• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 719. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (4. TAKIM) ==> % 1.077
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (6. TAKIM) ==> % 1.001
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0.937
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Asi Matmazel ==> %3.599==>4.TAKIM :nazar:

2. Anka ==> % 3.361 ==>5.TAKIM :nazar:

3. Akrrep ==> % 2.632==>13. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

Souldfly ==> %-1.674==> 13. TAKIM

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 719. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ

3. (5.TAKIM) ==> %0.937

BİREYSEL DERECELER

ETAP SONUNCUSU

Bu hafta takim olarak cok iyi degildik insallah haftaya dereceye girelim kizlarr 🙏🙏🙏

3. (5.TAKIM) ==> %0.937

BİREYSEL DERECELER

ETAP SONUNCUSU

Biz ise beşinciyiz 😕

@Breeze96
Beyaz leylak Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84 Jasminium84
gulsum462 gulsum462
elfkkk elfkkk
asliogretmen asliogretmen
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
kumsal68 kumsal68
cgdmk cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12 Pnrrr-12
D Deliidivane
masal3487 masal3487

Bu arada gerçekten eksim az ama bu hafta yediğimden daha az yiyemem kızlar belki daha fazla yürüyebilirim ama sporuda bundan daha fazla yapabileceğimi sanmıyorum kendimi aştım zaten lesliyi bitiremezdim nefes nefese kalırdım şimdi çok rahat yapıyorum.açıkçası artık niye gram gram veriyorum diye takmıyorum çünkü son 5 kilonun çok zor gittiğini duymuştum.ama takıma olan kârım azaldığı için üzülüyorum.bazen listeden çıksam mı diye bile düşünüyorum 😞
Béni yanliz mi birakican gram gram gitsin yeterki gitsin

Kesinlikle canim en onemli sey sabretmek sanirm, insallah bayrama mezun olurum 🙏🙏 is yerindeki arkadaslar yeter artik zayifladin zaten diyorlar ama hayir durmak yok 60 larin basina inecegim insallah 😍😍😍
Oyy ne güzel maşallah inersin canım ins 6lara
Eline emeğine sağlık canım 😍
Ne demek canım🥰
26.03 2021
11.00 sutlu kahve, 7 8 leblebi, 2 kare bitter
12.45
1 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,1 yk kaymak,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
19.00 2 tavuk but haslama, 3 kasik pilav, yogurt
19.30 yarim diyet bar, 6 7 fistik

Su: 2.5 lt
Diyet bar o saatte olmasa iyiymis ama cuma bugün bence güzel menu
Offf kizlarr haftaya silkelenip derecedeki yerimizi almamız lazım.

canlar bu haftaki menü ve adım listesini pazar günü hazırlayacağım Allah nasip ederse yarın bizim damat da gelecek Kızkardeşimi almaya annem de onunla gelecek pazar günü normalde kızımın Doğum günü onlar pazar döneceği için yarın kutlayacağız hazırlık vs vaktim yok bilginiz olsun pazar günü misafirlerimi yolculayıp burdayım ve sıkı yönetim başlıyor bu haftaki sonuç beni yerle bir etti ve sonuç listesini ben hazırladım :KK43:

26.03 2021
12.45

16.00 sade kahve

Akşamın kalabalık beybi aşureden sonra oldu mu bu beybisu?

Biliyor musun aynı şeyleri ben de duyuyorum ve çok mutlu oluyorum hatta vazgeçirmeye çalışıyorlar çok zayıf olursun yüzün çöker daha zayıflayıp ne yapacan falan ama yookkk o 57 buraya gelecek💪
Aynen oyle canim vaz gecirmeye calisiyorlar, is yeriinde bir arkadas daha diyete basladi diyetisyene gitti, diyetisyenj ona if diyeti onermis ve inanir misn ogun saatleri benimle ayni yani benim yaptgim gibi bir liste vermis ona 😊😁😁
Oyy ne güzel maşallah inersin canım ins 6lara

