Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun eküricanım
afiyet olsun canım

Tamam canım Cuma’ya güzel bir eksiyle izne ayıralım seni çocuğun sünneti nedeni ile sakın artı olarak dönme
Güzel canım
Güzel canım

Selamlar kızlar nasılsınız nabersiniz? Bugün çok yorgun ve halsiz hisseidyrm ya kendimi ama büyük ihtimalle düzensiz uyku kaynaklıoğlum geceleri yatagında uyuyodu artık yatağını(parkyatak) anlıyor, bırakır bırakmaz uyanıyor, gece de hamak da uyuyor, ben de koltuktahamakta olunca tedirgin de olabiliyrm ister istemez, ayakta sallamayı tamamen reddediyor baştan beri, keşke hiç alıştırmayamıydım hamağa yaneyse tabiki yeterki sağlık olsun,diyette bi sıkıntı yok inş,ama wc problemi var, bir de bu hafta regl haftam sporumu da yaptım yine de zorlansam dafiziken değil ama psikolojik olarak iyi geldi sankisizlerde ne var ne yok canlar

Eksiye dair umut ışığı var mı Elifcim inşallah vardır Cuma günü yüzümüz gülsün ben kendimden korkuyorum artı gelmem ama çok eksi de olmayacak gibi duruyor

Alışır zamanla canım Allah korusun artık büyüdü hamaktan düşerse daha kötü olur geçen Fit mutlu anne nin bebeği yataktan düştü kolu çatladı dikkatli ol canım

Güzel menü olmuş eküriimm
Çok geçmiş olsun canım biraz olsun toparlanabildinmi?

15 Mart pazartesi
11.00
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt

14.30
4 ksk mısır gevreği
1 çay bardağı süt

18.30
4 YK patates yemeği
1kase yoğurt
1 dlm ekmek

Su 3 litre
Çok güzel olmuş canım
Korkma canım

şimdiden geçmiş olsun canım. Bizde oğlumun sünnetini gelecek yaz (2022) düşünüyoruz. 2.sınıfa geçerken.
Canım bir kız bir oğlun mu vardı?
Güzel olmuş canım farklı bir çorba tercih etsen daha güzel olurdu sanki

Güzellllll
Eksiye dair umut ışığı var mı Elifcim inşallah vardır Cuma günü yüzümüz gülsün ben kendimden korkuyorum artı gelmem ama çok eksi de olmayacak gibi duruyor
Wc sorunu ve regl ihtimali beni düşündürüyor canımama elimden geleni yapcm inş

Çok güzel canım
Niye eksi gelmesin canım iki günümüz daha var olabildiğince dikkat etmek gerek

Menü
08.30
1 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
1 küçük muz
.
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

17.00
1 kupa rezene
10 badem
1 portakal

19.15
Fırın balık
Salata
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
6610 adım
Afiyet olsun güzel menün Sporun da var

Evet Elifçiğim
Kızım 15, oğlum 6 yaşında
Menü
08.30
1 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
1 küçük muz
.
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

17.00
1 kupa rezene
10 badem
1 portakal

19.15
Fırın balık
Salata
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
6610 adım
Afiyet olsun canım, güzel menü ve spor
Afiyet olsun canım

Jasminium84 Yaseminciğim, canım bana meydan okudun ama ben senin hiç adım sayılarını göremedim sanki iki gündür ona göre gardımı almam lazım
Evet yok dün sabahtan beri şu dolandırıcı kız ile ilgili mi ? Hasta mı? Ben de merak ediyorum

Evet Elifçiğim
Kızım 15, oğlum 6 yaşında

Afiyet olsun canım, güzel menü ve spor

Afiyet olsun canım
Canım Allah bağışlasın, ne güzel büyümüşler
, U UcanSupurge canım evet cok haklısın, bende korkuyrm, Allah korusun, iyi bi sistem bulmalıyım en kısa zamnda İnş, bakalım

Canım Allah bağışlasın, ne güzel büyümüşler
, U UcanSupurge canım evet cok haklısın, bende korkuyrm, Allah korusun, iyi bi sistem bulmalıyım en kısa zamnda İnş, bakalım
Amin canım, Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın. çok şükür büyüdüler. Zaman çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…