• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok yok benim hafızam iyidir 😜 Bı ara beni mezun edip diplomamı elime veriyordun ya Kaptanım, ne çabuk unuttun🤣
Sanki sen de izne ayrılacağım diyordun 🤣
kolay gelsin canim ne kullaniyorsun silerken merak ettim
Ben bi arkadaşımdan öğrendim bi tane bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritiyorum sonra onu sulandırıyorum biraz daha içine de az bi sirke sonra da sildiğim yerleri duruluyorum tamamdır

kaptanim günü erken kapatmışsin amma bence hem mercimek hemide eppek olmamış birde günü bu kadar erken kapatman duraklama yaratabilir ilk etapta karpuzuda bitir hadi
bayilldimmmm super
güzel menü sporda olsa tadından yenmez
kuymak diyet nasıl canım menü guzel
patates pazar kaçamağı olmuş ama incir 5 porsiyon olarak çok canım malum kalorisi yüksek kendilerinin

Bilenler bilir kuymak normalde hem tereyağından hem de peynirinden ötürü ağır yağlı kalorili bir yiyecektir. Ancak mısır unu besleyiciği çok yüksek çokta lezzetli birşey bayılırım kendisine. Diyet kuymağı midem hastalandığında deneyerek keşfettim🙈 ortaboy bir sahanda bir kaşık tereyağı eritip(tepeleme değil normal dolulukta) 3 kaşık mısırunu ilave ediyorum, biraz kavurup bir bardak soğuk su ilave ediyorum biraz kıvam alınca içine yarım bardak kadar lor ilave edip biraz pişiriyorum, çok katılaşmamasına dikkat ediyorum arada çok katılaşırsa biraz su ekliyorum, sonra azıcık pul biber ilave ediyorum servise hazır, eşimle bana bir öğünde yetiyor

Kızlar bende biturlu gecmis bitiremedm ya aksamdan sonra yemekti cocugn mamasiydi dusuydu naziydi memesiydi derken sanki zaman akiyor neyseki uyudu sonunda hala gecmisteym bitireym menumu yzip alintilarla donucem sonrasinda dizimin 30dksi kalmisti onu izleyip uyumayi planliyorum. Bugun bide kirmizi biber attim buzluga kislik 2 kiloya yakin yavas yvas bitiyor artik kislik hazirliklarim :)

Ben bi arkadaşımdan öğrendim bi tane bulaşık makinesi tabletini sıcak suda eritiyorum sonra onu sulandırıyorum biraz daha içine de az bi sirke sonra da sildiğim yerleri duruluyorum tamamdır
anladim canim bize yapan firma sadece ahsap temizleyici kullanin demisti 3 sene oldu oyle temizliyorum ama icime sinmiyor temizlik alternatif yontemler denemek istiyorum artik.tesekkur ederim bilgi icin

Eki Görüntüle 2689969 Eki Görüntüle 2689970 Eki Görüntüle 2689971 Eki Görüntüle 2689973
Eki Görüntüle 2689976
Eki Görüntüle 2689977 Eki Görüntüle 2689978

Canım birkaçının resmini ekledim diğerlerini liste halinde paylaştım. Yazım biraz kötü olmuş kusura bakma. Geçen yıl çocuk kitapları konusunda kendini çok geliştirmiş bir Hocanın seminerinde not almıştım bu kitapların isimlerini. Her kitap bir öğreti içeriyor ve her yaş seviyesinden çocukların ilgisini çekiyor. Resimlerle kitap okuma ayrı hikayeyi cocuklara okuyarak gitme ayrı çok fayda göreceğiniz tarz kitaplar. Bunları kesinlikle tavsiye ediyorum sana👍
Annelik zor iş vesselam. Allah sabrını versin, kuzucuğun da inşallah ağrısı çok olmaz🙏💕
Zor valla. Bi daha düşün sen bu işi😬 kitaplar için teşekkür ederim canım

kolay gelsin canim ne kullaniyorsun silerken merak ettim

Bende böyle yapıyorum canım mikrofiberli bezlerle siliyorum ocak aspiratör parcalarini makina koyuyorum

Günaydın abla çok şükür iyiyim dün su kesintisinin ket vurduğu temizliğimi bugün yapacağım inşallah
bu devirde suyu niye keserlerki 🙄yaptinmi islerini canimcim
Günaydın ☺ çok şükür bugün iş yok ama çok spor yapacağım. Dün güzel güzel zumba ve karın egzersizleri indirdim gelsin sıkı vücut gitsin löp löp yağlar 😍
Sen nasılsın Ablam
sagolasin tatlim
Bugünude coluk cocukla gecirdik 😁aksam yemek telasi vs. Onlar gidince geçmişte boguldum 😂

Ohhh masallah yap bakalim sporlari bize oncesi sonrasi atarsin 😍
Kardio değil ama paylaştığım hareketler
Baktın mı
yok cnm bakmadim daha
Çok şükür abla sen nasılsın? Miniğim diş çıkarıyor hiç keyfi yok. Gece 5 kere ben 5 kere eşim kalkmştr en az, dayak yemiş gibi kalktık.
Bu arada bende sana katıldım bugün sıkı diyete başladım ✌ 😉
şükür cnm bende temiz beslendigim zaman daha iyiyim, senin baslamanada cok sevindim 😍

