- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.381
İbni Sina’ın mı idi korku üzerine çalışması vardıÇok korkuyorum zehram.insallah bulaşmamıştır
Her virüs her kişiye bulaşmaz diyordu bi doktor ya da az az almış hasta olmamış ama bağışıklık kazanmış olabilirsiniz diyorduBiz esim pozitifken beraber yattik hic bir belirtisi yoktu bana hic gecmedi bile
Çok sağol canımKolay gelsin canim, nice mutlu yillari olsun kuzucugununn
Senin sirrin aksamlari erken saatte kapatman kesin26 Mart menüm
Kahvaltı:10.40
1ev yapımı poğaça
Kk peynir
1çk bal
Akşam:15.40
8 çiğ köfte (ev yapımı)
Bol yeşillik
1bardak ayran
Ara:17.00
1kucuk muz
Su:3 litre
Spor:30 dk yürüyüş
90 puan
U UcanSupurge @Jasminium84
Canım bugüne özel tek öğün yaptım. Eşim hastalanmıştı hastane Çıkışı kahvaltıya gittik. Onu yedim ve günü kapattım.Kız naptın günü kahvaltıyla mi bitirdinn
Tek ogunmu yapıyorsun canım. Tamm kalabalık menü diyecektim ki tek öğün olunca ne desem bilemedim afiyet olsun canim
Ne demek canım
Afiyet olsun canım gayet güzel9:00 4 yk yukaf 1 sb sutle,bir kahve sekersiz
oglen 13:00
4 kofte, azcik firinda patates ,iki dilim ekmek,bir dilim peynir
ara 16:00 kahve
Dort kofte daha cok aciktim nedense
aksam 19:00
1 sb yogurt suyu
Yesil cay
2,5 litre su
U UcanSupurge
Yok canım hiç acıkmadım. Su içiyorum acıktıkça :)İnşallah canım, çok teşekkür ederim
Canım ekürim lütfen korkma, bulaşmamıştır.
İnşallah canım
Tebrikler canım
Ben de son 4 kilonun içindeyim ve artık gramcık gramcık gidiyor. Benim de metabolizmamı şaşırtmam lazım ama nasıl? Bunu araştıracağım . Bilen varsa lütfen söylesin
Emeğine sağlık Canım,
tebrikler eküricanım @Breeze96
Tebrikler canım
Estağfurullah canım benim
Tebrikler canım benim, emeğine sağlık
afiyet olsun canım
iyi ki doğmuş yavrucak
Tek öğün beslenme, afiyet olsunİnşallah acıkmazsın kuzum
afiyet olsun canım
Afiyet olsunİyi Akşamlar08.45 2 bardak kayısılı su
26 Mart Menü Bildirimi
12.15 tb ekmeğinden küçük bir tost, 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
19.00 5 yk tavuk döner, 2 bardak ayran, salata
20.00 çayın yanında bir avuç beyaz leblebi, 3/4 adet kaju
3 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım26 Mart menüm
1ev yapımı poğaça
Kk peynir
1çk bal
8 çiğ köfte (ev yapımı)
Bol yeşillik
1bardak ayran
1kucuk muz
90 puan
Kaptanım eşimde reflü vardı. Hastaneye aç gittik. Çıkışta kahvaltı yaptık ve günü kapattık.Yok yok etiketlemede sıkıntı oldu canım
Galiba
Çok teşekkür ediyorum kızlar Allah razı olsun
İnşallah canım 3. Cuması oluyor haftaya girer nasipse
Hazır ol bomba bir giriş bekliyoruz
Sen izinli idin izin kilo %5 muhabbeti filan vardı canım kumsal yeni üye
Kahvaltı buysa akşam nasıl acaba diyecektim çok kalabalık kahvaltı tüm güne yayınca iyi geliyor göze
Öğlen patates ile birlikte ekmek çok geldi gözüme canım
