• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oğlum uzun zamandir gündüz uyumuyor. Gündüz uyuyunca gece 11 12 yi buluyordu. O yuzden gündüz uyumayı bıraktık. Zaten zorla uyutuyordum. O yüzden akşam en geç 9 da uyur normalde bu akşam nedir anlamadim derkennn şimdi geldi aklima 😂😂 kiz biz bugün oglusumla ispanakli kek yaptik baya da yedi ispnaktan mi acaba.
Temel reis e bağladı diyosun 😂

Oğlum uzun zamandir gündüz uyumuyor. Gündüz uyuyunca gece 11 12 yi buluyordu. O yuzden gündüz uyumayı bıraktık. Zaten zorla uyutuyordum. O yüzden akşam en geç 9 da uyur normalde bu akşam nedir anlamadim derkennn şimdi geldi aklima 😂😂 kiz biz bugün oglusumla ispanakli kek yaptik baya da yedi ispnaktan mi acaba.
Temel reis mi senin çocuk :KK70:

Bazen oyun cok tatli geliyor cocuklara drgisik bir oyun falanmi oynuyor acaba
Normalde hep odasinda oynar . Oyuncakları ordan cikarmaz kardeşi karışır diye. Buakşam oturma odasina taşımış orda oynuyo. Belki de ondan olabilir.

Ben emzirmeden dolayi biraz arttiriyorum. . Sabah 2 yumurta ve lor ekliyorum. Ama garanti 1 kilo gidiyor.
Screenshot_20201022-235253_WhatsApp.webp

Back
X