- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #393.361
2 kepçe çorbaİlk günler için ideal menü, afiyet olsun.
Akşam menünde ki yemekleri yk cinsinden sıvı türevlerini de kepçe cinsinden belirtir misin
Yoğurt ve mercimek çorba kaç kepçe
Zeytinyağlı pırasa kaç yk tekabül ediyor.
Menümü paylaştım sporumu paylaştım nerde hata yaptım anlamadım çocuklardan dolayı bişeyi gözden kaçırmış olabilirimİlk sayfa ilk mesajlarda tüm kurallar var demiştim canım
Her gelen üyeye her kuralı tek tek açıklamam ki...
Lütfen kuralları tekrar okur musun
güzel menü canım afiyet olsun22.09.2020
13.00
1 haşlanmış yumurta
7-8 yeşil zeytin
Yarım kk beyaz peynir
1 parça çeçil peyniri
1 tk acı sos
2 cherry domates-salatalık
16.00
1 fincan sade kahve
7-8 fındık
7-8 badem
19.00
4 yk bulgur pilavı
4 adet köfte
su : 2,5 litre
afiyet olsun canım 2 öğün olayını güzel oturttun. çorba biraz fazla geldi gözüme canım onu da karbonhidrattan sayıyorlar çünkü22 Eylül Salı
10:00=== 3 çatal yumurta yağda
2 yk lor peyniri
Domates, salatalık, biber
El kadar ekmek
10 adet köz bamya
2 adet köz kırmızı biber
15:00=== 4 kepçe yoğurt çorbası
2 kase salata
1 adet biberli ekmek
Su=== 2 lt
canım hem az hem sağlıksız yiyorsun. menülerini düzeltmeye çalışırsan yararlı olur inşallah.22 Eylül menüm
15.00
1 dlm pasta
19.00
2 servis kaşığı bol yoğurtlu mantı
4 minik süs biberi turşusu
su:2lt
Bugün menüm çok kötü oldu malesef annemde olunca
hoşbeşleri bitmedi mi canım :)))22 eylul sali
10.00
1 dlm peynir
2 dlm ekmek
Domates yesil biber
16.00
Turk kahvesi
1 cay bardagi leblebi
2 hosbes gofret
19.00
2 kepce sehriye corbasi
5 yk et sote
Sumakli sogan
4 ucgen dilim kavun
Su 3 litre
100 dk tempolu yuruyus 300 puanPnrrr-12
hoşgeldin canım takıma, inşallah hedef kilolarımız asağlıklıca ulaşırız :) bölgesel egzersizlerin dakikası 3 puan canım listede yazıyor. menün güzel ama akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş22.09.2020
Kahvaltı 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 parça kaşar peyniri
2 adet yeşil zeytin
1 dilim light tost ekmeği
1 hurma
öğle 15.30
Meyveli yoğurt
( 3 kaşık ev yapımı yoğurt, 1 ekşi elma, 1 adet küçük muz, biraz tarçın)
1 kupa sade kahve
akşam 19.00
4 parça ev yapımı kıymalı pide
2 kaşık kısır
Yağsız yeşil salata
sınırsız şekersiz çay
Pnrrr-12 ecece.com.tr youtube 6 dk basen eritme ve iç bacak sıkılaştırma videoları Puanını bilmiyorum listede yoktu
30 dk yürüyüş 90 p
afiyet olsun canim güzel menün22eylül menusu
Sabah 09:15
2kasik yulaf kepeği,3kasik çökelik,yumurta.maydanoz çok az sütle krep bi tane
2 çeri domates 3zeytin
17:45
ev yapımı tantuni 6kasik,bi kase domates salatası bi dilim tm buğday ekmeği
