Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

8 sigara böreği olamaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun pilâvda ölçülü yemişsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü canım
Bugunki menum çok güzel afiyet olsun canım iyileştin mi sağlık durumun nasıl

az bir sus sesin dinlensin diyemediniz tabi ne de olsa müdür
allah yardımcınız olsun

hay maşallahhhh
zayıf çünkü yerken kilo almak aklının ucundan bile geçmiyor yiyor ve yakıyor

üşütme 5 gün erken gelen malum dönem bir de iyi koşturmuşsun hepsi birleşince belin dili yok yeter yüklenme demeye ağrıtarak sana anlatmaya çalışıyor gülüm dinlen artık ki çabuk geçsin

üşütme 5 gün erken gelen malum dönem bir de iyi koşturmuşsun hepsi birleşince belin dili yok yeter yüklenme demeye ağrıtarak sana anlatmaya çalışıyor gülüm dinlen artık ki çabuk geçsin
Uzanıverdim canım ailevi konulara biraz canım sıkıldı stres yaptım sanırım ondan erken geldi

Hem erkek hemde yakıyor cnm 18 yaşında 58 kilo. Geçen senelerde bazen dışarıdan döner vs siparişi verdiğimiz zaman tam ekmek söylüyordu
aaa tam midesin de 2 öküz besledikleri yaşları gülüm normal hiç şaşırmam benim sıpa şimdi 19 yaşın da 14-15 yaşından beri doymak bilmiyordu bu sene duruldu şükür gece kalkıp yiyip yatan cinsinden hem de

Uzanıverdim canım ailevi konulara biraz canım sıkıldı stres yaptım sanırım ondan erken geldi
sıkıntını stresini hatta söylenip kızma bağırma işini 5 dk da hadi olmadı 10 dk da hepsini yap bitir sonrada serbest bırak gitsin yoksa olan hep sana olur bedenin kimyasını bozarsın böyle (ben de zamanın da çokça yaptım da)

:)) bizimki de öyle geçen makarna yapıyor fazla olsun da gece acıkırım yerim ben diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…