Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese hayırlı günler hayırlı cumalar kizlarr
Biz sonunda evimize döndük ve tartilabildim

3 hafta önce:69.8
Bugün:71.1
Fark: 1.3

Hiç bebek kilosu demiycem bu bildiğin anne evi kilosu
Dikkat etsem gider mi ki acaba? Diyet gibi değilde cıslı yiyeceklerden uzak dursam belki azalir biraz. 14. Haftanin içindeyim artık ama 16-18. Haftaya kadar kilo almamaya çalisiyodum.

Sadece ekmeği kessen bile gidiyormuş Canım, ben kendimde onu gördüm. Eskiden ekmeksiz bişi yemezken şimdi ekmezsiz doyuldugunu gördüm ve bu beni bı haftada 1,7 eksiye götürdü.
Bu grupta birinci haftam ama toplamda 3 haftadır diyetteyim ve 85 den 80,5 düştüm. Kilo vermek imkansız değil diyorum artık kendime

Ablamlarda ayni durumda cnm otel rezervesyonlari var bide cayma haklarida yok parasni odediler gelseler bi sorun gelmeseler farkli. Bide ablam hamile 2 aylik o yuzden daha risk altında aslında napcaklar bakalım
hayırlısı olsun, tek sağlıklı olalım da
Kızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim
ne güzel , komşuna yardım ediyorsun. Allah da sana dar gününde, yardımcı göndersin

Hayırlı cuma lar kızlar tartı gunu oldugunu bile unttum cok musait olamıyorum pazartesi de eve donuyoruz zaten bulunduğum yerde. Bir anda korona vakaları arttı ama halk maalesef cok cahil hala maske vs dikkat edilmiyor kendimi burda daha guven siz hissediyorum o bı yana annemler kız kardesım in gorev yerine gidecekler esya vs goturmek ıcın bize yol gorundu on gun sonra tekrar geliyorum dugun ıcın tartımı yazayım

Batırdın enişteyi
yok kizz o kadar pahalı bisey degil :) bu dedigimi aksesuar icin koyacam, 2 sandalye 1 yuvarlak masa

Aynen abla yıllarımı verdiğim 8leri hiç sevmiyorum
bende bi 7 lere duşsem, kendimi cok daha hafiflemis hissedicem
bende şimdi tartıldım

Geçen hafta: 66,2
Bu hafta : 64.7
Aradaki fark: -1,5
Yüzde: 2,26 %
harikaaaaa sinnnnn tatlicimmmm
Boyle devam edersen, haftaya deneme süren doluyor heralde
anne evi kilosu yinede fazla degil canimcim :)) az dikkatle tabiki gider
masallah cok guzel vermişsin cnm sen de insallah istikrarlilar kervanina katilirsin :)))
Kızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim
Allah kabul etsin bebegim
annengil gidecekse zaten senin durman anlamsiz cnm
Ama kisa sürede cocuklarla gel git yapmasida zor

Bu durumda düğünü nasil yapicaksiniz
Cuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
eksi guzel ama gecmis olsun tatlim
Wc sorununmu oldu
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler de haftaya insallah verirler . Internetim bitmek üzere o yuzden tek tek alıntı yapamiyorum kızlar kusura bakmayın ama gönlüm sizinle
buraya gelemesende takimda oldugunu unutmayip dikkat edecegini biliyorum cnm neyse 10 gün daha sabredelim :)
Yine yağmur bastırdı burda kızlar
Burasida cok dengesiz cnm bi bakiyon güneş var bi bakiyon yagmur firtina

Gider canm niye gitmesn maşaallah büyümüş bebiş
Kesinlikle benm 2 haftada aldığım 2-3 kilonun sebebi ekmek
Allah razı olsn senden
Arkandayım Canım ben de geliyorum 7lere az kaldı
Gel canm gel hele de şöyle 75 ve altını görsek daha bi severiz 7leri.
Cuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
Geçmiş olsn cnm. Bnde yaşıyorm şu an hayat kalitemi baya düşürüyor eskidn bi kapsül varmış artık ithal edilmiyormuş o baya iyi geliyomş

Sen bi sıksan dişini 7lerdesin. Var mısın kurbana kadar sen 7ler ben 6lar

ben gurur duyuyorum seninle
teşekkürler
Yüzde süper. Tebrikler
teşekkürler :)

aa hamile misin Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik versin sana :)

Kilo az olunca vermek daha zor oluyormuş ve sen zoru basarmissin, tebrikler Canım
evet zor ama çok zorlanmadım Allahtan. inşallah önümüzdeki haftalarda verme hızı yavaşlamaz..

Cuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
hemoroid için yememen ve yemen gereken yiyecekler var. bende de eskiden başlamıştı. internetten bakıp yediklerimi değiştirdim ve zamanla çok hafifledi.

Yine yağmur bastırdı burda kızlar
ayyy evet ya. bende mutfaktaydım. dünde yağmıştı eşimle dışarı çıktık bütün çamaşırlar ıslanmıştı. bugün yıkadım yeniden astım. az önce yağmur başladığında mutfakta olduğum için fark etmedim. Allahtan eşim topladı çamaşırları..

harikaaaaa sinnnnn tatlicimmmm
Boyle devam edersen, haftaya deneme süren doluyor heralde
ayy teşekkür ederim :) aynen doluyor. keşke bu hafta girebilsem ama olsun, listeye girmeyi dört gözle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…