- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.361
Insallahh ya valla cok sevindim umarim boyle giderim listeye daha fazla katki saglarim umarimKusura bakma canım.
Önceki kronolojiye göre hazırladım paylasip kontrol edince farkettim 1. Sıradan giriş yaptın kaptırma kimseye yerini
İnşallah canım, çok teşekkür ederimne demek canımm
seni de tebrik ederim çok istikrarlı gidiyorsun, yolun sonu çok yakın senin için maşallah sana
Tebrikler canım sürekli eksi gelip istikrarlı devam ediyorsun
Sağol canım başta senin sonra takimdaslarim sayesinde
Sağol tatlim
Canım ekürim lütfen korkma, bulaşmamıştır.Kızlar az önce zile basıldı beyaz koruma giysili filyasyon ekibi geldi.Cok korktum.alt komşuya gelmiş.Yanlislikla benim zile basmışlar.korona olmuş komşum.Carsamba günü kapıda karşılaştık nasılsın ne yapıyorsun diye konuşuk maskelerimiz vardı yarım metreden fazla mesafe de vardı bulastımı acaba bana da
İnşallah canımAhh canim benim bak ne guzel sebeplerini de biliyorsun, degiyor mu sence ? Hic motivasyonu bozma bu hafta kendine gel ve eskisi gibi devam et
Cok guzel canim tebrik ederim
Evet canim cok sis hissediyorum kendimi buna ragmen ekside olmama sevindim
Gel ekurim gel sensiz tadi yok buralarin
Evet canim yaa hala regl olamama ragmen eksi gelmek cok guzell, bu hafta olup rahatlarsam haftaya daha guzel bir eksi gelir bence
Tebrikler canımCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :62.0
Bu Cuma 61.6
Fark :-400 Gr (0.4)
Yüzde :0.645Eki Görüntüle 2810062
Ben de son 4 kilonun içindeyim ve artık gramcık gramcık gidiyor. Benim de metabolizmamı şaşırtmam lazım ama nasıl? Bunu araştıracağım . Bilen varsa lütfen söylesinKorkma canım konuşma süreniz azdır zaten. Maske de varmış bulasacagini sanmıyorum. Mesafede var .
Ekşi candır canım. Son kilolar zor gidiyor diye hep soyluyorlar evet. Belki vücudunu şaşırtabilirsin yeme düzeni olarak. Takıma az veya çok katkın var canım. Artı değilsin sonuçta listeden cikmani gerektirecek bişey bence
Emeğine sağlık Canım,26 MART EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.425 asliogretmen %0.832 G Goklerce %0.734 Jasminium84 %0.316 @Beyaz leylak %0.645 @kumsal68 %1.316 @elfkkk %0.570 @gulsum462 %0.379 @cgdmk %0 @Deliidivane %0 @Ucmelekannesi %1.277 @Fit mutlu anne %0 @Pnrrr-20 %0 @ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
3- @Ucmelekannesi & @Fit mutlu anne mutlu anne %1.277
Tebrikler canımGeçen hafta 63.1
Bu hafta 62.65
Fark 450
Yüzde 0.71
Estağfurullah canım benimYa kızlar ve süpürgem gerçekten çok kötü beceriksiz bir tablo çizdim kafası çalışmayan gibi öyle değilim valla 1.likle mezun oldum fakültedenher ne kadar şuan çok kötü gözüksemde gerçekten bu kadar salak değilim
Tebrikler canım benim, emeğine sağlık
afiyet olsun canım26.03 2021
11.00 sutlu kahve, 7 8 leblebi, 2 kare bitter
12.45
1 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,1 yk kaymak,1 dlm ekmek
16.00 sade kahve
19.00 2 tavuk but haslama, 3 kasik pilav, yogurt
19.30 yarim diyet bar, 6 7 fistik
Su: 2.5 lt
iyi ki doğmuş yavrucakAllah razı olsun canım südüklü kızım 3 yaşına giriyor
Tek öğün beslenme, afiyet olsun26 Mart Cuma menü
Kahvaltı 14:15
3 dilim kepek ekmek
4 dilim sucuk ve 1 yumurtadan oluşan sucuklu yumurta
1 tk tereyağ
1 tk bal
3 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
3 küp fırında baharatlı patates (küp küp doğranmış patates)
Yarım dilim; kaşar peyniri, beyaz peynir, Tulum peyniri
3 ceviz
2 kuru kayısı
1,5 lt su
afiyet olsun canım26 Mart
9:00 4 yk yukaf 1 sb sutle,bir kahve sekersiz
oglen 13:00
4 kofte, azcik firinda patates ,iki dilim ekmek,bir dilim peynir
ara 16:00 kahve
Dort kofte daha cok aciktim nedense
aksam 19:00
1 sb yogurt suyu
Yesil cay
2,5 litre su
U UcanSupurge
İnşallah olur mu ki yaza o kada gider mi ki kilo verebilirmiyim kiSağol canım bugün daha iyiyim Ankarada büyüdüm Sivas'ta yaşadım ama sevmiyorum soğuğu hemen etkiliyor beni
Sağolasın canım
Sağol balım
