Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohh ne guzel disarda yuruyus yapmissin adim sayin da artimis, ya benim aksama kadat 7 bin falan oluyor ama telfon ustumde olmuyor her zaman, bileklik alsam dedim is yerinde elime koluma birsey takamiyorum vazgectim ben de bu aksam ispanak yaptim canim,
Simdiden hayirli olsun canim, cok dikkat et mevlut falan kalabaliga karismayin, menulerini de yaz buraya bence uzaklasmams olursun
Guzel menu canim afiyet olsun

Canım sağlığınla oynama. Kilolar elbet gider.
Canım menü gayet iyi fakat meyve ara öğününü akşam tercih etmesen daha güzel olur :)
Gayet güzel canım afiyet olsun
Canım lavaş fazla olmuş gibi?
Gayet güzel eküriiiim afiyet olsun
Ayy dun o kadar ip atladim ki simdi normal yoluma yuruyemiyorum sanki yurumeyi unutmus gibiyim
Ahahah darısı bana :)
Afiyet olsun canım
Ne güzel yürüyüş yapmışsın. Bugün Ankara’da 4 mevsim birden yaşandı valla. Kafamızı çıkaramadık
Harikaaa afiyet olsun

Afiyet olsun canım gayet güzel

Kahvaltı saat 09:45

2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı)

Öğle yemeği 13:00

1 kase şehriye çorbası

4 yk zeytinyağlı pırasa

1 büyük dilim ızgara et

Ara öğün: 15:30

1 muz

Akşam yemeği 18:15

1 tabak salata

5 yk kıyma sote

1 ceviz

Oglen biraz kalablik ama aksam gayet guzel olmus canim

Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım, çok güzel

Sağol canım tartımı alacağım kilo almaya niyetim yok
Sağol canım inşallah kolay olur
2 yaşında canım özel bir hastane var orda yaptırmayı düşünüyorum eşim gelemiyor ancak tayin de gelebilir çok daha büyümeden yaptırayım
İzni gidişata göre alsam daha iyi gibi
Korkma canım

şimdiden geçmiş olsun canım. Bizde oğlumun sünnetini gelecek yaz (2022) düşünüyoruz. 2.sınıfa geçerken.
Sağol canım maşallah sağlıkla olsunlar inşallah
Allahım şöyle menüleri görünce ben bile açlık hissediyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya tüm gün baş agrısıyla gezerdim herhalde güzel afiyet olsun bu arada
Sağol canım Mevlüt’ü kendi aramızda okuyacağız ufak çaplı
Afiyet olsun güzel menü
Şehriye çorba mı fazla biraz sanki onun dışımda güzel afiyet olsun
Kızlar hala 80.1 görüyorum tartıda. Neden böyle oldu? Dikkat de ediyorum kaçamak falan yapmıyorum
Bugün bir yerde okumuştum kilo vermeniz durduysa yediklerinizi gözden geçirin diyordu yani kalorisini azaltın veya farklı bir beslenme planı uygulayın suyu ve sporu arttırın ya da detox yapın diye

Ya benim kilo vermem azaldi sanki ne yapacagimi bilmiyorum :/ detox mu yapsam yoksa degisiklik mi bilmiyorum ama suanki duzenimden memnunum

U UcanSupurge canım kv ler genelde iki öğün yerler sadece arada çay içiliyor orda tartımı yanıma alacağım yine ama pek sebze ağırlıklı beslenmezler genelde börek çörek dolma filan yapar kv hamur işi ben kendime göre fırsat buldukça alır yaparım durumları da çok iyi değil her hafta pazara gitmez ben gidersem gideriz belki
Ben vereceğime inanıyorum ama orda kv ye gidip de kilo alan da ne biliyim

Ya benim kilo vermem azaldi sanki ne yapacagimi bilmiyorum :/ detox mu yapsam yoksa degisiklik mi bilmiyorum ama suanki duzenimden memnunum
Bence hemen detox yapma hedef kilonu bilmiyorum ama yaklaştığında yap bence şu an sporu ve suyu artırıp devam et bence bir de ekmek tüketme tb filan da olsa günde 3 öğün yiyorsan 2 ye düşür bence verilir