Ne demek canım🥰

Diyet bar o saatte olmasa iyiymis ama cuma bugün bence güzel menu

Offf kizlarr haftaya silkelenip derecedeki yerimizi almamız lazım.
Evet canim regl oncesi tatli krizi malum cuma da olunca kacamagimi masum yapayim en azindan dedim, eve gel yemek yap falan o saate kaldi

26.03 2021
12.45

16.00 sade kahve

Afiyet olsun güzel bence
canlar bu haftaki menü ve adım listesini pazar günü hazırlayacağım Allah nasip ederse yarın bizim damat da gelecek Kızkardeşimi almaya annem de onunla gelecek pazar günü normalde kızımın Doğum günü onlar pazar döneceği için yarın kutlayacağız hazırlık vs vaktim yok bilginiz olsun pazar günü misafirlerimi yolculayıp burdayım ve sıkı yönetim başlıyor bu haftaki sonuç beni yerle bir etti ve sonuç listesini ben hazırladım :KK43:
Kolay gelsin yeni yaşı hayırlı olsun kuzucugun cnm

Sağolun kızlar inşallah bulaşmamıştır.Ben o kadar dikkat ediyordum.Ailecek AVM ye gitmişler büyük ihtimalle ordan kaptılar.karsilastigimiz gün pazara giderken kadın hastaymış zaten.apartman girişinde karşılaştık eşim de çift ben de tek maske vardı eşiyle kendisinde de tek maske vardı.Normalde slm verir geçerim konuşacağım tuttu.nasilsin canım dedim iyiyim abla pazara gidiyoruz dedi bu kadar konustuk.suratları bir tuhaftı.persembe günü test yaptırmış pozitif.hastaydın neden çıktın değil mi.Kizi ikinci sınıfta onu da okula göndermiş hastaymış o da.esi öğretmen okula gidiyor bir haftadır.Bu tipler yüzünden bitmiyor korona.Hakkimi helal etmiyorum.O kadar dikkat ettim.stresten migrenim tuttu.
Stres yapma yapma canim benim ailede hekez oldu bn haric esim cocuklar iyi gecirdi ama evde n maske taktim ne bisi bol bol sirke deaenfektonla temizledim bana gecmedi bile kv dem ler agir atlatti hergun yemek goturuyodum giriyodum yanlarina maskeyle ama yine bana bisi olmadi panik yapma insallah bulasmamistir bulassada kolay atlatirsiniz umarim

Sağol canım bugün daha iyiyim Ankarada büyüdüm Sivas'ta yaşadım ama sevmiyorum soğuğu hemen etkiliyor beni

Sağolasın canım 💕

Sağol balım💕

Hay maşallah geliyor gelmekte olan yaz aylarında fıstık gibi bir @Breeze96 olacak ve ayy şuramda azcık fazlalık var diye mızmızlanan zayıf kızlardan olacak😂

Ekürim çok güzel tebrik ederim o

Haklısın canım ara hakkını

13 Nisan'da Ramazan var neredeyse 3 hafta var 57 olabilir ama ideal kiloya yaklaştıkça zorlaşıyor

Tebrik ederim canım👏

En azından eksi haftaya toparlarsın canım

Ahh ekürican o kadar iyi anlıyorum ki seni ben daha ne yapayım diyorum bakıyorum 300-400 gidiyor.ama regl döneminde 800 harika bir eksi canını sıkma👍

Emeğine sağlık canım

Haticeeee ex ekürim ne güzel eksi bu ya tebrikler 👏

Valla sizi geçmeyi düşününce bile ayaklarım ağrıyor icraata hiç geçemem😂

Eksidesin en azından sıkma canını haftaya daha güzel olur inşallah

Anlamadım pozitif olduğu halde pazara mı gitmiş cinayete teşebbüs bu resmen .Şüpheleri varken dahi gitmemeli.bu nasıl zihniyet ya😤
Saol canim
Evet ben biraz kendimi biliyosam 59 a rahat iniyidum sonrasi beni asiri zorluyo
Verme surecim yavaslayinca detoks yapmayi dusunuyorum sadece sivi beslenerek bakalim

Kolay gelsin canım.
Yeni yaşı hayırlı olsun kuzucugunun
Sağlıklı hayırlı ömrü olsun prensesin.

Back
X