam pazara salatalık malzeme almaya ozaman bakarım aklımda olsun...
Hosgeldın cnm nasıl gıdıyor ıs ıyıdır umarım !
Evt cnm anka kusu yaptırdım ayak bılegıme resmını eklıyorum baka bakalım begenecekmısın? Cnm acısı konusunda supen olmasın ılk basta kan aldırırkenkı kadar bı acı oluyor sonra vucut acıyı tanıyor zaten ole ızdıraplık bı durum soz konusu deıl.Ama yaptıracagın sey konusunda cok secıcı olmalısın gercı kapatma yaptırabılırsın daha sonra ama genede rısk etme derımm...
Eki Görüntüle 417279
hahaa..kızım sizden bacak fotosu istemiyoruz herhalde....ben nasıl çekiyorum..sadece terazinin ekranı çekin..yapamıyosan diyecek bişeyim yok..gelsin bacaklarrrrrrbende cıbıl tartılıyordum artık cıbıl tartılamıcam
ah kuşummm benim..demek çok yoruluyosun orada
harikaaaaa
renkli ve bileğini sarıyo gibi bayıldımm
ay çok hevesleniyorum :)))
ben bugünde işteydim geldim yemek bulaşık derken anca girebildim
işe alışmaya çalışıyorum ama çok zor
ben katipleri sadece yazı yazıyolar sanıyodum
megersem hakimin yaptıgı herşeyi onlar yapıyo hakim en son tek bir imza okdar :)))
Günaydın Kızlarrr,
Mursh kurallarını okudum çok güzel, uygularım ben, yalnız bu hafta yine eşim yok annemlerde kalıyorum orda tartı yok varda pili bitmiş kaldırmış biryere
o yüzden tartımın resmini çekemiyeceğim , zayıfladığımı hissediyorum ama tartılamayacağım.
Dünkü Menüm:
Sabah: k-fleks + süt
Öğlen: 1 porsiyon zeytinyağlı bakla
Ara: 3 tane gofret:18:
Akşam: Çorba + yarım tabak bol salatalı makarna
Spor: yok -
annemlerde kaldığım için çok ,iç açıcı menülerim olamıyor haliyle.
günaydın cnm nasılsın dün nerelerdeydin biz epey kaynattıksenin de benim menü gibi az ama karışık bu hafta es geçiyorum çünkü annendeymişsin bende anneyi uğurladım düzene giricem inş
Günaydın canım arkadaşım, iyiyim çok şükür, bu kurallar çok iyi oldu ya, valla okudum şimdi hemen kendime bi çeki düzen verdim.
Şimdi tost yiyecektim şöyle büyükçe bir parça, vazgeçtim, annem çantama muz koymuş onu yedim
Hemen aklktım su şişemi doldurdum yine günde 2 lt. içmeye başlıyacağım.
1 haftadır bekleyen meyvelerim elmalarım gözüme güzel görünmeye başladı, çünkü epeydir yemiyordum meyve, canım tatlı çekince çikolata yiyordum.
Yani ben bu kurallardan çok memnun kaldım.
Bu arada oh çok şükür, artık kendi düzenini kurup sende bi rahatlarsın inşallah, menülerini filan kendin hazırlarsın kaçamak yapmazsın böylece, annen evde olunca mutlaka o hazırlamış oluyordur tabi, yemesen olmazdı. oğluşun bu sabah nasıl gitti okula düzelme varmı biraz daha?
günaydıın kardişlerim....sizler de benim bebeklerimsiniz artık....:)))
Günaydın cimcime hoşgeldin, ay nickin ne güzelmiş çocukluğumu hatırlattı banagünaydıın kardişlerim....sizler de benim bebeklerimsiniz artık....:)))
aynen cnm göz görmedimi gönül katlanıyoda evde hazırlanmış miss gibi ev yemeği 1 çatal alayım diyosun ama ağzını değdimi gerisi geliyo bunu anladım ya hep ya hiç yanioğlum daha iyi arabayı karşıdan görünce başlıyo zırlamaya ama görmelisin hem ağlıyo hem el sallayıp öpücük atıyo
günaydın cimcime hoşgeldin
aynen cnm göz görmedimi gönül katlanıyoda evde hazırlanmış miss gibi ev yemeği 1 çatal alayım diyosun ama ağzını değdimi gerisi geliyo bunu anladım ya hep ya hiç yanioğlum daha iyi arabayı karşıdan görünce başlıyo zırlamaya ama görmelisin hem ağlıyo hem el sallayıp öpücük atıyo
günaydın cimcime hoşgeldin
3
Günaydın cimcime hoşgeldin, ay nickin ne güzelmiş çocukluğumu hatırlattı bana
evet bencede ya hep ya hiç, ağzına sürdünmü gerisi geliyor.
ayy ne alem senin bu oğluşun yaa valla gözümde canlandırdım gülmekten bir hal oluyorum kendi kendime Allah iyiliğini versin yaa
ne var ne yok...nasıl gidiyo diyetler bakeem
Allahın izni ile bugünden itibaren sıkı gidecek artıkın yeni kurallarımız sayesinde
ben bu sabah itibari ile salıklı beslenme programıma geri dönüyorum, bekle beni 57 kio :)
ne var ne yok...nasıl gidiyo diyetler bakeem
Allahın izni ile bugünden itibaren sıkı gidecek artıkın yeni kurallarımız sayesinde
ben bu sabah itibari ile salıklı beslenme programıma geri dönüyorum, bekle beni 57 kio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?