Bence hemen detox yapma hedef kilonu bilmiyorum ama yaklaştığında yap bence şu an sporu ve suyu artırıp devam et bence bir de ekmek tüketme tb filan da olsa günde 3 öğün yiyorsan 2 ye düşür bence verilir
Gunde 2 ogun yiyorum canim, ekmegi kessem dedim ama savah yemeyince cok acikiyorum sanki sadece sabahlari 1 dlm yiyorum, suyu bence fazlasiyla iciyorum daha fazla icemem ama haftasonu az ictim gibi bu hafta sonu verimli gecmedi acikcasi

Afiyet olsun canim patatesi çok kaçırma
Afiyet olsun canim güzel menu
Bileklik bende alamadım canım gün içinde bende atiyorumdur mutlaka ama olduğu kadar artik
Afiyet olsun canim fırında ıspanağı nasıl yapıyorsun ilk defa duydum
Ne güzel yürüyüş yapmışsın. Bugün Ankara’da 4 mevsim birden yaşandı valla. Kafamızı çıkaramadık
Ay burasıda öyleydi bulutlar bölüm bölüm kapkara yada masmaviydi yağmur yağıyor ardından güneş açıyor rüzgar esiyor bı ara kar bile atistirdi
Güzel canım afiyet olsun

Canim yaptim ama ana yemek olarak olmaz gii biraz garnitur gibi dusun ispanagi yikayp kucuk kuck dogradim, suyunu suzunce icine 1 sogani rendeleyip suyunu sıkp icine attim, 1 yk tb unu, 2 yk yogurt,2 yumurta karisitirp yagli kagit uzerinde verdim firina, aslinda basemal sos ve krema ile esfane oluyor ama neyse

Cumartesi, pazar iyi canim ama pazrtesi aksama kadar birsey yemedin mi
Yemedim canım. Ptesi ve salı sabahtan akşama kadar okuldayım. Eve 5ten sonra giriyorum. Bilerek bişey yemiyorum midemi dinlendiriyorum, mide detoks gibi. Akşam da hafif tutmaya çalışıyorum.
Vay Süper eksi canım tebrikler
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım
Okulda yemek istemiyorum.
Açıkçası yiyecek olarak yasak koymuyorum, miktarı az tutmaya çalışıyorum.
Ooo maşallah ne yaptın böyle canım ?

Cumartesi günü 3 ekmek ve 10 zeytin bir arada fazla pazar günü de yine zeytin sayısı battı gözüme
Özel bişey yapmadım canım. Hem regl şişkinliği gidiyor hem de taştan dolayı aldığım ilaçların ödemi gidiyor. O ara artıya geçmiştim çünkü.
Zeytin karataydan kaldı canım. O zamandan beri kesmiyorum ki normalde de severim zaten. Bazen 20yi buluyor.
Maşallah cumaya birincilik sende

Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım.
Bugün - 700 daha gördüm. Cumaya Bi 500 daha giderse çok iyi benim için.
Pazartesi salı midemi dinlendirdiğim için iyi gitti.

Gunde 2 ogun yiyorum canim, ekmegi kessem dedim ama savah yemeyince cok acikiyorum sanki sadece sabahlari 1 dlm yiyorum, suyu bence fazlasiyla iciyorum daha fazla icemem ama haftasonu az ictim gibi bu hafta sonu verimli gecmedi acikcasi
Bence ekmeği 1 2 gün de olsa kes bir de sanki kahvaltıda tahin pekmez yiyordun değil mi karıştırmıyorum inşallah bir süre onu da yeme yani kaloriyi biraz azaltabilirsin bazı şeylerden bir de ben haftalık yemin ediyordum kaçamak yapmıyordum o şekilde kabullenince acıkma da olmuyordu bir de öyle deneyebilirsin
Güzel canım
Ooo maşallah darısı bizlere

Mideni dinlendirmek ise yaradi demek ne guzel
Aynen canim tahn pekmez yiyorum onu kessem iyi olacak, yarin yemeyim onu carsamba persembe ekmegi keseyim bir de oyle deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…