Hay maşallah geliyor gelmekte olan yaz aylarında fıstık gibi bir @Breeze96 olacak ve ayy şuramda azcık fazlalık var diye mızmızlanan zayıf kızlardan olacak
Ekürim çok güzel tebrik ederim o
Haklısın canım ara hakkını
13 Nisan'da Ramazan var neredeyse 3 hafta var 57 olabilir ama ideal kiloya yaklaştıkça zorlaşıyor
Tebrik ederim canım
En azından eksi haftaya toparlarsın canım
Ahh ekürican o kadar iyi anlıyorum ki seni ben daha ne yapayım diyorum bakıyorum 300-400 gidiyor.ama regl döneminde 800 harika bir eksi canını sıkma
Emeğine sağlık canım
Haticeeee ex ekürim ne güzel eksi bu ya tebrikler
Valla sizi geçmeyi düşününce bile ayaklarım ağrıyor icraata hiç geçemem
Eksidesin en azından sıkma canını haftaya daha güzel olur inşallah
Anlamadım pozitif olduğu halde pazara mı gitmiş cinayete teşebbüs bu resmen .Şüpheleri varken dahi gitmemeli.bu nasıl zihniyet ya
26 MART EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.425 asliogretmen %0.832 G Goklerce %0.734 Jasminium84 %0.316 @Beyaz leylak %0.645 @kumsal68 %1.316 @elfkkk %0.570 @gulsum462 %0.379 @cgdmk %0 @Deliidivane %0 @Ucmelekannesi %1.277 @Fit mutlu anne %0 @Pnrrr-20 %0 @ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
3- @Ucmelekannesi & @Fit mutlu anne mutlu anne %1.277
Aynen canım.Dikkatli olmak lazımAllah korusun canim sen uzak durdugun surece birsey olmaz insallah
Tebrik ederim canim
Canim senin dusuncenle bakarsak bir sure sonra hepimizn listeden cikmasi lazim, kilona gore gayet guzel gidiyorsun durduk yere motivasyonunu bozmaben de az az veriyrum sonucta menuler belli daha ne yapabiliriz ki
Tebrik ederim canim, insallah korktugun gibi birsey yoktur
Yok artik yaa, bu insanlar degismedikce duzelmez birsey gercekten
Gecen haftaki takim ortalamasi nerdee bu hafta nerde
Mazur gorun ne demek canim sen elinden geleni yapiyorsun onemli olan o
Ellerine saglik canim
Tebrik ederim canim
Emeğine sağlık Konyalım26 Mart 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
1) @Beyaz leylak (61.6)
2) @cgdmk (62.65)
3)Jasminium84 (63.15)
4) G Goklerce (67.6)
5) @Ucmelekannesi (69.6)
6) @elfkkk (69.8)
7)asliogretmen (71.5)
8) @gulsum462 (78.9)
9) @Breeze96 (83.3)
10) @Fit mutlu anne (89.2)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Bize yakışmadıCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 719. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (4. TAKIM) ==> % 1.077
2. (6. TAKIM) ==> % 1.001
3. (5.TAKIM) ==> %0.937
BİREYSEL DERECELER
1. Asi Matmazel ==> %3.599==>4.TAKIM
2. Anka ==> % 3.361 ==>5.TAKIM
3. Akrrep ==> % 2.632==>13. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Souldfly ==> %-1.674==> 13. TAKIM
Afiyet olsun canım26.03 2021
11.00 sutlu kahve, 7 8 leblebi, 2 kare bitter
12.45
1 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,1 yk kaymak,1 dlm ekmek
16.00 sade kahve
19.00 2 tavuk but haslama, 3 kasik pilav, yogurt
19.30 yarim diyet bar, 6 7 fistik
Su: 2.5 lt
İnşallahBu hafta takim olarak cok iyi degildik insallah haftaya dereceye girelim kizlarr
İnşallah haftaya derece gelecek canım
Doğum günü kutlu olsun presesincanlar bu haftaki menü ve adım listesini pazar günü hazırlayacağım Allah nasip ederse yarın bizim damat da gelecek Kızkardeşimi almaya annem de onunla gelecek pazar günü normalde kızımın Doğum günü onlar pazar döneceği için yarın kutlayacağız hazırlık vs vaktim yok bilginiz olsun pazar günü misafirlerimi yolculayıp burdayım ve sıkı yönetim başlıyor bu haftaki sonuç beni yerle bir etti ve sonuç listesini ben hazırladım
İnşallah canım.tesekkur ederimStres yapma yapma canim benim ailede hekez oldu bn haric esim cocuklar iyi gecirdi ama evde n maske taktim ne bisi bol bol sirke deaenfektonla temizledim bana gecmedi bile kv dem ler agir atlatti hergun yemek goturuyodum giriyodum yanlarina maskeyle ama yine bana bisi olmadi panik yapma insallah bulasmamistir bulassada kolay atlatirsiniz umarim
Aynen sinir oldum.Kac kişiyi riske atmış.Yok kuzum çok şükür bulaşmadı. Dairede kimseye de bulaşmadı ama niye işe gelir insan hayret bir şey.
