- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #392.921
Ailede böyle bir durum mu var canım ? Test veriyorsun? İnşallah sıkıntı çıkmaz testindeEvin yolunu buldum şükür
Bugün doktor kontrolüm vardı, geldiğimden beri bir saat dezenfekte ettim her yanımıpandemiden beri ilk kez hastaneye gittim, özel olmasına rağmen orada bile mesafe sıfır ve bir çok sağlık personeli maskesizdi. Odaya aldıklarında doktorda da maske yoktu, muayeneye geçince maske taktı çok pişman oldum gittiğime ama smearım çok geçmişti yaptırmak zorundaydım. Kendi doktorumun muayenesi 500 olmuş 100 smear 600, rutin kontrol diye kardeşimin doktoruna gittim ama içim içimi yedi
hoşbuldum canımGel gel hoş geldin canım
Tamam canım Allah’a emanet ol ara ara uğramaya çalış Allah kolaylık versin
Oooo 7lere inilmiş
Şimdi bildirimini alalım ne durumdasın?hoşbuldum canım
şuan 70.5kgdayım ancak regl öncesi şişkinliği yaşıyorumŞimdi bildirimini alalım ne durumdasın?
Ailede böyle bir durum mu var canım ? Test veriyorsun? İnşallah sıkıntı çıkmaz testinde
kiyma bende kavurup koyyorumKizlar jzindeyken buzluga biraz yemeklik yapip koyayim diyorum
Kofte hazirlicam
Kurufasulye, nohut haslayip koyacam
Hic kiyma kavurup koydunuzmu
Baska ne yapsam acaba
alalh sifasini versinKızlar günaydın güzel sağlıklı haftalar olsun hepimize
Dün oğlum kustu çok korktuk sonra da ateşi çıktı duş ateş duş ateş gece boyu da çok zor indirdik periperişanım
oğlan covid mi oldu diye düşünüyoruz insanın aklına da direk o geliyor artık ayy içim acıyor yarabbim sen ver şifasını
ben orayi kacirmisim ailede kovid mi vardiiyi MaşAllah cnm yok uzak değilizde karantina bitmedi daha görüşemiyoruz
Hay maşAllah cnm
hem yolun odemi hemde reglin odemidirMerhabalar
Bugün tartilamadim dün köye gittik. Bu sabah eve dönebilmek. Regl oldum karnım davul gibi anlayamadım. daha önceleri hiç faketmemistim sılsliğının artıralım sanırım.
kaya tuzu hem de ip irisinden :)İri tuz kullandin degilmi
inşallah olur gülüm turşunun salçanın da nazara geldiğini biliyorum , bir de elden tutmaz işte annemin de tutmaz benim de:)biliyorum cnm ama işte planda börek yoktu annemin börek yaptgini da bilmiyordum sofra hazırlamaya kalkana kadar her gün ki akşam yemeği saatine göre erken yedik Allah tan sporda yaptım yakmışımdr insAllah
günaydın canım ödem attırıcı şeyler iç istersen cumaya eksiye gecersn insAllah
günaydın cnm güzel eksi cumaya artar insAllah
artı olmaktan iyidir canım cumaya eksiye geçersin insAllah
uykusuzluk yapabilir belki ablacım cumaya halledersin insAllah
o menülerle nasıl artı çıkıyorsun hayretle bakıyorum ödem mi acaba
tüh abla geçen sene benimde eridi yaz turşusu kurmuştum geçen yaz komşular falan çok beğenmişti nazar oldu ondan olması herhalde diyorum bu sene çok çeşit yapmadım bı jalapelon biberi kurdum kornişon bı de lahana kurcam dün aldım bklm insAllah olur
hay maşAllah
hadi hayırlı olsun başlangıcın canım
anaoww nasıl artı kız o insAllah iner canım bı anda o kadar artı olmaz sanki ödem vardr belki bol bol su iç
Cumaya halledersin insAllah canım
ben hayatimda 1 kere tursu yaptiminşallah olur gülüm turşunun salçanın da nazara geldiğini biliyorum , bir de elden tutmaz işte annemin de tutmaz benim de:)
Bende çok kınadım ama cıkk olmadı yaaao zamannnnn kınıyorum seniiiiii
Allahım çok kınadım kınıyorum lütfen bana da ver eksiler =D
Elbette koskocaman Maaşallah
çalıstıgımda boyle oluyor canım benım yemek yapabılme şansım olmuyor calısmadıgımda kahvaltım aksam yemegım duzenlı oluyor bılıyorsunuz destek ekıbındeyım ben 2 gune bıtıcek ınsallah iş duzene gırerım yıneSen çok kötü besleniyorsun ya inş kilo vercem diye sağlığını kaybetmezsin
Öyle düşünme canım bazen karbon almasanda değişiklik oluyor moralini bozmaSelam kızlar bildirimim
Cuma:103.5
Bugün:104.0
Fark:+500
Demek ki lahmacun yemeyecekmişim. Zaten karbon bana hiç yaramıyor.
