- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.101
Tarti oynamis biraz cnm bu iyiye işaretkilo bildirimim
geçen cuma 87.8
bu cuma 87.5
fark -300 gram :)
Şimdi ne alemde olduğu önemliOooo 3 günlükler basliyosa
Hasibe o zaman baya kilo verdiydi
Aaaa unuttum bakAbla tırsmıştım senden ama iki haftadır öndeyim nerde sende ki -3-4 kg'lar beni gaza getir
Cnm senelerdir benim tek ogrendigim sey, nasil kilo verilsin sonrasinda dikkat edilmezse alinir, hele vücut almaya elverişli bi bünyeyseŞimdi ne alemde olduğu önemli
Açlık oruçları sonrasında dikkat edilmezse çok fazla kilo alınıyor.
Ben sağlık için yapmıştım, ondan sonra kilolarım geldi, açlıklardan evvel 65-68 aralığındaydım.
Hatta 2 ay önce seviye-1 de yaptığım 2 tane 36 saatlik oruç dengemi bozdu, ondan sonra toparlayamadım
Tatlim senin öğünlerin cok dengesiz, genelde sagliksizçok üzülerek bildiriyorum
gecen hafta 77.4
bu hafta 77.9
fark -0,5
dün bu yuzden azcık yedım canım cok sıkıldı haftaya telafi edicem söz
anne evinde cocukla ilgilenen daha cok oluyor yada bizimkinde oyle. O yuzden kv evine gore rahat edersin diye dusunuyorum.
Mefkurem abla ustune alinma senin tourunlara ne cok baktiginu biliyorum ben kvye o kadar cocuk biraksam soylebirdi
Normaldede gorusuyorlarmiymis canim virusten dolayi hic ara vermemislermi.
Yada siz gittiniz diyemi geldi hepsi.
Geri artmaya basladikca bi huzursuzluk oldu bende yine. Aman dikkat edin yinedee mesafeli durmaya calis
Muhtesemm tbrklerGeçen cuma: 71,5
Bugün: 69.3
Fark :2,2
Yüzde: 3.07 yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam
Gunaydinnnn güzellikler
Benim tam bekledigim gibi olmadi3 gündür cok cabaladim ama sali günü +2vardi
Anca bu kadar eksiye dusebilmisim
Gecen hafta 97.8
Bugun 97.4
Fark 0.4
Yüzde 0.41
Tarti icin fazla beklemek istemedim çünkü haftaya işe baslayinca daha da erken tartilcam
Sabah, gecen haftaki kilomu 98. 8 diye hatirladiydim, sonucu görünce sevindirik oldum
Sonuc listelerine baktim tekrar, sonra hayal kirikligi
Gunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
Evet abla öyle oluyormuş birşey kalmadı karaciğer temizliğine 25 gün falan 3 kez 3 günlük açlık var bu sefer kısa aralıklı çünkü devamında organ temizlikleri var inşallah iyi olurOooo 3 günlükler basliyosa
Hasibe o zaman baya kilo verdiydi
Of bu yemeler vuruyor ya maalesefPazartesi işe basliyom ya, hareketim articak mecbur :)
Dizim agriyodu pek bisey yapamadim
Bide 1 gece yine yedim malesef
Ooo masallah bisey kalmamis cnmEvet abla öyle oluyormuş birşey kalmadı karaciğer temizliğine 25 gün falan 3 kez 3 günlük açlık var bu sefer kısa aralıklı çünkü devamında organ temizlikleri var inşallah iyi olur
Of bu yemeler vuruyor ya maalesef
Açlıkların sonrası önemli canımŞimdi ne alemde olduğu önemli
Açlık oruçları sonrasında dikkat edilmezse çok fazla kilo alınıyor.
Ben sağlık için yapmıştım, ondan sonra kilolarım geldi, açlıklardan evvel 65-68 aralığındaydım.
