Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar dayanamadim robot supurge siparisini verdm heycanla bekliyorm bakalm ama oyle ucuk fiyatlilardan almadm. Xiaomi mop vacuum diye geciyor yorumlar cok guzeldi supurse yeter bana ama silme ozelligide varmis artik cocukla parka cikarken o temizlik yapicak

Evetttt simdi gelelim fasulyenin faydalarina

Onumuzdeki ay 17 sinde malum söz var
O zamana kadar 10 kilo vermem icin ne yapabiliriz
Söz e 10 kilo gider de mühim olan düğün abloş başla ve bırakma bi daha çıpısçıtır ol anüüvvv şişkoydu bu kadın nasıl çıtırdamış desinler

Şu an ev temiz çamaşır işi bitti. Miniğim uyuyor büyük kızım oyın alanına indi. Eşim bahçeye gitti bende kendi
Müdür Tam bir baş belası

7 kilo verdiğinde kendine kızıp hiç bir şey yememiş 4 kiloda ise ketojenik besleniyordu
Hadi ya çekilmez o zaman. Bizim yeni müdür okulu baya düzeltmiş. Laubali bi ortam vardı ciddiyet gelmiş saygı artmış. Anasınıfının işleriyle de uğraşıyor. Biraz sivri dilli ama inşaallah sorun yaşamam

İnşallah canım

bugüne kadar 10 dan fazla müdür değiştirdim. Hemen hepsiyle tartıştım genelde ilk zamanlar. Ama hepsi de ben okuldan ayrılırken çok üzüldü. Birbirimizi tanıyıp kabul ettikçe her şey düzeldi çünkü merak etme geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…