- 8 Mart 2020
- 6.200
- 29.759
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.881
Kulakligi taktım açtım sevdiğim şarkıları youtube'den nasil geçti anlamadım bile 60dk lesliede biraz zorlandım canımVayy 60 dk yürüyüşten sonra 40 dk Lesli miyine gümbür gümbür geliyorsun galiba
Bugünü temizlik günü ilan ettim, hep birlikte temizlik yaptık.Valla sesin cikmayinca kesin yikiyor dedim
Bu yöntem muhteşemKulakligi taktım açtım sevdiğim şarkıları youtube'den nasil geçti anlamadım bile 60dk lesliede biraz zorlandım canım
Dene dene kesınlıkleAaa denesem mi acaba
yanına çorbayla güzel olabilirAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun pizza benim de yapasim var bu ara
Geçmiş olsun alintilamamisim çok kötü olmuş ilki gerceklestrcem yıkamaya vericem diyorsun sevindim Allah kabul etsin şimdiden orucunu
Geçmiş olsun canım.dikkat et kendine@Breeze96 ekürim nasıl geçiyor günün? Ben bugün spor yapamıycam biraz baş dönmem var bugün kulak kristallerim oynadı galiba.
Sen halı yıkasaydın burada ben üşürdüm düşüncesi bile karnımı ağrıtıyorBu yöntem muhteşem
Spor yapma şevki artıyor insanın :))
Yürüyüş yaparken hareketli müziklerle yaparım vakit nasıl geçiyor farkedilmiyor.
Şimdilerde herkes uyuyunca kulakta kulaklık 1 saat oynuyorum
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm .kronik hastalığı falan var mıydı?Bugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Lütfen moralini bozup kötüyü düşünme.endişe de bağışıklığa iyi gelmiyor.Zor bir dönemden geçiyoruz ama her gecenin bir sabahı var.Hayat dediğimiz bu gemi kendi akışında yüzüyor zaten.yükleri sırtına bindirme gemiye bırak.Rahat ve makul bir şekilde tedbirli oldukça daha huzurlu olacaksın inşallah.Bugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Allah rahmet etsin. Bizim işyerinde de iki çalışanımızı kaybettik. Tanıdık olunca etkileniyor insan. İnşallah güzel günlere çıkacağız yakında.Bugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Bildiğim kadarıyla yokmuş.yaslida değil 45.ne hayatlar söndü nasıl bir virüsmüş.Başınız sağolsun canım çok üzüldüm .kronik hastalığı falan var mıydı?
Sağol canım inşallah.Allah rahmet etsin. Bizim işyerinde de iki çalışanımızı kaybettik. Tanıdık olunca etkileniyor insan. İnşallah güzel günlere çıkacağız yakında.
Allah Allah hiç anlamadım bu virüsü yengemin annesi 92 yaşında ilaçlarla yaşayan kadın atlattı ama bazen sapasağlam gençleri kaybediyoruz .Doktor bir arkadaşım dedi ki kişiye özel sanki daha çok araştırmalar yapılır hakkındaBildiğim kadarıyla yokmuş.yaslida değil 45.ne hayatlar söndü nasıl bir virüsmüş.
Sağol canım inşallahLütfen moralini bozup kötüyü düşünme.endişe de bağışıklığa iyi gelmiyor.Zor bir dönemden geçiyoruz ama her gecenin bir sabahı var.Hayat dediğimiz bu gemi kendi akışında yüzüyor zaten.yükleri sırtına bindirme gemiye bırak.Rahat ve makul bir şekilde tedbirli oldukça daha huzurlu olacaksın inşallah.
Aynen.annemin doktoru da demiş sapasağlam arkadaşlarımız öldü,ama kanser tedavisinde olan kemoterapi alan hastalarım hafif atlattı diye.Allah Allah hiç anlamadım bu virüsü yengemin annesi 92 yaşında ilaçlarla yaşayan kadın atlattı ama bazen sapasağlam gençleri kaybediyoruz .Doktor bir arkadaşım dedi ki kişiye özel sanki daha çok araştırmalar yapılır hakkında
Hepimize oluyor bazenKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim
Olalımmm tabi kii çok sevinirimmBennnolalım mı ikimizz
Ben de mutfak terazisi kullanarak şu sıralar özellikle oruçluyken kalori saymaya çalışıyorum.Kızlar mutfak terazisi alicam snrm kalori sayarak ilerlemek istiyorum bı de şimdi aşağı yukarı rakamlar yapıyorum uygulamada ama keisn değil günlük kaloriyi sayıp ona göre almam gereken karbon yağ protein miktarını tutturmak istiyorum daha önce denemiş var mı
Çorba içmeyi düşünüyorum sadeceAkşama menüleriniz neler kızlar balık salata yicez biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?