- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.041
Guzel canim afiyey olsun16.03.21
11.00
1 patates + 1 yumurtalı omletin çeyreği
2 yaprak marul
3 hindi füme
4 küçük top peynir
14.00
fitre kahve
1 piko 96 kalorilik diyet bar
1 çay bardağına yakın sarı leblebi
19.00
Yaklaşık 160 170 gr kuş başı et ızgara
Salata
su 2.5 L yatana kadar 3 olur
2 bardak bitki çayı
10 dk serbest dans (hiç halim yoktu bugün)
2781 adım
Jasminium84 U UcanSupurge
Allah yardimcin olsun canim, cok zor donemleri ne yapsan olmuyor hic birseye alistirmasan da diyorsun ki keske birseye alistirsaydim en azindan onunla uyurdu yani ne yaparsan yap bazem cozum olmuyor ama hamak suan tehlikeli onin icin yayagina alistirmaya calis Allah korusun, benim de dikkatimi cekti hep dongumun ortasinda yani yumrtlama doneminde cok az kilo veriyorum belki o donemde odem oluyorumdur cunku kasik ve bel agrim da oluyorSelamlar kızlar nasılsınız nabersiniz? Bugün çok yorgun ve halsiz hisseidyrm ya kendimi ama büyük ihtimalle düzensiz uyku kaynaklıoğlum geceleri yatagında uyuyodu artık yatağını(parkyatak) anlıyor, bırakır bırakmaz uyanıyor, gece de hamak da uyuyor, ben de koltukta hamakta olunca tedirgin de olabiliyrm ister istemez, ayakta sallamayı tamamen reddediyor baştan beri, keşke hiç alıştırmayamıydım hamağa ya neyse tabiki yeterki sağlık olsun,diyette bi sıkıntı yok inş,ama wc problemi var, bir de bu hafta regl haftam sporumu da yaptım yine de zorlansam da fiziken değil ama psikolojik olarak iyi geldi sanki sizlerde ne var ne yok canlar
Cok guzel menu canim16 Mart Salı Menüm
13:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
3 ceviz
1 yk tahin pekmez
19:30
Yoğurtlu (4 k)közlenmiş biber
1 küçük tavuk bud ızgara
3 litre su
Spor 10.000 adım 100 puan
Guzel canim afiyet olsunMenü
08.30
1 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
1 küçük muz
.
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.00
1 kupa rezene
10 badem
1 portakal
19.15
Fırın balık
Salata
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
6610 adım
İnşallah canımİnşallah iyidir canım ya, belki telefonu falan arızalanmıştır. İyi düşünelim, iyi olsun. Yarın gelir inşallah
Güzel menü olmuş eküriimm
Çok geçmiş olsun canım biraz olsun toparlanabildinmi?
Tesekkur ederim canim daha iiyim bugun karin agrisi haricinde yarina oda gecer
Çok güzel olmuş canım
Canım bir kız bir oğlun mu vardı?
Güzel olmuş canım farklı bir çorba tercih etsen daha güzel olurdu sanki
Güzellllll
Wc sorunu ve regl ihtimali beni düşündürüyor canımama elimden geleni yapcm inş
Him güzel görünüyor canım afiyet olsun. Basemel ve krema cisssssCanim yaptim ama ana yemek olarak olmaz gii biraz garnitur gibi dusunispanagi yikayp kucuk kuck dogradim, suyunu suzunce icine 1 sogani rendeleyip suyunu sıkp icine attim, 1 yk tb unu, 2 yk yogurt,2 yumurta karisitirp yagli kagit uzerinde verdim firina, aslinda basemal sos ve krema ile esfane oluyor ama neyse
Bunu niye alintilamistimkiMideni dinlendirmek ise yaradi demek ne guzel
Aynen canim tahn pekmez yiyorum onu kessem iyi olacak, yarin yemeyim onu carsamba persembe ekmegi keseyim bir de oyle deneyim
Mercimekle ekmek olmasa daha iyi olsurmus canım. Gerçi tüm gün aç beklemişsin gündüz de bişey yemedigin için kurtarır bence güzel menü canimBugünkü menüm
15.00 1 fincan kahve
Akşam 18.30
1.5 kepçe mercimek yemeği
Turşu
2 dl ekmek
2 yk yoğurtlu kabak
1 fincan kahve
1.5 lt su
Su sıra hiç canim istemiyor canım sırf yemiş olmak için yiyorum elim ayağım titriyor yoksaKahvaltın hiç yok gibi akşama kadar nasıl dayandın biriciğim ?
