Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başlarda izliyorduk sonraları bıraktık bizde izlemeyi açıkçası hem inandirici gelmiyor hem de daha karamsar oluykrum kızımda etkileniyor neler olacak yaşayıp gorucez hamileliğin son sıraları ben de aşırı etkilendim sürekli ağlıyordum dışarı cikmiyorduk kimseyi görmüyoruz derken baktık olmuyor yavaştan saldık biraz doğum zamanı nasıl olacak nerde dogurcam vs çok düşünüyordum ama sorunsuz geçti şükür şimdi açıkçası artık baya takmıyorum yasaklar gelmeden önce yemeğe de cikiyorduk alışverişinizi de ailecek yapıyorduk kacisimiz olduğunu düşünmüyorum tedbir hala alıyoruz ama bitecek diye beklemiyorum

Bilmiyom bugun gıcıklıgım üstümde
Belli oluyor
Koca uzakta senle ugrastım
Kız benle uğraşacağına fazla kilolarinla uğraş şaka şaka,uğraşmak serbest
Aynen canim tahin pekmez ve ekmek işini bir tık abarttım,yarına dengelerim inşallah

Allah rahmet etsin. Bizim işyerinde de iki çalışanımızı kaybettik. Tanıdık olunca etkileniyor insan. İnşallah güzel günlere çıkacağız yakında.
başınız sağolsun kızlar, Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin

Kızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim
Başka da bişe yeme aman canım olur mu

Beyinde kalpte ve akciğerde kalıcı hasar bırakabiliyormuş.bir de kısırlığa sebep olabiliyor diye duydum.nasipte varsa kacamayiz biliyorum ama keşke demeyim diye diye obsesif oldum yine.

Beyinde kalpte ve akciğerde kalıcı hasar bırakabiliyormuş.bir de kısırlığa sebep olabiliyor diye duydum.nasipte varsa kacamayiz biliyorum ama keşke demeyim diye diye obsesif oldum yine.
Deterjanları içindeki yağ çözücü madde sinirler arasında bağlantı sağlayan yağları eritiyor canım, sinirler arasında ileti sağlayan yağlar da eriyince psikiyatrik hastalıklar başlıyor.
Psikiyatrik hastalıklar coronadan daha masum değil

dikkat etmekten başka yolu yok kalpte hasar bıraktığı kesinleşmiş neredeyse korona sonrası kalp sıkışması ve krizlere aşırı rastlanmaya başlamış

kimyasal sonuçta en güzeli evde kendi deterjanını yapmak elma sirkesi falan doğal şeyler kullanmak gerekli

Başınız sağolsun canım
Bi arkadaşım 10 gün içinde ablasını annesini ve babasını kaybetti, dün yeni bir mesaj daha aldım ve bir ablasını daha kaybetmiş, çok üzüldüm, 10 gün içinde 4 kayıp, hepsi 1.derece yakını

Kafan yorulur, kolay değil bence

kimyasal sonuçta en güzeli evde kendi deterjanını yapmak elma sirkesi falan doğal şeyler kullanmak gerekli
Bazı şeylerden kaçış yok maalesef...

Mesela radyasyon almayayım diye cep telefonu kullanmasan bile baz istasyonları daha ağır radyasyon yayıyor, 4.5G-5G nin olumsuz sonuçları çıkmaya başlamıştır, 7G gelince koloniler halinde ölürüz herhalde...

Ama kendimizce bazı tedbirleri alabiliriz, kendi detarjanımızı yapmasakta deterjan kullanımını azaltmakta iyi bir çözüm bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…