Çok sağol canım
Heyecan arama canım bu senin beslenme düzenin bunu hiç bozma korumada da böyle devam et ki geriye gelmesin gidenler
Bugün senin son öğün saatinde sarkmış sanki canım onun dışında güzel
Çiğ köfte, poğaça cuma ödülün olsun canım yarın sımsıkı devam
Ahaha günü kapattım ama bununlaKolay gelsin canim, nice mutlu yillari olsun kuzucugununn
Ne desen haklisin, canim asiri karbonhidrat seker falan istiyor anca bu sekilde kesebildim ama inan hafta boyunca bundan sonra aksamlari karbonhidrat almayacagim ve kahvaltida da dikkatli olacagim
Yerim senin suduklu kizinii
Oyyy Allahm o nasil kahvaltiydii
Geçmiş olsun canım ben de nesi vardı eşinin diye soracaktım Allah şifa versinKaptanım eşimde reflü vardı. Hastaneye aç gittik. Çıkışta kahvaltı yaptık ve günü kapattık
O virüsü eve getirmekten korkuyorum.cocuklarima eşime bulaştırmak tan.ama doğru stres şu süreçte en kötü şey.Bizim ev de korku var.Alt kattan kahkahalar geliyor.Millete bulaştırıp evlerinde keyifleri yerinde .İbni Sina’ın mı idi korku üzerine çalışması vardı
Eki Görüntüle 2810728
Her virüs her kişiye bulaşmaz diyordu bi doktor ya da az az almış hasta olmamış ama bağışıklık kazanmış olabilirsiniz diyordu
Geçmiş olsun canımCanım bugüne özel tek öğün yaptım. Eşim hastalanmıştı hastane Çıkışı kahvaltıya gittik. Onu yedim ve günü kapattım.
Afiyet olsun canım gayet güzel
Yok canım hiç acıkmadım. Su içiyorum acıktıkça :)
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kaptanım eşimde reflü vardı. Hastaneye aç gittik. Çıkışta kahvaltı yaptık ve günü kapattık.
Ahaha günü kapattım ama bununla
Emin ol o kişiler kolayca atlatacak gör bak canımO virüsü eve getirmekten korkuyorum.cocuklarima eşime bulaştırmak tan.ama doğru stres şu süreçte en kötü şey.Bizim ev de korku var.Alt kattan kahkahalar geliyor.Millete bulaştırıp evlerinde keyifleri yerinde .
Aslında açlık ve tokluk arasında uçurum fark yok canım ama iyisi mi ihmal etmeden doktora gözükmekKızlar benim halsizlik sebebim sekerimin düşük olmasından kaynaklı sanırımaçlık 59 tokluk(yemekten 1 saat sonra) şeker falanda yemiştim 98 çıktı yemekten sonra bı daha şeker yedim bira rahatladım gibi ama devam ediyor halsizligim diyabetin bı çeşitli değildir insAllah ya poff çok sinirim bozuldu daha 27 yaşındayım niye böyle oldu durduk yere acaba
amin sagol canimRabbim şifa versin şimdiden geçmiş olsun canım
amin sagol canimAllah şifa versin canım olsun da ameliyatı rahat bir uyku görsün çocukcağız ben uyku apnesi ile ilgili bir program izlemiştim kadının evi çöp ev olmuştu uyuyup dinlenemediğim için hayat enerjim yok diyordu
Son cümleden anladığım kadarıyla artıdasın inşallah 60ı geçmemişsindir canım ?
amin sagol canimGeçmiş olsun canim kızına. İns ameliyat olur rahatça uyur kuzucuk.
