- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.381
MüdürOkuldaki sorun ne canım ortam mı kötü idare mi
7 kilo verdiğinde kendine kızıp hiç bir şey yememiş 4 kiloda ise ketojenik besleniyorduAbowww nasıl yapmış onu. Öyle 2 hafta yeter bana
Hımm ben o durumda bildiğin ölürüm Kilo problemi falan da kalmazMüdürTam bir baş belası
7 kilo verdiğinde kendine kızıp hiç bir şey yememiş 4 kiloda ise ketojenik besleniyordu
Benimkinin de bir sürü hastalığı ve ilacı var onlara bağlıyorBenmki de şişman sağlam yiyor ama troide bağlıyor
Benimki de ekmek yemiyorum diyor cidden yemez 3 günde 1 dilim. Ama börek poğaca ve tatlı yiyorBenmki de şişman sağlam yiyor ama troide bağlıyor
Geçen yıl bı küstüm, küsüş o küsüş,MüdürTam bir baş
Ekmek yoksa pasta yeriz misaliBenimki de ekmek yemiyorum diyor cidden yemez 3 günde 1 dilim. Ama börek poğaca ve tatlı yiyor
Bir bilseler her hastalığın beslenme kaynaklı olduğunuBenimkinin de bir sürü hastalığı ve ilacı var onlara bağlıyor
Başlangıçlar genelde sancılıdır. Alışırsınız birbirinize merak etmeMüdürTam bir baş belası
+18 e mecalim yok bebelerdenGecenin finalini erotikli bekledim çişli bitmiş
Aynen geçen geldi. Börek verdim 2 dilim yedi. Ay çok acıkmışım iyi geldi. Ekmek yemiyorum ya dikkat ediyorum biliyorsun diyorEkmek yoksa pasta yeriz misali
Enerji toplarsın işte ne güzel+18 e mecalim yok bebelerden
Daha ilk haftadan papaz olduk adamla sonumuz ne olur bilmiyorumGeçen yıl bı küstüm, küsüş o küsüş,
Ne selam ne sabah
Bugün bütün işlerime yardımcı oldu komisyon arkadaşım gelmedi diye, sever beni sağolsun
İnşallah canımBaşlangıçlar genelde sancılıdır. Alışırsınız birbirinize merak etme
Söz e 10 kilo gider de mühim olan düğün abloş başla ve bırakma bi daha çıpısçıtır ol anüüvvv şişkoydu bu kadın nasıl çıtırdamış desinlerEvetttt simdi gelelim fasulyenin faydalarina
Onumuzdeki ay 17 sinde malum söz var
O zamana kadar 10 kilo vermem icin ne yapabiliriz
Hadi ya çekilmez o zaman. Bizim yeni müdür okulu baya düzeltmiş. Laubali bi ortam vardı ciddiyet gelmiş saygı artmış. Anasınıfının işleriyle de uğraşıyor. Biraz sivri dilli ama inşaallah sorun yaşamamMüdürTam bir baş belası
7 kilo verdiğinde kendine kızıp hiç bir şey yememiş 4 kiloda ise ketojenik besleniyordu
Doğru dedin dur bi enerji toplamaya gidem zipor olsun U UcanSupurge yaz kızım zipor haneme 300 pointEnerji toplarsın işte ne güzel
Yememi istemiyor der kesinBir bilseler her hastalığın beslenme kaynaklı olduğunu
Bu da iyiymişBenimki de ekmek yemiyorum diyor cidden yemez 3 günde 1 dilim. Ama börek poğaca ve tatlı yiyor
İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?