- 30 Ocak 2013
- 29.510
- 44.015
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.001
Direk ben babama bağırmayı tercih ediyorum artık çünkü fazlasıyla sinir ediyorlar benisıkıntını stresini hatta söylenip kızma bağırma işini 5 dk da hadi olmadı 10 dk da hepsini yap bitir sonrada serbest bırak gitsin yoksa olan hep sana olur bedenin kimyasını bozarsın böyle (ben de zamanın da çokça yaptım da)
İçtiğim kahvelerin telvelerini banyoda vücuduma ve yüzüme sürüyorum, yumuşacık oluyorbiberli jel ve kahve kokan hem banyoda ovulup durulanan sonrası da yakan bir krem var ama artık satışı yok kahvelinin
Ben hem mezun hem free hem kaptan yardımcısıTakımda free var mı mezun olanlar free takılıyor galiba
Cuma’ya kadar atarsın inşallah canımCuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700
Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Menülerine bi bakayım canım regl olmuştun yakında sanki regl de diyemeyeceğimGunaydin kizlar.
73.3 sabit.
Ama vazgecmeme ramak kaldi.
2 gundur aksam yemegi bile yemiyorum.
Nasil inatlasiyor suan bunye ya. Nerde yanlis yapiyorum bi el atin bana arkadaslar.
Bugün ilk iş günüydü canım yoruldum ama eski düzenli tertipli günlerime dönmüş gibi hissettimGünaydın arkadaşlar,
İşe gideceklere hayırlı işler
Ben tartı için bekleyeceğim biraz daha belki tekrar yatarım.
Handandandan ve U UcanSupurge okula gidecek diye heyecan yapıp erken uyandım Diğer öğretmen arkadaşlar da bugün başlıyor mu? @Poni Bon? Başka kim var?
Oh süperGünaydın kızlar
Okul başladı. Bebemi ilk kez bıraktım.
tartıldım sabah
Cuma:73.5
Bugün:72
Fark:1.5
Şoke olmuştum zaten. Yolculuk ve regl ödemiymiş. Normal kiloma döndüm. Alınan verilen bi şey yok yani
Neler oluyor kuğucum?Günaydın mutlu sabahlar
cuma 79.6
Bugün 79.9
Çok iyi olmuşkilo bildirimi
dun 68.1
bugun 66.8
fark 1.3
yol odemi gitmis oldu.
Ooo Pınar hızlı başlıyorduGunaydın kızlar ara tartımı bildiriyorm:
Cuma:74.0
Bugun: 73.4
Fark - 600gr
Yol odemi vs gidiyor bence
Regl döneminde EksiGünaydın 9.takimin kızları çok kilo verdiğimiz bir hafta olsun inşallah
Cuma 80.8
Bugün 80.7
Gidecek canım gidecek hiç sıkma canınıGünaydın herkese
Cuma 81
Bugün 81,3
Yolculuk ödemi mi , geciken regly mi, hafta sonu kaçanlar mı bilmem ama yıldım artık
Bu sorunlar hallolunca yine 55e dönersin inşallah canımGeçen cuma : 56.5
Ara tartı : 57.1
adet ve wc cıkamama sanırım etkilediöyle kacamakta yapmadım
Süper başlangıç canımKili bildirimime geliyim simdi
Cuma 75
Pazartesi 74.6
Eksiye gecmek mutlu etti beni artik cumaya ne giderse
İnşallahCuma: 96.2
Bugün: 96.5
Fark: +300 gr
Ödemdir inşallah
Ya kıyamam zor olmuştur ilk günHala toplantıdayız. Bebeğim sürekli ağlıyormuş. Bi şey de yememiş
+600tünaydın arkadaşlar,
cuma:59,3
bugün:59,9
cumaya eksiyle geleceğim inşallah.
Bugün telafi ettin mi canım ben baya geç dönebildim alıntılaratünaydın herkese
cuma 72.1
bugun 72.4
300 gr artıdayım haftaya artı baslamazsam rahat edemıyorum
hiç pişman degılım ama yedım valla bır tabak bulguru
bugun yıne çorba
Yediğin içtiğinle artıysan sıkıntı yok canıBen de sabah unuttum tartilmayi şimdi aklıma geldi
Geçen cuma :74,5
Şimdi:74,9
cumaya hallolacak inşallahBugün herkes artı galiba benden de +500 sinir oldum ya neyse cumaya hepimiz eksi olacağız insallaheksi olanları tebrik ediyorum.
Oysa ilk plan anasınıfı 1 ve 2 lerin başlaması yani haklılar daortaokullar falan neyse de 1.sınıflar falan kendilerini kontrol edemez ki
Yorucu bir gündü benim için de kondisyon çalışmış kadar yoruldumKondisyon bisiklet çeviriyorum suan anca vaktim oldu sizler neler yapıyorsunuz kızlar
Atarım inşallah vanımBen hem mezun hem free hem kaptan yardımcısı
Cuma’ya kadar atarsın inşallah canım
Menülerine bi bakayım canım regl olmuştun yakında sanki regl de diyemeyeceğim
Bugün ilk iş günüydü canım yoruldum ama eski düzenli tertipli günlerime dönmüş gibi hissettim
Oh süper
Neler oluyor kuğucum?
