- Konu Sahibi Handandandan
-
- #36.881
yuuuhhh vazgeçtim been...... senle rakip felam olunmaz....
yok evdeyim çalışmıyorum noldu tırstınmı haaaaaaaaaaahaaaaaa
sporda varmısınız bana rakip
bitbul kim yaaafff... bana mı dedin acabaa.... pitbul deseydinn bari
ver bakalım sahanın adını merak ettim....
tırstım tabeee a milli atlet misin nesin şüphelendim ben senden.... sen eminim şişmanda değilsindirbir haftada 600 dakikak var mı bee.... burda da birinciliği kaptırdık ooo sheett.... ben vasat mıyım şimdi.... ezik miyim ben
Ben geldim kızlar ya her seferinde daha sık girmeye çalışıcam diyorum işler daha fena yoğunlaşıyorsabah vergi dairesindeydim yeni geldim ofise 1,5 saate yakın yol yürümüşümdür hava çok sıcaktı
bu arada sabah tartıldım 70 çıktım100 gr versem 69'ları görücem bari akşam pek birşey yemeyeyimde belki yarına 69'ları görürüm Geçmişi okuyamadım ama merak ettim okucam birazdan
şimdi bugün ki menüm
sabah
1 kase kfleks
ara
1 incir
öğlen
incecik lavaştan et dürüm
ayran
ara
yarım paket çubuk
akşam sadece dondurma yemeyi planlıyorum
şimdilik 2,5 lt su içtim toplamda 40 dk yürüyüşüm var
oHH HIC YOKTAN 1,5 SAAT SPOR YAPMIS OLDUN GUZEL ISTE MİShDI BAKALIM BU HAFTA 6 LI RKAMLARI GOR ...kURALLARDA LUTFEN ELINDEN GELDIGINCE UYMAYA CALIS.
cNMM MENUN GUZEL ASLINDA AMA O DONDURM CIIISSSSSS
mursh elimden geldiğince uymaya çalışıcam hiç şüphen olmasınbu arada face'te yine yazılarını çalıyorum haberin olsun
nagişim kusura bakma kaç gündür giremeyince hiç takip edemedim, senin nasıl gidiyor, bi ara kötüydü +'lardaydın inşallah düzelmiştir, az biraz verdin mi bu hafta?
mursh elimden geldiğince uymaya çalışıcam hiç şüphen olmasınbu arada face'te yine yazılarını çalıyorum haberin olsun
nagişim kusura bakma kaç gündür giremeyince hiç takip edemedim, senin nasıl gidiyor, bi ara kötüydü +'lardaydın inşallah düzelmiştir, az biraz verdin mi bu hafta?
saol cnm benimmm
bu hafta biraz eksideyim ama yarın yarısınımı bildirsem acep zira murccum 3 hafta kg veremeyeni cıss yapacakya yarısınıda haftaya sölerim dicem ama bunun bide foto kısmı var
bu ara 66-67 arası oynuyorum 65leri ucundan görmüştüm ama vedalaştık yine son kurallar beni hizaya sokacak gibi
Ne demek cnm benım hepsı senın olsunn havamdayım gene bu aralar
Cnmm bence hepsını bu hafta sole onumuzdekı hafta bıde solemedıgını vermek zorunda kalmaki ben oyle yapıcamm bu cumanın günahı olmz cunku kurallar hafta ortası yayınlandı.Ama haftaya kılo veremeyenler ve alanlar elımden cekecegınız varrr Hııırrrrrrrr
Son elmamı yiyiyoruum ve spora gidiyoruuuum....... öpüldünüz beybiler.... bu sefer fena taktım kafaya... savulun ben geliyoruuum....
seni anarşik seniiiiiiiiiiiiislm kızlar bugün spor yaptıgımız yerde erkek girmez demişlerdi yürüyüşten sonra hoca bize egzersiz yaptırıyor bacak ,bel ,kol ,göbek hareketleri .spordan sonra çay simit ikramı oluyor tabi simiti alıp ablamın çocuklarına veriyorum.asıl mesele erkekler daldı içeri büyük çay termoslarını getirmiş biri biride simit kutusunu sinirimde ordaki hocaya kızdım bize erkek girmez dediniz biz rahat giyindik .bundan sonra pardesüylemi yapmak zorundayız .şikayet etcem dedim ordaki kadınlar bişe olmaz dediler ama ben uyarı amaçlı müdüre çıkıp söyledim kapının kilitlenmesi gerekli olmaz böyle biz kapalılar olarak spor yapmaya hakımız yokmu dedim .
kızım ben 600 dk. spor yapsam var yaaaaaa..offf..selvi boylum al yazmalım gibi dolanırdım ortalarda..hadi bakalım görücez fadime hanım..cumadan bu yana toplam 600 dakika sporum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?