bu sonuç beni bir miktar üzdü
Afiyet olsun canım.
Haftaya 1. Olacağız inşallah
İyi ki doğmuş prensesAllah uzun ömürler versin...
Afiyet olsun canım26 Mart Cuma menü
3 dilim kepek ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
3 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
2 kuru kayısı
1,5 lt su
Afiyet olsun canım26 Mart
1 sb yogurt suyu
Yesil cay
2,5 litre su
U UcanSupurge
İnşallah ekürim.İnşallah canım, çok teşekkür ederim
Canım ekürim lütfen korkma, bulaşmamıştır.
İnşallah canım
Tebrikler canım
Ben de son 4 kilonun içindeyim ve artık gramcık gramcık gidiyor. Benim de metabolizmamı şaşırtmam lazım ama nasıl? Bunu araştıracağım . Bilen varsa lütfen söylesin
Emeğine sağlık Canım,
tebrikler eküricanım @Breeze96
Tebrikler canım
Estağfurullah canım benim
Tebrikler canım benim, emeğine sağlık
afiyet olsun canım
iyi ki doğmuş yavrucak
Tek öğün beslenme, afiyet olsunİnşallah acıkmazsın kuzum
afiyet olsun canım
Afiyet olsun ekürimİyi Akşamlar08.45 2 bardak kayısılı su
26 Mart Menü Bildirimi
12.15 tb ekmeğinden küçük bir tost, 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
19.00 5 yk tavuk döner, 2 bardak ayran, salata
20.00 çayın yanında bir avuç beyaz leblebi, 3/4 adet kaju
3 litre su
U UcanSupurge
Canım boşa stres yapıp kendini üzme aynı odada uyuyup bulaşmayan karı kocalar bile var
Canım boşa stres yapıp kendini üzme aynı odada uyuyup bulaşmayan karı kocalar bile var
Ya bu testlerdemuallakta bırakıo ınsanı. Ben de nabıcamı şaşırdım.temastsn bugune 5 gun gectı , olsa şimdiye çıkarmıydıkı
Yok yok etiketlemede sıkıntı oldu canımUnuttunmu beniii
GalibaBen Aralıktan beri bu tskımdayım sanırım şimdiye kadarki en kötü derece doğru mu
İyi ki doğmuş prensesAllah uzun ömürler versin...
U UcanSupurge Rabbim uzun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasib etsin kuzucuğuna birlikte nice yıllarınız olsun
iyi ki doğmuş yavrucak
Çok teşekkür ediyorum kızlar Allah razı olsunyeni yaşı mutluluk şans bol bol oyuncak getirsin minik prenseseiyiki doğmuş fındık
İnşallah canım 3. Cuması oluyor haftaya girer nasipseU UcanSupurge kumsal giriyor mu haftaya listeye
Hazır ol bomba bir giriş bekliyoruzYasasinnnnn
Sen izinli idin izin kilo %5 muhabbeti filan vardı canım kumsal yeni üyeErken sevinmeyelim ekürican ben iki ay giremedim
Kahvaltı buysa akşam nasıl acaba diyecektim çok kalabalık kahvaltı tüm güne yayınca iyi geliyor göze26 Mart Cuma menü
3 dilim kepek ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
3 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
2 kuru kayısı
1,5 lt su
Öğlen patates ile birlikte ekmek çok geldi gözüme canım26 Mart
1 sb yogurt suyu
Yesil cay
2,5 litre su
U UcanSupurge
Çok sağol canımDoğum günü kutlu olsun presesin.
