Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun ama börekler çok olmuş sanki şerbet var, kuru meyve de var şeker de kaçmış böyle olunca, aklınızda olsun kuru meyvaların şeker oranı çok yüksek

Afiyet olsun

Kızlar kilo alıp vermekten alt bacak arkası yani yumuşak yer çok çatladı ve üstkol alttarafları hem sarktı hem çatladı ne kullanıyorsunuz krem

Krem değil ama termal tuz öneririm çok iyi geliyor, tamamen geçmez ama cildi çok iyi toparlıyor. Krem olarakta Nivea Q10 plus sıkılaştırıcı, düzenli kullanımda muhteşemdir

Boreklerden böyle oldumdiyetlik bi menü olmamış
Afiyet olsun üzümün şeker oranı yüksek bu arada
Afiyet olsun

Afiyet olsun su spor yokmu

Kalem börek yağda kızartılıyor değil mi? Diyette hiç olmayacak bir şey, hem de iki öğün
Güzel, afiyet olsun.
Afiyet olsun. Spor süper
Züber çikolata ne ki? Marka adı mı?

Ooo benim 600 gr bosa gitti neyse olsun bakalm ben herturlu yenerm seni iyi olan kazansinnnn
ben kaynananın yemeklerine güveniyorum iyi yemek yapsın da ben kazanayımmmm
gülüm dedim ya pazartesi tartılıp başlarız diye süre kısıtlaması yok zaten kim önce 4 kiloyu verirse:)

Kalem börek yağda kızartılıyor değil mi? Diyette hiç olmayacak bir şey, hem de iki öğün

Güzel, afiyet olsun.
Afiyet olsun. Spor süper

Züber çikolata ne ki? Marka adı mı?
Evet cnm diyete uygun vegan şekersiz bir çikolata. Migros’ta da 3 al 2 öde kampanyası varken aldım hemen

Kızlar kilo alıp vermekten alt bacak arkası yani yumuşak yer çok çatladı ve üstkol alttarafları hem sarktı hem çatladı ne kullanıyorsunuz krem
biberli jel ve kahve kokan hem banyoda ovulup durulanan sonrası da yakan bir krem var ama artık satışı yok kahvelinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…