Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ailede böyle bir durum mu var canım ? Test veriyorsun? İnşallah sıkıntı çıkmaz testinde

Ailede böyle bir durum mu var canım ? Test veriyorsun? İnşallah sıkıntı çıkmaz testinde

9 yıl önce rahim ağzım alındı, ilk beş yıl üç ayda bir kontrol, sonra 6 ayda bir devam etti. Pandemi başlayınca boşver dedim ama artık 11 ay oldu bu kontrolü yaptırmak zorundayım yani. 20 yıl sonra ilk kez başka bir doktora gittim, kendi doktorumun muayenehanesine gidiyorum inanılmaz temiz, steril bir ortamı var ama çok artmış ücreti şimdi çalışmıyorum ya eşime kıyamadığımdan buna gittim, maskemi hiç çıkarmadım, çatala çıkmak için ayakkabılarımı çıkarınca yere basmamak için yanımda götürdüğüm galoşları giydim doktorun yardımcısı güldü bana bi asabım oynadı, bir de baktım maske falan hiç dikkat etmiyorlar sinirlerimi laçkaya çevirdiler, birde burada bayağı meşhur özel bir hastane, zaten tedirginim salgından dolayı iyice gerildim. Eşim izinliydi bugün birlikte gittik bir dünya da o söylendi, bir doktorunu karşılayamayacak mıyım, beni adam yerine koymuyor musun niye buraya geldik diye, hala somurtuyor şu an

Kizlar jzindeyken buzluga biraz yemeklik yapip koyayim diyorum

Kofte hazirlicam
Kurufasulye, nohut haslayip koyacam

Hic kiyma kavurup koydunuzmu

Baska ne yapsam acaba
kiyma bende kavurup koyyorum
cikartinca tadi degismiyo
alalh sifasini versin
ogretmeninde varsa sizde test yaptirin bence
iyi MaşAllah cnm yok uzak değilizde karantina bitmedi daha görüşemiyoruz

Hay maşAllah cnm
ben orayi kacirmisim ailede kovid mi vardi
Merhabalar

Bugün tartilamadim dün köye gittik. Bu sabah eve dönebilmek. Regl oldum karnım davul gibi anlayamadım. daha önceleri hiç faketmemistim sılsliğının artıralım sanırım.
hem yolun odemi hemde reglin odemidir

inşallah olur gülüm turşunun salçanın da nazara geldiğini biliyorum , bir de elden tutmaz işte annemin de tutmaz benim de:)

Sen çok kötü besleniyorsun ya inş kilo vercem diye sağlığını kaybetmezsin
çalıstıgımda boyle oluyor canım benım yemek yapabılme şansım olmuyor calısmadıgımda kahvaltım aksam yemegım duzenlı oluyor bılıyorsunuz destek ekıbındeyım ben 2 gune bıtıcek ınsallah iş duzene gırerım yıne

iyi MaşAllah cnm yok uzak değilizde karantina bitmedi daha görüşemiyoruz

Hay maşAllah cnm
Kız tatilden sonra gitti şimdi duraklar. Zaten doğumda 5 kg gitti sinirlerim bozuk. Ama napalım sağlıklı olsunda diyorum öyle avutuyorum kendimi

salyalı maviş gözlüye kardeş mi geliyorrrrr
ellerine sağlık gülüm hamileye aşırıp taşırıp yedirmek sevaptır çok iyi yapmışsın
bana mesaj atsana merak ettim tartı da ne çıktı

hangi guruba girdin ne yapıyorlar orası daha mı eğlenceli ayy bak merak dedektörüm tavan yaptı gülüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…