- 8 Mart 2020
- 5.860
- 28.282
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.581
Geçmiş olsun canım inş atlatirsin hafif bi sekildeKızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
Gayet güzel olmuş güle güle giy❤Kızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Yaş pasta sevmeyen cocuklarSağol canım.
Bizimkiler yaşpasta sevmiyorlar
Baklava ve dondurma ile kutlayacağız
Allah yardımcınız olsun ikinizinde kızın içinde çıkarması zor biz anneler içinde onlarin aglama krizlerinde ellerimizden bişey gelmemesi daha zor ama geçecek annesiKızımın üst dişleri çıkıyor zaten 2 haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum geceleri sürekli uyanmasından. Bugün bi de grip oldu. Beynim yanıyor. Aşırı gerginim. Sürekli ağlama sesi duymak sinirimi bozuyorBenim de onunla oturup ağlayasım var o kadar yorgun hissediyorum
Ne yoluyon bacımŞimdi senin tüylerini yolmazmiyimNamus meselesi oldu kesinlikle geçmem lazım seni
âmin canımAllah kavuştursun nereye gitti annen
reflumden lımonlu su ıcemıyorum ama tarcınlı sut mantıklııı yarın da boyle olursa tarcınlı sutle gecıstıreyım bugun artık uyku vaktı geldılimonlu su veya tarcinli sut icsen
belki keser acligini
Oy allah kolayliik versin canim. Tek basina zor oluyor gercekten kizlardan esinden yardim isteseydin bari .Eşim 2 kasa domates almış, bu saat oldu hala menemen yapıyorum kızlar, dizlerim pert oldu
Eşim yardım ediyor ama işin büyüğü bende.Oy allah kolayliik versin canim. Tek basina zor oluyor gercekten kizlardan esinden yardim isteseydin bari .
Bide 2 kasanin hepsinimi menemen yapacaksin canim cok degilmi
Ayy canım ya tek nasıl yapiyorsunEşim 2 kasa domates almış, bu saat oldu hala menemen yapıyorum kızlar, dizlerim pert oldu
Supermis kolayda gorunuyor cok tesekkurler.
Şikayet etmekten de çekiniyorum Allah sağlık versin ama cidden yorucu. Bazen Çok zorlanıyorum gerçekten
Ah ah bilmez miyim eşim işten geldiğinde kapıda kucağına bırakıp kendimi banyoya kapatıp evin en uzak noktasına gönderiyordum onları artık ağlama sesi duymak istemiyorum diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordum eşim merak edip kapıya geldiğinde gidin diyordum çocuğun sesi gelmesin bana ki öyle çok yorulup yıpranmışım ki sağ kolum ve sağ bacağımda boşluğa düşer gibi istemsiz kas hareketleri oluştu MS bile sandılar oysa yorgunluk uykusuzluk ve stres kaynaklı vücudum tepki veriyormuş birkaç ay antidepresan kullandıktan sonra rahatladımAmin. O kadar sinirim bozuldu ki ağlama sesinden artık ben de ağladım oturup. Sürekli bağıran bi bebek ve sürekli bölünen uyku insanı mental olarak yıpratıyor
Offf offf 2 kasa mı Allah kolaylık versin birini bugün birini de yarın yapsaydın keşke bi gece dışarda bir şey olmazdı çok yoruyorsun kendiniEşim 2 kasa domates almış, bu saat oldu hala menemen yapıyorum kızlar, dizlerim pert oldu
Sağol canım deneyeyimbende yukledim simdi bu uygulamayi:) belki daha motive eder:)
limonlu tuzlu suyla gargara yap gercekten ise yariyi
bi kac kg daha verirsen tam icinde rahat olursun
supersinn
limonlu su veya tarcinli sut icsen
belki keser acligini
a.slm canim
Evet inşallah hafif geçer. Bugün kendimi müthiş dinlenmeye aldım. Yarın da bol sıvı ve dinlenme devam.Geçmiş olsun canım inş atlatirsin hafif bi sekilde
Gayet güzel olmuş güle güle giy❤
Yaş pasta sevmeyen cocuklarmaşallah
Nasıl geçti kutlama sevindilermi❤
Allah yardımcınız olsun ikinizinde kızın içinde çıkarması zor biz anneler içinde onlarin aglama krizlerinde ellerimizden bişey gelmemesi daha zor ama geçecek annesi
Ne yoluyon bacımo zor dedim sana
âmin canım
2haftaligina memlekete gitti
Allah kolaylık versin canım konservemi yoksa buzluğa mi atıyorsunEşim 2 kasa domates almış, bu saat oldu hala menemen yapıyorum kızlar, dizlerim pert oldu
Çok yürüdüm onu bile yakmışımdırKahvaltıyı görünce endişe etmiştim ama günün gerisi telafi olmuş, spor da iyi
Afiyet olsun. İrmik tatlısı olmasaydı iyi olurdu.
Afiyet olsun, güzel menü
Gayet iyi
Harikasın kardeş. Cumartesi böyleyse bireysel birincilik yakındır
Ben mesela bir porsiyon aynı yemekten etmektense çeşitlendirmeyi daha çok seviyorum gözüm doyuyor çünküAfiyet olsun canım guzel menü aksam yogurt yerine salata olsa hem 3 cesit protein olmazdi hem daha sağlıklı olurdu
Spor cok guzel sabah gayet doyurucu olmus
Afiyet olsun canim cok cesit ben tercih etmiyorum ama miktar azsa sorun olmaz galiba
Afiyet olsun canım aksam biraz fazla geldi gozume
Afiyet olsun canım güzel menu
Afiyet olsun canım guzel menü
Teşekkürler canım :)dağa tirmanis kahvaltıyı telafi etmiştir cnm
afiyet olsun canım
Detoks bekletim yok tabiki ama gram gram vermek olmaz tabiki, en az %1 'i garanti ederim diyorsan gel....Handandandan şimdi beni listeye alacak mısın? Mezun olmuştum en son. Emzirmeyi avantaja cevirme zamanı lakin diyet listeme uyacagim hani böyle 2 şer kilo 2ser kilo yada detox beklentilerine girme diye önceden pazarlık yapalım gel otur karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?