Su 3lt
Spor 30dk leslie 90pn
Pnrrr-12
pilav bulgur mu pirinç mi canım? vişne suyu da var kan şekerini pick yapma aman.22 Eylül menü
kahvaltı 11:00
- bir adet yumurta
-Kk peynir
ara öğün 14.30
-8 yk salata
- 4 yk nohut
16.00
-Türk kahvesi
-bir bardak rezene
Akşam yemeği : 18.30
- 4 yk pilav
-7 yk taze fasulye
-bir kade yoğurt
- ev yapımı bir bardak vişne suyu
spor: 30 dakka Leslie 90 puanPnrrr-12
Su:2 litre daha da içerim
hoşgeldin canım sağlıkla hedef kilomuza ulaşırız inşallah :) menüne gelecek olursam sabah ve öğlen iyi geldi bana akşam da miktar fazla değil ama çeşit çok azaltırsan çeşitini daha faydalı olur canım.22.09.2020 menüm
Kahvaltı 10:30
Bir yumurta
Bir kk peynir
3 zeytin
Domates salatalık roka
Öğlen: 14:00
Bir tabak 2 kepçe çorba
Tonbalıklı salata
Ara öğün 16:00
Yeşil çay
5 badem
Akşam: 20:00
2 küçük içli köfte
1 kabak dolması
1 kaşık yoğurt
Karpuz
Su tüketimi 2 litre
Spor 20 dk leslie 1
Bekliyorum vurun beniama emziriyorum biyerime bişey olur diye yedim ilk yaptım ama süper oldu gerçekten tavsiye ederdim ama etmiyorum kaptanımız kovmasın beni diyorum ve sustum
afiyet olsun canım güzel menünMENUM:
10:30 kahve yanına 1parca bitter
12:45 1 bardak sut ileyulaf, 2ceviz, 5tane siyah kuru uzum
16:00 1 dilim peynirli ekmek
18:30 6yk et sote, 1 kabak sotelenmis, 4yk kadar salata
2.0 lt Su
Spor yok
kolay gelsn cnmMerhaba kızlar
Canlı dersim var birazdan
Sabah sistem çöktü inşallah sıkıntı olmaz yine
insallah duzene girer cnm ayran kepek duymamistm hic ben sorun yasadigmsa kuru kayisi veyatta hurma yiyorm sabahlariDoğumdan sonra başladı canım önceden hiç problem yoktu kızım 2 aylık. Sabahları ayran yapıp içine kepek koyuyorum biraz işe yaradı gibi
Aynenn anamin evinde aldim geldim zaten 3 haftada 4 kilo :)hisgeldin canim ben hatice.
Hedef kilona burada sohbet muhabbet derken ulasiverirsin bile haberin dahi olmaz. 4 kilocuk neki verirsin hemecik.
oda dogru ama ben ortunmeye basladim su aralar uyaninca gece usumus oluyorum
kolay gelsin yazacaktim ama kurmussundur bile tursulari
cocuklar hafif geciriyor canim.
Kronik bir rahatsizliklari yoksa eger bunyelei saglam cocuklarin
vayyy eksiyle gelmissin.
Sonucta kv evi degilmi bi anne evini tutmaz
ayyy bende vallahi. En son kucugun 1 dersine giremedik artik buyugunkini daha onemli gordum. Su ara dersleri cogalti ogretmenlerimiz iyi de oldu
ins oyledir canim.
bende yoresel bir yemek herhalde dedim
evet baya zor girdik. Am girdik. Yine iyi gecen sene daha sikintiliydi
bizde yapabildigimz kadar yapariz nolmus yani.
Lezzeti guzel olsun yeter.
Cumaya hazirlik benimkide
hisgeldin canim.
Spor sahane bol yag yanmistir ins.
