- Konu Sahibi Handandandan
-
- #413.081
Bilin bakalım ben kimimmmm,Sağol canım birden değişmiş onay bekliyordum. O sıra haber vereyim dedim
Hadi konuş olsa kesin anlardiiBilin bakalım ben kimimmmm,
Çok güsellll desemanlar mısınız
Benimki de banyo yapmayı sevmez banyo yapacağını anladığı an ağlayıp ağlayıp kustu birkaç kere
PammıkkBilin bakalım ben kimimmmm,
Çok güsellll desemanlar mısınız
Hoşgeldin canım,dilerim kucagın hemen dolar saglıklaADINIZ:Gülşen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:120
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:-
MESLEĞİNİZ:Ev hanımıyım
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:-
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MIcos/İnüsilin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Rahat yürümek rahat hareket etmek istediğim gibi giyinmek en önemlisi evlat sahibi olmak.Liste uzar gider sıkmayayım
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Sanırım 17 yaşındayken aşırı sitresli bir yıl geçirdim ve o zaman inanılmaz hızlı kilo aldım.Her kez 2 tabak 3 tabak yemek yerken ben yarım tabak yediğim halde bırakın kilo vermeyi aksine alıyordum.Ve şaka gibi ama 3 ay bazen şiddetli bazen az az kanamam olmuştu utandığım için kimseye söyliyememiştim.İşte o zaman hızla kilo almaya başladım.Ama pes etmedim hep diyet yaptım aldığımı verdim.Sonra zaten pcos olduğumu ve inüsilin direncimin çok yüksek olduğunu öğrendim.Metabolic balance herbalife çeşit çeşit diyetisyenler denedim hep geri kilo verdim ama geçen yıldan beri hiç diyet yapmadım ve sonuç 120kg
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
Merhaba ben Gülşen.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Hataylıyım.Liseyi açıköğretimden okuyup Medrese eğitimi alıp eğitmenlik yaptım.Gezmeyi ve kitap okumayı çok severim.1.5 yıllık evliyim.
Benim ikiside bayiliyor banyoyaBenimki de banyo yapmayı sevmez banyo yapacağını anladığı an ağlayıp ağlayıp kustu birkaç kere
Pammıkk
Oy kiyamam. Atesi olmadigi surece bencede verme canim ilac. Ama baktin cok cok.huzursuz verevilirsin yapacak bisey yokKızlar esimde de bende de akşamdan beri eklem ağrısı,baş ağrısı ve ateş vareşimin covid testi negatif çıktı,ben grip olduğumuzu düşünüyorum.Kizimda saat başı ağlayarak uyandı,kakası da yesildi,ateşi yok şükür.Malum hastalıktan dolayı hastaneye de götürmek istemiyorum ateşi çıkmadan, calpol versem mi bilemedim,tecrübeli anneler bir akıl verin.
