Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok korkuyorum zehram.insallah bulaşmamıştır
İbni Sina’ın mı idi korku üzerine çalışması vardı

Biz esim pozitifken beraber yattik hic bir belirtisi yoktu bana hic gecmedi bile
Her virüs her kişiye bulaşmaz diyordu bi doktor ya da az az almış hasta olmamış ama bağışıklık kazanmış olabilirsiniz diyordu

Senin sirrin aksamlari erken saatte kapatman kesinafiyet olsun canim

Kız naptın günü kahvaltıyla mi bitirdinn
Tek ogunmu yapıyorsun canım. Tamm kalabalık menü diyecektim ki tek öğün olunca ne desem bilemedim afiyet olsun canim

Ne demek canım
Canım bugüne özel tek öğün yaptım. Eşim hastalanmıştı hastane Çıkışı kahvaltıya gittik. Onu yedim ve günü kapattım.
Afiyet olsun canım gayet güzel
Yok canım hiç acıkmadım. Su içiyorum acıktıkça :)
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kaptanım eşimde reflü vardı. Hastaneye aç gittik. Çıkışta kahvaltı yaptık ve günü kapattık.
Ahaha günü kapattım ama bununla

O virüsü eve getirmekten korkuyorum.cocuklarima eşime bulaştırmak tan.ama doğru stres şu süreçte en kötü şey.Bizim ev de korku var.Alt kattan kahkahalar geliyor.Millete bulaştırıp evlerinde keyifleri yerinde .

Geçmiş olsun canım

Kızlar benim halsizlik sebebim sekerimin düşük olmasından kaynaklı sanırım açlık 59 tokluk(yemekten 1 saat sonra) şeker falanda yemiştim 98 çıktı yemekten sonra bı daha şeker yedim bira rahatladım gibi ama devam ediyor halsizligim diyabetin bı çeşitli değildir insAllah ya poff çok sinirim bozuldu daha 27 yaşındayım niye böyle oldu durduk yere acaba

Emin ol o kişiler kolayca atlatacak gör bak canım
Aslında açlık ve tokluk arasında uçurum fark yok canım ama iyisi mi ihmal etmeden doktora gözükmek

Rabbim şifa versin şimdiden geçmiş olsun canım
amin sagol canim
amin sagol canim
kizimda gun icinde cok yorgun halsiz oluyo 7 ysinda olmasina ragmen oglen 1 saat felan yatirip uyutiyorum anca kendine geliyo
kullandigi ilaclarin etkisindendor diyodum hep ama uyku apnesi ciktiktan sonra bu yuzden yorgulugu heralde demeye basladim
insallah ameliyatdan sonra uykusuda kaliteli rahat olur
kiloya gelince 64 u gordukten sonra tartilmadim hic
ama yarin menu bilditimleriyle baslamak istiyorum
burdan izak kalinca kilo alcami biliyodum ama bi turlu kisir donguden cikamadim

Geçmiş olsun canim kızına. İns ameliyat olur rahatça uyur kuzucuk.
Artimisin yoksa dikkat et balim verirken kolay verilmiyor goruyon bizi. Arada uğra tartı bildirimi yap en azından faydası olur sana
amin sagol canim
64 u gormustum en son
Rabbim şifa versin canım
amin sagol canim:)
Cok gecmis olsun canim, firsat buldukce gel buraya uzak kalma grcekten cok etkiliyor
amin sagol canim
yarin menu bildirimiyle basliycam insalalh:)
canım benim çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin yavrumun
amin sagol canim

Yapma bunu kendlne canım hooop 7 kilo geri gelmiş bile 56-57 ile mezun ettik seni diye hatırlıyorum sen ne güzel koşular yapar, ipler atlardın gel canım biz de özlüyoruz seni

26 Mart
9:00 4 yk yukaf 1 sb sutle,bir kahve sekersiz

oglen 13:00
4 kofte, azcik firinda patates ,iki dilim ekmek,bir dilim peynir

ara 16:00 kahve
Dort kofte daha cok aciktim nedense

aksam 19:00
1 sb yogurt suyu
Yesil cay

2,5
Guzel menu canim afiyet olsun
Guzel canim afiyet olsun
Cuma kacamaklati olan guzel bir menu canim
Birsey cikmaz insallah canim ama dr randevusu al ve git istersen ama dr a gidene kadar da ara ogunler yap sekerini cok yukseltmeyecek saglikli ara ogunler

Bakalım bı kaç yediklerime dikkat edip takip edicdm geçmezse gidicem insAllah
Benim de düşük çıktı şeker doktor az az sık sık beslen dedi orucu sormayı unuttum aslında niyetimde Ramazan’da oruç tutmak vardı da şekerimin düşük olması gözümü korkuttu biraz bebek açısından G Goklerce sen ne dersin canım şekerim daha da düşer mi oruç tutarsam bi sıkıntı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…