Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmam Tek iyi tarafı iştahım da yok
Geçmiş olsun canım inş atlatirsin hafif bi sekilde
Kızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedir azcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Gayet güzel olmuş güle güle giy❤
Sağol canım.
Bizimkiler yaşpasta sevmiyorlar
Baklava ve dondurma ile kutlayacağız
Yaş pasta sevmeyen cocuklarmaşallah
Nasıl geçti kutlama sevindilermi❤
Allah yardımcınız olsun ikinizinde kızın içinde çıkarması zor biz anneler içinde onlarin aglama krizlerinde ellerimizden bişey gelmemesi daha zor ama geçecek annesi
Şimdi senin tüylerini yolmazmiyim Namus meselesi oldu kesinlikle geçmem lazım seni
Ne yoluyon bacım o zor dedim sana
Allah kavuştursun nereye gitti annen
âmin canım
2haftaligina memlekete gitti

Eşim 2 kasa domates almış, bu saat oldu hala menemen yapıyorum kızlar, dizlerim pert oldu
Oy allah kolayliik versin canim. Tek basina zor oluyor gercekten kizlardan esinden yardim isteseydin bari .

Bide 2 kasanin hepsinimi menemen yapacaksin canim cok degilmi

Oy allah kolayliik versin canim. Tek basina zor oluyor gercekten kizlardan esinden yardim isteseydin bari .

Bide 2 kasanin hepsinimi menemen yapacaksin canim cok degilmi
Eşim yardım ediyor ama işin büyüğü bende.
Herşeye kullanıyorum canım ben, domates çorbası da dahil

Eşim 2 kasa domates almış, bu saat oldu hala menemen yapıyorum kızlar, dizlerim pert oldu
Ayy canım ya tek nasıl yapiyorsun ellerin agrir soyup doğramaktan
Dün 7kilo aldım krize girdim yapana kadar
Allah kolaylik versin
Eşin yardım ettimi

Şikayet etmekten de çekiniyorum Allah sağlık versin ama cidden yorucu. Bazen Çok zorlanıyorum gerçekten
Amin. O kadar sinirim bozuldu ki ağlama sesinden artık ben de ağladım oturup. Sürekli bağıran bi bebek ve sürekli bölünen uyku insanı mental olarak yıpratıyor
Ah ah bilmez miyim eşim işten geldiğinde kapıda kucağına bırakıp kendimi banyoya kapatıp evin en uzak noktasına gönderiyordum onları artık ağlama sesi duymak istemiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordum eşim merak edip kapıya geldiğinde gidin diyordum çocuğun sesi gelmesin bana ki öyle çok yorulup yıpranmışım ki sağ kolum ve sağ bacağımda boşluğa düşer gibi istemsiz kas hareketleri oluştu MS bile sandılar oysa yorgunluk uykusuzluk ve stres kaynaklı vücudum tepki veriyormuş birkaç ay antidepresan kullandıktan sonra rahatladım
Offf offf 2 kasa mı Allah kolaylık versin birini bugün birini de yarın yapsaydın keşke bi gece dışarda bir şey olmazdı çok yoruyorsun kendini

bende yukledim simdi bu uygulamayi:) belki daha motive eder:)
limonlu tuzlu suyla gargara yap gercekten ise yariyi
bi kac kg daha verirsen tam icinde rahat olursun
supersinn
limonlu su veya tarcinli sut icsen
belki keser acligini
a.slm canim
Sağol canım deneyeyim
Evet inşallah hafif geçer. Bugün kendimi müthiş dinlenmeye aldım. Yarın da bol sıvı ve dinlenme devam.

Çok yürüdüm onu bile yakmışımdır

Ben mesela bir porsiyon aynı yemekten etmektense çeşitlendirmeyi daha çok seviyorum gözüm doyuyor çünkü

Günaydın iyi pazarlar su kızın gazından nazindan bir türlü gelemedim ama o değişmezse ben değiştirim napak ölek mi şişko şişko oğlum göbeğimle oynayıp anne diyet yapma böyle çok güzel pofuduk poğaça gibi diyor yoksa ona uyup mayalı çörek gibi sistikce şişeyim mi iki gecedir oğlanın ateşi kızın aşı huysuzlugu üstüne esinin böbrek taşı derken uykusuzlugun dibine vurdugum ve oynattıgim doğrudur

Detoks bekletim yok tabiki ama gram gram vermek olmaz tabiki, en az %1 'i garanti ederim diyorsan gel....

Not: Gel canım sen, bi başla bakarız, Cuma listelerini sana yıkarım ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…