Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla sesin cikmayinca kesin yikiyor dedim
Bugünü temizlik günü ilan ettim, hep birlikte temizlik yaptık.
Kızlardan biri toz aldı, biri etrafı topladı, bende süpürdüm, yemeği yaptım, banyo çamaşır derken yoruldum, uyudum...
Tabi uğrayamadım buraya, halıyı yıkadığımı düşündüğünüzü düşünerek mesaj atayım dedim, herkesin içi rahat etsin

Kulakligi taktım açtım sevdiğim şarkıları youtube'den nasil geçti anlamadım bile 60dk lesliede biraz zorlandım canım
Bu yöntem muhteşem
Spor yapma şevki artıyor insanın :))
Yürüyüş yaparken hareketli müziklerle yaparım vakit nasıl geçiyor farkedilmiyor.
Şimdilerde herkes uyuyunca kulakta kulaklık 1 saat oynuyorum

Bu yöntem muhteşem
Spor yapma şevki artıyor insanın :))
Yürüyüş yaparken hareketli müziklerle yaparım vakit nasıl geçiyor farkedilmiyor.
Şimdilerde herkes uyuyunca kulakta kulaklık 1 saat oynuyorum
Sen halı yıkasaydın burada ben üşürdüm düşüncesi bile karnımı ağrıtıyor

Bugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm .kronik hastalığı falan var mıydı?

Lütfen moralini bozup kötüyü düşünme.endişe de bağışıklığa iyi gelmiyor.Zor bir dönemden geçiyoruz ama her gecenin bir sabahı var.Hayat dediğimiz bu gemi kendi akışında yüzüyor zaten.yükleri sırtına bindirme gemiye bırak.Rahat ve makul bir şekilde tedbirli oldukça daha huzurlu olacaksın inşallah.

Allah rahmet etsin. Bizim işyerinde de iki çalışanımızı kaybettik. Tanıdık olunca etkileniyor insan. İnşallah güzel günlere çıkacağız yakında.

Bildiğim kadarıyla yokmuş.yaslida değil 45.ne hayatlar söndü nasıl bir virüsmüş.
Allah Allah hiç anlamadım bu virüsü yengemin annesi 92 yaşında ilaçlarla yaşayan kadın atlattı ama bazen sapasağlam gençleri kaybediyoruz .Doktor bir arkadaşım dedi ki kişiye özel sanki daha çok araştırmalar yapılır hakkında

Sağol canım inşallah

Aynen.annemin doktoru da demiş sapasağlam arkadaşlarımız öldü,ama kanser tedavisinde olan kemoterapi alan hastalarım hafif atlattı diye.

Bennnolalım mı ikimizz
Olalımmm tabi kii çok sevinirimm
Ben de mutfak terazisi kullanarak şu sıralar özellikle oruçluyken kalori saymaya çalışıyorum.
Akşama menüleriniz neler kızlar balık salata yicez biz
Çorba içmeyi düşünüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…