Tarhana 1 kepçe olsa iyiydi canim afiyet olsun16 Mart menüm
Kahvaltı 10.00
1yumurta
1biber
Bol maydanoz
1dilim çavdar
Ara:4 fındık 1hurma
Akşam:16.00
1kase tarhana çorbası
2 minik karnıyarık (dünden kalan)
Yoğurt
Bol roka
Su:2,5 litre
Spor: henüz yapmadım
U UcanSupurgeJasminium84
Güzel bence afiyet olsun canim16.03.21
11.00
1 patates + 1 yumurtalı omletin çeyreği
2 yaprak marul
3 hindi füme
4 küçük top peynir
14.00
fitre kahve
1 piko 96 kalorilik diyet bar
1 çay bardağına yakın sarı leblebi
19.00
Yaklaşık 160 170 gr kuş başı et ızgara
Salata
su 2.5 L yatana kadar 3 olur
2 bardak bitki çayı
10 dk serbest dans (hiç halim yoktu bugün)
2781 adım
Allah kolaylık versin canım. İns oğlun yatağına alışır canım bı uyku düzeniniz olur en kısa zamanda.Selamlar kızlar nasılsınız nabersiniz? Bugün çok yorgun ve halsiz hisseidyrm ya kendimi ama büyük ihtimalle düzensiz uyku kaynaklıoğlum geceleri yatagında uyuyodu artık yatağını(parkyatak) anlıyor, bırakır bırakmaz uyanıyor, gece de hamak da uyuyor, ben de koltukta hamakta olunca tedirgin de olabiliyrm ister istemez, ayakta sallamayı tamamen reddediyor baştan beri, keşke hiç alıştırmayamıydım hamağa ya neyse tabiki yeterki sağlık olsun,diyette bi sıkıntı yok inş,ama wc problemi var, bir de bu hafta regl haftam sporumu da yaptım yine de zorlansam da fiziken değil ama psikolojik olarak iyi geldi sanki sizlerde ne var ne yok canlar
Güzel canimm. Afiyet olsun16 Mart Salı Menüm
13:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
3 ceviz
1 yk tahin pekmez
19:30
Yoğurtlu (4 k)közlenmiş biber
1 küçük tavuk bud ızgara
3 litre su
Spor 10.000 adım 100 puan
Güzel menü canım afiyet olsunMenü
08.30
1 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
1 küçük muz
.
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.00
1 kupa rezene
10 badem
1 portakal
19.15
Fırın balık
Salata
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
6610 adım
Canım neden canın bir şey istemiyor? Hayır mı diyeceğim ama en son yazılanları hatırladımHim güzel görünüyor canım afiyet olsun. Basemel ve krema cisssss
Bunu niye alintilamistimki
Mercimekle ekmek olmasa daha iyi olsurmus canım. Gerçi tüm gün aç beklemişsin gündüz de bişey yemedigin için kurtarır bence güzel menü canim
Su sıra hiç canim istemiyor canım sırf yemiş olmak için yiyorum elim ayağım titriyor yoksa
Tarhana 1 kepçe olsa iyiydi canim afiyet olsun
Güzel bence afiyet olsun canim
Allah kolaylık versin canım. İns oğlun yatağına alışır canım bı uyku düzeniniz olur en kısa zamanda.
Güzel canimm. Afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
Pazartesi takım içi kontrol tartısı canım cuma fotoğraflı ve kağıdın üzerinde o günün tarihi ve nick yazılı notla tartı bildirimi yapıyoruz (Kızların cuma bildirimini görürsün canım) fotoğraf zorunlu artık pazartesi takım içi olduğu için fotoğrafı zorunlu tutmuyoruzArkadaslar siz her cumami tartiliyorsunuz bn pazar basladim pazar tartilmayi dusunuyordum
Kurallarda anladigim kadariyla cuma ve pazartesi diyodu
Günaydınlar canım nerdesin merak ettik seni yaGünaydın kızlar
Güzel menülerin canım15 Mart Pazartesi
12.45
1 kase ezogelin çorbası
1 adet kaşarlı tavuk
1 kase salata
20.00
1 kase havuç salatası
1 kase yoğurt
su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2803197
16 Mart Salı
12.15
1 tabak kapuska
1 kase salata
1 kase yoğurt
20.30
1 tabak haşlanmış brokoli
1 kase yoğurt
su: 3 lt
Adım
Eki Görüntüle 2803198
yok kuzum ben iyiyim, sadece şu kızların soruşturması devam ediyor onunla ilgili bir yoğunluk var bi de rutin işlerim gündüz giremiyorum akşamları da iki gündür bi arkadaşıma gidiyorum, canı sıkkın şu ara yanında olayım diye eve girdiğimde telefonu elime alamıyorum kızlardan zaten geç giriyorum diyeJasminium84 nerelerdesin canım ? Bir sıkıntın yoktur inşallah
kuzum bu hafta benim ufaklığın uykuları yine sapıttıJasminium84 Yaseminciğim, canım bana meydan okudun ama ben senin hiç adım sayılarını göremedim sanki iki gündür ona göre gardımı almam lazım
Günaydınlar canım nerdesin merak ettik seni ya
1kepce zaten yanlış yazmışımHim güzel görünüyor canım afiyet olsun. Basemel ve krema cisssss
Bunu niye alintilamistimki
Mercimekle ekmek olmasa daha iyi olsurmus canım. Gerçi tüm gün aç beklemişsin gündüz de bişey yemedigin için kurtarır bence güzel menü canim
Su sıra hiç canim istemiyor canım sırf yemiş olmak için yiyorum elim ayağım titriyor yoksa
Tarhana 1 kepçe olsa iyiydi canim afiyet olsun
Güzel bence afiyet olsun canim
Allah kolaylık versin canım. İns oğlun yatağına alışır canım bı uyku düzeniniz olur en kısa zamanda.
Güzel canimm. Afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun
teşekkürler canımGüzel menülerin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?