Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel canim afiyey olsun
Allah yardimcin olsun canim, cok zor donemleri ne yapsan olmuyor hic birseye alistirmasan da diyorsun ki keske birseye alistirsaydim en azindan onunla uyurdu yani ne yaparsan yap bazem cozum olmuyor ama hamak suan tehlikeli onin icin yayagina alistirmaya calis Allah korusun, benim de dikkatimi cekti hep dongumun ortasinda yani yumrtlama doneminde cok az kilo veriyorum belki o donemde odem oluyorumdur cunku kasik ve bel agrim da oluyor
Cok guzel menu canim
Menü
08.30
1 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
1 küçük muz
.
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

17.00
1 kupa rezene
10 badem
1 portakal

19.15
Fırın balık
Salata
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
6610 adım
Guzel canim afiyet olsun

Him güzel görünüyor canım afiyet olsun. Basemel ve krema cisssss
Mideni dinlendirmek ise yaradi demek ne guzel

Aynen canim tahn pekmez yiyorum onu kessem iyi olacak, yarin yemeyim onu carsamba persembe ekmegi keseyim bir de oyle deneyim
Bunu niye alintilamistimki
Bugünkü menüm

15.00 1 fincan kahve

Akşam 18.30
1.5 kepçe mercimek yemeği
Turşu
2 dl ekmek
2 yk yoğurtlu kabak
1 fincan kahve
1.5 lt su
Mercimekle ekmek olmasa daha iyi olsurmus canım. Gerçi tüm gün aç beklemişsin gündüz de bişey yemedigin için kurtarır bence güzel menü canim
Kahvaltın hiç yok gibi akşama kadar nasıl dayandın biriciğim ?
Su sıra hiç canim istemiyor canım sırf yemiş olmak için yiyorum elim ayağım titriyor yoksa
Tarhana 1 kepçe olsa iyiydi canim afiyet olsun
Güzel bence afiyet olsun canim
Allah kolaylık versin canım. İns oğlun yatağına alışır canım bı uyku düzeniniz olur en kısa zamanda.
Güzel canimm. Afiyet olsun
Menü
08.30
1 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
1 küçük muz
.
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar

17.00
1 kupa rezene
10 badem
1 portakal

19.15
Fırın balık
Salata
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
6610 adım
Güzel menü canım afiyet olsun

Canım neden canın bir şey istemiyor? Hayır mı diyeceğim ama en son yazılanları hatırladım iyi ol inşallah

Arkadaslar siz her cumami tartiliyorsunuz bn pazar basladim pazar tartilmayi dusunuyordum
Kurallarda anladigim kadariyla cuma ve pazartesi diyodu
Pazartesi takım içi kontrol tartısı canım cuma fotoğraflı ve kağıdın üzerinde o günün tarihi ve nick yazılı notla tartı bildirimi yapıyoruz (Kızların cuma bildirimini görürsün canım) fotoğraf zorunlu artık pazartesi takım içi olduğu için fotoğrafı zorunlu tutmuyoruz

Jasminium84 nerelerdesin canım ? Bir sıkıntın yoktur inşallah
yok kuzum ben iyiyim, sadece şu kızların soruşturması devam ediyor onunla ilgili bir yoğunluk var bi de rutin işlerim gündüz giremiyorum akşamları da iki gündür bi arkadaşıma gidiyorum, canı sıkkın şu ara yanında olayım diye eve girdiğimde telefonu elime alamıyorum kızlardan zaten geç giriyorum diye
sağol merak edip sorduğun için

Jasminium84 Yaseminciğim, canım bana meydan okudun ama ben senin hiç adım sayılarını göremedim sanki iki gündür ona göre gardımı almam lazım
kuzum bu hafta benim ufaklığın uykuları yine sapıttı
gece 1 gibi uyanıp 5e kadar ayakta duruyor o yüzden de 2 saat olsun uyuymuş olayım diye ben de7de uyanıyorum dolayısıyla sabah sporlarım yalan oldu kaç gündür
ama haftaya ensendeyim

Günaydınlar canım nerdesin merak ettik seni ya

1kepce zaten yanlış yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…