Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne var ne yok...nasıl gidiyo diyetler bakeem

biraz savsakladıydıktıı ordan kelli işler kesat, neyseki yönetim duruma el attı artık sıkı yönetim ilan edildi bilemiyorum yani.... konuşmama yasağı bile geldi yaniiii en az beş mesaj yaaa..... artık kaptanı nasıl bezdirdiysek.............

BAKIN 5 MESAJ HAKKIMI TAMAMLADIM, YAZMAYACAKTIM AMA HADİ NEYSE YAZIYORUM

evet okudum kurallarınızı...çok güzel olmuş...eğer uyarsanız çok yardımı olur size...benden tavsiye paylaşım ne kadar çok olursa sorumluluk o kadar artıyor...sorumluluk artınca da veriyosun zaten:))
evet canım hakkaten öyle ben burda aktif olduğum zamanlar kilo veriyordum , 2 haftadır işlere daldım giremiyorum sık sık saldım çayıra mevlam kayıra oldu yani
sana katılıyorum cnm bugünden sonra yeni kurallar sebebiyle daha sıkı tutmak gerekiyo :18:
yaşasın sıkı yönetim yaşasın bu alçak rejim

betüş hoşgeldin menün güzel inşallah uyarsın, ben bugünkü menümü bilemiyorum bakalım şansıma bahtıma neler olacak.
öğleden sonra görüşürüz kızlar öpüyorum.

*** 9. Takım Takım içi Genel Kurallar ***

1) Her Cuma saat 12.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. 3 Hafta Tekrarlanması halinde DİSKALİFİYE EDİLİR.
** BKNZ 4. KURAL AÇIKLMASI !

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak ZORUNLUDUR.

*Menülerinizi ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahtan toplu olarak yazmanız okuyan ve yorumlayan açısından kolaylık sağlayacaktır.İlgili günde yaptığınız SPOR mutlaka menunun altına yazılmalıdır.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

* Her üyenin menülerine yorum yapmak esastır.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üstüste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği taktirde DİSKALİFİYE olacaktır.

** Bir üye herhangi bi sebepten diskalifiye edilirse.Süresiz olarak CUMA ZAYIFLAMA YARIŞLARINA katılma hakkını kaybeder.Hiç bir takımda birdaha yarışa katılamaz.

5) Hergün 5 mesaj minumum yazma zorunluluğunuz bulunmaktadır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır.

*Her üye msj sayısını kendisi sayacaktır.Yazdıgı msjın başlık bölümüne yazdığı msj kacıncı msjsa o rakamı yazmalı…

6) 3 hafta üst üste kilo veremeyen üye DİSKALİFİYE edilir.

* Her Cuma kilo bildirimleri tartı fotosu ile yapılmalıdır.Bu sayede hiçbir takım üyesinin aklında ? Kalmamış olur.

6) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

7) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha deneme süre verilebilir.

8) 8. takım kardeş takım zamanınız oldukca 8. takımla bağlantıya geçiniz.Link aşağıdaki gibidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Bu kurallar 16.05.2012 Çarşamba günüden itibaren 9.takım topiğinde yayınlanmıştır.Kuralların herbirine uymak zorunludur…

Notlar ;

1. Tartı fotosunu koymak zorunludur.İstisna durumlarda açıklama takım üyelerine yapılmalıdır.
  2. Her üye kendi msj sayısının kendi takip edecek.Yazdığı msj kaçıncı mesajsa başlığa o rakam yazılmalıdır.
  3. Kardeş talkıma düzenli ziyaret yapılması ıkı komsunun duvarlarını yıkması ıcın onemlıdır.Zaman buldukca kardeş takım ziyaret edilmelidir.
  4. Menülerinizi Sabah; Ara; Öğle; Ara; Akşam; Ara; Spor; şeklinde yazarsanız dha anlaşılır olur.Menüleri ilgili günün akşamı yada ertesi gün sabahı yazabılırsınız...

Yeni kurallarımız ve uygulamamız takımımıza birlik bütünlük getirmesi temenisiyle HAYIRLI OLSUN beybilerrrr

MursH

Kardeş takımımızın uygulamaya koyduğu bi yenilik.Hoşuma gitti arakladım

Bundan sonra her hafta haftanın ÇALIŞKAN TEMBEL ve SPORCU üyesini seçicez...

