- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.941
Bırak kendi haline büyüdü daha az uyku yetiyor herhalde benimki de artık gündüz uyumak istemiyor zorla uyutsam da azıcık uyuyor1.5 saattir bebeğimi sallıyorum,hala türkü söylüyor bana
Başlarda izliyorduk sonraları bıraktık bizde izlemeyi açıkçası hem inandirici gelmiyor hem de daha karamsar oluykrum kızımda etkileniyor neler olacak yaşayıp gorucez hamileliğin son sıraları ben de aşırı etkilendim sürekli ağlıyordum dışarı cikmiyorduk kimseyi görmüyoruz derken baktık olmuyor yavaştan saldık biraz doğum zamanı nasıl olacak nerde dogurcam vs çok düşünüyordum ama sorunsuz geçti şükür şimdi açıkçası artık baya takmıyorum yasaklar gelmeden önce yemeğe de cikiyorduk alışverişinizi de ailecek yapıyorduk kacisimiz olduğunu düşünmüyorum tedbir hala alıyoruz ama bitecek diye beklemiyorumCanım ben haber izlediğimde kalbim küt küt atıyordu , kotu olmaya basladım, eşim yasakladı bana haber izlemeyi, şuan izlemıuorum az da olsa rahatladım onerırım cok farkedıyor. Bana herkes cok sanslısın dogru zamanda cocuk yaptın dıyo, niyeymiş cunku zaten korona var diye evdeymişim cocuk buyur gidermiş. Hamılelıgın sonu ve dogumun ilk ayları bebegimi korumanın stresıni yasamayan bilemez
Belli oluyorBilmiyom bugun gıcıklıgım üstümde
Kız benle uğraşacağına fazla kilolarinla uğraşKoca uzakta senle ugrastım
Aynen canim tahin pekmez ve ekmek işini bir tık abarttım,yarına dengelerim inşallahSimiti sık tuketmemelisin bence cnm onun dışında güzel canım afiyet olsun
Ekmek akşam.biraz fazla olmuş onun dışında güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun çok kötü değil bence menün yarına daha güzel menuykr dengelersn bence
Bugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
başınız sağolsun kızlar, Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versinAllah rahmet etsin. Bizim işyerinde de iki çalışanımızı kaybettik. Tanıdık olunca etkileniyor insan. İnşallah güzel günlere çıkacağız yakında.
Başka da bişe yeme aman canım olur muKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim
Beyinde kalpte ve akciğerde kalıcı hasar bırakabiliyormuş.bir de kısırlığa sebep olabiliyor diye duydum.nasipte varsa kacamayiz biliyorum ama keşke demeyim diye diye obsesif oldum yine.Yaaa basınız sagolsun kac yasındaydı, kronık rahatsızlıgı mı vardı.ben de sen gibiydim martta ilk cıktıgımda meyvelerı deteejanla yıkıyodum , herkes bana deli muamelesi yapıyodu ,hamıleydım cok korkuyordum. Şuan hala her alışveriş sonrası tüm posetleri degıstorıyoruz, tek tek herseı defalarca yıkıyorum( deterjanla degıl artık) herkes yyecekle gecmıyor abartıyorsun diyor ama bence neyle geçtiği hala meçhul.bende de kalıcı izler bırakıcak bu durum , belkide bende de başladı obsesiflik
Deterjanları içindeki yağ çözücü madde sinirler arasında bağlantı sağlayan yağları eritiyor canım, sinirler arasında ileti sağlayan yağlar da eriyince psikiyatrik hastalıklar başlıyor.Beyinde kalpte ve akciğerde kalıcı hasar bırakabiliyormuş.bir de kısırlığa sebep olabiliyor diye duydum.nasipte varsa kacamayiz biliyorum ama keşke demeyim diye diye obsesif oldum yine.
dikkat etmekten başka yolu yok kalpte hasar bıraktığı kesinleşmiş neredeyse korona sonrası kalp sıkışması ve krizlere aşırı rastlanmaya başlamışBeyinde kalpte ve akciğerde kalıcı hasar bırakabiliyormuş.bir de kısırlığa sebep olabiliyor diye duydum.nasipte varsa kacamayiz biliyorum ama keşke demeyim diye diye obsesif oldum yine.
kimyasal sonuçta en güzeli evde kendi deterjanını yapmak elma sirkesi falan doğal şeyler kullanmak gerekliDeterjanları içindeki yağ çözücü madde sinirler arasında bağlantı sağlayan yağları eritiyor canım, sinirler arasında ileti sağlayan yağlar da eriyince psikiyatrik hastalıklar başlıyor.
Psikiyatrik hastalıklar coronadan daha masum değil
Uyumadı, bıraktım kendi haline, koltukların tepesinde oynuyorBırak kendi haline büyüdü daha az uyku yetiyor herhalde benimki de artık gündüz uyumak istemiyor zorla uyutsam da azıcık uyuyor
Benim kızlarda "babam yokken bize sarıyon anne" diyorlarKoca uzakta senle ugrastım
Kullanılan ilaçların yan etkisi muhtemelen odikkat etmekten başka yolu yok kalpte hasar bıraktığı kesinleşmiş neredeyse korona sonrası kalp sıkışması ve krizlere aşırı rastlanmaya başlamış
Evet zincirler kirilmis. Takimcak yikayacagindan kortugumuz dogru sanirsam
Mide bulantin nasil oldu canim
Sarımsakların etkisi olabilirNeden bulantı yaşadın acaba ben de oruç tuttuğumdan beri midem o kadar rahat ki
Başınız sağolsun canımBugün oğlumun tarih öğretmeni vefat etti koronadan.oglumun morali çok bozuk.tabi bizim de.her kaybettiğimiz tanıdıktan sonra psikolojim biraz daha bozuluyor.son yaptığım manav alışverişinde tüm aldıklarımı bulaşık deterjanı ve süngerle yıkadım.18 yaşında obsesif kompulsif rahatsızlık yaşamıştım peşinden panik ataklar.bitmisti.yavastan başladı korkuyorum
Sıkıntı yok, kaldığın yerden devam et.Kızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim
Kafan yorulur, kolay değil benceKızlar mutfak terazisi alicam snrm kalori sayarak ilerlemek istiyorum bı de şimdi aşağı yukarı rakamlar yapıyorum uygulamada ama keisn değil günlük kaloriyi sayıp ona göre almam gereken karbon yağ protein miktarını tutturmak istiyorum daha önce denemiş var mı
Bilmiyorum ki bklm alayım diyorum tartı denerim belkiKafan yorulur, kolay değil bence
Bazı şeylerden kaçış yok maalesef...kimyasal sonuçta en güzeli evde kendi deterjanını yapmak elma sirkesi falan doğal şeyler kullanmak gerekli
Yıllandık şarap gibi beybisuYaşlandık hacı 32 olmuşumsenin de nice güzel yaşların olsun canım küçük deccallerinle sevdiklerinle beraber inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?