Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saat 8 sen öncesi gözüme batmıyor pek canım en geç 8 de yenmeli diye düşünüyorum

Teşekkürler canım

Onlar gibi olsaydık burda ne işimiz vardı kız zaten öyle zayıf insanlar afedersin ama işemeye diye giriyor WC ye boşaltıp çıkıyor bizde anca yağa dönüşsün yendiğimiz

En sevmediğim insan tipi yiyip kilo almayanlar.

Canım ben Zeynep geçen sene 76.8 ile katılıp 57 ile mezun oldum ben de emziriyordum sana tavsiyem böyle çaylar yerine bol su iç, az ve sık ye bol bol emzir çok güzel verirsin şeker ve hamur işi tüketmemeye özen göster hem bol yeşillik süt de yapar ve daha kolay verirsin bence emzirirken

Güzel bence canım sabah omlet varken ekmke bir dlm de olabilirmis

Ekürim ben de benzer kilo da başladım ve ben de 57 istiyorum.Hedef kilona ulaştıktan sonra ne kadar süre o kilo da kaldın ?

İnşallah canım ya sende iyi vermişsin maşallah darısı hepimize

Patates diyeti uc gun yapan var bir hafta yapan var. ilk ucgun her ogunde haslayip tuzsuz patates yiycem kirmizi ve karabiber koyarak. Sonra ki gunler yine haslanmis patatese yogurt dokerek yiycem uc ogun.iki ogunde ara ogun ekliycem elma greyfurt suyu kuru kayisi erik gibi.ve gun boyu uc litre su icmeye calisicam bir bucuk litresi zencefilli limonlu su olcak sekilde.yesil cay motobolizmami hizlandirmak icin icmeliyim dogadan form'un kayisili cayini Kullaniyorum
Zor bir diyet cok arastirdim ama sabirla yapicam
Niyetim motivasyonunu arttirmak ve ayni andada kilo vermek

Arkadaslar bn bugun patates diyetine basladim bir hafta yapicam son zamanlarda dort kilo aldim vucudum dinlenmis olur sonucu bildiririm
Bu arada 31 yasindayim 62.300 kilom
Patates diyeti yapılır aynen çok severim hem bol sıvı alırken diyet döneminde ishal olmayı önler haşlamasından sıkılırsak hafif zeytinyağı ile fırında kızartabiliriz

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim bnde kilo vermek istiyorum benide alirmiisniz araniza

Arkadaslar bn bugun patates diyetine basladim bir hafta yapicam son zamanlarda dort kilo aldim vucudum dinlenmis olur sonucu bildiririm
Bu arada 31 yasindayim 62.300 kilom
Canım biz şok diyet yapmıyoruz düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz takıma dahil olmak için hedef kilo mevcut kilonun en az %10u olması gerek 4 kilo fazlanız var anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…