- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.001
Hayirli olsun arkadasim allah damatliginida gormeyi nasip etsinKızlar ben haftaya memlekete gideceğim oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bez bağlıyorken daha iyi olacağını söyledi herkes bana kalsa ben 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama eşim olmadığı için bir türlü kısmet olmadı ama artık aklı ermeden yaptırsak iyi olacak
Haftaya kv ye gideceğim bir süre orda kalacağım 15 20 gün kadar bu sürede diyetime devam edeceğim tabiki ama köy yeri olduğu için ne şekilde uyarım diyete onu bilemiyorum giderken kendime göre şerler de alacağım yanıma genellikle kv gidince kilo veriyorum ama çok sağlıklı beslenerek verdiğim de söylenemez
Fırsat buldukça girerim yine ama Mevlüt de okutacağım için çok sık gelemezsem de kusura bakmayın olur mu pek fazla teli elime alamıyorum orda
Canım direnç kilonda olabilir misin acaba?Kızlar hala 80.1 görüyorum tartıda. Neden böyle oldu? Dikkat de ediyorum kaçamak falan yapmıyorum
teşekkür ederim canım, alıştım sanırımSağol canım tartımı alacağım kilo almaya niyetim yok
Sağol canım inşallah kolay olur
2 yaşında canım özel bir hastane var orda yaptırmayı düşünüyorum eşim gelemiyor ancak tayin de gelebilir çok daha büyümeden yaptırayım
İzni gidişata göre alsam daha iyi gibi
Sağol canım maşallah sağlıkla olsunlar inşallah
Allahım şöyle menüleri görünce ben bile açlık hissediyorum siz nasıl yapıyorsunuz ya tüm gün baş agrısıyla gezerdim herhaldegüzel afiyet olsun bu arada
Sağol canım Mevlüt’ü kendi aramızda okuyacağız ufak çaplı
Afiyet olsun güzel menü
Şehriye çorba mı fazla biraz sanki onun dışımda güzel afiyet olsun
Bugün bir yerde okumuştum kilo vermeniz durduysa yediklerinizi gözden geçirin diyordu yani kalorisini azaltın veya farklı bir beslenme planı uygulayın suyu ve sporu arttırın ya da detox yapın diye
Afiyet olsun canim patatesi çok kaçırma
Afiyet olsun canim güzel menu
Bileklik bende alamadım canım gün içinde bende atiyorumdur mutlaka ama olduğu kadar artik
Afiyet olsun canim fırında ıspanağı nasıl yapıyorsun ilk defa duydum
Ay burasıda öyleydi bulutlar bölüm bölüm kapkara yada masmaviydi yağmur yağıyor ardından güneş açıyor rüzgar esiyor bı ara kar bile atistirdi
Güzel canım afiyet olsun
Kahvaltın hiç yok gibi akşama kadar nasıl dayandın biriciğim ?16 Mart salı
11.00
1 dlm ekmek
1 TK tereyağ
1tk bal
15.20
Yarım çay bardağı leblebi
19.00
3 YK ıspanak kavurma
2 ksk patlıcan sote
Su 2 litre
60 dk orta tempo yürüyüş 120Jasminium84 U UcanSupurge
Canim aksam ekmek, mercimek bir arada olmasa daha iyiymisBugünkü menüm
15.00 1 fincan kahve
Akşam 18.30
1.5 kepçe mercimek yemeği
Turşu
2 dl ekmek
2 yk yoğurtlu kabak
1 fincan kahve
1.5 lt su
Şimdiden hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin özletme kendini yeni rekorlarını bekliyoruzKızlar ben haftaya memlekete gideceğim oğlumu sünnet ettirmeye karar verdik bez bağlıyorken daha iyi olacağını söyledi herkes bana kalsa ben 2 3 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama eşim olmadığı için bir türlü kısmet olmadı ama artık aklı ermeden yaptırsak iyi olacak
Haftaya kv ye gideceğim bir süre orda kalacağım 15 20 gün kadar bu sürede diyetime devam edeceğim tabiki ama köy yeri olduğu için ne şekilde uyarım diyete onu bilemiyorum giderken kendime göre şerler de alacağım yanıma genellikle kv gidince kilo veriyorum ama çok sağlıklı beslenerek verdiğim de söylenemez
Fırsat buldukça girerim yine ama Mevlüt de okutacağım için çok sık gelemezsem de kusura bakmayın olur mu pek fazla teli elime alamıyorum orda
Sağol canım teşekkür ederimCanım sağlığınla oynama. Kilolar elbet gider.
Canım menü gayet iyi fakat meyve ara öğününü akşam tercih etmesen daha güzel olur :)
Gayet güzel canım afiyet olsun
Canım lavaş fazla olmuş gibi?
Gayet güzel eküriiiim afiyet olsun
Ahahah darısı bana :)
Afiyet olsun canım
Ne güzel yürüyüş yapmışsın. Bugün Ankara’da 4 mevsim birden yaşandı valla. Kafamızı çıkaramadık
Harikaaa afiyet olsun
Ben de geçemedim eksiye ödüm patlıyor vallaVallahi canim bu hafta ben de ayniyim, hala eksiye gecemedim
Çok güzel canım16 Mart Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, bol tere, 2 gün kurusu kayısı
16.00 1 elma
17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 3 ceviz, 1 gün kurusu kayısı
Su, yatana kadar 3 litre olur.
