• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canim saatte gece kaldı mecburen

Evet canım haklısın KV oruç olunca gece kaldı. Valla bana kalsan yemezdim lahmacunu bile zorla yedim midem bulandı yerken dün pek iştahım yoktu. Tatlıya eltim ısrar etti bir tane yedim mecburen. Tabi bu bir bahane değil hala ısrarlara hayır diyemiyorum.
Saat 8 sen öncesi gözüme batmıyor pek canım en geç 8 de yenmeli diye düşünüyorum

İnşallah canım

Çok güzel uzun zamandır en Karbonhidratsız menün akşamkiler (20.30 sonrası) meze olduğu için tadımlıktır zannedersem

Harikasın canım uzun sürmez 70in altına inmen

Estağfirullah canım helal olsun birimi buraya davet ettiysem kendimce elimden geleni yapmaya çabalıyorum

İçmeye çalışıyorum canım bulantım olmadığı müddetçe

Hamlamışsın yoksa 500 ne ki sana

Hak ettin sağlam cezayı cezalardan ceza beğen kendin kes cezanı 😡

Estağfirullah canım varsa helal olsun

Menünü merak ediyorum :sinirli:

Evet göze küçük gelse de attığımız adım bile fark ettiriyor sonucu

İnşallah niye olmasın benim hiç olmadı 😅 hatta takım içi bile birinci hiç olmadım 🙈

Ben de bizim koz adımsız kalmaz diyordum 👏🏻

En sevdiğim cezasını kendi kesen üye 😅

Yakacağım seni tüm hafta cumalar şenlik edasında geçmeyecekti hani :sopa:

O gönderdiğim mesajı direkt alıntı yaparsan seni etiketlediğim kısmı alıntı olur benim etiketlediğim mesaja tıklayıp o mesaja gittikten sonra alıntı yapman gerek canım
Eline emeğine sağlık

Korktuğum kadar değilmiş canım şükür akşamla dengelemişsin 👍🏻

Hangi birine kızayım seni direkt falakaya yatırmam gerek 🤯

Ah canım benim tatlı Aslım bi üst mesajdan sonra şifa gibi geldi menün neyse sen de dün dondurma yemiştin unutmadım

Allah şifa versin canım inşallah çabucak geçer

Yasemin’i canım @Jasminium84 menün güzel 👍🏻

Güzel canım afiyet olsun 👍🏻

Ela bahsetmişti bundan canım zayıfladıktan sonra kalori sayarak dengeyi sağlama bence mümkün ki kalori sayarak birçok şeyi yiyip zayıflayanlar da var ama beni az bile olsa tatlı yemek motivasyonumu bozuyor
Teşekkürler canım 😘

Bismillah deyip başlamam gerekiyor anlık nefsime uyup çıldırdım şimdi nasıl toparlıyacağım bilmiyorum.Biz üç kişiydik arkadaşım kardeşi ben aynı miktarlarda yedik üstelik onlar kahvaltı da yapmışlar ertesi gün ve hala ben +1 iken onlara merak edip WhatsApp grubundan sordum ya bir tartılsanıza kilo aldınız mı diye ikisi de sabitmiş zaten çok zayıflar hayatları boyunca hiç kilo problemleri olmamış neden ben ertesi gün ve devam eden günler +1 geliyorum böyle ömür geçer mi ya sanırım nmezun olsam da buralardan hiç ayrılmayacağım😟
Onlar gibi olsaydık burda ne işimiz vardı kız zaten öyle zayıf insanlar afedersin ama işemeye diye giriyor WC ye boşaltıp çıkıyor 🤣🤣🤣 bizde anca yağa dönüşsün yendiğimiz 😭😭

Bismillah deyip başlamam gerekiyor anlık nefsime uyup çıldırdım şimdi nasıl toparlıyacağım bilmiyorum.Biz üç kişiydik arkadaşım kardeşi ben aynı miktarlarda yedik üstelik onlar kahvaltı da yapmışlar ertesi gün ve hala ben +1 iken onlara merak edip WhatsApp grubundan sordum ya bir tartılsanıza kilo aldınız mı diye ikisi de sabitmiş zaten çok zayıflar hayatları boyunca hiç kilo problemleri olmamış neden ben ertesi gün ve devam eden günler +1 geliyorum böyle ömür geçer mi ya sanırım nmezun olsam da buralardan hiç ayrılmayacağım😟
En sevmediğim insan tipi yiyip kilo almayanlar.

