- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.861
ne var ne yok...nasıl gidiyo diyetler bakeem
evet canım hakkaten öyle ben burda aktif olduğum zamanlar kilo veriyordum , 2 haftadır işlere daldım giremiyorum sık sık saldım çayıra mevlam kayıra oldu yanievet okudum kurallarınızı...çok güzel olmuş...eğer uyarsanız çok yardımı olur size...benden tavsiye paylaşım ne kadar çok olursa sorumluluk o kadar artıyor...sorumluluk artınca da veriyosun zaten:))
yaşasın sıkı yönetim yaşasın bu alçak rejimsana katılıyorum cnm bugünden sonra yeni kurallar sebebiyle daha sıkı tutmak gerekiyo :18:
Günaydın beybiler,
Bu günkü menüm;
Uyanır uyanmaz su
Sabah
2 yumurtayı yağsız olarak içine azcık tuz ve kırmızı biber katarak pişir dim
1 dilim kepekli ekmekle yedim
Ara 1 çilekli süt
Öğle
1 tabak patatesli tavuklu yemek
Ara 1 elma
Akşam 1kase yoğurtlu kfleks...
ve Spor ve finiş
planlar böyle bakalım sadık kalabilcekmiyim.............,,
betüş hoşgeldin menün güzel inşallah uyarsın, ben bugünkü menümü bilemiyorum bakalım şansıma bahtıma neler olacak.
öğleden sonra görüşürüz kızlar öpüyorum.
Valla mesaj sayısını doldurayım diye yazmıyoruuum... bu benim doğal geveze halim :)))
akşam Ömer Çelakıl da Maranki vardı. Dedi ki marulda sütte bulunan kadar kalsiyum varmış.... bizim evdeki herkez biliyormuş... benden bilgi saklıyorsunuz hııhhhh dedim
Sonracıma yazın serinletici meyveler kışın ısıtıcı meyveler çıkarmış. Salatalık suyunu dedi biz zayıflama kamplarında akşam yatmadan önce veririz dedi.... bağarsaklara rahatlık verirmişbu yalnız yaşayanlara uyar herhalde
birde kırmızı turp karaciğeri temizliyormuş.... ona biri demişki kök olan toprağın altından çıkan her şeyi yiyin... işte turp,havuç bişiler daha vardı elinde böyle yanii....
beğendim beeen..... bende zaten bir not tutmak istiyordum, yaptığım sporun çetelesinin tutmak istiyordum.... çünkü bazen çok salıyorum kendimi... amaan gitmeyivereyime dayanıyo iş.... gidincede çıkmak bilmiyorum o ayrı
1- ben cıbıl tartılıyorum cıbıl bacaklar mübah mıdır
2- mesaj takibi benim için miimkin değil çünkü çenem maşallah çok çalışıyo ayynı anda hem tel hem patron hem forumu idare ediyorum... bu bana uymadı....
diğerlerine itirazım yohturr...
ögle 7 badem 1 b süt 1 salatalık
spordan sonra kardeşime ugradım 3 bisküvi 1 sütlü neskafe
akşam 3 k yogurt,3 k kıymalı yagsız kabak yemegi .1 küçük kase yayla çorbası,1 salatalık 2 lt su bitti 1 lt daha içicem sonra 1 7 otlu çay içerim 2 k kayısıyla
toplam sporum sabah 90 dakika hızlı tempoda spor +45 dakika fitness
valla mursh bu akşam kuzey güneyi izlicektim senin yüzünden spora gittim.... sıkı yönetim ilan etçek zaman mıydı.... aaaaa
harikaaaaa
renkli ve bileğini sarıyo gibi bayıldımm
ay çok hevesleniyorum :)))
ben bugünde işteydim geldim yemek bulaşık derken anca girebildim
işe alışmaya çalışıyorum ama çok zor
ben katipleri sadece yazı yazıyolar sanıyodum
megersem hakimin yaptıgı herşeyi onlar yapıyo hakim en son tek bir imza okdar :)))
bugünkü menüm
sabah kahvaltıda menemen saat 7 de eşim yaptı :)))
çay
ara yok
öğle ince lavaşa döner
büyük ayran
ara çay
akşam et haşlama
1 gofret(
yatarken form çay içecem
günaydınnnn,
dünki menüm biraz karışık ama yazıcam annemleri uğurladım artık bir düzenimi oturtucam hayırlısı ile :))(umud ediyorum)
sabah
1 kase kfleks
ara
1 türk kahvesi
öğle
pilav üstü tavuk döner
ara yokkk
akşam
1 parça tavuk ızgara
1 ızgara köfte
6-7 yaprak sarma
Günaydın Kızlarrr,
Mursh kurallarını okudum çok güzel, uygularım ben, yalnız bu hafta yine eşim yok annemlerde kalıyorum orda tartı yok varda pili bitmiş kaldırmış biryere
o yüzden tartımın resmini çekemiyeceğim , zayıfladığımı hissediyorum ama tartılamayacağım.
