- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.961
Aman keyfi yerindeyse boş ver bırak oynasınUyumadı, bıraktım kendi haline, koltukların tepesinde oynuyor
Evet belki deSarımsakların etkisi olabilir
Kolay gelsin canımGözden kaçan mesaj oldu mu bilmiyorum ama bugünlük benden bu kadar, bu haftanın ders hazırlıklarına başlamam lazım
Yok kizdirma degilde onun yaninda telfn almiyorm ya, cok bakiyorsn dokundurmasindan oturu o yuzdenEşim bey derken azıcık bi sinir sezdimkızdırdı mı seni ?
Anca yazicam cnm gelemedm telfnu smdi aldm elime biyandan oglan emiyor uyuycak insallah
Allah sabır versin arkadaşınıza dayanılacak acı değil.Başınız sağolsun canım
Bi arkadaşım 10 gün içinde ablasını annesini ve babasını kaybetti, dün yeni bir mesaj daha aldım ve bir ablasını daha kaybetmiş, çok üzüldüm, 10 gün içinde 4 kayıp, hepsi 1.derece yakını
Canım menünü aşağıdaki gibi başına tarih atarak, öğünler arasında boşluk bırakarak ve alt alta yazarsan okurken gözlerimiz yorulmazsabah 10.30: şekersiz çay,4 tane zeytin kk peynir avuç içi kadar bazlama haşlanmış yumurta
Akşam:7.00:4 tane köfte avuç içi kadar bazlama,4parca fırında elma dilim patates 2 bardak ayran.salata
Su:1.5 litre
Spor :15 dk leslie
25*3:45 puanPnrrr-12
Allah yardımcısı olsun, zor imtihanAllah sabır versin arkadaşınıza dayanılacak acı değil.
1 defa yazdım silindi.ikinci kez yazdım güzelce yayınladım.megerse bir derdim varda bir konuya yazmışım
Tmm dikkat ederim canımCanım menünü aşağıdaki gibi başına tarih atarak, öğünler arasında boşluk bırakarak ve alt alta yazarsan okurken gözlerimiz yorulmaz
18 Nisan Cumartesi
09:00=== 1 haşlama yumurta
3 adet ceviz
1 kk süzme peynir
12:00=== 1 su bardağı ayran
16:00=== 6 yk bamya yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 kepçe yoğurt
Su=== 2.5 lt
Leslie 3 mil 45 dk *3=135
Hızlı Tempolu yürüyüş 40 dk *3=120
Toplam 255 puanPnrrr-12
Benim adım CemilYok kizdirma degilde onun yaninda telfn almiyorm ya, cok bakiyorsn dokundurmasindan oturu o yuzdensendende birsey kacmiyorr canim
Hacım spor ve menü sayfasına alıntı yapmışsın buraya gel ya da iyisi mi git uyu5yk ama tek o deglneyse yarindan itibaren bol sporla halledicem cuma eksingelicek insallah
Ahhhh Allahım nasıl bir acıBaşınız sağolsun canım
Bi arkadaşım 10 gün içinde ablasını annesini ve babasını kaybetti, dün yeni bir mesaj daha aldım ve bir ablasını daha kaybetmiş, çok üzüldüm, 10 gün içinde 4 kayıp, hepsi 1.derece yakını
Hala ayaktaAh ahh bu bebelerrr uyudumu barii
Benim menüm ama geçen yıldan kalma canım, menü sayfasının ilk mesajına eklemiştim örnek olarakBu da senin menununmu nirancim spor puani ekliyorm
Koronadan öldü hepsi canımAhhhh Allahım nasıl bir acı
Allah rahmet eylesin, arkadaşına sabır versin canım
Hasta mıydılar canım
AbowwwHacım spor ve menü sayfasına alıntı yapmışsın buraya gel ya da iyisi mi git uyu
Insallah uyur artk ya bazen tutuyor boyle uyumamak icin direniyorlarHala ayakta
Benim menüm ama geçen yıldan kalma canım, menü sayfasının ilk mesajına eklemiştim örnek olarak
Deterjanla yikamak sikinti canim ya.Yaaa basınız sagolsun kac yasındaydı, kronık rahatsızlıgı mı vardı.ben de sen gibiydim martta ilk cıktıgımda meyvelerı deteejanla yıkıyodum , herkes bana deli muamelesi yapıyodu ,hamıleydım cok korkuyordum. Şuan hala her alışveriş sonrası tüm posetleri degıstorıyoruz, tek tek herseı defalarca yıkıyorum( deterjanla degıl artık) herkes yyecekle gecmıyor abartıyorsun diyor ama bence neyle geçtiği hala meçhul.bende de kalıcı izler bırakıcak bu durum , belkide bende de başladı obsesiflik
Benimki de gunduz uyursa gece uykuya dalmakta sikinti yasiyor. Ama gunduz uyumadiysa aksam erkenden uyur. Gunler kisaldikca gunduz uykusuna pek yatirmiyorum bende1.5 saattir bebeğimi sallıyorum,hala türkü söylüyor bana
Kolay gelsin canimGözden kaçan mesaj oldu mu bilmiyorum ama bugünlük benden bu kadar, bu haftanın ders hazırlıklarına başlamam lazım
Ay uyku zamanı sanatcı kesılıyolar:)))1.5 saattir bebeğimi sallıyorum,hala türkü söylüyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?