Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım,dilerim kucagın hemen dolar saglıkla kaptanımız da Hataylı

Oy kiyamam. Atesi olmadigi surece bencede verme canim ilac. Ama baktin cok cok.huzursuz verevilirsin yapacak bisey yok

Simdi.nasil bunu sabah okumustum ben
Hakikaten 10dk az bir sure degil.ama cocuklara da yetmiyor. Tartini gecmise bakarken kacirdimmi.hatirlamiyorum du vi daha bakiyim
Allammm kk da bile birlikteleer, masallah size ya , sizi tanıyabılırmıyız , aranız kac yas, hiç kavga ediyonus mu fln
Kiz bu kim diyorum bende. Yapmayin soyle nick degisiklikleri yabanci biriynen konusuyom gibi oluyo

Benim.evdeki cimcime kizlarar bakarsak biz cocukken hic kavga etmiyormusuz yaa. Bunlar surekli.kavgadalar

Hosgeldin gulsen. Ben Hatice
Evet yolun uzun ama nasil yapman gerektigini biliyorsun. Zamaninda vermissin yine verirsin ins.
Buraya sik sik.ugrarasan inan motivasyonun yukselir canim
Al iste bir.nick degistiren daha.
Kiz takima bunlar be ara girdi diyorum nicleri.gordukcekendimden suphe ettim kacirdim zannettim.yeni uyeleri

bende niye o saatlerde spor yapilmasi gerektigini merak ettim

hosgeldin canim ben ayse
1 kiizim var
insalalh burda hedefine ulasirsin:)

eski nickin ne diycektim yazmissin sonra:)
hoşbuldum,inşallah.Şimdi kilolarımızı cuma ve pazartesileri yazıyoruz değil mi peki listelerimiz ?
kusura bakmayın biraz karışık geldi bana

merhaba Hatice umarım hepbirlikte başarırız

Aynen öyle canım nefisle mücadele zor ama insanın özgüveni yerine geliyor.Kendini beğenmeye başlıyorsun mutlu oluyorsun
Kesinlikle kilo vermek çok güzel bir duygu. Keşke bir an ince gitse.
Hepimizin başına gelmiş böyle şeyler demekki
Büyük ihtimalle, gelmeyen cok azdir.
Bugün yeşil çay içtim spor duş sonrası eşim yapti kahveyi beraber ictik
Kahve yapan eş te ne biliyim kulağa cok hoş geliyor masallah
30 dk leslie 4000 adim falan yapiyo. Denedim
Kızlar cok kotu birsey yaptimm tatli kriziyle tahinpekmez kasikladim
Birazz zararını gördün gibi
menü yazmaya geldimm canım ekürim menüsünü yazmış bile hızlı kadın maşallah E ela_2019
2 çocuklu kadina yetisemiyon ya aşk olsun. Bide bakmakla kalmayip yorumla şekerim
Beyinde kalpte ve akciğerde kalıcı hasar bırakabiliyormuş.bir de kısırlığa sebep olabiliyor diye duydum.nasipte varsa kacamayiz biliyorum ama keşke demeyim diye diye obsesif oldum yine.
Bence de illa bi hasar birakiyordur. Vücudum da his kaybi var gibi, koku tat 3 aydir yok. Ama obsesifliğinde coronadan kalır yani yok valla.
Kullanılan ilaçların yan etkisi muhtemelen o
Olabilir. Ama ilacsizda bir seyler kaliyor sanki
Ne kadar aciii yaaa.
Bilmiyorum ki bklm alayım diyorum tartı denerim belki
Bence surdurulebilir değil.
Şu 7G nin ağır sonuçlar doğuracağını herkes bildiği halde neden izin veriliyor şaşırıyorum
Ateşi yokta ağrısı var sanırım,çok fena ağlamasi

Koku alıyorum canım bir sıkinti yok şimdilik.Esimin crp çok yüksek çıkmış( 20) ailecek enfeksiyon mu kaptin ne ooldu anlamadım ki
Nasil oldunuz canim son durumunuz nedir.

Benim.kucuk cimcimeyle ufak bir tartisma
yasadik ve bana kusup koltukta uyuya kalmis simdi
Vu huyu ayni babasi oda cok sever kusmeyi
Bizde mi tartışsak ne yapsak. Benin cocuklarla tartışınca yine gelip bana sariliyorlar. Kurtulamiyorum

Cocukkeni boşver, şimdi kavga etmıonusmu yani kırgınlık vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…