Çocukların diş dönemi malum, az daha sabredin
Kaptancığım konu dışı ama 5 ay önce doğum yaptım biliyorsun. İp atlama yapabilir miyim? O yüzden atlayamıyorum
normal doğumda sorun olmaz heralde cnm
Senin kilon az oldugu icin atliyabilirsin, ip atlamak sikilasmayada yardimci
Tokluk hissi veriyor, akşam öğününü hafif tutmuş oluyorum
Evdeki son 5 karpuz bitene kadar böyle, artık alma dedim adama😅
cuma bildirimini merakla bekliyorum 😅
Kizlaaaar bugün öncesi sonrası için bı fotoğraf çektim keisn kararlıyım artk hamile kalmadan önce ne kdar hafif hissediyordm üstelik istediğim kiloya hala ulasamamisken şimdi kat kat gibiyim 5 ay da yani 10 ocağa kadar hedefim 75 kgyu görmek haftada 1 kg olursa insAllah ki olacak olmalı günü güzel bı kahvaltıyla açtım ev işlerini halledip biraz spor yapicam fırsatım olursa 1 mil Leslie ile baslayacam git gide artıcak
sen istedikten sonra cok güzel verebildigini biliyoruz cnm 😍
bende tam tersi evde yanlız kalınca yerim misafirlikte yemeye yüzüm yok ki bu kilo ile :KK70: zayıflayıp misafirliklerde yeyip ay yiyorum olmuyor diyeceğim
aynen bende öyle 😁evde yalniz kaldigim zamanlar en güzel yeme saatlerim 😅
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ:. 41
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 100
HEDEF KİLONUZ: 80
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 13 ve 7 yaş
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık açısından vermek istiyorum ve tabii ki. Görüntü anlamında da beni mutsuz ediyor.
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: doğumlarımdan önce 62 kg dım hep. Ama hamileliklerle birlikte aldığım kilolar kaldı.
Bir kaç kere diyetisyen eşliğinde verdim.
Ama dikkat etmediğim zaman yine aldım.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Ben aslında çok hırslıyomdır. Aklıma koyduğunu yaparım.
Ama kilo konusunda iradeli olamıyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sık sık paylaşımda bulunmak.
hosgeldin zeynepcim bende Zühal
49 yaş 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum, calisiyorum

Azimli olur ve takimdan kopmazsan emin ol verilemicek kilo yok

Ben burda hedefime ulasmistim ama koruyamadim tekrar basladim 🤐
Puan olark takip etmesi daha kolay olur bence listeden hemen bakariz o yuzden puan diyelim, 150 yeterlı bence hatta 100 bile olabillr cok tutarsak yapmak istemeyenler boslayanlar olucaktir. Ama haftada 6 gun bilemiyorm. Siz ne diyorsunuz takımdaki kızlar? Bana şahsen cok geldi.
denizbenimadim denizbenimadim bu arada cvp vermemissin cnm bu listeye sen bakicakmisin yapanlar yapmiyanlar diye. Bir de ceza dusunmeliyiz yapmiyanlara yoksa kimse yapmaz :KK51:
gec oldu ama :)) bencede zorunlu spor haftada 3-4 gün 15 dk. Yeterli baslangic icin
Kizceler bikmasin hemen 😁
Azimli ol, heveslen diye Cuma yarışmasına katılmak isteyenlerden senin kilolara yakın olanları ağıma düşürdüm :KK70: :KK70:

3 rakibin var şu anda
@Zynp80
88prenses22 88prenses22
@Namaria

Ben bana düşeni yaptım sıra sende😅
oyyyy bizim 100 ler grubu kızışacak desene 😅
Kendimi yem gibi hissettim simdi 😒
Mefkurem Mefkurem hersey senin icinmis 🙄
severler sagolsunlar 😍
Hayır küsme, mefkuşu motive etmeye çalışırken ipin ucu kaçtı galiba :KK70: :KK70:
Seviliyorsun:KK60:

Mefkurem Mefkurem beni ne duruma düşürdün, artık daha motive olmadıysan elimi çekecem senden:KK11:
hele bi çek bakalim, buralari darma duman ederim 😂😂😂😂
Yok kusmedim ya sen de seviliyorsun kaptanim :KK19:
Mefkurem Mefkurem kiyemitini bil valla verelim şu kilolari 🏃‍♀️
bu işler parayla degil sirayla 😂😂😂zamaninda ben onlar icin saçımı süpürge ettim, sıra onlarda 😂😂😂😂

İşimiz şaka da cnm
Ben takimin en eskisiyim 2015 de 113 kiloyla başlayıp 68 le mezun olmustum (koruyamadim arada git gellerim oldu o ayri 😅
Bazi arkadaslarla o zamandan beri birlikteyiz
Bu takimda iyi kötü cok sey yasadik, paylastik
Takimi bazi sebeplerle kapattik bi süre sonra geri açtık vs.
Özetle, ben bi süredir aktif olamasamda birbirimizin icin cok degerliyiz

Kızlar bu seferde cennetti garantilemediysem bidaha zor yani😁Kayinvaldecigimin 3 kez hayatını kurtardım 🙃Bu seferde Boğazına hap kaçtı mosmor kesildi kadın benim koca panik ağladı ağlayacak anam gidiyor diye😒 ama ben hemen çekilin ben gelinim hallederim diye acil müdahalemi yaptım ve kurtardım kadini😂Tabi bı kaç gün sırt ağrısı olucak vuruşlarimin etkisiyle ama olucak okadar helvasini yemekten daha iyi yani😂
ayyy Allah korumuş cnm yaa
Senin kv zaten biliyordur senin kiymetini, insallah karsiliginida alicaksin 😁
Cidden ne güzel kayınvalidesin sen öyle geçen kayınvalidem benim kıza bakarken işten çıkıp koşa koşa gelirdim eve ki kadına daha fazla yük olmayayım diye
o senin ince düşüncen cnm