Çok iyi olmuş
Ooo Pınar hızlı başlıyordu
Regl döneminde Eksi
Gidecek canım gidecek hiç sıkma canını
Bu sorunlar hallolunca yine 55e dönersin inşallah canım
Süper başlangıç canım
İnşallah
Ya kıyamam zor olmuştur ilk gün
+600çok be ya
Bugün telafi ettin mi canım ben baya geç dönebildim alıntılara
Yediğin içtiğinle artıysan sıkıntı yok canı
cumaya hallolacak inşallah
Oysa ilk plan anasınıfı 1 ve 2 lerin başlaması yani haklılar da
Yorucu bir gündü benim için de kondisyon çalışmış kadar yoruldum
Cuma günü kendime verdiğim ödül üzerine bugün regl olmamBen hem mezun hem free hem kaptan yardımcısı
Cuma’ya kadar atarsın inşallah canım
Menülerine bi bakayım canım regl olmuştun yakında sanki regl de diyemeyeceğim
Bugün ilk iş günüydü canım yoruldum ama eski düzenli tertipli günlerime dönmüş gibi hissettim
Oh süper
Neler oluyor kuğucum?
Çok iyi olmuş
Ooo Pınar hızlı başlıyordu
Regl döneminde Eksi
Gidecek canım gidecek hiç sıkma canını
Bu sorunlar hallolunca yine 55e dönersin inşallah canım
Süper başlangıç canım
İnşallah
Ya kıyamam zor olmuştur ilk gün
+600çok be ya
Bugün telafi ettin mi canım ben baya geç dönebildim alıntılara
Yediğin içtiğinle artıysan sıkıntı yok canı
cumaya hallolacak inşallah
Oysa ilk plan anasınıfı 1 ve 2 lerin başlaması yani haklılar da
Yorucu bir gündü benim için de kondisyon çalışmış kadar yoruldum
O zaman Cuma’ya güzel bir sonuç daha geliyor demektirCuma günü kendime verdiğim ödül üzerine bugün regl olmam
Sporumu yaptım banyomu yaptım tarçınlı yogurt salatalik yedim
Çokta aç değilim şükür
İlk günden sivrilmek de istemedim adam da yeniymiş kendini tanıtmak anlatmak adına mı bu kadar konuştu acaba diye düşündümaz bir sus sesin dinlensin diyemediniz tabi ne de olsa müdür
allah yardımcınız olsun
Evet iyiyim çok şükür sadece biraz halsizlik var, o da olur8 sigara böreği olamaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun pilâvda ölçülü yemişsin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun güzel menü canım
Bugunki menum çok güzel afiyet olsun canım iyileştin mi sağlık durumun nasıl
Benimde kalir oyle yarim canim bisey olmaz bozulmaz senesine kadar
Hemen bırak tıkınmayı. Olan olmuş yanlışa devam etme.bugun Hic iyi olmadi Benim icin Sürekli zarar seyler yedim malesef suan bile tikiniyorum
Bende basta Hic bildirim gelmedi Niye anlamadim, sonrasinda girdim yine yoktu bakim bi dedim dolu mesajlar vardi
Ay ben de gördüm lanet olsun bu hayatMaster chef te ıslak hamburger yaptılar, Rabbime şükür evde bulunan bir şey değil, olsa rahat 3-4 tane yemiştim
Ye ye bize gelbugun Hic iyi olmadi Benim icin Sürekli zarar seyler yedim malesef suan bile tikiniyorum
Bende basta Hic bildirim gelmedi Niye anlamadim, sonrasinda girdim yine yoktu bakim bi dedim dolu mesajlar vardi
Sabah 10
2 yumurta ile yagsiz salcali omlet.
Peynir zeytin salatalik
Bir catal labne
İncir recelinden bir tane incir
bir dilim beyaz ekmegin kiyisi
Saat 16 gibi
yogurtlu 2 adet kabak sote bol pulbiberli
saat 20
2 avuc cekirdek
baskada bisey yemedim
Spor saat 11 den 6 ya kadar temizlik
Menülerin çok abartılı değil biraz yorgunluk var 7 saat temizlik dün de spor onlar ödem yapmış olabilir diye düşündüm23 agustos
Kahvalti saat 12
Bir tabak zeytinyagli melemen
1 dilim Peynir zeytin
İncir recelinden 1 incir bir catal labne
4 dilim kepek ekmek
Saat 18
3 kasik mevlut pilavi tadimlik
Saat 20
5 mor erik
Spor 40 dk yuruyus
Maydanoz suyu 1 litre
Cok tesekkur ederim. Uzun zamandir olmadigim kadar motiveyim sayenizde. Hatta bu aksam sofraya yumulasim vardi ama yiyemedim. Aksam icin bir suru yemek yapiyorum 2 saatimi aliyor. Tadina bakarken bile yagsiz yerinden aliyorum. Herkes yerken oylece oturup bakiyorum sirf masada olmak icin. kahvemi iciyorum o arada cocuklarin ne kadar yedigini takip ediyorum. Bu sefer hedefime yurumek istiyorum. Galiba kilo verememe sebebim wc problemi. Ne zaman diyet yapsam yasiyorum bunu. Sabahlari kayisi yemeye basliycam. Bide zeytinyagli sut iyi geliyor.Menülerin çok abartılı değil biraz yorgunluk var 7 saat temizlik dün de spor onlar ödem yapmış olabilir diye düşündüm
Ekim abla merhaba,hay maşallahhhh
zayıf çünkü yerken kilo almak aklının ucundan bile geçmiyor yiyor ve yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?