Kız tatilden sonra gitti şimdi duraklar. Zaten doğumda 5 kg gitti sinirlerim bozuk. Ama napalım sağlıklı olsunda diyorum öyle avutuyorum kendimiiyi MaşAllah cnm yok uzak değilizde karantina bitmedi daha görüşemiyoruz
Hay maşAllah cnm
salyalı maviş gözlüye kardeş mi geliyorrrrrGünaydın hanımlar..
Liste yazamadım çünkü arkadaşımda idim, hamile diye yemekleri ben yapayım dedim canının çektikleri vardı.Telefondan girip yazmayı da valla yapamadım. aşırı yorgunum ve ellerim ayaklarım şiş parmağımdaki yüzük oynamıyor. 2 poşet yeşil çay yaptım bir fincana şimdi geç de kalktım bugün. Hava kapalı olunca maalesef böyle feleğim şaşıyor.
Tartı yazmasam kimsenin morali bozulmasınben bile yuhh dedim. 3 gün kaldım orada suya çok dikkat edemedim lakin 2 gün çok güzel yürüdüm. yeşil çayları içtim. kahvaltı geç saatte oldu. bozduğum şeyleri hemen yazıyorum ; 2 kaşık un helvası 3 senedir yemiyordum daha doğrusu kimse güzel yapmıyor diye yemiyordum çikolata gibi idi 4 tatlı kaşığı magnolya ve az kete 4/1 diyebilirilz. bunları dengelemeye çalıştım sabah kete yedim akşam havuç tarator ve salata bol limonlu. işte böyle.
yürüyüşlerimi de 1 akşam 1,5 saat yürüdüm ara sokak diye çocuklar ile az koştum =)
öğlende 30 dk çocukları bırakıp tempolu yürüdüm. bacaklarım güzel yandı.
hangi guruba girdin ne yapıyorlar orası daha mı eğlenceli ayy bak merak dedektörüm tavan yaptı gülüm :)Selam kizlar nasilsiniz? Benim dort koldan yogunlugum devam ediyor. Cocuklarin dersleride cok vaktimi almaya basladi aksamlari. Hakkini veremiyorum gurubun. Simdi birde su yeni katildigim kulup var. Onlarda epey aktif. Birazcik izin istiyorum listede olmamak icin. Belki daha cok ihtiyaci olan biri girer benim yerime ona engel olmayayim. Yine buralarda olacagim. Yine kilo bildirimi yaparim. Gitmiyorum yani azci izin istiyorum. En az eksi 5 ile tekrar listeye girmek uzere. Kim ilgilenir benimle.
sen tükürürsün de ben geri mi kalırım ponim bende kendi bünyeme yağmur gibii tüküreyim yaaaa:)Bünyeme tüküreyim bugün yesem yarına +3 olurım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?