Hakikaten 10dk az bir sure degil.ama cocuklara da yetmiyor. Tartini gecmise bakarken kacirdimmi.hatirlamiyorum du vi daha bakiyimHava soğuk elektrik yok kalorifer yanmıyor soyunmaya üşendiğim için tartılmak zor geliyorelbise ile tartı düşünülemez teklif dahi edilemez ders araları sanki 10 dk değil de 10 sn nasıl geçiyor anlamıyorum.son iki dersim bitsin ben de kilomu yazarım inşallah
Kiz bu kim diyorum bende. Yapmayin soyle nick degisiklikleri yabanci biriynen konusuyom gibi oluyoAllammm kk da bile birlikteleer, masallah size ya , sizi tanıyabılırmıyız , aranız kac yas, hiç kavga ediyonus mufln
Hosgeldin gulsen. Ben HaticeADINIZ:Gülşen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:120
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:Yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:-
MESLEĞİNİZ:Ev hanımıyım
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:-
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MIcos/İnüsilin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Rahat yürümek rahat hareket etmek istediğim gibi giyinmek en önemlisi evlat sahibi olmak.Liste uzar gider sıkmayayım
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Sanırım 17 yaşındayken aşırı sitresli bir yıl geçirdim ve o zaman inanılmaz hızlı kilo aldım.Her kez 2 tabak 3 tabak yemek yerken ben yarım tabak yediğim halde bırakın kilo vermeyi aksine alıyordum.Ve şaka gibi ama 3 ay bazen şiddetli bazen az az kanamam olmuştu utandığım için kimseye söyliyememiştim.İşte o zaman hızla kilo almaya başladım.Ama pes etmedim hep diyet yaptım aldığımı verdim.Sonra zaten pcos olduğumu ve inüsilin direncimin çok yüksek olduğunu öğrendim.Metabolic balance herbalife çeşit çeşit diyetisyenler denedim hep geri kilo verdim ama geçen yıldan beri hiç diyet yapmadım ve sonuç 120kg
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
Merhaba ben Gülşen.İstanbulda yaşıyorum.Aslen Hataylıyım.Liseyi açıköğretimden okuyup Medrese eğitimi alıp eğitmenlik yaptım.Gezmeyi ve kitap okumayı çok severim.1.5 yıllık evliyim.
Al iste bir.nick degistiren daha.Merhabalar
Bugün niyetliyim. Birazdan tartılırım insallah.
Nick değişikliği yapılabiliyor artık kızlar.
Ben daha önce de değişecektim aktif değildi. Bu sefer inşallah değiştirebilecem.
Eğer kabul edilirse (Toprak_Kokusu) olacak
hoşbuldum,inşallah.Şimdi kilolarımızı cuma ve pazartesileri yazıyoruz değil mi peki listelerimiz ?bende niye o saatlerde spor yapilmasi gerektigini merak ettim
hosgeldin canim ben ayse
1 kiizim var
insalalh burda hedefine ulasirsin:)
eski nickin ne diycektim yazmissin sonra:)
Benim.kucuk cimcimeyle ufak bir tartismaKızım sabah 6 7 gibi uyandı ve daha uyumadi. Yemekte yapamadim. Bekliyorum
merhaba Hatice umarım hepbirlikte başarırızOy kiyamam. Atesi olmadigi surece bencede verme canim ilac. Ama baktin cok cok.huzursuz verevilirsin yapacak bisey yok
Simdi.nasil bunu sabah okumustum ben
Hakikaten 10dk az bir sure degil.ama cocuklara da yetmiyor. Tartini gecmise bakarken kacirdimmi.hatirlamiyorum du vi daha bakiyim
Kiz bu kim diyorum bende. Yapmayin soyle nick degisiklikleri yabanci biriynen konusuyom gibi oluyo
Benim.evdeki cimcime kizlarar bakarsak biz cocukken hic kavga etmiyormusuz yaa. Bunlar surekli.kavgadalar
Hosgeldin gulsen. Ben Hatice
Evet yolun uzun ama nasil yapman gerektigini biliyorsun. Zamaninda vermissin yine verirsin ins.
Buraya sik sik.ugrarasan inan motivasyonun yukselir canim
Al iste bir.nick degistiren daha.