Artimisin yoksa dikkat et balim verirken kolay verilmiyor goruyon bizi. Arada uğra tartı bildirimi yap en azından faydası olur sana
amin sagol canim:)Rabbim şifa versin canım
amin sagol canimCok gecmis olsun canim, firsat buldukce gel buraya uzak kalma grcekten cok etkiliyor
amin sagol canimcanım benim çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin yavrumun
Bakalım bı kaç yediklerime dikkat edip takip edicdm geçmezse gidicem insAllahAslında açlık ve tokluk arasında uçurum fark yok canım ama iyisi mi ihmal etmeden doktora gözükmek
Yapma bunu kendlne canım hooop 7 kilo geri gelmiş bile 56-57 ile mezun ettik seni diye hatırlıyorum sen ne güzel koşular yapar, ipler atlardın gel canım biz de özlüyoruz seniamin sagol canim
kizimda gun icinde cok yorgun halsiz oluyo 7 ysinda olmasina ragmen oglen 1 saat felan yatirip uyutiyorum anca kendine geliyo
kullandigi ilaclarin etkisindendor diyodum hep ama uyku apnesi ciktiktan sonra bu yuzden yorgulugu heralde demeye basladim
insallah ameliyatdan sonra uykusuda kaliteli rahat olur
kiloya gelince 64 u gordukten sonra tartilmadim hic
ama yarin menu bilditimleriyle baslamak istiyorum
burdan izak kalinca kilo alcami biliyodum ama bi turlu kisir donguden cikamadim
Guzel menu canim afiyet olsun26 Mart
9:00 4 yk yukaf 1 sb sutle,bir kahve sekersiz
oglen 13:00
4 kofte, azcik firinda patates ,iki dilim ekmek,bir dilim peynir
ara 16:00 kahve
Dort kofte daha cok aciktim nedense
aksam 19:00
1 sb yogurt suyu
Yesil cay
2,5
Guzel canim afiyet olsunİyi Akşamlar08.45 2 bardak kayısılı su
26 Mart Menü Bildirimi
12.15 tb ekmeğinden küçük bir tost, 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
19.00 5 yk tavuk döner, 2 bardak ayran, salata
20.00 çayın yanında bir avuç beyaz leblebi, 3/4 adet kaju
3 litre su
U UcanSupurge
Cuma kacamaklati olan guzel bir menu canim26 Mart menüm
1ev yapımı poğaça
Kk peynir
1çk bal
8 çiğ köfte (ev yapımı)
Bol yeşillik
1bardak ayran
1kucuk muz
90 puan
Birsey cikmaz insallah canim ama dr randevusu al ve git istersen ama dr a gidene kadar da ara ogunler yap sekerini cok yukseltmeyecek saglikli ara ogunlerKızlar benim halsizlik sebebim sekerimin düşük olmasından kaynaklı sanırımaçlık 59 tokluk(yemekten 1 saat sonra) şeker falanda yemiştim 98 çıktı yemekten sonra bı daha şeker yedim bira rahatladım gibi ama devam ediyor halsizligim diyabetin bı çeşitli değildir insAllah ya poff çok sinirim bozuldu daha 27 yaşındayım niye böyle oldu durduk yere acaba
Benim de düşük çıktı şeker doktor az az sık sık beslen dedi orucu sormayı unuttum aslında niyetimde Ramazan’da oruç tutmak vardı da şekerimin düşük olması gözümü korkuttu biraz bebek açısından G Goklerce sen ne dersin canım şekerim daha da düşer mi oruç tutarsam bi sıkıntı olur mu ?Bakalım bı kaç yediklerime dikkat edip takip edicdm geçmezse gidicem insAllah
evet malesefYapma bunu kendlne canım hooop 7 kilo geri gelmiş bile 56-57 ile mezun ettik seni diye hatırlıyorum sen ne güzel koşular yapar, ipler atlardın gel canım biz de özlüyoruz seni
insalalh yoktur canimBakalım bı kaç yediklerime dikkat edip takip edicdm geçmezse gidicem insAllah
bende ozluyorum birayiYapma bunu kendlne canım hooop 7 kilo geri gelmiş bile 56-57 ile mezun ettik seni diye hatırlıyorum sen ne güzel koşular yapar, ipler atlardın gel canım biz de özlüyoruz seni
4 kilo sıkı başlarsan 10 güne kalmaz gider hattaevet malesef
hizli gelen hizli gider diyerek basliyorum yeniden insalalh:)
Aşk olsun senin bizde kredin çok yeni üyemiz geldibende ozluyorum birayi
aslinda takipde ediyorum ama yazmaya cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?