• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar esimde de bende de akşamdan beri eklem ağrısı,baş ağrısı ve ateş var😔 eşimin covid testi negatif çıktı,ben grip olduğumuzu düşünüyorum.Kizimda saat başı ağlayarak uyandı,kakası da yesildi,ateşi yok şükür.Malum hastalıktan dolayı hastaneye de götürmek istemiyorum ateşi çıkmadan, calpol versem mi bilemedim,tecrübeli anneler bir akıl verin.
Ben oyle durumlarda tek gece veriyordm rahat uyusn diye ama gun icinde atesi yoksa rahatsizligida yoksa ilac vermemeye calisiyorm cnm bubarada sizede gecmis olsn

Günaydın kızlar 🤗
Çocuklar uyurken hazır bende oturma odasının perdesini makinaya attım camını sildim koltuk kapıyı da silip her gün sabahlari temizlik yapicam snrm Bayadir yapmıyorum heryer pislik içinde hissediyorum :KK70:
Havada yagmurlu kardesanim cami silip ne yapacan.

Kolay gelsin

Eşim çok kötü,benim eklem ağrısı ve ateşim vardı gece.Carsamba kontrole gitmiştik agzina baktı doktor,dis olsa uyarirdi bence.Kakasi yeşil burnu tıkalı usutmus sanki kuzum.
Geçmiş olsun canım .Testler yanlış çıkabiliyor bence de 2-3 gün sonra tekrar yaptırabilirsiniz.

Ben oyle durumlarda tek gece veriyordm rahat uyusn diye ama gun icinde atesi yoksa rahatsizligida yoksa ilac vermemeye calisiyorm cnm bubarada sizede gecmis olsn
Sağol canım,iyi bende vermeyeyim o zaman,kendi yaşıtlarına gore kilosu da az,çocuğa ilaç yuklemeyeyim o zaman.
Limondan 2-3 dilim kesip 1 bardak suda 2-3 dk kaynattıktan sonra içine kuru nane yada yaş nane atıp altını kapat, 15 dk sonra yarım çay bardağı içirirsen rahatlar canım..
Gün içinde 2-3 defa verebilirsin
Ek gıdaya gecmedik,limon nane olur mu ki🤔
Cnm gerekmedikçe ilaç kullanmayan biriyimdir bende çörek otu ıhlamur vs kaynatsan azıcık versen rahatlamazsa öyle azıcık ver bence neresi agridigini söylemiyor sonuçta kıyamam
Ya işte öyle içten agliyorki elim kolum bağlanıyor o ağladıkca😔 kakası da yemyesildi,burnu da dolmuştu kesin usuttuk kuzuyu.
Vücuduna hafif hafif masaj yapmayı da deneyebilirsin
Aaa evet masajı yapayim belki daha güzel uyur yavrum.

Geçmiş olsun canım .Testler yanlış çıkabiliyor bence de 2-3 gün sonra tekrar yaptırabilirsiniz.
Yani koku kaybı yok ama eşim geceden beri oksuruyor ve ateşi var😔 aşırı eklem ağrısı var bana da covid gibi geliyor,bugünde devam ederse tekrar gidip test vermesini önereceğim zaten.

Screenshot_20201213-180248_TikTok.webp

Kahveyle c vitamini iceren biseyler yenmesini gerekenide ilk defa gördüm🤔 Handandandan Handandandan

1 simit cok olmus sanki onun disinda guzel canim su da cok az icmissin daha fazla icmeye calis

ekmek 3 cok olmis sadece

kalolisi ne kadar bilmiyorum ama 1yk cok degil bence
hurmayi tercih etsen aslinda hem sut yapar

guzel canim

oglenki.pogca dosinda guzel
spor yapsaydin trlafo edebilirdin

cok cok hafif menu olmus bide emziriyosun canim yesillik felan da eklesen hem doyurucu olur
ama dayanabiliyosan cok iyi

bence guzel

sabahki pizza olmamis daha saglikli ve doyurucu yiycekler yeseymissin
bu hafta daha cok dikkat edip senden iyi bi yuzde bekliyoruz

tek ogun
guzel canim:)

hem sporun bosa gitmis hem bu gunun canim
tarcinli sutu icseydin keske o keerdi belki
neyse olmus artik
hafta ici sporla telefi edersin insalalh:)

aksam hem patateq hem ekmek ikisi birlikte cok olmus bence
birinden biri olmasa daha iyiydi bise su cok az olmus
Sağol canım 😘

Back
X