Heyecan arama canım bu senin beslenme düzenin bunu hiç bozma korumada da böyle devam et ki geriye gelmesin gidenlerBen de son 4 kilonun içindeyim ve artık gramcık gramcık gidiyor. Benim de metabolizmamı şaşırtmam lazım ama nasıl? Bunu araştıracağım . Bilen varsa lütfen söylesin
Bugün senin son öğün saatinde sarkmış sanki canım onun dışında güzelİyi Akşamlar08.45 2 bardak kayısılı su
26 Mart Menü Bildirimi
12.15 tb ekmeğinden küçük bir tost, 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
19.00 5 yk tavuk döner, 2 bardak ayran, salata
20.00 çayın yanında bir avuç beyaz leblebi, 3/4 adet kaju
3 litre su
U UcanSupurge
Çiğ köfte, poğaça cuma ödülün olsun canım yarın sımsıkı devam26 Mart menüm
Kahvaltı:10.40
1ev yapımı poğaça
Kk peynir
1çk bal
Akşam:15.40
8 çiğ köfte (ev yapımı)
Bol yeşillik
1bardak ayran
Ara:17.00
1kucuk muz
Su:3 litre
Spor:30 dk yürüyüş
90 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Deme demeYa bişi derdim de susayımmmm,
Aynen canımYok yok etiketlemede sıkıntı oldu canım
Galiba
Çok teşekkür ediyorum kızlar Allah razı olsun
İnşallah canım 3. Cuması oluyor haftaya girer nasipse
Hazır ol bomba bir giriş bekliyoruz
Sen izinli idin izin kilo %5 muhabbeti filan vardı canım kumsal yeni üye
Kahvaltı buysa akşam nasıl acaba diyecektim çok kalabalık kahvaltı tüm güne yayınca iyi geliyor göze
Öğlen patates ile birlikte ekmek çok geldi gözüme canım
Çok sağol canım
Heyecan arama canım bu senin beslenme düzenin bunu hiç bozma korumada da böyle devam et ki geriye gelmesin gidenler
Bugün senin son öğün saatinde sarkmış sanki canım onun dışında güzel
Çiğ köfte, poğaça cuma ödülün olsun canım yarın sımsıkı devam
5. Gün belirtiler çıkmaya başlıyormuş canımYa bu testlerdemuallakta bırakıo ınsanı. Ben de nabıcamı şaşırdım.temastsn bugune 5 gun gectı , olsa şimdiye çıkarmıydıkı
Evet canım bugün ritim eğitimi vardı, ona katıldım. Yemek saatim o yüzden gecikti.Yok yok etiketlemede sıkıntı oldu canım
Galiba
Kahvaltı buysa akşam nasıl acaba diyecektim çok kalabalık kahvaltı tüm güne yayınca iyi geliyor göze
Çok sağol canım
Heyecan arama canım bu senin beslenme düzenin bunu hiç bozma korumada da böyle devam et ki geriye gelmesin gidenler
Çok korkuyorum zehram.insallah bulaşmamıştırCanım boşa stres yapıp kendini üzme aynı odada uyuyup bulaşmayan karı kocalar bile var
Biz esim pozitifken beraber yattik hic bir belirtisi yoktu bana hic gecmedi bileCanım boşa stres yapıp kendini üzme aynı odada uyuyup bulaşmayan karı kocalar bile var
Insallah bomba gibi girmeyi kesnlikle istiyorum su reglin siskinligi bitse bariYok yok etiketlemede sıkıntı oldu canım
Galiba
Çok sağol canım
Kolay gelsin canim, nice mutlu yillari olsun kuzucugununncanlar bu haftaki menü ve adım listesini pazar günü hazırlayacağım Allah nasip ederse yarın bizim damat da gelecek Kızkardeşimi almaya annem de onunla gelecek pazar günü normalde kızımın Doğum günü onlar pazar döneceği için yarın kutlayacağız hazırlık vs vaktim yok bilginiz olsun pazar günü misafirlerimi yolculayıp burdayım ve sıkı yönetim başlıyor bu haftaki sonuç beni yerle bir etti ve sonuç listesini ben hazırladım
Ne desen haklisin, canim asiri karbonhidrat seker falan istiyor anca bu sekilde kesebildim ama inan hafta boyunca bundan sonra aksamlari karbonhidrat almayacagim ve kahvaltida da dikkatli olacagimAkşamın kalabalık beybi aşureden sonra oldu mu bu beybisu?
Yerim senin suduklu kiziniiAllah razı olsun canım südüklü kızım 3 yaşına giriyor
Oyyy Allahm o nasil kahvaltiydii26 Mart Cuma menü
3 dilim kepek ekmek
1 tk tereyağ
1 tk bal
3 siyah zeytin
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
2 kuru kayısı
1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?