• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yoktur inşallah bi şey asansör kısa süreli 🤷🏻‍♀️
İnşallah canım
Bizim çocukların 3 'ünün de bu hafta hem yüksek ateş hem ishal şikayetleri vardı
Şimdi "bizimkiler de korona mı oldu acaba" diye kara kara düşünüyorum.

Korkma canım psikolojik

Geçen hafta eltimler abisine gitti geldiler
2gun sonra abisinin oğluna test yapıldığını ve pozitif çıktığını öğreniyorlar

Onlarda hemen gidip test verdiler bizde aynı günün ertesi günü eltimlerle görüştük

Bende buraya yazmadım baş ağrısı boğaz ağrısı başladı kesin banada bulaştı dedim
Onların sonucu negatif gelince rahatladım

Aynı evde sadece abisinin oğlu pozitif cikmis
Anne baba kardeşler negatif
Korkma bulaşmamıştır
Bende boğaz ağrısı da var ama İnşallah birşey yoktur.

Anası ortalığı karıştırıyor yine.
Bende "ben gelmeyeceğim, sen git" dedim.
Bakalım anası mı galip gelecek ben mi😂
La havle deliriyorum böyle insanlara seni geçtim küçücük çocukların mutsuzluğuyla mutlu olacak herhalde 🤬
Hata ile insan bile ölüyor önemli olan bilerek yapmamak.

Eşim şimdi pazardan geldi, getirdiklerini yerleştiriyordum, baktım 2 poşet bamya, kızdım, "çocuklar bamya yemiyor, sen 2 çeşit bamya almışsın" dedim, "1 kilo aldım" dedi, "burda 2 poşet var" dedim, baktı inanamadı, başkasının poşetini de almışım galiba" dedi😂
Geri gönderdim şimdi, pazarcıya ver sahibi illaki gelir dedim😅
İyi yapmışsın belki de iki ayrı müşteriye tarttı adam ürünü almadan seninki kaptı poşetleri

İnşallah canım
Bizim çocukların 3 'ünün de bu hafta hem yüksek ateş hem ishal şikayetleri vardı
Şu sıra hep denizdeydiniz ya canım enfeksiyon kapmış olabilirler belki aklına getirme hemen kötüyü

La havle deliriyorum böyle insanlara seni geçtim küçücük çocukların mutsuzluğuyla mutlu olacak herhalde 🤬
Kendi bilir canım, aklıyla mantığıyla hareket etmeyen adamı hayatımda daha fazla tutamayacağım.
"Pişman olursan geri dönüşü yok, tayinin çıktığı gün eşyalarını toplar gidersin" dedim.

İnşallah canım
Benim kızla birlikte 3-4 arkadaş son 2-3 haftadır aynı şikayetleri yazdık. Çocuklar hem ishal hem de ateşleri yükseldi. Başka bi şeydir canım denk gelmiştir şimdi o durumla

Benim kızla birlikte 3-4 arkadaş son 2-3 haftadır aynı şikayetleri yazdık. Çocuklar hem ishal hem de ateşleri yükseldi. Başka bi şeydir canım denk gelmiştir şimdi o durumla
Bağırsak enfeksiyonu da olabilir, yaz aylarında genelde olabiliyor bu şikayetler

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 684. ETAPEn Büyük TÜRKİYE

TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.takim) ==> %1.227
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.takim) ==> %1.182
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.takim) ==> % 0.884
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. @pesto26 ==>%3.53==> 4. TAKIM ,

2. lina0156 lina0156 ==> %2.42 ==> 9. TAKIM

3. zumazuma zumazuma ==> %2.22 ==> 9.TAKIM

ETAP SONUNCUSU
@candy_candy ==> -%2.67==> 13.TAKIM

bu hafta ikinci olmuşuz :KK73:

bireyselde lina0156 lina0156 ikinci olmuş, bende 3. olmuşum. ilk defa derece aldım :D

lina0156 lina0156 canım sen yarışmadan mı ayrıldın. msj ları okuyamadığımdan hiç bilgim yoktu. inşallah sıkıntılı bir şey yoktur.

Günaydın herkeseee🙋🏻‍♀️
Bugün erken başladım güne sabah namaza kalktıktan sonra uyuyamadım bir daha, 6 da kahvaltı ettim😂 Dün kuaföre gittim pandemi falan saçlarım almış başını gitmiş, kestirip toplattım biraz, eve gelince de boyadım. Kaşlarda tamam, eşim yok mutfağa pek uğramıyorum😂 velhasıl bugün daha iyiyim şükür🙏🏻

Huuu Huuu:KK3::KK3:
Kızlar yediklerimize dikkat edelim cuma bildirim yapmiyoruz diye bi rahatlık olmasın

👀üzerinizde :KK70:sizlerinde benim uzerimde olsun👀

kizimin kahvaltısını yaptirip bayram temizliğine start veriyorum an itibariyle
Takım içi bildirim yaparız yine, Cuma olmasa da Perşembe olur, yoksa ipin ucunu kaçırıp 2-3 kilo alıp dönenlee olabilir Alimallah 😅

Back
X