Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 kepçe çorba
6-7 kaşık pırasa
Bir su bardağı kadar da yoğurt

İlk sayfa ilk mesajlarda tüm kurallar var demiştim canım
Her gelen üyeye her kuralı tek tek açıklamam ki...
Lütfen kuralları tekrar okur musun
Menümü paylaştım sporumu paylaştım nerde hata yaptım anlamadım çocuklardan dolayı bişeyi gözden kaçırmış olabilirim

güzel menü canım afiyet olsun
afiyet olsun canım 2 öğün olayını güzel oturttun. çorba biraz fazla geldi gözüme canım onu da karbonhidrattan sayıyorlar çünkü
22 Eylül menüm

15.00
1 dlm pasta

19.00
2 servis kaşığı bol yoğurtlu mantı
4 minik süs biberi turşusu

su:2lt
Bugün menüm çok kötü oldu malesef annemde olunca
canım hem az hem sağlıksız yiyorsun. menülerini düzeltmeye çalışırsan yararlı olur inşallah.
hoşbeşleri bitmedi mi canım :)))
hoşgeldin canım takıma, inşallah hedef kilolarımız asağlıklıca ulaşırız :) bölgesel egzersizlerin dakikası 3 puan canım listede yazıyor. menün güzel ama akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş
afiyet olsun canim güzel menün
pilav bulgur mu pirinç mi canım? vişne suyu da var kan şekerini pick yapma aman.
hoşgeldin canım sağlıkla hedef kilomuza ulaşırız inşallah :) menüne gelecek olursam sabah ve öğlen iyi geldi bana akşam da miktar fazla değil ama çeşit çok azaltırsan çeşitini daha faydalı olur canım.
MENUM:

10:30 kahve yanına 1parca bitter

12:45 1 bardak sut ileyulaf, 2ceviz, 5tane siyah kuru uzum

16:00 1 dilim peynirli ekmek

18:30 6yk et sote, 1 kabak sotelenmis, 4yk kadar salata

2.0 lt Su
Spor yok
afiyet olsun canım güzel menün

Merhaba kızlar
Canlı dersim var birazdan
Sabah sistem çöktü inşallah sıkıntı olmaz yine
kolay gelsn cnm
Doğumdan sonra başladı canım önceden hiç problem yoktu kızım 2 aylık. Sabahları ayran yapıp içine kepek koyuyorum biraz işe yaradı gibi
insallah duzene girer cnm ayran kepek duymamistm hic ben sorun yasadigmsa kuru kayisi veyatta hurma yiyorm sabahlari

Aynenn anamin evinde aldim geldim zaten 3 haftada 4 kilo :)

Ellerine saglik gule gule kirletin :)

senmi yemiyon gecen hafta yaptigin kacamaklari unuttun heralde
gaz da olabilir cnm, o da siskinlik sanci yapar

Eşinin gelememesine üzüldüm cnm
Ama elden bisey gelmiyorsa mecbur kabulleneceksin
Amaaa abla o gecen haftanin taa basindaydi sonra oyle bi kacamagm olmadi ki onuda tolere ederm dedm bu defa olmadi

Bu hafta kilo verirsem ya da artı gelmezsen çok şaşırıcam. Hiçbir şeyi doğru düzgün yapamıyorum. Dinlenemiyorum. Zaman yetmiyor. Sürekli ya bilgisayar başında canlı desteyim ya telefonda saçma sapan prosedürler. Zırt pırt veliyi arayıp canlı derse Giriyor mu girmiyor mu diye sormaktan ben de bıktım veliler de. Artık cevap vermiyorlar. Kızım çok huysuz bu ara. Oyalayamıyorum.sabah 5 buçuk 6 da ayakta. Sürekli oyun istiyor.Aşırı Yorgun ve gerginim ya

Menümü paylaştım sporumu paylaştım nerde hata yaptım anlamadım çocuklardan dolayı bişeyi gözden kaçırmış olabilirim
canım gözden kaçırdığın şey menü ve sporumuz için paylaşım yaptıgımız ayrı bir sayfa var yukarda konu başlığında etiket var linki de buraya bırakıyorum

burda paylaşıyoruz arkadaşlarımızn menülerini de alıntı ekle diyerek ana takım sayfamızda yorumluyoruz canım

