Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oooo 3 günlükler basliyosa

Hasibe o zaman baya kilo verdiydi
Şimdi ne alemde olduğu önemli
Açlık oruçları sonrasında dikkat edilmezse çok fazla kilo alınıyor.
Ben sağlık için yapmıştım, ondan sonra kilolarım geldi, açlıklardan evvel 65-68 aralığındaydım.
Hatta 2 ay önce seviye-1 de yaptığım 2 tane 36 saatlik oruç dengemi bozdu, ondan sonra toparlayamadım

Cnm senelerdir benim tek ogrendigim sey, nasil kilo verilsin sonrasinda dikkat edilmezse alinir, hele vücut almaya elverişli bi bünyeyse

Ben sagliklida verdim, sagliksizda
Dikkat etmedigim icin geri aldim

çok üzülerek bildiriyorum
gecen hafta 77.4
bu hafta 77.9
fark -0,5
dün bu yuzden azcık yedım canım cok sıkıldı haftaya telafi edicem söz
Tatlim senin öğünlerin cok dengesiz, genelde sagliksiz
kendine bi düzen kurman lazim

Hakkını yiyemem kv de ilgilenir ama iste birakip biyere gitmemi vs istemez durmazsa diye korkusuna yanindayken oynar ilgilenir gene ama Anne evi gbi olamaz anneme sen bakarken ben bnu yapiym vs diyebillrm kv de okadar rahat olamiyorum malesef.

Amca zaten alt katta oturuyor o yuzden onlar illaki gorusuyorlar annesiyle yani kvyle.
Gorumce ama bi ara hic gelmemis gorusmemisler kendisi biraz panik atak cnku bu konularda ama bu vakalar azalinca vs gorusmusler biz gelincede geldiler valla bilmem artik evin icinde pek takan yok gibiydi erkekler calisiyor sonucta Allah korusun arrtik olan oldu zaten :)

Geçen cuma: 71,5
Bugün: 69.3
Fark :2,2
Yüzde: 3.07 yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam
Muhtesemm tbrkler

Gene eksidesin abla buda cok guzel yemene ragmen

Gunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım

Yedim demistn ona ragmen sabit iyi cnm haftaya guzel bi eksi gelsin insallah

Oooo 3 günlükler basliyosa

Hasibe o zaman baya kilo verdiydi
Evet abla öyle oluyormuş birşey kalmadı karaciğer temizliğine 25 gün falan 3 kez 3 günlük açlık var bu sefer kısa aralıklı çünkü devamında organ temizlikleri var inşallah iyi olur
Pazartesi işe basliyom ya, hareketim articak mecbur :)
Dizim agriyodu pek bisey yapamadim
Bide 1 gece yine yedim malesef
Of bu yemeler vuruyor ya maalesef

Kizlar ben artik aksama tartilcam ama kesin artiyim dun Mangal yaptk abarttim biraz ustunede tatli yedim

Eve gidiyorm dikkat edicem insallah kvnin gelmesi diyet konusunda benm kotu oluyor tabi ister istemez daha fazla karbon yapiliyor yeniyor ama bu sefer kendme hakim olcam enazindan temmuz ortasina kadar 66 olmak istiyorm almanya giderken gidebilirsem tabi bu korona kotulestikce benim umutllar sonuyor

Ooo masallah bisey kalmamis cnm
Hayirlisiyla sonunu getirirsin insallah

Açlıkların sonrası önemli canım
Cnm senelerdir benim tek ogrendigim sey, nasil kilo verilsin sonrasinda dikkat edilmezse alinir, hele vücut almaya elverişli bi bünyeyse

Ben sagliklida verdim, sagliksizda
Dikkat etmedigim icin geri aldim
Bende aynen buna katılıyorum ne şekilde verirsen ver
Dikkat etmediğin sürece geri gelir

Aaaa unuttum bak kiz ben gecen hafta senden fazla verdim benim kilom senden fazlaydi, geriden basladim
Ben anlamam

Aksam tartimi olur kizzz, bide yol ödemi olur :))

Hergün yeni bisey diyolar cnm bakalim durum ne olacak
Simdilik tr den gelenler, 14 gün evde kalmalari gerekiyor
Tr de test yapilip temiz ciksan bile kabul edilmiyormuş

mıhlama deyişinden anladım Rizeli olabileceğini bende Trabzonluyum biz kuymak deriz
Trabzonlu ve Rize lı arkadaşları var ikisinde de onlardan yiyorduk rengi dışındaki farkı anlamadım
Kızlar ben ne yazık ki sabitim
kusura bakmayın lütfen
Bi günlük sapıtmayı ancak bu kadar toparlayabildim
bu hafta çok stresliydin. Artı gelmemen bile iyi birşey. Tek sağlıklı ol da
Kiz bizim ruhumuz fakir bisey isterken bile cok ucmuyoruz :)))
Zaten alacagim biseydi, kendi teklif etti onu ben alayim diye cok pahali bisey degil :)

En iyisi önceden ne istedigimizi duyurmak
zaten hediyenin fiyatı önemli değildir ki bence. Begendigin birşey olsun yeter
bizde Almanya dan Türkiye ye gelip tatil hayali kuruyorduk. Hatta Muğla dan villa bile kiralamıştık koronadan önce ama bakalim gelebilecek miyiz

herkese günaydın ve hayırlı cumalar :)

bu sabah işime mıhlama yaptım, yine o yedi ben baktım :) bi de utanmadan sana çok üzülüyorum diyor

sabah msj larını okuyayım:)

Ah bu erkekler ya onla yesen kilo alsan da kilolusun derler. Dun sofrada kv esime yani ogluna ekmek ye bisi yemiyon diyip durdu oda yiyimde sen gbi duba mi oliym dedim
Cuma:68.1
Bugün:67.2
Fark:900 gram
Yüzde:1.32

Masallah beni gectin solladin gittin ben yerimde saysam iyi ama artıyim kesin

Aksam tartimi olur kizzz, bide yol ödemi olur :))

Hergün yeni bisey diyolar cnm bakalim durum ne olacak
Simdilik tr den gelenler, 14 gün evde kalmalari gerekiyor
Tr de test yapilip temiz ciksan bile kabul edilmiyormuş

Olmadi sabahina tartilirm abla ama ben dayanamam aksam da bakarm
Yol ödemi yediklerim ve adetim gecen aya gore 4 gun gecikti oda yol stress vsden hepsi bir baya arti gelebilrm insallah sabah tartildigimda 70leri gormem

Oylemiymis ya aslinda almanya bi sgsaglim gidebilsem. O sorun degl evde dururum. 14.gun de cocukla ucak yolculugu heryere elliycek yanimiza kim gelcek belirsiz esimde vize alamiyor bu koronadn dolayi tek basima bide benm zıpır cok hareketli onlar sorun degilde bu koronadn korkuyorm iste abla

Orda nasil durumlar iyi mi

Tatlim senin öğünlerin cok dengesiz, genelde sagliksiz
kendine bi düzen kurman lazim
çok haklısın buna dıkkat edıcem hızla kılo verınce saldım sanırım bu hafta tabı yola cıktım onunda sıskınlıgı vardır ama cok eksıge ınseydım en azından artı degıl sabıt cıkardım .

Ablamlarda ayni durumda cnm otel rezervesyonlari var bide cayma haklarida yok parasni odediler gelseler bi sorun gelmeseler farkli. Bide ablam hamile 2 aylik o yuzden daha risk altında aslında napcaklar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…