Şöyle ki;

O hafta en çok kiloyu veren üye ''Haftanın Çalışkan Üyesi''

En az kilo veren ''Haftanın Tembel Üyesi''

En fazla spor yapan ''Haftanın Sporcu Üyesi'' seçilecek.Tabiki sporcu üyeyi seçebilmemiz için herkesın yaptığı spor dksını menulerınde paylasması gerek...

Cumartesi günleri benim tarafımdan liste yayınlanacak.Önerileriniz varsa söyleyin eklemede yapabiliriz.

Valla mesaj sayısını doldurayım diye yazmıyoruuum... bu benim doğal geveze halim :)))

akşam Ömer Çelakıl da Maranki vardı. Dedi ki marulda sütte bulunan kadar kalsiyum varmış.... bizim evdeki herkez biliyormuş... benden bilgi saklıyorsunuz hııhhhh dedim

Sonracıma yazın serinletici meyveler kışın ısıtıcı meyveler çıkarmış. Salatalık suyunu dedi biz zayıflama kamplarında akşam yatmadan önce veririz dedi.... bağarsaklara rahatlık verirmiş bu yalnız yaşayanlara uyar herhalde

birde kırmızı turp karaciğeri temizliyormuş.... ona biri demişki kök olan toprağın altından çıkan her şeyi yiyin... işte turp,havuç bişiler daha vardı elinde böyle yanii....

betüş hoşgeldin menün güzel inşallah uyarsın, ben bugünkü menümü bilemiyorum bakalım şansıma bahtıma neler olacak.
öğleden sonra görüşürüz kızlar öpüyorum.

inşallah canım yaa.... hadi bakalım menünü bekliyoruz her gün birinin menüsünü seçecem ertesi gün bende onları yicem.... ne yesem derdine soon... gelsin kopyalaar....

murshcum yaktın biziii yok yok şaka maka baya gaza geldim süpper oldu ben çok sevdim bu olayı ama herkez uymaya çalışırsa güzel olur.... yani tek kişilik performans yaptırmayın burda bana.....

birde arkadaşlar bir şey dicem sabah uyanır uyanmaz su için ılık olmasada işe yarıyor benden söylemesi.... ben bildiğin çeşme suyu içiyorum iki gündür.... süper işe yarıyoor....... ilk mideye giren su olmalıymış anladım.....

salatalığa dikkat et...fazla kaçırırda bağırsakların fazla rahatlarsa Allah muhafaza...spora da gidiyosun...fena olur çok fena:))

canımcım begenmene sevındımmm Hadı bakalım fadımeyle aranızda buyuk cekısme olacak sanırsam haftanın sporcu ŞİRİNLERİ sizi

cnmm sadece ekranı ceksen bıle olur bıde dıjıtalse ındıkten sonra ustunden 1 2 dk rakamı gosterıyor tartıda onuda cekebılırsın....FOTO EKLEMEYI TARIF ETTIM UMARIM BILMEYENLERIN ISINE YARAR !

cnm msj saymaya baslamıssın bıle zor olmasa gerek yazacagın msj ustune baslık atacaksın sadece ...

Spor super fdıme abla tebrıkler menunde gayet basarılı aynı tempoda devam...Bu arada foto eklemeyı tarıf ettım dene ıstersen bı ?

valla mursh bu akşam kuzey güneyi izlicektim senin yüzünden spora gittim.... sıkı yönetim ilan etçek zaman mıydı.... aaaaa

Puhahahhahah yasasın kotuluk ben bırazdan netten ızlıycem ısler bıtınce sana ozet gecerım beybııımmm

Begenmene sevındım tatlımmmm Sımdılık bıraz koyu duruyor soyulsun kabuk atsın daha oturacak renklerı sanırsammm

Ayy cnmm devlet daıresıne kapagı attın yaa gerısı bos kalkarsın sn o ısınde altındannn...Edusss kurallar hakkında ne dusunuyorsun uygulaya bılşecekmısın bu durumda !

bugünkü menüm

sabah kahvaltıda menemen saat 7 de eşim yaptı :)))
çay

ara yok

öğle ince lavaşa döner
büyük ayran

ara çay

akşam et haşlama
1 gofret (

yatarken form çay içecem

Menun aslında genel olarak fena deıl sonkı gofret harıc

Yaprak sarmalar fazla kacmıs bebekkk...