Cokda iyi degilimdir belki 😅öyle günlük bakamam 😂😂😂
Gercekten iyi bir kv sin abla.
Kac zaman oldu su isim icinde gelini cagirdim yardim istedim dedigini duymadim.
Ama hep desteksin masallah.
gecen yeni dunurler geleceginde sormustu, istersen pasta yap dediydim 😅
sen ne guzel dusunceli bir kayinvalidesin ins gelinin degerini bilyordur
şükür cnm bi problemimiz yok
ADINIZ:

YAŞINIZ: 33

BOYUNUZ: 1,65

KİLONUZ: 102,9

HEDEF KİLONUZ: 70

MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız

EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR

MESLEĞİNİZ: MUHASEBE

ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR

DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
hosgeldinnnn can yoldaşımin kardeşi 😍
Zühal bende

Ayni kilodayiz 😁
Hoşbuldum canım ben onları zaten keseli çok oldu. Sorunum sanırım normal olarak uyku düzensizliği çok acıkınca yoğurt yiyorum sma bazen yetmiyor. Bu hafta tatildeyim inşallah dikkat edilen tartımı Nil’e getirdim 😂
tatile gidip diyetemi basladin 😅
@askrhpozitif merveee gelsene artık dönmedin mi evine daha ? :KK74:
dönmedi daha dicektim, kendisi yazmis 😁
Of canim ya simdi o kadar üzülüyorum ki ben de 60 kilo gittim liseye mezun oldum 90 dim. Yillar geçti daha 90 altini gormedim 🥺
Bunu kiralim poni buz istersek yapariz 🤸
el ele verip beraberce 6 lara yol alicaz cnm 😍
20 * 4 = 80 puan Eliptik 2 set 160 puan
20 *3 = 60 puan Leslie

Başlangıç için iyi midir sizce 10 dk da zumba yaparım =)
cok hizli bi giriş yapmışın cnm :)) o kiloda eliptik dizlerini zorlamiyormu
Galiba ben sabırsız birazda tembelim kaptanım🙈 hafif diyet olsun ama çok çabuk verilsin istiyorum🤣 gerçi bu halim iyi bence biraz daha sıkıp daha hızlı verebilirim ama geri gelir sonra. Dün kaçamak yaptım yazmıştım ya fark ettim ki burada yazdığım menüler şeklinde yemeye alışmışım iki ayda, aslında yıllardır yapamadığım şey bu. 10_15 kilo verip sonra eski yeme düzenime dönüyordum. Takımın bana böyle bir faydası olmuş, yeme düzenim değişiyor. Mesela çayı şekersiz içemem takıma başladığımda yarıya düşürmüştüm şekeri ona bile alışmışım ki yıllarca beceremedim. Bir de şu günde bir saat yürüyüşü oturtabilirsem mis gibi olacak , hepinize teşekkür borçluyum, vazgeçmeme izin vermediniz💕

Bu arada bir dipnot düşeyim; dün akşam yemeğe giderken 2 yıldır giyemediğim bir gömleğimi giydim, düğmeleri kapanmıyordu🙈 eşim bile şaka maka zayıflıyorsun bana çaktırmadan dedi😂
senin adina cok sevindim cnm 😍insallah kisa zamanda darisi daha küçük bedenler giymeye olsun
Yani hemde hiç aklımıza gelmeyecek kişiler vefat etti hatta sonuncusu taburcu olacak doktor video filan çekiyor birden kalp krizi geçirmiş hani böyle küçümsenecek birşey değil tabi ki ömrümüzün vademizin yettiği kadar ama bile bile ladeste başkalarının celladı olmak bence
Kullanilan ilaclardan diyolar bazilari 🙄

kaptanim günü erken kapatmışsin amma bence hem mercimek hemide eppek olmamış birde günü bu kadar erken kapatman duraklama yaratabilir ilk etapta karpuzuda bitir hadi
bayilldimmmm super
güzel menü sporda olsa tadından yenmez
kuymak diyet nasıl canım menü guzel
patates pazar kaçamağı olmuş ama incir 5 porsiyon olarak çok canım malum kalorisi yüksek kendilerinin
Baştan çok spora yüklenmek istemiyorum canım . Gün aşırı spor kafi😁
Ayy bayadir eşimle karşılıklı çay icememistik malum kızın gazı nazi bugün çok şükür bir keyf yaptik o çamaşır aşarken bende mutfağı toplayim artık . Dünkü kum fırtınasından cam balkonun camları rezil olmuştu sağolsun onlarıda siliverdi :halay: bide kahve yapayım adamcagiza kıyak :)
Haketmiş valla😉
Diyet listen güzel görünüyor taki 2 top dondurma görene kadar canım. Dikkat et ev yapımı değilse yeme derim 😉

Evet 5 incir fazla ama artık bozulacaktı ben de kıyamadım.
Bu haftaki ödülümdü dondurma canım. Kilo verdiğim hafta bir ödül hakkı tanıyacağım kendime🙃

