• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar sımsıkı sarılalım hedefimize 💪
Kilo vermek çok zor çok zahmetli ama biz bu kiloları 1 gümde almadık o yüzden 1 günde gitmiyor maalesef
Ama burdaysak demek ki bu durumdan dolayı mutsuzuz o nedenle yol bir an önce bitsin diye birbirimizi sürekli dürtelim:super:
Aynen canım çok haklısın tüm takım bu mesajı dikkate almalı asla motivasyonumuzu kaybetmemeliyiz

Kilo vermek çok zor çok zahmetli ama biz bu kiloları 1 gümde almadık o yüzden 1 günde gitmiyor maalesef
Ama burdaysak demek ki bu durumdan dolayı mutsuzuz o nedenle yol bir an önce bitsin diye birbirimizi sürekli dürtelim:super:
Kizz yoll bitse de burdan kaçış yok, kactigin an şişersin soyliyim 😂😂😂 Düştün sende bir kere bu ocağa 😂😂😂

Şaka bir yana bende çok hırslı geldim. Ayda 6 kilo vermem lazim.
Hadi bize bu hafta ne yaptığını anlat. O 3.luk nasil geldi, i yüzde nasil oldu bi özet geç bizi de motive etsinn 😍😍😍

Rica ederiz kızlar, son anda gördüm bende:KK5:
2. liğinizi ve bireysel derecenizi de kutlarım.:KK9:
Bu hafta 1. Olmuşsunuz kaptanimm, ayrica bireysel dereceniz de cok iyi tebrikler 😍😍

Haftaya vermeyiz ama, cok iddalıyız 🤗🤗

Kizz yoll bitse de burdan kaçış yok, kactigin an şişersin soyliyim 😂😂😂 Düştün sende bir kere bu ocağa 😂😂😂

Hadi bize bu hafta ne yaptığını anlat. O 3.luk nasil geldi, i yüzde nasil oldu bi özet geç bizi de motive etsinn 😍😍😍
Ben demiştim denizbenimadim denizbenimadim bu kızdan %1 buçuk iste bireysel derece yapar diye değil mi 😎

Bebeğim özel bi şey yok ki. Dikkatli beslenme Su 2 günde bir spor. O kadar. Formül çok net aslında. Çok karbonhidratlı beslenince toparlanmak zor oluyor. Ben 1 hafta pideler falan baya karbonhidrat yedim. 2 haftaya mal oldu. Vücut sürekli aç ve sürekli tatlı ve hamur yemek istiyordu. Bu hafta aşırı karbonhidrattan uzak durdum bi de 2 günde bir spor yaptım. Akşam yemekleri kilonun en önemli sebebi. Orda çok dikkat gerekiyor

Ben demiştim denizbenimadim denizbenimadim bu kızdan %1 buçuk iste bireysel derece yapar diye değil mi 😎
3 günlük kabızlık problemim olmasaydı 3 olurdu bence yüzde. Ama sanırım önceki haftalarda abartıp bu hafta kısınca vücut kendini korumaya aldı. İşte karbonhidrat var ya baş düşman
Canan hocama katılıyorum😂

Bebeğim özel bi şey yok ki. Dikkatli beslenme Su 2 günde bir spor. O kadar. Formül çok net aslında. Çok karbonhidratlı beslenince toparlanmak zor oluyor. Ben 1 hafta pideler falan baya karbonhidrat yedim. 2 haftaya mal oldu. Vücut sürekli aç ve sürekli tatlı ve hamur yemek istiyordu. Bu hafta aşırı karbonhidrattan uzak durdum bi de 2 günde bir spor yaptım. Akşam yemekleri kilonun en önemli sebebi. Orda çok dikkat gerekiyor
Olsun 2 haftanin acisi çıktı. Gerçekten karbonhidrat öyle ama maalesef vazgecemeyecegiz 😔😔
Tekrar tebrikler iyi motive etmiştir bugün ki eksi
Haftaya da ayni performansa devam. Ama sporlarınıda puanlaaa

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 697. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (10.TAKIM) ==>% 1,105
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 0.885
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==>% 0.830
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. @Restful ==> %4 ==> 13. TAKIM :nazar:

2. moni moni ==> %2,98 ==> 10. TAKIM:nazar:

3. denizbenimadim denizbenimadim ==> % 2,41 ==> 9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@Faunaaa ==> %-1,70 ==> 6.TAKIM
tebrikler kizlar
denizbenimadim denizbenimadim tebrikler bireysel derecen icin canim:)

Bu kadar sporla sabit geldi ya ben bişey demiyorum :skandal: :skandal:
Haftaya cikicak acisi inşallah pes etme yeterki canım
Bu hafta bomba gibi geliyorum şekerim. O birincilik 1000 üstü olcekkkk

Bendeeee deee hemdee ne sorun.

Senin gitme vaktin gelmiş, özlemişin 😂😂
Wuu hadi inşallah canım
Emeğine sağlık cnm ben elimden geldikçe fırsat buldukça yapıyorum zaten daha da dikkat ederim 🤗

Kolay gelsin canım
Sagolasın cnm evet sen yapiyorsun :)
Eki Görüntüle 2709539
Kızlar gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.4
Az once tartıldım,yani sabah koşturmacali geçti, yazdım sebebini yukarda,yani bu kilom kahvaltı yapmış ve su içmiş halimle olan kilom,bakayım yarın sabah yine tartilayim bu haftaki kilomdan emin olayim

Tebrikler cnm demekki eksin cok daha fazla
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 697. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (10.TAKIM) ==>% 1,105

2. (9.TAKIM) ==> % 0.885

3. (5.TAKIM) ==>% 0.830

BİREYSEL DERECELER

1. @Restful ==> %4 ==> 13. TAKIM :nazar:

2. moni moni ==> %2,98 ==> 10. TAKIM:nazar:

3. denizbenimadim denizbenimadim ==> % 2,41 ==> 9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@Faunaaa ==> %-1,70 ==> 6.TAKIM
Tebrik ederm kızlar
Nekaaa guzel dedin :rolleyes: :KK37:
Spor bence kilit nokta bende bu hafta yapicam evde leslie bana cok iyi geliyordu. Ama sende puanla beni etiketle yarış olunca daha cok hırs oluyor
Olsun 2 haftanin acisi çıktı. Gerçekten karbonhidrat öyle ama maalesef vazgecemeyecegiz 😔😔
Tekrar tebrikler iyi motive etmiştir bugün ki eksi
Haftaya da ayni performansa devam. Ama sporlarınıda puanlaaa
Aynen karbonhidrat oyle ama enazindan minimuma dusurebilmeliyiz

Back
X