- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #413.001
Gunaydin kızlar artim 1,5kg
sadce kacamaklardan degl bence adetimlede alakali kendmi sis hissediyorm cnku cumaya halledicem insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oyle durumlarda tek gece veriyordm rahat uyusn diye ama gun icinde atesi yoksa rahatsizligida yoksa ilac vermemeye calisiyorm cnm bubarada sizede gecmis olsnKızlar esimde de bende de akşamdan beri eklem ağrısı,baş ağrısı ve ateş vareşimin covid testi negatif çıktı,ben grip olduğumuzu düşünüyorum.Kizimda saat başı ağlayarak uyandı,kakası da yesildi,ateşi yok şükür.Malum hastalıktan dolayı hastaneye de götürmek istemiyorum ateşi çıkmadan, calpol versem mi bilemedim,tecrübeli anneler bir akıl verin.
Limondan 2-3 dilim kesip 1 bardak suda 2-3 dk kaynattıktan sonra içine kuru nane yada yaş nane atıp altını kapat, 15 dk sonra yarım çay bardağı içirirsen rahatlar canım..Tam dört aylık
Cnm gerekmedikçe ilaç kullanmayan biriyimdir bende çörek otu ıhlamur vs kaynatsan azıcık versen rahatlamazsa öyle azıcık ver bence neresi agridigini söylemiyor sonuçta kıyamamTam dört aylık
Vücuduna hafif hafif masaj yapmayı da deneyebilirsinAteşi yokta ağrısı var sanırım,çok fena ağlamasi![]()
Havada yagmurlu kardesanim cami silip ne yapacan.Günaydın kızlar
Çocuklar uyurken hazır bende oturma odasının perdesini makinaya attım camını sildim koltuk kapıyı da silip her gün sabahlari temizlik yapicam snrm Bayadir yapmıyorum heryer pislik içinde hissediyorum![]()
Geçmiş olsun canım .Testler yanlış çıkabiliyor bence de 2-3 gün sonra tekrar yaptırabilirsiniz.Eşim çok kötü,benim eklem ağrısı ve ateşim vardı gece.Carsamba kontrole gitmiştik agzina baktı doktor,dis olsa uyarirdi bence.Kakasi yeşil burnu tıkalı usutmus sanki kuzum.
Sağol canım,iyi bende vermeyeyim o zaman,kendi yaşıtlarına gore kilosu da az,çocuğa ilaç yuklemeyeyim o zaman.Ben oyle durumlarda tek gece veriyordm rahat uyusn diye ama gun icinde atesi yoksa rahatsizligida yoksa ilac vermemeye calisiyorm cnm bubarada sizede gecmis olsn
Ek gıdaya gecmedik,limon nane olur mu kiLimondan 2-3 dilim kesip 1 bardak suda 2-3 dk kaynattıktan sonra içine kuru nane yada yaş nane atıp altını kapat, 15 dk sonra yarım çay bardağı içirirsen rahatlar canım..
Gün içinde 2-3 defa verebilirsin
Ya işte öyle içten agliyorki elim kolum bağlanıyor o ağladıkcaCnm gerekmedikçe ilaç kullanmayan biriyimdir bende çörek otu ıhlamur vs kaynatsan azıcık versen rahatlamazsa öyle azıcık ver bence neresi agridigini söylemiyor sonuçta kıyamam
Aaa evet masajı yapayim belki daha güzel uyur yavrum.Vücuduna hafif hafif masaj yapmayı da deneyebilirsin
Yani koku kaybı yok ama eşim geceden beri oksuruyor ve ateşi varGeçmiş olsun canım .Testler yanlış çıkabiliyor bence de 2-3 gün sonra tekrar yaptırabilirsiniz.
Besin değil bu çay canım, verebilirsinEk gıdaya gecmedik,limon nane olur mu ki![]()
Elini ısıt, üşümesinAaa evet masajı yapayim belki daha güzel uyur yavrum
Ne ters insanım bilmiyon mu bugün aşka geldim olsun temiz temiz yağar camlaraHavada yagmurlu kardesanim cami silip ne yapacan.
Kolay gelsin
Kıyamam Rabb'im şifa versin bı an önce insAllahYa işte öyle içten agliyorki elim kolum bağlanıyor o ağladıkcakakası da yemyesildi,burnu da dolmuştu kesin usuttuk kuzuyu.
Tamam canım az miktarda vereyim,bir zararı olmaz bencede.Besin değil bu çay canım, verebilirsin
İlaçlar bu çaydan daha masum değil
Tabi yine karar senin
Amin canım sağolNe ters insanım bilmiyon mu bugün aşka geldim olsun temiz temiz yağar camlara
Kıyamam Rabb'im şifa versin bı an önce insAllah
Sağol canım1 simit cok olmus sanki onun disinda guzel canim su da cok az icmissin daha fazla icmeye calis
ekmek 3 cok olmis sadece
kalolisi ne kadar bilmiyorum ama 1yk cok degil bence
hurmayi tercih etsen aslinda hem sut yapar
guzel canim
oglenki.pogca dosinda guzel
spor yapsaydin trlafo edebilirdin
cok cok hafif menu olmus bide emziriyosun canim yesillik felan da eklesen hem doyurucu olur
ama dayanabiliyosan cok iyi
bence guzel
sabahki pizza olmamis daha saglikli ve doyurucu yiycekler yeseymissin
bu hafta daha cok dikkat edip senden iyi bi yuzde bekliyoruz
tek ogun
guzel canim:)
hem sporun bosa gitmis hem bu gunun canim
tarcinli sutu icseydin keske o keerdi belki
neyse olmus artik
hafta ici sporla telefi edersin insalalh:)
aksam hem patateq hem ekmek ikisi birlikte cok olmus bence
birinden biri olmasa daha iyiydi bise su cok az olmus