Merhaba kızlar nasılsınız , bugub tartıda 70.9 gordum

bu ıyı geldi bana 6 lara gecmeme cok az kaldı. Ozel bi dıkkat etmıyorum ama tabıkı tatlı cerez buraz uzak duruyorum, asıl etken yaşadugum haksızlık ve bendeki etkileri. Sütüm azaldı gibi gelıyo cok uzuluyorum azalsa bıle yenıden artarmı. Bugunden ıtıbaren uzulnemeye tevekkul etmeye hayırlısını dılemeye başladım. Yapan eden kendıne eder. Kandırılmıs dalga gecılmıs hıssedıyorum kendımı ama bu olmuşu degustırmıyo . Bazı insanlar bukdr kolay ınsan harcayabılıyo ce taptaze bir anneyi bu denli üzebılıyo, merak edıyorum eden buluyomu yoksa bazı ınsanlar sanslımı doguyo..inancım kuvvetlı cok sukur heralde bazılarının hesabı obur dunyaya kalıyoki bu en zor ve acısı sanırım. Kızıma odaklanıyorum onunla oyunlar oynuyorum. Şuan pandemı nedenıyle işten cıkarma yasagı da oldugundan başka bolum muhabbetleri flngectıgunden sürecım cok belırsız ama düşğnmekle de bişi degusmıyı, duruma gore bakıcaz bişiler.bunlar işte hayatta hep ders. Hoş kazık yıyınce akıllanıosmu hayır yıne guvenıyoruz,içimiz özümüz iyi çünkü. Bana aslında cok kez yonetucılık fırsatı cıktı karsıma ama hep reddettım , cunku yonetıcılık biraz kötü ve acımasız olmayı gerektırıyo. Iyı ınsan olarak karakterını de bozmadan yapan istisnalar varmutlaka ama , nefis hırs ınsanların gozunu burumuş, vicdan hak hukuk kavramları cogu kişi için anlamını yıturmuş. Ben buraya da daha fazla gırmeye calıscam artık, siz bans ıyı gelıyosunuz, kırkyılda bır ugrasam bıle kılo konusu hep aklımda oluyor ,salmıyorum en azından koruyorum almıoru.m,ama 6 lara gecme hayalım var şuan