Maalesef dönemedik. O kadar dikkat edip, dısarı cikmamamıza rağmen, oglum un korona testi pozitif cikti. Bende onunla kaldım. Bizim ilk testimiz negatif çıkmasına rağmen, ikinci testim pozitif cikti. Bu hafta da buradayız. Hafif semptomlarla anlatıyoruz çok şükür. Hayirlisi bakalim. Negatif çıkana kadar Türkiye deyiz simdilik. Canim cok sıkkındı.Bir türlü siteye girmeye firsat bulamamıştım. O yuzden yazamadim. Tesekkur ederim, hatırladığın için kaptanım
gelip gecer ins canim.
Artik o kadar cogaldiki nerden nasil geldigini anlayamiyoruz malesef. Hafif gecirmenize sevindim.canim
Yok kaptanim 21 gunmus önceden şimdi 14 gün sonra zaten negatife düşüyor diye test yapmıyorlar iş yeri vs istiyorsa özelde ücretli yapiliyor . Hali hazırda köyde yakalandı kaynimlar tüm köy korona oldu 3 kişi vefat etti malesef yayla gelen turistlerle birlikte yayladan inenler köylere dağıttı .
allah rahmet eylesin canim.
Ankarada cok yogun su gunlerde. Konya aldi basini gidiyor zaten. Ne olacak boyle bilmem
Yeni eve geldim arkadaslar cok yoruldum 😴
Menümü yazayim halim olursa biraz egzersiz yapip yatacagim insallah
iyi dinlenmeler canim.
O kadar yorgunum ki🤦‍♀️ Kızımın diş krizi yine patladı birkaç gündür. Uyuyuncaya kadar çizmediği ısırmadığı yerim kalmıyor. Uyuduğunda işleri yapmaya çalışıyorum. Doğal olarak geç uyuyorum hop sabah 7 de uyanıyor. Şöyle deliksiz uzun uzun uyumaya tembellik yapmaya O kadar ihtiyacım var ki:uykucu:
emzirme donemi bitince gece uykusu rahatliyor canim. Arada su icmeye kalkmasi disinda uyanmiyoruz viz artik.
Kızlar bende biturlu gecmis bitiremedm ya aksamdan sonra yemekti cocugn mamasiydi dusuydu naziydi memesiydi derken sanki zaman akiyor neyseki uyudu sonunda hala gecmisteym bitireym menumu yzip alintilarla donucem sonrasinda dizimin 30dksi kalmisti onu izleyip uyumayi planliyorum. Bugun bide kirmizi biber attim buzluga kislik 2 kiloya yakin yavas yvas bitiyor artik kislik hazirliklarim :)
kis geldi gelecek zaten canim. Kizliklar pahalanmaya da basladi zaten. Benim vi tursu isim var karantina bitince biraz tursu kurmam gerek
Benimki saka abla yapiyordur mutlaka. Sen seviyirsun gelini masallah.
Ben bizimkilerden surekli isteklere aliskin olunca ondan sey ettim😁😁😁

Canım liste takibini sürekli yapamayabilirim. Ben sürekli giremeyebiliryorum. Üstlerde de yazdım. Genelde kızımı emzirirken girip geçmişi okuyup cevaplayıp çıkıyorum. Belli bir düzenim yok sayfa konusunda yani. Kendime tam güvenmediğim konularda sorumluluk almayı çok tercih etmiyorum.
Tamam ozaman ben yapmaya calisicam ama her ikisinide kontrol edip liste yapmam biraz zorliycak o yuzden normal spor listesine agırlik vericem, benimde acayip hareketli durdugu yerde durmiyan bi canavarim var cunku:emir_bebek: Handandandan Handandandan artık oldugu kadar kaptanım

tamam canim ne diyorsan o 3 gun 100 puanlik spor mu simdi karar
Etiket yaparken bunu ayriyeten yazarsak seni etiketleyinve kimin yaptigi belli olur zaten
kac gunlerdir mutgak elden gidiyordu canim. Firin ,ocak ,aspirator ugrastim bulasiklari hallettim. Kemik sularini.porsiyonluk ayarlayip kaldirdim. Biber vardi dograyip dolaba kaldirdim.
Evleri supurup silecegim ins.
Aksam yatmadanda spor ins
sende iyiki varsin. Mesajlarini okurken yuzumde gulucuklere sebeb olan kedicik

Gercekten iyi bir kv sin abla.
Kac zaman oldu su isim icinde gelini cagirdim yardim istedim dedigini duymadim.
Ama hep desteksin masallah.
Bilmiyorm cnm puan olark 100 bile cokmu sanki 15dk dersek daha mantikli olcak sanki veyatta 50 puan cnku 15dk normal seviyede bi spor 45 puan felan yapiyor :KK57:

ADINIZ:

YAŞINIZ: 33

BOYUNUZ: 1,65

KİLONUZ: 102,9

HEDEF KİLONUZ: 70

MEDENİ DURUMUNUZ: EVLİ

ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk 9 erkek VE 3 kız

EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR

MESLEĞİNİZ: MUHASEBE

ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: HAYIR

DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: EVET İNSÜLİN DİRENCİ - PKO ve ÇİKOLATA KİSTİ - BEL FITIĞI

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK VE GÜZELLİK

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Çikolata kisti ile 21 yaşımda tanıştım o zamana kadar en fazla 61 gördüm. Daha sonra 8 yada 15 kg aldım. sonra evlendim çocuğum oldu o süreçte de aldım verdim. Sonra 2. çocuk da tedavi oldum hormon ilaçları iğneleri yine aldım ve yanlış diyetler sonucu kilo 102,9.

