Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah sabir versin. Bizde yarin baslayacagiz konusmayi cok sevenler var

Her konuda kontrollü olunacak canım, bunu da öğretmen ve idareciler yapacak
Cocuklar nasil karsilik verecek bu sıkı yonetime kaptan. Biz bile isyerinde maskeyle daralmis durumdayiz. Onlemler hat safhada surekli kontrol ediliyoruz filan daraldik. Yeni nesil ozgur olmak istiyor. Allah yardimcimiz olsun. Ozellikle siz ogretmenlerin.

Kizlar selam. Yazilanlari okuyorum ara ara ama cok cvp yazmaya firsat bulamiyorum. 5 eylule kadar cok yogun gececek. Beyanlar ay kapanisi birde bakanlik denetimim olacak. Su 10 gun evede is goturup aksamlari calisicam. Cok ugrayamazsam bilginiz olsun. Ama soz menu paylasimlarimi ve diyetimi aksatmamaya kararliyim. Her firsatta burada olmaya calisicam.

Geldim kızlar
Dip köşe temizlik yaptım bugün, hep mutfak derken ev kalkıp gitmiş. Kıllı kızım ve goncam el birliğiyle batırmış her yeri spor yapsam o kadar terlemezdim pert oldum ama bitti, yemekte yaptım. Hafta sonu getirdiğim sardunyalarımı ektim, bir kaç saksımın da toprağını değiştirdim, vitamin verdim çiçeklerime. Yemeği yiyince ağırlık çöktü, mutfağı toplayıp makinamı da çalıştırdım, bir duş alıp master chef i izlemeyi planlıyorum, birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…