Hatta 2 ay önce seviye-1 de yaptığım 2 tane 36 saatlik oruç dengemi bozdu, ondan sonra toparlayamadım
Bende aynen buna katılıyorum ne şekilde verirsen verCnm senelerdir benim tek ogrendigim sey, nasil kilo verilsin sonrasinda dikkat edilmezse alinir, hele vücut almaya elverişli bi bünyeyse
Ben sagliklida verdim, sagliksizda
Dikkat etmedigim icin geri aldim
Ben anlamamAaaa unuttum bakkiz ben gecen hafta senden fazla verdim benim kilom senden fazlaydi, geriden basladim
Aksam tartimi olur kizzz, bide yol ödemi olur :))Kizlar ben artik aksama tartilcam ama kesin artiyim dun Mangal yaptk abarttim biraz ustunede tatli yedim
Eve gidiyorm dikkat edicem insallah kvnin gelmesi diyet konusunda benm kotu oluyor tabi ister istemez daha fazla karbon yapiliyor yeniyor ama bu sefer kendme hakim olcam enazindan temmuz ortasina kadar 66 olmak istiyorm almanya giderken gidebilirsem tabi bu korona kotulestikce benim umutllar sonuyor
Bundan sonra yuzdeye bakalim madem :))Ben anlamam
TamamBundan sonra yuzdeye bakalim madem :))
Gecen hafta ben yendim, bu hafta sen
Trabzonlu ve Rize lı arkadaşları var ikisinde de onlardan yiyordukmıhlama deyişinden anladım Rizeli olabileceğinibende Trabzonluyum biz kuymak deriz
bu hafta çok stresliydin. Artı gelmemen bile iyi birşey. Tek sağlıklı ol daKızlar ben ne yazık ki sabitim
kusura bakmayın lütfen
Bi günlük sapıtmayı ancak bu kadar toparlayabildim
zaten hediyenin fiyatı önemli değildir ki bence. Begendigin birşey olsun yeterKiz bizim ruhumuz fakirbisey isterken bile cok ucmuyoruz :)))
Zaten alacagim biseydi, kendi teklif etti onu ben alayim diyecok pahali bisey degil :)
En iyisi önceden ne istedigimizi duyurmak
bizde Almanya dan Türkiye ye gelip tatil hayali kuruyorduk. Hatta Muğla dan villa bile kiralamıştık koronadan önce ama bakalim gelebilecek miyizKizlar ben artik aksama tartilcam ama kesin artiyim dun Mangal yaptk abarttim biraz ustunede tatli yedim
Eve gidiyorm dikkat edicem insallah kvnin gelmesi diyet konusunda benm kotu oluyor tabi ister istemez daha fazla karbon yapiliyor yeniyor ama bu sefer kendme hakim olcam enazindan temmuz ortasina kadar 66 olmak istiyorm almanya giderken gidebilirsem tabi bu korona kotulestikce benim umutllar sonuyor
herkese günaydın ve hayırlı cumalar :)
bu sabah işime mıhlama yaptım, yine o yedi ben baktım :) bi de utanmadan sana çok üzülüyorum diyor
sabah msj larını okuyayım:)
Cuma:68.1
Bugün:67.2
Fark:900 gram
Yüzde:1.32
Aksam tartimi olur kizzz, bide yol ödemi olur :))
Hergün yeni bisey diyolar cnm bakalim durum ne olacak
Simdilik tr den gelenler, 14 gün evde kalmalari gerekiyor
Tr de test yapilip temiz ciksan bile kabul edilmiyormuş
çok haklısın buna dıkkat edıcem hızla kılo verınce saldım sanırım bu hafta tabı yola cıktım onunda sıskınlıgı vardır ama cok eksıge ınseydım en azından artı degıl sabıt cıkardım .Tatlim senin öğünlerin cok dengesiz, genelde sagliksiz
kendine bi düzen kurman lazim
Ablamlarda ayni durumda cnm otel rezervesyonlari var bide cayma haklarida yok parasni odediler gelseler bi sorun gelmeseler farkli. Bide ablam hamile 2 aylik o yuzden daha risk altında aslında napcaklar bakalımTrabzonlu ve Rize lı arkadaşları var ikisinde de onlardan yiyordukrengi dışındaki farkı anlamadım
bu hafta çok stresliydin. Artı gelmemen bile iyi birşey. Tek sağlıklı ol da
zaten hediyenin fiyatı önemli değildir ki bence. Begendigin birşey olsun yeter
bizde Almanya dan Türkiye ye gelip tatil hayali kuruyorduk. Hatta Muğla dan villa bile kiralamıştık koronadan önce ama bakalim gelebilecek miyiz
Aynen canim katiliyorum sanaSenin metona güvendiğim icin aslinda senden beklentim daha fazladi cnm :) yine de kilona göre güzel eksi
Eminim haftaya daha iyisini yapabilirsin :)))
Not:ne olursa olsun persembe kacamak külliyen caiz degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?