Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birsey cikmaz insallah canim ama dr randevusu al ve git istersen ama dr a gidene kadar da ara ogunler yap sekerini cok yukseltmeyecek saglikli ara ogunler
Nasıl gidecez randevu da vermiyorlar ki doğru düzgün
Ben ara öğün yapmıyordum bayadr bı kaç gün dikkat edecek bklm ara öğün yapmaya
insalalh yoktur canim
ama troide de baktir
oda cok halsizlik uyku hali yapiyo
Bakalım cnm gidersem baktiririrm

Saol canim hepimize afiyet olsun

Canim sekerin cok duser ve uzun sure hipoglisemide kalirsan bebegin beslenmesi etkilenebilir, evde seker aleti falan var mi ? Biraz takip etsen ramazanda da uzun sure ac kalmak sekerini iyice dusirebilir hadi yatar uyursun diycem ama bebek etkilenir yani

U UcanSupurge kaç haftalık olacak cnm ramazanda ben kızımda full tutmuştum ama oğlanda yarısını tutabildim sonra çok sıcaklar başlayınca tutamamistim denemen gerek sıkıntı olacaksa tutmamalisin tabiki doktorum bana gebelik hastalık değil tutamazsinz diyemem size kalmış demişti

Canım diyetisyen eşliğinde mi zayıflasan? Halk sağlığı merkezlerinde bedava diyetisyen hizmeti veriyorlar. Ben 3-4 sene önce gitmiştim çok da faydasını görmüştüm. Kan alıyorlar, her türlü ölçümü yapıyorlar vs. En azından sıkıntının ne olduğunu bilir ona göre beslenirsin

Halk sağlığı merkezi yakınımda hiç yok canım maalesef ya ama araştırayim bklm bı KOMEK (asem) değil demi dediğin senin aile sağlığı eğitim merkezi yazıyor komekte de

Sorun olmadigi surece tutulabilir tabi ki ama sekerin dusuk olmasi risi gebelikte, bebek yeteri kadar oksijenlenemeyebilir ve ilk haftarda beyin gelisimi cok onemli, ben de gebeligmde oruclarimi tutuyordum yani benimki daha 7 haftalikti sonra kotrolde kalp atslari yavas dusuk riski var dedi bir suru ilac vermisti 3 ay onlari kullandigm icin devamini tutamamistim, keske tutabilseydim sonradan cok zor tutmasi

Ramazan girmeden bi daha bi giderim iyisi mi sorayım etraflıca canım
Benim de gönlümde tutmak vardı da şeker düşmesi sıkıntı olur mu bebeğe diye korkuyorum bir tek cidden sonra tutması çok zor olur benim için
U UcanSupurge
hamilelik nasil gidiyo canim
cknsiyeti daha belli olmamistir galiba
Şükür canım bulantılarım epey azaldı 12 haftalık oldu cinsiyeti belli değil daha kuzum

Insallahh ya valla cok sevindim umarim boyle giderim listeye daha fazla katki saglarim umarim
İstikrarlı devam edersen haftaya listedeymissin süper.
Benim yaptığım kronoloji listesinde üsteki rakibini geçmeye altındaki rakibinin seni geçmesini engellemeye çalışıyorsun. Sen bu gidişle 1. Sıradan mezun olacak sanirim
Öğlen patates ve ekmek birarada olmasa gayet güzel menü bence canım afiyet olsun. Cumaya göre her haliyle güzel menu
Ama yinede veriyorsun her hafta canım. Bence böyle devam etmelisin
Güzel bence canım afiyet olsun
Emeğine sağlık Konyalım

Kacamakli bir cuma menüsü afiyet olsun canim
Geçmiş olsun canim.
amin sagol canim
64 u gormustum en son
Haydi bismillah canım hızlı gelen hızlı gider gerçekten. Menü yaz bakak gorek neler tuketiyorsun . Halledersin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…