Dünkü Menüm:
Sabah: k-fleks + süt
Öğlen: 1 porsiyon zeytinyağlı bakla
Ara: 3 tane gofret:18:
Akşam: Çorba + yarım tabak bol salatalı makarna
Spor: yok -
annemlerde kaldığım için çok ,iç açıcı menülerim olamıyor haliyle.
günaydıın kardişlerim....sizler de benim bebeklerimsiniz artık....:)))
yaseminn unutma msj sayısı yazmayı :))
murc cuma gruplarına katılmak isteyenleri inceledim acık
yaww murc yaktın sen beni hadi bu hafta 300-500gr eksiğim varda haftaya deli gibi spor + diyet yapmam lazım :44:
acaba bu hafta 100-200gr eksikmi söylesem
evet okudum kurallarınızı...çok güzel olmuş...eğer uyarsanız çok yardımı olur size...benden tavsiye paylaşım ne kadar çok olursa sorumluluk o kadar artıyor...sorumluluk artınca da veriyosun zaten:))
Günaydın beybiler,
Bu günkü menüm;
Uyanır uyanmaz su
Sabah
2 yumurtayı yağsız olarak içine azcık tuz ve kırmızı biber katarak pişir dim
1 dilim kepekli ekmekle yedim
Ara 1 çilekli süt
Öğle
1 tabak patatesli tavuklu yemek
Ara 1 elma
Akşam 1kase yoğurtlu kfleks...
ve Spor
ve finiş......
planlar böyle bakalım sadık kalabilcekmiyim.............,,
biraz savsakladıydıktıı ordan kelli işler kesat, neyseki yönetim duruma el attı artık sıkı yönetim ilan edildi bilemiyorum yani.... konuşmama yasağı bile geldi yaniiii en az beş mesaj yaaa..... artık kaptanı nasıl bezdirdiysek.............
Valla mesaj sayısını doldurayım diye yazmıyoruuum... bu benim doğal geveze halim :)))
akşam Ömer Çelakıl da Maranki vardı. Dedi ki marulda sütte bulunan kadar kalsiyum varmış.... bizim evdeki herkez biliyormuş... benden bilgi saklıyorsunuz hııhhhh dedim
Sonracıma yazın serinletici meyveler kışın ısıtıcı meyveler çıkarmış. Salatalık suyunu dedi biz zayıflama kamplarında akşam yatmadan önce veririz dedi.... bağarsaklara rahatlık verirmişbu yalnız yaşayanlara uyar herhalde
birde kırmızı turp karaciğeri temizliyormuş.... ona biri demişki kök olan toprağın altından çıkan her şeyi yiyin... işte turp,havuç bişiler daha vardı elinde böyle yanii....
inşallah canım yaa.... hadi bakalım menünü bekliyoruz her gün birinin menüsünü seçecem ertesi gün bende onları yicem.... ne yesem derdine soon... gelsin kopyalaar....
murshcum yaktın biziiiyok yok şaka maka baya gaza geldim süpper oldu ben çok sevdim bu olayı ama herkez uymaya çalışırsa güzel olur.... yani tek kişilik performans yaptırmayın burda bana.....
birde arkadaşlar bir şey dicem sabah uyanır uyanmaz su için ılık olmasada işe yarıyor benden söylemesi.... ben bildiğin çeşme suyu içiyorum iki gündür.... süper işe yarıyoor....... ilk mideye giren su olmalıymış anladım.....
Günaydınn Beybilerrr ...
Çevremden aldıgımmm aldın başını gidiyorsun uyarılarından sonra koydugumuz kuralların ne kadar manidar olduğunu anladım...Herkes sozlesmıs sankı yahuuuNeyse gorur onlarrr
Evt arkadaslar dun evde mısafırler vardıı 2 tane fıstıklı baklavayı luplettım :26:
Dünkü Menüm ;
Sabah;
2 dılım kepek ekmegınden tost
Öğle;
Yok
Akşam;
3 yk tze fasulye
cacık
Ara;
2 fıstıklı baklava
Spor;
15 dk
Su;
1,5 lıtre...
murc bişey yememişsin ki cnm ya 2 dilim baklavanın lafımı olur
banada bir karton winston gönder depoya inmişken
sporda varmısınız bana rakip
cumadan bu yana toplam 600 dakika sporum var
bitbul kim yaaafff... bana mı dedin acabaa.... pitbul deseydinn baribitbul senin dedigin hareketleri hoca sahanın içinde yeptırıyor size sahanın adını vereyim bakın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?