Malesef canım farkındayım ama anneme gelince böyle oldu.
baska hicbir.sey yemedigin icin guzel bence. Dunde az yemistin. Bude spor yaparsan yanar gider yediklerin
Biliyordum böyle olacağını yarın da dengelerim inşallah. Eve geçince enerjim olursa en azından leslie yaparım
canım hem az hem sağlıksız yiyorsun. menülerini düzeltmeye çalışırsan yararlı olur inşallah.
Haklısın canım bu ara düzensiz oluyor. İnşallah düzene sokabilirim. Önceden de sağlıksız ve düzensiz yiyordum . Şimdi en azından az yiyorum diyorum kendime

evet canım eski neşeli halin ve enerjin biraz azaldı sanki öyle hissediyorum. Yoğunluk zaman yetirememe bende de var Allah gücümüzü kuvvetimizi motivasyonumuzu arttırsın inşallah

Atak mı her ne zıkkımsa bende çok fenayım biliyosun benimkini başlı başına zor kucağımdan hiç inmiyo bide mutlu değil yemiyo hiçbişey dediğin gibi sabahın köründe kalkıyo hiç yapamazsa 15 dk ya uyanıyo ben tam uyudu dalıyoken pat geri uyanıyo dişler mi geliyo ki bu arada ders muhabbetin çok zor Allah yardım etsin kv falan gelse sen biraz dinlensen uyusan durur mu ki bebek

Kuzum çok zor gerçekten . Her boş anında uyuyup dinlenmeye çalışsan. Annemin gerginliği çocuğa da geçiyor

ekmegin boyutu nasilki canim.
Bide koz bamyayi nasil yapiyorsun
Tost makinasının içinde 5-10 dk da yapıyorum canım.
İri bamya alıyorum bunun için.

canim bolgesel olarak hesaplayabilirsin sanki sporu Handandandan Handandandan ne dersin.
Mantıklı canım
Cuttingcorners bölgesel hareketler puanına göre hesapla canım, yanılmıyorsam 1 dk= 3 puan idi

Evet biseyler yapmam lazim yiksa beni koyup gitcen.
Ama benim tarti hala oynamadi yerinden
İlk günler spor şişliği eklenmiştir, Cumaya düşersin İnşaallah ama şu gofretten vazgeç lütfen.

Bedenini çöplüğe çevirme, o çöpler belli bir miktara gelince hastalıklar ortaya çıkıyor.

evet canım eski neşeli halin ve enerjin biraz azaldı sanki öyle hissediyorum. Yoğunluk zaman yetirememe bende de var Allah gücümüzü kuvvetimizi motivasyonumuzu arttırsın inşallah
Kendimle baş başa kalamıyorum ki deşarj olayım. Allah bugünümüzü aratmasın sahip olduklarımızın eksikliğini yaşatmasın ama insan bi saat kendiyle başbaşa kalmak istiyor. Şu uzaktan eğitimde de o kadar yüklendiler öğretmenlere cidden sinir bozucu olmaya başladı. Her yerde değişiyor mu branş ve kademeden fark ediyor mu onu da bilmiyorum. Günde ortalama 6 ders bilgisayarda yüz yüze çocukların anlamakta zorlandığı konuları teknolojik aksaklıklara katlanıp anlatmaya çalışıyorum. Sonra hadi velileri ara niye derse girmemiş eba yı izlemiş mi. Annelikte de acemiliğim arttı çünkü artık oyun isteyen bi bebeğim var. Cidden bunaldım.neyse toparlıcam inş Sanırım bazen insan olmanın Getirisi olarak böyle duygu durumları yaşamak normal.Teşekkür ederim canım

Pirinç canım emziriyorum süt için içmem gerek

Duruyor aslında. Ama her şeyiyle ben ilgilenmeye çalışıyorum. Öbür türlü kötü bi anneymişim gibi Geliyor

Canım ben akaputurla kilo verdim şimdi vaktim olmadığı için gidemiyorum. Kızım iki aylık biraz büyüsün o zaman gidicem tekrardan. Orda kabızlık olduğu zaman bunu öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…