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim. Mesela diyet konusunda 2 hafta yapıyorum 4 vermem gerekir iken 1 verir isem hooop pes ediyorum.Sanırım dürtülmeye ihtiyacım var. Kitap okumasını yemek programları izleyip değişik tatlar yapmayı çok severim. Pandemiden önce sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyordum.Hayatımı evlilik öncesi ve sonrası olarak 2 ye ayırıyorum. Hayaller ve hayatlar modu diyebilirim sanırım. Sıkıntı ve stresin de kilo ile alakası çok sanırım.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Açıkçası kendi motivasyonum düşük olmasına rağmen insanlara pozitif enerji verdiğimi söylüyorlar. Bilinçaltı ve enerji ve EFT tekniklerine bir miktar merakım var,belki bu şekilde faydam olabilir.
Hosgeldin cnm. Umarim istedigin kiloya biran once ulasirsin :)

Haftanin 6 günü spor yapmak zor olacaktır en azından benim için öyle. Listedekiler için haftada toplam puan hedefi olması daha mantıklı gibi. Cumaya kadar o puan hedefine ulaşalım 👍
Bende oyle dusunuyorm. 6 gun zorlar. Toplam puan hedefi gbi olucak zatn aslinda 3 gun 100puan demistk ama herkez bisi diyor ben toparliyamiyorm o yuzden bu konu icin ayriyetten yazicam

Pnrrr-12 Pnrrr-12 Sporu az yapanlara ceza var da fazla yapanlara ödül yok mu🤩

Amannn bide bu ciktii :KK57::KK51:
Ötesini berisini kaçırmışım ben🙈 zorunlu spor uygulaması mı geldi şimdi, haftada üç gün 100 puanlık istediğimiz sporu yapacağız doğrumu anladım
Karisti ortalik cnm dur son karar kaptan versin

Benim zorunlu spor önerim 15 dk idi Pnrrr-12 Pnrrr-12 45 değil ki canım🤔
Bende 45 dk demedim puana dokunce cok oldu o yuzden

Şimdi şöyle kaptanım
Eğer zorunlu 15 dk ile başlarsak herkes şunu dicek 15 dk ne ki yaparım. Ve geneli yapacak böyle böyle spor alışkanlığı oluşacak yapamadan durmayacak düzenli yapanlar ve istemsizce kendiliğinden artacak zamanla. Ancak 40 dk ile başlarsak kimi hiç başlamaz kiminin yolun yarısında nefesi kesilir. Amacımız alışkanlık kazanıp süreklilik sağlamak :KK66:
Aynen mantikli ama bnu kontrol eden olmazsa bi anlami kalmiycak bende hepsine yetisebilcegmi dusunmuyorm

20 * 4 = 80 puan Eliptik 2 set 160 puan
20 *3 = 60 puan Leslie

Başlangıç için iyi midir sizce 10 dk da zumba yaparım =)
Super baslangic icin :) hosgeldin bu arada cnm ekim ablayi cok seviyoruz

anladim canim bize yapan firma sadece ahsap temizleyici kullanin demisti 3 sene oldu oyle temizliyorum ama icime sinmiyor temizlik alternatif yontemler denemek istiyorum artik.tesekkur ederim bilgi icin
Sirke iyidir mikrop kirar bence kullan buzdolabi icin

bu devirde suyu niye keserlerki 🙄yaptinmi islerini canimcim
sagolasin tatlim
Bugünude coluk cocukla gecirdik 😁aksam yemek telasi vs. Onlar gidince geçmişte boguldum 😂

Ohhh masallah yap bakalim sporlari bize oncesi sonrasi atarsin 😍
yok cnm bakmadim daha
şükür cnm bende temiz beslendigim zaman daha iyiyim, senin baslamanada cok sevindim 😍

Çocukların diş dönemi malum, az daha sabredin
normal doğumda sorun olmaz heralde cnm
Senin kilon az oldugu icin atliyabilirsin, ip atlamak sikilasmayada yardimci
cuma bildirimini merakla bekliyorum 😅
sen istedikten sonra cok güzel verebildigini biliyoruz cnm 😍
aynen bende öyle 😁evde yalniz kaldigim zamanlar en güzel yeme saatlerim 😅
hosgeldin zeynepcim bende Zühal
49 yaş 3 cocuk 2 torun var almanyada yasiyorum, calisiyorum

Azimli olur ve takimdan kopmazsan emin ol verilemicek kilo yok

Ben burda hedefime ulasmistim ama koruyamadim tekrar basladim 🤐
gec oldu ama :)) bencede zorunlu spor haftada 3-4 gün 15 dk. Yeterli baslangic icin
Kizceler bikmasin hemen 😁
oyyyy bizim 100 ler grubu kızışacak desene 😅
severler sagolsunlar 😍
hele bi çek bakalim, buralari darma duman ederim 😂😂😂😂
bu işler parayla degil sirayla 😂😂😂zamaninda ben onlar icin saçımı süpürge ettim, sıra onlarda 😂😂😂😂

İşimiz şaka da cnm
Ben takimin en eskisiyim 2015 de 113 kiloyla başlayıp 68 le mezun olmustum (koruyamadim arada git gellerim oldu o ayri 😅
Bazi arkadaslarla o zamandan beri birlikteyiz
Bu takimda iyi kötü cok sey yasadik, paylastik
Takimi bazi sebeplerle kapattik bi süre sonra geri açtık vs.
Özetle, ben bi süredir aktif olamasamda birbirimizin icin cok degerliyiz

ayyy Allah korumuş cnm yaa
Senin kv zaten biliyordur senin kiymetini, insallah karsiliginida alicaksin 😁
o senin ince düşüncen cnm

Cokda iyi degilimdir belki 😅öyle günlük bakamam 😂😂😂
şükür cnm bi problemimiz yok
hosgeldinnnn can yoldaşımin kardeşi 😍
Zühal bende

Ayni kilodayiz 😁
tatile gidip diyetemi basladin 😅
dönmedi daha dicektim, kendisi yazmis 😁
el ele verip beraberce 6 lara yol alicaz cnm 😍
cok hizli bi giriş yapmışın cnm :)) o kiloda eliptik dizlerini zorlamiyormu
senin adina cok sevindim cnm 😍insallah kisa zamanda darisi daha küçük bedenler giymeye olsun

Kullanilan ilaclardan diyolar bazilari 🙄
Aynen abla bencede cok fazla olursa yapan olmiycak muhtemelen

