Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım üç gündür devam ediyor. 3-4 yıldır başladı yılda bir kez falan yokluyor böyle

Pohaçaaa cıkcık olmamışş, bari sabah yeseydin , bence kahvaltı yapmayınca diğer ogunlere saldırmıssın

Evet zincirler kirilmis. Takimcak yikayacagindan kortugumuz dogru sanirsam

Mide bulantin nasil oldu canim
Kızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim
Cok mu yedin azsa sporla yakmissindir ins
İyiyim canim diyette guzel gidiyor. Esim evde oldugu icin cok giremiyorum canim.

Kiz hani birinci olacaktik.kis geldi artik hava hep kapali olacak bundan sonra biz alismaliyiz sanirim.
Oruc iftari guzel ve hafif gecirirsen guzel olur tabi

Yaaa basınız sagolsun kac yasındaydı, kronık rahatsızlıgı mı vardı.ben de sen gibiydim martta ilk cıktıgımda meyvelerı deteejanla yıkıyodum , herkes bana deli muamelesi yapıyodu ,hamıleydım cok korkuyordum. Şuan hala her alışveriş sonrası tüm posetleri degıstorıyoruz, tek tek herseı defalarca yıkıyorum( deterjanla degıl artık) herkes yyecekle gecmıyor abartıyorsun diyor ama bence neyle geçtiği hala meçhul.bende de kalıcı izler bırakıcak bu durum , belkide bende de başladı obsesiflik

Bildiğim kadarıyla yokmuş.yaslida değil 45.ne hayatlar söndü nasıl bir virüsmüş.
Canım ben haber izlediğimde kalbim küt küt atıyordu , kotu olmaya basladım, eşim yasakladı bana haber izlemeyi, şuan izlemıuorum az da olsa rahatladım onerırım cok farkedıyor. Bana herkes cok sanslısın dogru zamanda cocuk yaptın dıyo, niyeymiş cunku zaten korona var diye evdeymişim cocuk buyur gidermiş. Hamılelıgın sonu ve dogumun ilk ayları bebegimi korumanın stresıni yasamayan bilemez

Geçti geçti cuma günüydü benimki artık kedicik yok kedi abla diceksin

U UcanSupurge yalnız içime doğdu tamamen bugün olduğunu bilmiyordum bu aralardı doğum günü, gelmiş geçmişlerin ruhuna el Fatiha niyetine paylaştım
Yaşlandık hacı 32 olmuşum senin de nice güzel yaşların olsun canım küçük deccallerinle sevdiklerinle beraber inşallah

Simiti sık tuketmemelisin bence cnm onun dışında güzel canım afiyet olsun
Ekmek akşam.biraz fazla olmuş onun dışında güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun çok kötü değil bence menün yarına daha güzel menuykr dengelersn bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…