Beyenmene sevındım tatlımmm daha onceden bılgı verdıgın durumlar dahılınde sorun yok cnmcıımmm ıdare ederız herzaman

Menun super cnm gofretlerı gormuyorum gormuyorummm...

günaydıın kardişlerim....sizler de benim bebeklerimsiniz artık....:)))

Gunaydın tatlımmm enerjıne saglık

Ahhh nagıs bende 3 haftalık hakkımın 1 ını bu hafta kullanıcam ama sonra sız gorun kardesınızı bakın neler oluyorr...Bu kurallar ıyı gelecek bıze emın olun

evet okudum kurallarınızı...çok güzel olmuş...eğer uyarsanız çok yardımı olur size...benden tavsiye paylaşım ne kadar çok olursa sorumluluk o kadar artıyor...sorumluluk artınca da veriyosun zaten:))

Evt cnm bızde paylasımı arttırmak ıcın bole kuralalr koyduk onceden bole seyler yoktu bızım takımımızda ılk defa denedık ıns ıse yarar...

Menun super cnmm ıns uyabılırsınnn..Bu arada sporunu dk olarak yazarsan ıyı olur cnm tablo tutucammm

Delı yaaa Faydalı bılgıler tesekkuler cnmm benım

Tabıkıde cnmm azraıl gıbı tepesındeyım uymayana ŞŞUUTTTT ve golll yapıcazzz.Uyanların gunahı ne demı ama Su ısını yarından ıtıbaren bende denıycem....

Günaydınn Beybilerrr ...

Çevremden aldıgımmm aldın başını gidiyorsun uyarılarından sonra koydugumuz kuralların ne kadar manidar olduğunu anladım...Herkes sozlesmıs sankı yahuuu Neyse gorur onlarrr

Evt arkadaslar dun evde mısafırler vardıı 2 tane fıstıklı baklavayı luplettım :26:

Dünkü Menüm ;

Sabah;

2 dılım kepek ekmegınden tost

Öğle;

Yok

Akşam;

3 yk tze fasulye
cacık

Ara;

2 fıstıklı baklava

Spor;

15 dk

Su;

1,5 lıtre...

murc bişey yememişsin ki cnm ya 2 dilim baklavanın lafımı olur
banada bir karton winston gönder depoya inmişken

Sporuma gelince ilkinin iki katı bir spor listesi verdiler elime bir buçuk saatten önce mıçımı yırtsam bitmiyor....

Şöyleki;

20 dakka eliptik.... 12 buçukuncu tura kadar geliyorum 160 k yakıyorum.... aletin yalancısıyım
80 karın hareketi
80 yarasa gibi sark kalk
45 kolları aç kapa 2 kg lik neydi onların adı ağarlıklarda adı neydi leeyynnn aaaaaaaa unuttum bak
45 kollar aşağı yukarı
45 kollar yukardan arkaya..... bişi anlamadığınıza eminim
45 18 kg ile kendine çekilen alet
45 çekerek omuz ve sırt çalışması
45 iterek omuz ve sırt çalışması
80 bacaklarla içe itilen alet
80 bacaklarla dışa itilen alet
30 yarım mekik ayyy bunu bir yatma yeri var popon aşağıda kalıyo ayakların yukarda kadın doğum sahneleri gibi.... belinin altında bir tümsek, çok zor kalkılıyor, ama nasıl mideme kramp giriyor dehşett... otuz amaa her 10 tane de bir mola.... ayyy ayyya aaayy diye diye oyy kaldım böyle diye diye zor yapıyorum... bunu ben kafadan ekledim 3 gündür yapıyorum ama göbeğe iyi geldiiii...devam edersem daha fazla yapabilirim belki ilerde ve süper etki etceği belli.....

en son 15 dakka yürüyüş koşu bandında ama bunu atlaya biliyorum diğerleri beni telef ediyor zaten.....

gün içindede sağa saol yürüyerek gidip geldiğimmden 1 saatlik bir yürüme olayım var....

en az bir buçuk saat maksimum 2 saat spor yapıyorum yani.....

slm kızlar bugün spor yaptıgımız yerde erkek girmez demişlerdi yürüyüşten sonra hoca bize egzersiz yaptırıyor bacak ,bel ,kol ,göbek hareketleri .spordan sonra çay simit ikramı oluyor tabi simiti alıp ablamın çocuklarına veriyorum.asıl mesele erkekler daldı içeri büyük çay termoslarını getirmiş biri biride simit kutusunu sinirimde ordaki hocaya kızdım bize erkek girmez dediniz biz rahat giyindik .bundan sonra pardesüylemi yapmak zorundayız .şikayet etcem dedim ordaki kadınlar bişe olmaz dediler ama ben uyarı amaçlı müdüre çıkıp söyledim kapının kilitlenmesi gerekli olmaz böyle biz kapalılar olarak spor yapmaya hakımız yokmu dedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…