Nohutuda cok kacirma ki sislik olmasin
Ellerine saglik gule gule kirletin :)Gözümde büyüyen salona saat 11 de giriştim
Başbelası camları bitti, kapısı tozu silmesi derken bu saat oldu. Eşimde evin kalanını süpürüp sildi. En son banyoyu temizleyip çıktım, şimdi bir çay içeceğiz goncamla inşallah, yoruldum ama en azından evin kalanını da eşim elden geçirince iyi oldu. Ara öğün falan yapamadım, akşama da yemek yok
Amaaa abla o gecen haftanin taa basindaydi sonra oyle bi kacamagm olmadi kisenmi yemiyongecen hafta yaptigin kacamaklari unuttun heralde
gaz da olabilir cnm, o da siskinlik sanci yapar
Eşinin gelememesine üzüldüm cnm
Ama elden bisey gelmiyorsa mecbur kabulleneceksin
canım gözden kaçırdığın şey menü ve sporumuz için paylaşım yaptıgımız ayrı bir sayfa var yukarda konu başlığında etiket var linki de buraya bırakıyorumMenümü paylaştım sporumu paylaştım nerde hata yaptım anlamadım çocuklardan dolayı bişeyi gözden kaçırmış olabilirim
Malesef canım farkındayım ama anneme gelince böyle oldu.Afiyet olsun hafif bi menü olmuş
Afiyet olsun kaptanım biberli ekmeğin boyutu nedir
Olmamış kendinde farkindasin ☹
Kizzzz birak şu gofret yemeyi
Bak ne güzel yürümüşsün de maşallah
Afiyet olsun ama aksam yemeği olmamis
Biliyordum böyle olacağını yarın da dengelerim inşallah. Eve geçince enerjim olursa en azından leslie yaparımbaska hicbir.sey yemedigin icin guzel bence. Dunde az yemistin. Bude spor yaparsan yanar gider yediklerin
Haklısın canım bu ara düzensiz oluyor. İnşallah düzene sokabilirim. Önceden de sağlıksız ve düzensiz yiyordum . Şimdi en azından az yiyorum diyorum kendimecanım hem az hem sağlıksız yiyorsun. menülerini düzeltmeye çalışırsan yararlı olur inşallah.
evet canım eski neşeli halin ve enerjin biraz azaldı sanki öyle hissediyorum. Yoğunluk zaman yetirememe bende de var Allah gücümüzü kuvvetimizi motivasyonumuzu arttırsın inşallahBu hafta kilo verirsem ya da artı gelmezsen çok şaşırıcam. Hiçbir şeyi doğru düzgün yapamıyorum. Dinlenemiyorum. Zaman yetmiyor. Sürekli ya bilgisayar başında canlı desteyim ya telefonda saçma sapan prosedürler. Zırt pırt veliyi arayıp canlı derse Giriyor mu girmiyor mu diye sormaktan ben de bıktım veliler de. Artık cevap vermiyorlar. Kızım çok huysuz bu ara. Oyalayamıyorum.sabah 5 buçuk 6 da ayakta. Sürekli oyun istiyor.Aşırı Yorgun ve gerginim ya
Atak mı her ne zıkkımsa bende çok fenayım biliyosun benimkini başlı başına zor kucağımdan hiç inmiyo bide mutlu değil yemiyo hiçbişey dediğin gibi sabahın köründe kalkıyo hiç yapamazsa 15 dk ya uyanıyo ben tam uyudu dalıyoken pat geri uyanıyoBu hafta kilo verirsem ya da artı gelmezsen çok şaşırıcam. Hiçbir şeyi doğru düzgün yapamıyorum. Dinlenemiyorum. Zaman yetmiyor. Sürekli ya bilgisayar başında canlı desteyim ya telefonda saçma sapan prosedürler. Zırt pırt veliyi arayıp canlı derse Giriyor mu girmiyor mu diye sormaktan ben de bıktım veliler de. Artık cevap vermiyorlar. Kızım çok huysuz bu ara. Oyalayamıyorum.sabah 5 buçuk 6 da ayakta. Sürekli oyun istiyor.Aşırı Yorgun ve gerginim ya
Kuzum çok zor gerçekten . Her boş anında uyuyup dinlenmeye çalışsan. Annemin gerginliği çocuğa da geçiyorBu hafta kilo verirsem ya da artı gelmezsen çok şaşırıcam. Hiçbir şeyi doğru düzgün yapamıyorum. Dinlenemiyorum. Zaman yetmiyor. Sürekli ya bilgisayar başında canlı desteyim ya telefonda saçma sapan prosedürler. Zırt pırt veliyi arayıp canlı derse Giriyor mu girmiyor mu diye sormaktan ben de bıktım veliler de. Artık cevap vermiyorlar. Kızım çok huysuz bu ara. Oyalayamıyorum.sabah 5 buçuk 6 da ayakta. Sürekli oyun istiyor.Aşırı Yorgun ve gerginim ya
Tost makinasının içinde 5-10 dk da yapıyorum canım.ekmegin boyutu nasilki canim.