13 Eylül Pazar

08:30=== 3 yk menemen
10-12 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
1/4 karpuz

14:30=== 3 kepçe mercimek çorbası
2 kase salata
1 dilim kurumuş tam buğday ekmeği (çorbasını içine doğradım israf olmasın diye🤐)

Su=== 1.5 şimdilik, yatana kadar artar

Spor=== yok

Belki akşam üstü çayın yanına kabak çekirdeği çitlerim
Karpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki

13 Eylül 2020

Sabah 9.30
- 1 kupa sütlü sekersiz neskafe

Kahvaltı 12.30
-sucuklu yumurta( 1 yumurta 3 dilim sucuk)
-3 çeri domates
-1 salatalik
-2 kıl biber
- yarim dilim kizartilmis tam bugday ekmeği

14.30
-şekersiz türk kahvesi
-8 gr sutlu çikolata

Akşam Yemeği 17.00
- 1 tabak menemen( 1 yumurtadan)
ekmek yok

su 2lt
spor》60 dk orta tempoda yuruyuş 120puan
30sn×6 plank 36puan
15×2 mekik 6 puan
10dk serbest dans 10puan TOPLAM 172 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş

13 Eylül menüm

11.30
1 bardak süt
1 yumurta
Domates
Salatalık

13.00
2 top dondurma

15.00
1 ceviz

17.00
1 tabak taze fasülye
2 köfte
1 kase yoğurt

su:2,5 lt
Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?

13 Eylül 2020

Kahvaltı 09:30

1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 dilim ekmek

Ara 11:00
1 fincan yeşil çay

Öğlen 13:30

4 kaşık diyet kuymak
Çay

Akşam 18:00

7 yk zeytinyağlı taze fasulye
1/2 kase yoğurt

Su 1,5 lt yatana kadar içerim daha
Spor yok
Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?

13 Eylül

9:00
1 avuçiçi kadar patates kızartması 🙈
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 çatal kavun

14:00

5 tane incir

18:30

1 porsiyon yeşil fasulye sussuz
3 çatal haşlanmış makarna tuzsuz

3.5 lt su
Spor yok 😩
Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook 😉

13 Eylül Pazar
Kahvaltı (9:00)
Eki Görüntüle 2689965 ekmeğin bir dilimini yedim yumurtanın 2/3 unu

Ara(11:30)
6 fındık
1 incir
2 gunkurusu
kafeinsiz filtre kahve

Öğle(14:30)
Eki Görüntüle 2689967
Akşam (18:50)
1 kase yayla çorbası
3 YK bulgur pilavı
4yk hindi sote
Salata

Ara(20:00)
Çay yinanda azcik antepfıstığı
Su:3 lt gecede 1 lt içiyorum emzirmeye kalktikca
Spor: mekik çektim sadece 25 tanecik :)
Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki
Mekiği de iyi düşünmüşsün göbek için

Kahvaltı 11.00
1 kase Menemen
7 zeytin
1 dilim peynir
Maydonoz salatasi
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek

15.00 sabahtan kalan 1 kase menemen (Çöpe gideceğine ben yiyim dedim😆)

17.00 neskafe 1 kuru incir

Akşam 19.00
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase bamya yemeği
5 ızgara köfte (Demir döküm tavamlan😁)
Salata
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kare bitter çikolata ile ağzımı tatlandirip günü sonlandirdim🙄

3 lt su 2 bardak bitki çayı yarım saatte eliptik yapacam 💪
Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuş ;)
Eliptik yaptın mı?

13 Eylül

9.00
2 kasik patatesli yumurta
1 dilim peynir
1 kasik nohut ezmesi
Domates salatalık
Elim kadar pide

13.00
2 kepce mercimek çorbası
6 yk taze fasulye
6 yk karalahana salatasi

17.00
1 kara erik

20.30
Yarim bardak sut( evde bisey yoktu :/)

Su 1.5 lt daha içerim
Spor yapabilirsem 20 dk egzersiz (20 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12 )
Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?

13eylül menusu

10:00
Sucuklu yumurta, bi dilim peynir,3 zeytin,3ceri domates bi salatalık 3 Kıl biber el kadar lavaş (tm buğday ekmeğim bitmisti)

13:30 yeşil çay 2 Kuru kayısı

17:00 5 ızgara köfte bol salata 6kil biber

19:00 yarim şeftali

Şu 3lt
Spor
76dk hızlı tempolu yürüyüş 228pn
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm

13 Eylül Menüm
06.00: 1 simit

11.00: 1 kase çorba
2 dilim ekmek

13.00: 2 şiş çağ kebabı
Yarım lavaş
Salata
1 bardak şalgam

19.00: 1 tane haşlanmış mısır

2 lt su
2 saat normal tempo yürüyüş 120 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)

Jellööö takım :KK200:

13 Eylül menüsü

Saat 9.3
Bi avuç Antep fıstığı

Saat 11
2 elma
1 avuç beyaz leblebi
2 bardak süt

Saat 17.30
1 tavuk but+ 1 köfte + 1 kuzu pirzola ızgara
Bol ekşili turşulu salata
10 parmak patates kızartması

5 bin adım
20 dk park aletlerinde tepinmece
2+ lt su
Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)

13eylül menum
Sabah 10.30
1k pkeynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalik 1h yumurta 1b1kbahve

Ara
Cocuklara spagetti yaptiydim tencerenin dibinde kalani yedim 3 catal kadar makarnadan cok domates biber vardi
1 mandalina

Aksam 17.30
1 muz
2lt su
30dk yürüyüş @Dream00
Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki ;)

13 eylül
12.00
1 yumurta
2 dilim pasta (doğum günü şeysi)