U UcanSupurge
Güzel canım öğlenki pırasa da Pirinç yoksa tastamamdır.Kahvaltı saat 09:45
2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı)
Öğle yemeği 13:00
1 kase şehriye çorbası
4 yk zeytinyağlı pırasa
1 büyük dilim ızgara et
Ara öğün: 15:30
1 muz
Akşam yemeği 18:15
1 tabak salata
5 yk kıyma sote
1 ceviz
Spora yeni başladıysan o da bir müddet öden yapar canımKızlar hala 80.1 görüyorum tartıda. Neden böyle oldu? Dikkat de ediyorum kaçamak falan yapmıyorum
Çarşamba- Perşembe akşam öğününde kabak mı denesen canım veya herhangi sebzeYa benim kilo vermem azaldi sanki ne yapacagimi bilmiyorum :/ detox mu yapsam yoksa degisiklik mi bilmiyorum ama suanki duzenimden memnunum
Çok güzel canım16 Mart salı
11.00
1 dlm ekmek
1 TK tereyağ
1tk bal
15.20
Yarım çay bardağı leblebi
19.00
3 YK ıspanak kavurma
2 ksk patlıcan sote
Su 2 litre
60 dk orta tempo yürüyüş 120Jasminium84 U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsunMerhaba arkadaslar,
Bugunkı menum
Sabah: 3 yk meyvelı yulaf,1 cb sut ıle
Oglen: 1,5 haslanmıs yumurta, sekız tomatte cerıse, 10 zeytın, 1 kıbrıt kutusu peynır
Ara: 1 kahve
Aksam: 5 yk etli bezelye, uc yk pilav ,4 yk yogurt
Ara : dogadan form cayi
Simdilik 1,5 lt su yatana kadar iki olur yeni aksam oldu burda
Spor yapamadim ama hava guzel disarda cocukla gezdik bir saat yeterli olmustur insallah
Afiyet olsun canım tüm güne yayınca güzel keşke 2 dilim ekmeğinle sabah güzel bir kahvaltı yapsaydınBugünkü menüm
15.00 1 fincan kahve
Akşam 18.30
Turşu
2 dl ekmek
2 yk yoğurtlu kabak
1 fincan kahve
1.5 lt su
verirsin canım inşallah deneMideni dinlendirmek ise yaradi demek ne guzel
Aynen canim tahn pekmez yiyorum onu kessem iyi olacak, yarin yemeyim onu carsamba persembe ekmegi keseyim bir de oyle deneyim
Güzel canım afiyet olsunMerhaba arkadaslar,
Bugunkı menum
Sabah: 3 yk meyvelı yulaf,1 cb sut ıle
Oglen: 1,5 haslanmıs yumurta, sekız tomatte cerıse, 10 zeytın, 1 kıbrıt kutusu peynır
Ara: 1 kahve
Aksam: 5 yk etli bezelye, uc yk pilav ,4 yk yogurt
Ara : dogadan form cayi
Simdilik 1,5 lt su yatana kadar iki olur yeni aksam oldu burda
Spor yapamadim ama hava guzel disarda cocukla gezdik bir saat yeterli olmustur insallah
Sağol canım ben de öyle düşündümHayirli olsun arkadasim allah damatliginida gormeyi nasip etsin
Erkn yasta yaptirmak en iisi hatirlamamalari daha iyi anlamamalari da bndeerkenden yaptirdim iki gunde toparladi
Güzel menü afiyet olsunBugünkü menüm
15.00 1 fincan kahve
Akşam 18.30
Turşu
2 dl ekmek
2 yk yoğurtlu kabak
1 fincan kahve
1.5 lt su
İnşallah darısı bizeCanım direnç kilonda olabilir misin acaba?
teşekkür ederim canım, alıştım sanırım
Kahvaltın hiç yok gibi akşama kadar nasıl dayandın biriciğim ?
Sağol eküricim özletmem inşallah 15 gün kadar kalacağımŞimdiden hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin özletme kendini yeni rekorlarını bekliyoruz
Sağol canım teşekkür ederim
Ay hic sorma yaa ben de korkuyorumBen de geçemedim eksiye ödüm patlıyor valla
Çok güzel canım
Güzel canım öğlenki pırasa da Pirinç yoksa tastamamdır.
Spora yeni başladıysan o da bir müddet öden yapar canım
Çarşamba- Perşembe akşam öğününde kabak mı denesen canım veya herhangi sebze
Çok güzel canım
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım tüm güne yayınca güzel keşke 2 dilim ekmeğinle sabah güzel bir kahvaltı yapsaydın
Teşekkür ederim canımÇok güzel canım
Güzel canım öğlenki pırasa da Pirinç yoksa tastamamdır.
Spora yeni başladıysan o da bir müddet öden yapar canım
Çarşamba- Perşembe akşam öğününde kabak mı denesen canım veya herhangi sebze
Çok güzel canım
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım tüm güne yayınca güzel keşke 2 dilim ekmeğinle sabah güzel bir kahvaltı yapsaydın
Güzel canım afiyet olsun16 Mart menüm
Kahvaltı 10.00
1yumurta
1biber
Bol maydanoz
1dilim çavdar
Ara:4 fındık 1hurma
Akşam:16.00
1kase tarhana çorbası
2 minik karnıyarık (dünden kalan)
Yoğurt
Bol roka
Su:2,5 litre
Spor: henüz yapmadım
U UcanSupurgeJasminium84
verirsin canım inşallah dene
Güzel canım afiyet olsun tesekkur ederim
Sağol canım ben de öyle düşündüm
Güzel menü afiyet olsun
İnşallah darısı bize
Sağol eküricim özletmem inşallah 15 gün kadar kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?