- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.141
masallah canım benı solladın gectın
devamı boyle gelsin inşallah
tebrik ederim
eksiye cevırmen cok guzel abla ben cevıremedım
super canım mezuniyet gorunuyor
yedım abla valla birde hergun tartılmayı bırakabılsem super olacak aslında pek sporsuz durmadım abla ya yuruyus yaptım yada videolardan yaptım ama buna ragmen yagcık yagcık Insallah benimde bag dokusudur
ben gurur duyuyorum seninle
Sukur diyelim 2 haftam cope gitmis gıbı hissediyorum
suan pısmanım canım keske hıc bırakmasaydım
tebrik ederim
evet canim Sukur
tebrikYanlış yazmışım düzeltiyorumGünaydın
Geçen cuma 68.7
Bu cuma 67.4
Fark -300
@uç melek annesi
Seni tebrik ederim cnm. Bu hafta çok dolu geçti benim hiç evde durmadım. Bügün bile köye gideceğiz.
Kusura bakma hem seni yarışmak için çağırdım hemde katılamadım. Bu hafta olmadı. Ama istersen başka hafta yarışabiliriz.
Geçen hafta 67.8
Bu hafta 67.4
Fark -400 müş
Sadece ekmeği kessen bile gidiyormuş Canım, ben kendimde onu gördüm. Eskiden ekmeksiz bişi yemezken şimdi ekmezsiz doyuldugunu gördüm ve bu beni bı haftada 1,7 eksiye götürdü.Herkese hayırlı günler hayırlı cumalar kizlarr
Biz sonunda evimize döndük ve tartilabildim
3 hafta önce:69.8
Bugün:71.1
Fark: 1.3
Hiç bebek kilosu demiycem bu bildiğin anne evi kilosu
Dikkat etsem gider mi ki acaba? Diyet gibi değilde cıslı yiyeceklerden uzak dursam belki azalir biraz. 14. Haftanin içindeyim artık ama 16-18. Haftaya kadar kilo almamaya çalisiyodum.
Kilo az olunca vermek daha zor oluyormuş ve sen zoru basarmissin, tebrikler Canımbende şimdi tartıldım
Geçen hafta: 66,2
Bu hafta : 64.7
Aradaki fark: -1,5
Yüzde: 2,26 %
hayırlısı olsun, tek sağlıklı olalım daAblamlarda ayni durumda cnm otel rezervesyonlari var bide cayma haklarida yok parasni odediler gelseler bi sorun gelmeseler farkli. Bide ablam hamile 2 aylik o yuzden daha risk altında aslında napcaklar bakalım
ne güzelKızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim
Arkandayım Canım ben de geliyorum 7lere az kaldıSelam herkese
Geçen hafta 81.7
Dün 80.3
Bugün 79.9
Canım 7ler
Hiçbirşey için geç değil canım. Bugün başla, yine gidecek o kilolarsuan pısmanım canım keske hıc bırakmasaydım
Neredeyse 1 kilo süperCuma:68.1
Bugün:67.2
Fark:900 gram
Yüzde:1.32
Geçmiş olsun CanımCuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
yok kizz o kadar pahalı bisey degil :) bu dedigimi aksesuar icin koyacam, 2 sandalye 1 yuvarlak masaBatırdın enişteyi
bende bi 7 lere duşsem, kendimi cok daha hafiflemis hissedicemAynen abla yıllarımı verdiğim 8leri hiç sevmiyorum
harikaaaaa sinnnnn tatlicimmmmbende şimdi tartıldım
Geçen hafta: 66,2
Bu hafta : 64.7
Aradaki fark: -1,5
Yüzde: 2,26 %
anne evi kilosu yinede fazla degil canimcim :)) az dikkatle tabiki giderHerkese hayırlı günler hayırlı cumalar kizlarr
Dikkat etsem gider mi ki acaba? Diyet gibi değilde cıslı yiyeceklerden uzak dursam belki azalir biraz. 14. Haftanin içindeyim artık ama 16-18. Haftaya kadar kilo almamaya çalisiyodum.
masallah cok guzel vermişsin cnmSadece ekmeği kessen bile gidiyormuş Canım, ben kendimde onu gördüm. Eskiden ekmeksiz bişi yemezken şimdi ekmezsiz doyuldugunu gördüm ve bu beni bı haftada 1,7 eksiye götürdü.