Bide koz bamyayi nasil yapiyorsun
Mantıklı canım
İlk günler spor şişliği eklenmiştir, Cumaya düşersin İnşaallah ama şu gofretten vazgeç lütfen.Evet biseyler yapmam lazim yiksa beni koyup gitcen.
Ama benim tarti hala oynamadi yerinden
Kendimle baş başa kalamıyorum ki deşarj olayım. Allah bugünümüzü aratmasın sahip olduklarımızın eksikliğini yaşatmasın ama insan bi saat kendiyle başbaşa kalmak istiyor. Şu uzaktan eğitimde de o kadar yüklendiler öğretmenlere cidden sinir bozucu olmaya başladı. Her yerde değişiyor mu branş ve kademeden fark ediyor mu onu da bilmiyorum. Günde ortalama 6 ders bilgisayarda yüz yüze çocukların anlamakta zorlandığı konuları teknolojik aksaklıklara katlanıp anlatmaya çalışıyorum. Sonra hadi velileri ara niye derse girmemiş eba yı izlemiş mi. Annelikte de acemiliğim arttı çünkü artık oyun isteyen bi bebeğim var. Cidden bunaldım.neyse toparlıcam inşevet canım eski neşeli halin ve enerjin biraz azaldı sanki öyle hissediyorum. Yoğunluk zaman yetirememe bende de var Allah gücümüzü kuvvetimizi motivasyonumuzu arttırsın inşallah
Pirinç canım emziriyorum süt için içmem gerekgüzel menü canım afiyet olsun
afiyet olsun canım 2 öğün olayını güzel oturttun. çorba biraz fazla geldi gözüme canım onu da karbonhidrattan sayıyorlar çünkü
canım hem az hem sağlıksız yiyorsun. menülerini düzeltmeye çalışırsan yararlı olur inşallah.
hoşbeşleri bitmedi mi canım :)))
hoşgeldin canım takıma, inşallah hedef kilolarımız asağlıklıca ulaşırız :) bölgesel egzersizlerin dakikası 3 puan canım listede yazıyor. menün güzel ama akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş
afiyet olsun canim güzel menün
pilav bulgur mu pirinç mi canım? vişne suyu da var kan şekerini pick yapma aman.
hoşgeldin canım sağlıkla hedef kilomuza ulaşırız inşallah :) menüne gelecek olursam sabah ve öğlen iyi geldi bana akşam da miktar fazla değil ama çeşit çok azaltırsan çeşitini daha faydalı olur canım.
afiyet olsun canım güzel menün
Haklısın. O aralarda da iş yapmaya çalışıyorumKuzum çok zor gerçekten . Her boş anında uyuyup dinlenmeye çalışsan. Annemin gerginliği çocuğa da geçiyor
emziren anneler daha iyi bilir ama süt için daha sağlıklı seçenekler vardır diye düşünüyorum canım. gene de sen bilirsin canımPirinç canım emziriyorum süt için içmem gerek
Duruyor aslında. Ama her şeyiyle ben ilgilenmeye çalışıyorum. Öbür türlü kötü bi anneymişim gibi GeliyorAtak mı her ne zıkkımsa bende çok fenayım biliyosun benimkini başlı başına zor kucağımdan hiç inmiyo bide mutlu değil yemiyo hiçbişey dediğin gibi sabahın köründe kalkıyo hiç yapamazsa 15 dk ya uyanıyo ben tam uyudu dalıyoken pat geri uyanıyodişler mi geliyo ki bu arada ders muhabbetin çok zor Allah yardım etsin kv falan gelse sen biraz dinlensen uyusan durur mu ki bebek
Canım ben akaputurla kilo verdim şimdi vaktim olmadığı için gidemiyorum. Kızım iki aylık biraz büyüsün o zaman gidicem tekrardan. Orda kabızlık olduğu zaman bunu öneriyorlarkolay gelsn cnm
insallah duzene girer cnm ayran kepek duymamistm hic ben sorun yasadigmsa kuru kayisi veyatta hurma yiyorm sabahlari
Aynenn anamin evinde aldim geldim zaten 3 haftada 4 kilo :)
Ellerine saglik gule gule kirletin :)
Amaaa abla o gecen haftanin taa basindaydi sonra oyle bi kacamagm olmadi kionuda tolere ederm dedm bu defa olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?