Emzirdiğim için zayıflayamadım zaten daha fazla bekleyemem yoksa bütün dolabı çöpe atmam gerekecek 38 bedenden 42 oldum 😒😒 Bu Araf’a eşim gıda konusunda aşırı titizdir kola vs eve sokmaz sadece ayran içeriz Hataylılar kalp ❤️ 😂😂
Canım ben Zeynep geçen sene 76.8 ile katılıp 57 ile mezun oldum ben de emziriyordum sana tavsiyem böyle çaylar yerine bol su iç, az ve sık ye bol bol emzir çok güzel verirsin şeker ve hamur işi tüketmemeye özen göster hem bol yeşillik süt de yapar ve daha kolay verirsin bence emzirirken 😍

13 Mart Cumartesi Menüm
11:00
2 dilim ekmek
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
3 ceviz 10 fındık
1 yk portakal reçeli
Beyaz peynir

15:00 1 muz +1 hurma
19:30 3 kaşık yoğurt +2 bud tavuk haşlama +salata
Spor yok
U UcanSupurge
Güzel bence canım sabah omlet varken ekmke bir dlm de olabilirmis

Canım ben Zeynep geçen sene 76.8 ile katılıp 57 ile mezun oldum ben de emziriyordum sana tavsiyem böyle çaylar yerine bol su iç, az ve sık ye bol bol emzir çok güzel verirsin şeker ve hamur işi tüketmemeye özen göster hem bol yeşillik süt de yapar ve daha kolay verirsin bence emzirirken 😍
Ekürim ben de benzer kilo da başladım ve ben de 57 istiyorum.Hedef kilona ulaştıktan sonra ne kadar süre o kilo da kaldın ?

İnşallah canım ya sende iyi vermişsin maşallah darısı hepimize

Patates diyeti uc gun yapan var bir hafta yapan var. ilk ucgun her ogunde haslayip tuzsuz patates yiycem kirmizi ve karabiber koyarak. Sonra ki gunler yine haslanmis patatese yogurt dokerek yiycem uc ogun.iki ogunde ara ogun ekliycem elma greyfurt suyu kuru kayisi erik gibi.ve gun boyu uc litre su icmeye calisicam bir bucuk litresi zencefilli limonlu su olcak sekilde.yesil cay motobolizmami hizlandirmak icin icmeliyim dogadan form'un kayisili cayini Kullaniyorum
Zor bir diyet cok arastirdim ama sabirla yapicam
Niyetim motivasyonunu arttirmak ve ayni andada kilo vermek

Arkadaslar bn bugun patates diyetine basladim bir hafta yapicam son zamanlarda dort kilo aldim vucudum dinlenmis olur sonucu bildiririm
Bu arada 31 yasindayim 62.300 kilom
Patates diyeti yapılır aynen çok severim hem bol sıvı alırken diyet döneminde ishal olmayı önler haşlamasından sıkılırsak hafif zeytinyağı ile fırında kızartabiliriz

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim bnde kilo vermek istiyorum benide alirmiisniz araniza

Arkadaslar bn bugun patates diyetine basladim bir hafta yapicam son zamanlarda dort kilo aldim vucudum dinlenmis olur sonucu bildiririm
Bu arada 31 yasindayim 62.300 kilom
Canım biz şok diyet yapmıyoruz düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz takıma dahil olmak için hedef kilo mevcut kilonun en az %10u olması gerek 4 kilo fazlanız var anladığım kadarıyla

Back
X