16.00
3 ceviz
3 badem
1 kepçe semizotu yemeği

18.00
4 İzmir köfte
3 elma dilim patates

20.00
1 dilim pasta
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
:skandal:

Handandandan Handandandan simdi alintidada yazdigm gbi kaptanim oncelikle spor listesni tutuyorm ztn hepsini tek tek kitaba sonra buraya giriyorm bu bana yetiyor benim oglanla o yuzden oteki fikirler cok guzel ama kontrolu ayriyetten dikkat istiyor listedekilere bakip tek tek kontrol vs bukadar işi başıma birden almak istemiyorm acıkcası ya bunu baskasi kontrol etsin yada öyle soyliyelim yapan yapar yapmiyan kendine yapmiyor zaten. Bilemiyorm? Zaten puanmi dkmi nekadar vs de biturlu anlaşamadık benim kafa yandı bugun bununla :kızgın::kızgın::kızgın:

Hıh işte ağzın yeşil çay içsin, ben de öyle dediydim. Ama bir anda mezun ediliverirken buluverecektim kendimi az kalsın🤣
Zor valla. Bi daha düşün sen bu işi😬 kitaplar için teşekkür ederim canım
Allah dağına göre kar verirmiş ya, olsun da artık dikenine de katlaniriz🥰
Rica ederim Canım 💕
Karpuz gerçektn çok canm onun dışında çok erken kapatmasan daha iyi olur sanki

Spor çok güzel harikasın onun dışında çiko olmasa iyiymiş

Dondurma dışında hafif güzel bi menü. Spor var mı?

Diyet kuymakta 1 yk tereyağ 3 yk mısır unu bir kişi için çok olablirdi ama eşinle yediğin için olabilir ama hafta içi yemesen daha iyi olur sanki onun dışında menü güzel. Spor?

Kızartma ve makarna hiç olmamış malum üzerine bi de tatlı niyetine 5 incir diyeti bıraktonda haberimiz mi yook 😉

Menü güzel Bahar ama antem fıstığını akşm tercih etmesen daha iyi sanki
Mekiği de iyi düşünmüşsün göbek için

Çikolata hariç çok güzel bi diyet menüsü olmuş :KK66:
Eliptik yaptın mı?

Patates ve pideyle Zuhal ablayı yenemezsin diyim Almila :) nohut ezmesinin içinde ne var?
Baya yol yaptın dinlenebildin mi?

Sucuk çok muydu? Genelde akşam meyve pek önerilmez öğlen 12den önce yersen daha iyi olur canm

İnce görünüyorm diye mi sağlam yiyosn Merveee :)

Patatesler hiç olmamış canm onun dışında değişik bi menü kararsız kaldım :)

Fıstık ezmesini şekersiz olarak kendn yapıyosn güzel canım. Makarna hiç olmamış tabi onun dışında akşam meyve pek doğru bi karar değil sanki :KK66:

:skandal:
Yok kizzz bugün üzüntüden ben ne yediğimi bilemedim😔 kafam dağılsın diye hem gezdim hem de eşime uyup takıldım onla işte. Bir de adam evlilik yıldönümü yemeği ismarliyom sana diyince kasamadim artık napim🤭

13 Eylül Pazar

08:30=== 3 yk menemen
10-12 adet yeşil zeytin
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
1/4 karpuz

14:30=== 3 kepçe mercimek çorbası
2 kase salata
1 dilim kurumuş tam buğday ekmeği (çorbasını içine doğradım israf olmasın diye🤐)

Su=== 1.5 şimdilik, yatana kadar artar

Spor=== yok

Belki akşam üstü çayın yanına kabak çekirdeği çitlerim
Günü erken kapatmışsın iyi olmuş
13 Eylül 2020

Sabah 9.30
- 1 kupa sütlü sekersiz neskafe

Kahvaltı 12.30
-sucuklu yumurta( 1 yumurta 3 dilim sucuk)
-3 çeri domates
-1 salatalik
-2 kıl biber
- yarim dilim kizartilmis tam bugday ekmeği

14.30
-şekersiz türk kahvesi
-8 gr sutlu çikolata

Akşam Yemeği 17.00
- 1 tabak menemen( 1 yumurtadan)
ekmek yok

su 2lt
spor》60 dk orta tempoda yuruyuş 120puan
30sn×6 plank 36puan
15×2 mekik 6 puan
10dk serbest dans 10puan TOPLAM 172 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Güzel olmuş canım spor da var.
13 Eylül 2020

Kahvaltı 09:30

1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
1 dilim ekmek

Ara 11:00
1 fincan yeşil çay

Öğlen 13:30

4 kaşık diyet kuymak
Çay

Akşam 18:00

7 yk zeytinyağlı taze fasulye
1/2 kase yoğurt

Su 1,5 lt yatana kadar içerim daha
Spor yok
Afiyet olsun canım
13 Eylül

9:00
1 avuçiçi kadar patates kızartması 🙈
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 çatal kavun

14:00

5 tane incir

18:30

1 porsiyon yeşil fasulye sussuz
3 çatal haşlanmış makarna tuzsuz

3.5 lt su
Spor yok 😩
P
13 Eylül Pazar
Kahvaltı (9:00)
Eki Görüntüle 2689965 ekmeğin bir dilimini yedim yumurtanın 2/3 unu

Ara(11:30)
6 fındık
1 incir
2 gunkurusu
kafeinsiz filtre kahve

Öğle(14:30)
Eki Görüntüle 2689967
Akşam (18:50)
1 kase yayla çorbası
3 YK bulgur pilavı
4yk hindi sote
Salata