Bu grupta birinci haftam ama toplamda 3 haftadır diyetteyim ve 85 den 80,5 düştüm. Kilo vermek imkansız değil diyorum artık kendime
Allah kabul etsin bebegimKızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim
annengil gidecekse zaten senin durman anlamsiz cnmHayırlı cuma lar kızlartartı gunu oldugunu bile unttum cok musait olamıyorum pazartesi de eve donuyoruz zaten bulunduğum yerde. Bir anda korona vakaları arttı ama halk maalesef cok cahil hala maske vs dikkat edilmiyor kendimi burda daha guven siz hissediyorum o bı yana annemler kız kardesım in gorev yerine gidecekler esya vs goturmek ıcın bize yol gorundu on gun sonra tekrar geliyorum dugun ıcın tartımı yazayım
eksi guzel ama gecmis olsun tatlimCuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
buraya gelemesende takimda oldugunu unutmayip dikkat edecegini biliyorum cnmKilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenler de haftaya insallah verirler . Internetim bitmek üzere o yuzden tek tek alıntı yapamiyorum kızlar kusura bakmayın ama gönlüm sizinle
Burasida cok dengesiz cnm bi bakiyon güneş var bi bakiyon yagmur firtinaYine yağmur bastırdı burda kızlar
Gider canm niye gitmesn maşaallah büyümüş bebişHerkese hayırlı günler hayırlı cumalar kizlarr
Kesinlikle benm 2 haftada aldığım 2-3 kilonun sebebi ekmekSadece ekmeği kessen bile gidiyormuş Canım, ben kendimde onu gördüm. Eskiden ekmeksiz bişi yemezken şimdi ekmezsiz doyuldugunu gördüm ve bu beni bı haftada 1,7 eksiye götürdü.
Bu grupta birinci haftam ama toplamda 3 haftadır diyetteyim ve 85 den 80,5 düştüm. Kilo vermek imkansız değil diyorum artık kendime
Allah razı olsn sendenKızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim
Gel canm gel hele de şöyle 75 ve altını görsek daha bi severiz 7leri.Arkandayım Canım ben de geliyorum 7lere az kaldı
Geçmiş olsn cnm. Bnde yaşıyorm şu an hayat kalitemi baya düşürüyor eskidn bi kapsül varmış artık ithal edilmiyormuş o baya iyi geliyomşCuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Sen bi sıksan dişini 7lerdesin. Var mısın kurbana kadar sen 7ler ben 6laryok kizz o kadar pahalı bisey degil :) bu dedigimi aksesuar icin koyacam, 2 sandalye 1 yuvarlak masa
bende bi 7 lere duşsem, kendimi cok daha hafiflemis hissedicem
harikaaaaa sinnnnn tatlicimmmm
Boyle devam edersen, haftaya deneme süren doluyor heralde
anne evi kilosu yinede fazla degil canimcim :)) az dikkatle tabiki gider
masallah cok guzel vermişsin cnmsen de insallah istikrarlilar kervanina katilirsin :)))
Allah kabul etsin bebegim
annengil gidecekse zaten senin durman anlamsiz cnm
Ama kisa sürede cocuklarla gel git yapmasida zor
Bu durumda düğünü nasil yapicaksiniz
eksi guzel ama gecmis olsun tatlim
Wc sorununmu oldu
buraya gelemesende takimda oldugunu unutmayip dikkat edecegini biliyorum cnmneyse 10 gün daha sabredelim :)
Burasida cok dengesiz cnm bi bakiyon güneş var bi bakiyon yagmur firtina
teşekkürlerben gurur duyuyorum seninle
teşekkürler :)Yüzde süper. Tebrikler
aa hamile misin Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik versin sana :)Herkese hayırlı günler hayırlı cumalar kizlarr
evet zor ama çok zorlanmadım Allahtan. inşallah önümüzdeki haftalarda verme hızı yavaşlamaz..Kilo az olunca vermek daha zor oluyormuş ve sen zoru basarmissin, tebrikler Canım
hemoroid için yememen ve yemen gereken yiyecekler var. bende de eskiden başlamıştı. internetten bakıp yediklerimi değiştirdim ve zamanla çok hafifledi.Cuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
ayyy evet ya. bende mutfaktaydım. dünde yağmıştı eşimle dışarı çıktık bütün çamaşırlar ıslanmıştı. bugün yıkadım yeniden astım. az önce yağmur başladığında mutfakta olduğum için fark etmedim. Allahtan eşim topladı çamaşırları..Yine yağmur bastırdı burda kızlar
ayy teşekkür ederim :) aynen doluyor. keşke bu hafta girebilsem ama olsun, listeye girmeyi dört gözle bekliyorum :)harikaaaaa sinnnnn tatlicimmmm
Boyle devam edersen, haftaya deneme süren doluyor heralde
Merhaba bende camlar için almak istiyorum karar veremedim aldınız mı?Kızlar Silva mop kullananınız var mı camlar için özellikle almak istiyorum
Ben kullanıyorm canm öneririm önemli olan bezi zatn dayanıklı çıktı makineye de atıyormKızlar Silva mop kullananınız var mı camlar için özellikle almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?