- 30 Ocak 2013
- 29.510
- 44.015
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.941
benimkinin sebebi belli oldu. an itibariyle regl oldumKızlar hepiniz artısınız
Lütfen bugünden itibaren çok dikkat edin.
Cumaya herbirinizden en az %1 eksi bekliyorum.
Artı yada sabit gelmeyin, bozuşmayalım
gerçekten açılacak mı okullar. pek açılacak gibi durmuyor amaBiz tüm maddeleri bitirdik, bundan sonraki günler evrak işi olacak.
5.5 ay sonra ki ilk mesai gidiş-geliş 2 saat yol başımda ağrılara neden oldu
Açılacak gibi yaptık toplantıyı.gerçekten açılacak mı okullar. pek açılacak gibi durmuyor ama
ortaokullar falan neyse de 1.sınıflar falan kendilerini kontrol edemez kiAçılacak gibi yaptık toplantıyı.
Hiç birşey net değil, her ihtimal sözkonusu.
Her konuda kontrollü olunacak canım, bunu da öğretmen ve idareciler yapacakortaokullar falan neyse de 1.sınıflar falan kendilerini kontrol edemez ki
öğretmenler zaten normalde de yoruluyor cnm birde ek olarak bilmiyorum nasıl olacakHer konuda kontrollü olunacak canım, bunu da öğretmen ve idareciler yapacak
ellerine sağlık canımEsimle kizima yemek yapıyorum şuan
An itibariyle regl oldum kaptanımKızlar hepiniz artısınız
Lütfen bugünden itibaren çok dikkat edin.
Cumaya herbirinizden en az %1 eksi bekliyorum.
Artı yada sabit gelmeyin, bozuşmayalım
An itibariyle regl oldum kaptanım
Ayy sorma dünle bugün acayip gergin sinirliydim dedim bugün kesin olurum ve oldu agrimda varikiledik
bende en geç cuma gelir diyordum gnü vardı ama erken geldiAyy sorma dünle bugün acayip gergin sinirliydim dedim bugün kesin olurum ve oldu agrimda var
Allah sabir versin. Bizde yarin baslayacagiz konusmayi cok sevenler varYeni okulumda ilk günümdü 9 maddelik her maddenin zibilyon alt başlığı olan öğretmenler kurulu toplantısı vardı sürekli kendini anlatmaya doymayan konuştukça konuşan bi müdürümüz varmış çok yordu kafam ağrıdı ve sayesinde 3 madde görüşüldü herhalde iki gün daha devam edeceğiz öğretmenler kuruluna
Cocuklar nasil karsilik verecek bu sıkı yonetime kaptan. Biz bile isyerinde maskeyle daralmis durumdayiz. Onlemler hat safhada surekli kontrol ediliyoruz filan daraldik. Yeni nesil ozgur olmak istiyor. Allah yardimcimiz olsun. Ozellikle siz ogretmenlerin.Her konuda kontrollü olunacak canım, bunu da öğretmen ve idareciler yapacak
Öğle yemeğinden sonra tartıldım Canım, bi de çok su içmiştim, geç kaldım tartilmakta. Onun etkisi olabilir+400 fazlaymis canm sebebi ne ola ki
İnşallah canımTebrik ederim kızlar
Sizi ekside görmek bir nebze iyi geldi.
Cumaya güzel bir eksi ile geleceksiniz gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?