Ara(20:00)
Çay yinanda azcik antepfıstığı
Su:3 lt gecede 1 lt içiyorum emzirmeye kalktikca
Spor: mekik çektim sadece 25 tanecik :)
Afiyet olsun canım. Sabah yumurtanın tamamını yeseydin ya😃
Kahvaltı 11.00
1 kase Menemen
7 zeytin
1 dilim peynir
Maydonoz salatasi
Domates salatalık
1 dilim beyaz ekmek

15.00 sabahtan kalan 1 kase menemen (Çöpe gideceğine ben yiyim dedim😆)

17.00 neskafe 1 kuru incir

Akşam 19.00
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase bamya yemeği
5 ızgara köfte (Demir döküm tavamlan😁)
Salata
Yoğurtlu semizotu salatası
1 kare bitter çikolata ile ağzımı tatlandirip günü sonlandirdim🙄

3 lt su 2 bardak bitki çayı yarım saatte eliptik yapacam 💪
Afiyet olsun canım

13 Eylül

9.00
2 kasik patatesli yumurta
1 dilim peynir
1 kasik nohut ezmesi
Domates salatalık
Elim kadar pide

13.00
2 kepce mercimek çorbası
6 yk taze fasulye
6 yk karalahana salatasi

17.00
1 kara erik

20.30
Yarim bardak sut( evde bisey yoktu :/)

Su 1.5 lt daha içerim
Spor yapabilirsem 20 dk egzersiz (20 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12 )
Sabah fazla gibiymiş ama akşam sadece süt içmişsin tolere edilir😁
13eylül menusu

10:00
Sucuklu yumurta, bi dilim peynir,3 zeytin,3ceri domates bi salatalık 3 Kıl biber el kadar lavaş (tm buğday ekmeğim bitmisti)

13:30 yeşil çay 2 Kuru kayısı

17:00 5 ızgara köfte bol salata 6kil biber

19:00 yarim şeftali

Şu 3lt
Spor
76dk hızlı tempolu yürüyüş 228pn
Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun canım
13 Eylül Menüm
06.00: 1 simit

11.00: 1 kase çorba
2 dilim ekmek

13.00: 2 şiş çağ kebabı
Yarım lavaş
Salata
1 bardak şalgam

19.00: 1 tane haşlanmış mısır

2 lt su
2 saat normal tempo yürüyüş 120 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Sabah simiti yarım yeseydin. Çorbayla ekmeğe de gerek yokmuş. Ve öğün araların çok kısa olmuş canım. Akşam da mısır var. Diyet menüsü olmamış malesef
Jellööö takım :KK200:

13 Eylül menüsü

Saat 9.3
Bi avuç Antep fıstığı

Saat 11
2 elma
1 avuç beyaz leblebi
2 bardak süt

Saat 17.30
1 tavuk but+ 1 köfte + 1 kuzu pirzola ızgara
Bol ekşili turşulu salata
10 parmak patates kızartması

5 bin adım
20 dk park aletlerinde tepinmece
2+ lt su
Patates kızartması olmasa daha iyi olurmuş canım
13eylül menum
Sabah 10.30
1k pkeynir 1k fıstık ezmesi 1 salatalik 1h yumurta 1b1kbahve

Ara
Cocuklara spagetti yaptiydim tencerenin dibinde kalani yedim 3 catal kadar makarnadan cok domates biber vardi
1 mandalina

Aksam 17.30
1 muz
2lt su
30dk yürüyüş @Dream00
Akşam muz yerine yemek yesen daha iyi olurmuş canım
13 eylül menüm
10.00
Domates( kendi yetiştirdiğim :KK66:
1 d çeçil peyniri
1 d kaşar
6 tane minik üzüm

14.00
Köz patlıcan salatası
2 tane kepekli galeta (25 kalori)
1 d süzme peynir

18.30
1 parça ızgara tavuk
1 d ekmek
4 yk yoğurt

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş.3=120p Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun canım spor da var👏
13 eylül
12.00
1 yumurta
2 dilim pasta (doğum günü şeysi)

16.00
3 ceviz
3 badem
1 kepçe semizotu yemeği

18.00
4 İzmir köfte
3 elma dilim patates

20.00
1 dilim pasta
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
Pastalar olmamalıymış canım . Hadi ille yiyeceksen bir dilim yeseydin
MENUM:

12:00 2 dilim ekmek, 1 dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 10 zeytin,1 yumurta haslama

14:30 kahve yanına kruvasan paketli olanlardan

18:15 1kepce mercimek corbası, 4 kanat, 3 dilim patates, yarım sogan, yarım kabak, 2 yk yogurt ve Salata

2.lt Su
Spor yok
Kuzum kruvasan yerine kahve yanına kuru yemiş yada kuru meyve yeseydin

Handandandan Handandandan simdi alintidada yazdigm gbi kaptanim oncelikle spor listesni tutuyorm ztn hepsini tek tek kitaba sonra buraya giriyorm bu bana yetiyor benim oglanla o yuzden oteki fikirler cok guzel ama kontrolu ayriyetten dikkat istiyor listedekilere bakip tek tek kontrol vs bukadar işi başıma birden almak istemiyorm acıkcası ya bunu baskasi kontrol etsin yada öyle soyliyelim yapan yapar yapmiyan kendine yapmiyor zaten. Bilemiyorm? Zaten puanmi dkmi nekadar vs de biturlu anlaşamadık benim kafa yandı bugun bununla :kızgın::kızgın::kızgın:
Bence Sen normal spor listesini yap cnm
Cocukla bu kadar yapman bile fazlasiyle yeterli

Diger gunluk zorunlu spor listesini baskasi yapsa daha iyi olur

Back
X