Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım online eğitim düzenini bozdu inşallah zamanla oturur düzen iyileşme falan yaparlar.
eşinden bebek konusunda yardım istesen olmaz mı canım bir saat ilgilen ben biraz kendi kendime dinlenmek istiyorum diye. hayat inişli çıkışlı, gerilmen strese girmen çok normal. inşallah herşey düzene girince biraz kendine vakit ayırabilirsin canım

Bana da aynı şeyi diyorlar ama yemezler

emziren anneler daha iyi bilir ama süt için daha sağlıklı seçenekler vardır diye düşünüyorum canım. gene de sen bilirsin canım
Canım köy yapımı diye içtim yaaaa. Pirinç pilavı da son kalandı kıyamadım dökmeye yedik gitti ama kaç gündür çok az besleniyorum sıvı ya ağırlık veriyorum. Cumaya kadar güzel bi eksi bekliyorum iniallah

tamam canım sakin ol :)) insülin direnciyle mücadele eden biri olarak böyle menülerde sizin sağlığınız için uyarıyorum yoksa tabi ki hepimiz dikkat ediyoruz.

afiyet olsun canım 2 öğün olayını güzel oturttun. çorba biraz fazla geldi gözüme canım onu da karbonhidrattan sayıyorlar çünkü
Yıllardır 2 öğün yiyorum canım, zorlanmıyorum da şükürler olsun.

Yıllar evvel bi arkadaşımla diyete karar verip dahiliyeye kan değerlerimize baktırmaya gitmiştik, gittiğimiz doktor da alanında isim yapmış biriydi, hayırdır dedi bize, ne için istiyorsunuz tahlilleri, biz de "diyetisyene gideceğiz kan değerlerimize bi baktırıp öyle başlayalım diye düşündük" dedik.

Bize sünnette beslenme ile ilgili 3-5 cümle kullandı, doktorun yanından çıktığımızda ikimizde diyetisyene gitmekten vazgeçmiştik.

O gün bugündür 2 öğün besleniyoruz.

Aslına bakarsan diyet diye boş arayıştayız, aralıklı oruç dedikleri 18/6 yada 16/8 de orucun diyete evrilmiş şekli..

Hatta aralıklı orucun hergün normal beslenip haftada 2 gün tek öğünde 500 kalori alma şeklinde olanı da Pazartesi-Perşembe oruçlarından evrilme...

Menümü paylaştım sporumu paylaştım nerde hata yaptım anlamadım çocuklardan dolayı bişeyi gözden kaçırmış olabilirim
Namaria açıklamış canım
Takım kurallarına hakim olmanızı istiyorum.
2 sayfamız var, biri burası, diğeri menü sayfası.
Her iki sayfanın da ilk mesajlarında kurallar var.
Detaylar için orada bakabilirsin, anlamazsan tabiki sorabilirsin.

Duruyor aslında. Ama her şeyiyle ben ilgilenmeye çalışıyorum. Öbür türlü kötü bi anneymişim gibi Geliyor
Bende yaptım aynı hataları inan bana hepsi geçiyo şimdiki aklım olsa bırakıp bırakıp giderdim ikincide şansın olmuyo dün mesela pikniğe bilirsin belki mavigöle gittik oğlum kuzeniyle parkta oynadı büyüdü artık zararı yok ama ben minikle ilgilendim ilk bu sene rahattım kafamı dinleyecekken ikinci geldi eltim bugün annesine bıraktı kızı kapadokyaya gittiler ben asla yapmam diyodum resmen bana bağımlı oldu iyi mi yaptım sanki keşke eşimle gezseydim yada kv bıraksaydım zamanında kendime zaman ayırsaydım diyorum

evet canım eski neşeli halin ve enerjin biraz azaldı sanki öyle hissediyorum. Yoğunluk zaman yetirememe bende de var Allah gücümüzü kuvvetimizi motivasyonumuzu arttırsın inşallah
Bende böyle hissediyorum denizbenimadim
Canlı dersler epey hazırlık istiyor, eskisinden daha zor olacak gibi

İnşallah canım. Her şeyin geçici olduğunu biliyorum. Bunlar dert değil aslında Allah sağlık versin. Şikayet etmek de istemiyorum. Ama sanırım İnsan bazen yoruluyor. Özellikle her şeyiyle sana muhtaç Bir canlıya yetmeye çalışmak ve sürekli yetersiz hissetmek yorucu. Sanırım özellikle ilk kez anne olanların çoğunda bu duygu oluyor yaşın kaç olursa olsun. İnsan özgür zamanlarındaki başı boşluğu arıyor gayri ihtiyari. Bi de tatile de gitmedim virüs Var diye. Aralıktan yani doğum yaptığımdan beri hep evin içindeyim nerdeyse. Toparlıcam Allah’ın izniyle. Rabbim büyük imtihanlardan ve musibetlerden muhafaza etsin Teşekkür ederim

Bende böyle hissediyorum denizbenimadim
Canlı dersler epey hazırlık istiyor, eskisinden daha zor olacak gibi
Öğretmenim giremedim sesiniz gelmiyor görüntünüz donuyor cümlelerini duymak hele Bugün canlı derslerim bitince koltukta sızmışım resmen. Beynimde sürekli sesler vardı hayırlısı bakalım

Haklısın ama yaşamışsındır o suçluluk duygusunu. Bebeğim olmadan önce ne akıllar verirdim insanlara

hoşbeşleri bitmedi mi canım :))
var hala. Yarin kizlar yerse benden once rahatim
gercekten zor canim
Canli ders sayimiz bizim su ana kadar en fazla 4 ders oldu yarim saatlik.
Ve oncesinde sonrasinda niye katilmadin yada katilamadinmi.diye arayip soran yok bizi. Ha genelde katildik siatemden dolayi giremeyip gec girdigimiz oldu ama .

Sen baya ilgili davraniyorsun . allah emeklerinizi goruyordur. Biz duzen olusur ins rahatlarsin biraz ins..

Bebeginide baskalarina birakmayi kotu annelik yada iyi anne degilmissin gibu dusunme canim. Seninde ihtiyacin var dinlenmeye
Tamam canim yarin yemiycem ins

Önceden yapıp dolaba atmıştım canım pideyi malum bebek olunca da değerlendirdim

Öğretmenim giremedim sesiniz gelmiyor görüntünüz donuyor cümlelerini duymak hele Bugün canlı derslerim bitince koltukta sızmışım resmen. Beynimde sürekli sesler vardı hayırlısı bakalım
Bende bugün evde bilgisayar teknikeri gibi çalıştım, gözlerim ağrıyor

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…