- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.981
kuaför de ne yaptırdın de bakemmbir baş ağrısı halsizlik var üzerimdekuaför randevum olmasa direk eve gidip uyumak istiyorum
8 sigara böreği olamaz24 Ağustos Menüm
07.10: 4 kalem börek
1 dilim peynir
Domates-salatalik
Şekersiz çay
12.30: 1 kase kıymalı bulgur çorbası
1 kase salata
1 şeftali
17.00: 1 kase barbunya
3 yk pilav
1 yk yoğurtlu semizotu
4 kalem börek
1 bardak şerbet
1 dilim kuru kivi
Yeşil çay
2 lt su
30 dk normal tempo yürüyüş
25 dk ekliptik
130 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun canım24.08.2020
2dilim çavdar ekmegı
bıraz labne
1 kk peynır
5 zeytın
domates salatalık maydonoz
2 haslanmıs yumurta(küçük diye annem ıkı tane haslamıs)
17:00
kucuk salkım uzum
fıltre kahve
18:30
7 kasık yesıl mercımek zorbası
2 yk et kavurma
2 lokma çavdar ekmeği
su2lt
spor bugun 15 gunluk challenge baslıyorum
Afiyet olsun pilâvda ölçülü yemişsin24 Ağustos 2020
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
2 dilim ekmek
2 bıçak ucu acuka
Ara 12:00
Yeşil çay
Öğlen 14:30
1 kase armutlu yoğurt
Akşam 18:30
5 yk zeytinyağlı börülce
4 yk bulgur pilavı
Cacık
Su 2 lt (daha devam ederim yatana dek)
Spor yok
Afiyet olsun canım24ağustos menüm
Sabah 09:30 2haslanmis yumurta domates bi salatalık bi dilim peynir 4zeytin yesil çay
12:45gibi yesil çay 2ceviz 5tuzsuz kabuklu fistik
16:00 bi tabak fasulye kavurması bi kase yoğurt
18:30 4catal karpuz
19:45 sade kahve
21:30 yoğurt salatalık
Su3lt
Spor 40dk kondisyon bisiklet 10dk bölgesel hareket
Afiyet olsun güzel menü canım24 Ağustos pazartesi
Sade Türk kahvesi
Bir kupa şekersiz sütsüz filtre kahve
Sabah:10.00
Yulaf lapası
Üzerine 1 çk fındık ezmesi
Bir parça bitter
1 adet incir
Ara 12.00
Sade Türk kahvesi
Öğlen : 13.10
Peynirli Salata
1 avuç içi büyüklüğünde tavuk
2 köfte
2 biber
Ara 16.00
Yeşilçay
Züber çikolatanın yarısı
Bugunki menum çok güzel afiyet olsun canım iyileştin mi sağlık durumun nasıl24 Ağustos 2020
10.00
1 kase sütlü yulaf( 1 çk hinsiyencebizi yağı ve tarçınla)
14.00
3 köfte
8yk sebze yemeği (kabak, karnabahar, patates)
Salata
18.30
4 yk yoğurt ile kereviz salatası
3/4 avakado
su 1.5 lt ama yatana kadar en az 2 lt ılur
spor yok
Kaş bıyık manikür canım :)bıyıklarım kardeşiminki ile yarışıyordukuaför de ne yaptırdın de bakemm
Teşekkürler canım :))8 sigara böreği olamaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun pilâvda ölçülü yetmişsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü canım
Bugunki menum çok güzel afiyet olsun canım iyileştin mi sağlık durumun nasıl
az bir sus sesin dinlensin diyemediniz tabi ne de olsa müdürYeni okulumda ilk günümdü 9 maddelik her maddenin zibilyon alt başlığı olan öğretmenler kurulu toplantısı vardı sürekli kendini anlatmaya doymayan konuştukça konuşan bi müdürümüz varmış çok yordu kafam ağrıdı ve sayesinde 3 madde görüşüldü herhalde iki gün daha devam edeceğiz öğretmenler kuruluna
ohh ohh sıhatlar olsun güle güle .. ne desem yavf uzasınlar mı desem olmaz kii kullan diyiverem gariKaş bıyık manikür canım :)bıyıklarım kardeşiminki ile yarışıyordu
Hahah saol canım benimohh ohh sıhatlar olsun güle güle .. ne desem yavf uzasınlar mı desem olmaz kii kullan diyiverem gari
sıcakken kapadın ağzını değil mi kesinlikle bozulmaz benim her sene 1-2 kavanoz yarım kalıyor hiç bir şey olmuyor şükür
bana da öyle geldiiiiiiDoğuştan yetenekli bence
hay maşallahhhhMarkete uğradık kardeşimle baktım sütburger revani vs aldı kendinegırtlaklamak istiyorum bu çocuğu koca bir tabak bulgur pilavı gömdü bir oturuşta dolu dolu makarna yiyor üstüne bol sosla yağla ama halen zayıf halen zayıf
üşütme 5 gün erken gelen malum dönem bir de iyi koşturmuşsun hepsi birleşince belin dili yok yeter yüklenme demeye ağrıtarak sana anlatmaya çalışıyor gülüm dinlen artık ki çabuk geçsinDuş aldım makineye çamaşır attım Yarın işe götüreceğim kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırladım Makine bitsin de asıp uyuyayım fazla ağrım var bugün cidden üşüttüm sanırım
Hem erkek hemde yakıyor cnm 18 yaşında 58 kilo. Geçen senelerde bazen dışarıdan döner vs siparişi verdiğimiz zaman tam ekmek söylüyorduhay maşallahhhh
zayıf çünkü yerken kilo almak aklının ucundan bile geçmiyor yiyor ve yakıyor
Uzanıverdim canım ailevi konulara biraz canım sıkıldı stres yaptım sanırım ondan erken geldiüşütme 5 gün erken gelen malum dönem bir de iyi koşturmuşsun hepsi birleşince belin dili yok yeter yüklenme demeye ağrıtarak sana anlatmaya çalışıyor gülüm dinlen artık ki çabuk geçsin
aaa tam midesin de 2 öküz besledikleri yaşları gülüm normal hiç şaşırmam benim sıpa şimdi 19 yaşın da 14-15 yaşından beri doymak bilmiyordu bu sene duruldu şükür gece kalkıp yiyip yatan cinsinden hem deHem erkek hemde yakıyor cnm 18 yaşında 58 kilo. Geçen senelerde bazen dışarıdan döner vs siparişi verdiğimiz zaman tam ekmek söylüyordu
sıkıntını stresini hatta söylenip kızma bağırma işini 5 dk da hadi olmadı 10 dk da hepsini yap bitir sonrada serbest bırak gitsin yoksa olan hep sana olur bedenin kimyasını bozarsın böyle (ben de zamanın da çokça yaptım da)Uzanıverdim canım ailevi konulara biraz canım sıkıldı stres yaptım sanırım ondan erken geldi
:)) bizimki de öyle geçen makarna yapıyor fazla olsun da gece acıkırım yerim ben diyoraaa tam midesin de 2 öküz besledikleri yaşları gülüm normal hiç şaşırmam benim sıpa şimdi 19 yaşın da 14-15 yaşından beri doymak bilmiyordu bu sene duruldu şükür gece kalkıp yiyip yatan cinsinden hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?