Kiz takima bunlar be ara girdi diyorum nicleri.gordukcekendimden suphe ettim kacirdim zannettim.yeni uyeleri
Kesinlikle kilo vermek çok güzel bir duygu. Keşke bir an ince gitse.Aynen öyle canım nefisle mücadele zor ama insanın özgüveni yerine geliyor.Kendini beğenmeye başlıyorsun mutlu oluyorsun
Büyük ihtimalle, gelmeyen cok azdir.Hepimizin başına gelmiş böyle şeyler demekki
Kahve yapan eş te ne biliyim kulağa cok hoş geliyor masallahBugün yeşil çay içtim spor duş sonrası eşim yapti kahveyi beraber ictik
30 dk leslie 4000 adim falan yapiyo. DenedimŞimdi tarçınlı kahvemi içip Leslie yapmaya gidiyorum
Bugün ev içinde de ayrıca adım attım henüz 1000 oldu ama hiç yoktan iyidir
Pnrrr-12 ekürim sende ne var ne yok
Sen de gel hadi beraber yapalım spor
Birazz zararını gördün gibiKızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim
2 çocuklu kadina yetisemiyon ya aşk olsun. Bide bakmakla kalmayip yorumla şekerim
Bence de illa bi hasar birakiyordur. Vücudum da his kaybi var gibi, koku tat 3 aydir yok. Ama obsesifliğinde coronadan kalır yani yok valla.Beyinde kalpte ve akciğerde kalıcı hasar bırakabiliyormuş.bir de kısırlığa sebep olabiliyor diye duydum.nasipte varsa kacamayiz biliyorum ama keşke demeyim diye diye obsesif oldum yine.
Olabilir. Ama ilacsizda bir seyler kaliyor sankiKullanılan ilaçların yan etkisi muhtemelen o
Ne kadar aciii yaaa.Başınız sağolsun canım
Bi arkadaşım 10 gün içinde ablasını annesini ve babasını kaybetti, dün yeni bir mesaj daha aldım ve bir ablasını daha kaybetmiş, çok üzüldüm, 10 gün içinde 4 kayıp, hepsi 1.derece yakını
Bence surdurulebilir değil.Bilmiyorum ki bklm alayım diyorum tartı denerim belki
Şu 7G nin ağır sonuçlar doğuracağını herkes bildiği halde neden izin veriliyor şaşırıyorumBazı şeylerden kaçış yok maalesef...
Mesela radyasyon almayayım diye cep telefonu kullanmasan bile baz istasyonları daha ağır radyasyon yayıyor, 4.5G-5G nin olumsuz sonuçları çıkmaya başlamıştır, 7G gelince koloniler halinde ölürüz herhalde...
Ama kendimizce bazı tedbirleri alabiliriz, kendi detarjanımızı yapmasakta deterjan kullanımını azaltmakta iyi bir çözüm bence.
Nasil oldunuz canim son durumunuz nedir.Ateşi yokta ağrısı var sanırım,çok fena ağlamasi
Koku alıyorum canım bir sıkinti yok şimdilik.Esimin crp çok yüksek çıkmış( 20) ailecek enfeksiyon mu kaptin ne ooldu anlamadım ki
Bizde mi tartışsak ne yapsak. Benin cocuklarla tartışınca yine gelip bana sariliyorlar. KurtulamiyorumBenim.kucuk cimcimeyle ufak bir tartisma
yasadik ve bana kusup koltukta uyuya kalmis simdi
Vu huyu ayni babasi oda cok sever kusmeyi
Cocukkeni boşver, şimdi kavga etmıonusmu yani kırgınlık vsOy kiyamam. Atesi olmadigi surece bencede verme canim ilac. Ama baktin cok cok.huzursuz verevilirsin yapacak bisey yok
Simdi.nasil bunu sabah okumustum ben
Hakikaten 10dk az bir sure degil.ama cocuklara da yetmiyor. Tartini gecmise bakarken kacirdimmi.hatirlamiyorum du vi daha bakiyim
Kiz bu kim diyorum bende. Yapmayin soyle nick degisiklikleri yabanci biriynen konusuyom gibi oluyo
Benim.evdeki cimcime kizlarar bakarsak biz cocukken hic kavga etmiyormusuz yaa. Bunlar surekli.kavgadalar
Hosgeldin gulsen. Ben Hatice
Evet yolun uzun ama nasil yapman gerektigini biliyorsun. Zamaninda vermissin yine verirsin ins.
Buraya sik sik.ugrarasan inan motivasyonun yukselir canim
Al iste bir.nick degistiren daha.
Kiz takima bunlar be ara girdi diyorum nicleri.gordukcekendimden suphe ettim kacirdim zannettim.yeni uyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?