- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.401
Nasıl gidecez randevu da vermiyorlar ki doğru düzgünBirsey cikmaz insallah canim ama dr randevusu al ve git istersen ama dr a gidene kadar da ara ogunler yap sekerini cok yukseltmeyecek saglikli ara ogunler
Ben ara öğün yapmıyordum bayadr bı kaç gün dikkat edecek bklm ara öğün yapmaya
Bakalım cnm gidersem baktiririrminsalalh yoktur canim
ama troide de baktir
oda cok halsizlik uyku hali yapiyo
Saol canim hepimize afiyet olsunGuzel menu canim afiyet olsun
Guzel canim afiyet olsun
Cuma kacamaklati olan guzel bir menu canim
Birsey cikmaz insallah canim ama dr randevusu al ve git istersen ama dr a gidene kadar da ara ogunler yap sekerini cok yukseltmeyecek saglikli ara ogunler
insallah insallah4 kilo sıkı başlarsan 10 güne kalmaz gider hatta
aa ne guzel:))Aşk olsun senin bizde kredin çok yeni üyemiz geldikumsal68 o da Fransa’da yaşıyor
merhaba canim
Canim sekerin cok duser ve uzun sure hipoglisemide kalirsan bebegin beslenmesi etkilenebilir, evde seker aleti falan var mi ? Biraz takip etsen ramazanda da uzun sure ac kalmak sekerini iyice dusirebilir hadi yatar uyursun diycem ama bebek etkilenir yani
Mulhouse Alsaceinsallah insallah
aa ne guzel:))
merhaba canim
frandanin neresinde kaliyosun
U UcanSupurge kaç haftalık olacak cnm ramazanda ben kızımda full tutmuştum ama oğlanda yarısını tutabildim sonra çok sıcaklar başlayınca tutamamistim denemen gerek sıkıntı olacaksa tutmamalisin tabiki doktorum bana gebelik hastalık değil tutamazsinz diyemem size kalmış demiştiCanim sekerin cok duser ve uzun sure hipoglisemide kalirsan bebegin beslenmesi etkilenebilir, evde seker aleti falan var mi ? Biraz takip etsen ramazanda da uzun sure ac kalmak sekerini iyice dusirebilir hadi yatar uyursun diycem ama bebek etkilenir yani
lyon valence arasinda bi kasabada canimMulhouse Alsace
S’en ?
vienne taraflarindaMulhouse Alsace
S’en ?
Cok uzak degiliz lyona geldim daha oncelyon valence arasinda bi kasabada canim
evet cok uzak degilCok uzak degiliz lyona geldim daha once
Memnun oldum canim ben tulay 32 yasindayim iki oglum var 12 -3 yaslarindaevet cok uzak degil
ben hic gitmedim mulhouse a
bu arada ben ayse 28 yasindayim
7 yasinda kizim var
bende memnun oldum alalh bagislasin canimMemnun oldum canim ben tulay 32 yasindayim iki oglum var 12 -3 yaslarinda
Canım diyetisyen eşliğinde mi zayıflasan? Halk sağlığı merkezlerinde bedava diyetisyen hizmeti veriyorlar. Ben 3-4 sene önce gitmiştim çok da faydasını görmüştüm. Kan alıyorlar, her türlü ölçümü yapıyorlar vs. En azından sıkıntının ne olduğunu bilir ona göre beslenirsinKızlar benim halsizlik sebebim sekerimin düşük olmasından kaynaklı sanırımaçlık 59 tokluk(yemekten 1 saat sonra) şeker falanda yemiştim 98 çıktı yemekten sonra bı daha şeker yedim bira rahatladım gibi ama devam ediyor halsizligim diyabetin bı çeşitli değildir insAllah ya poff çok sinirim bozuldu daha 27 yaşındayım niye böyle oldu durduk yere acaba
Halk sağlığı merkezi yakınımda hiç yok canım maalesef yaCanım diyetisyen eşliğinde mi zayıflasan? Halk sağlığı merkezlerinde bedava diyetisyen hizmeti veriyorlar. Ben 3-4 sene önce gitmiştim çok da faydasını görmüştüm. Kan alıyorlar, her türlü ölçümü yapıyorlar vs. En azından sıkıntının ne olduğunu bilir ona göre beslenirsin
Sorun olmadigi surece tutulabilir tabi ki ama sekerin dusuk olmasi risi gebelikte, bebek yeteri kadar oksijenlenemeyebilir ve ilk haftarda beyin gelisimi cok onemli, ben de gebeligmde oruclarimi tutuyordum yani benimki daha 7 haftalikti sonra kotrolde kalp atslari yavas dusuk riski var dedi bir suru ilac vermisti 3 ay onlari kullandigm icin devamini tutamamistim, keske tutabilseydim sonradan cok zor tutmasiU UcanSupurge kaç haftalık olacak cnm ramazanda ben kızımda full tutmuştum ama oğlanda yarısını tutabildim sonra çok sıcaklar başlayınca tutamamistim denemen gerek sıkıntı olacaksa tutmamalisin tabiki doktorum bana gebelik hastalık değil tutamazsinz diyemem size kalmış demişti
Ramazan girmeden bi daha bi giderim iyisi mi sorayım etraflıca canımCanim sekerin cok duser ve uzun sure hipoglisemide kalirsan bebegin beslenmesi etkilenebilir, evde seker aleti falan var mi ? Biraz takip etsen ramazanda da uzun sure ac kalmak sekerini iyice dusirebilir hadi yatar uyursun diycem ama bebek etkilenir yani
Benim de gönlümde tutmak vardı da şeker düşmesi sıkıntı olur mu bebeğe diye korkuyorum bir tek cidden sonra tutması çok zor olur benim içinU UcanSupurge kaç haftalık olacak cnm ramazanda ben kızımda full tutmuştum ama oğlanda yarısını tutabildim sonra çok sıcaklar başlayınca tutamamistim denemen gerek sıkıntı olacaksa tutmamalisin tabiki doktorum bana gebelik hastalık değil tutamazsinz diyemem size kalmış demişti
Şükür canım bulantılarım epey azaldı 12 haftalık oldu cinsiyeti belli değil daha kuzum
İstikrarlı devam edersen haftaya listedeymissin süper.Insallahh ya valla cok sevindim umarim boyle giderim listeye daha fazla katki saglarim umarim
Öğlen patates ve ekmek birarada olmasa gayet güzel menü bence canım afiyet olsun. Cumaya göre her haliyle güzel menu26 Mart
9:00 4 yk yukaf 1 sb sutle,bir kahve sekersiz
oglen 13:00
4 kofte, azcik firinda patates ,iki dilim ekmek,bir dilim peynir
ara 16:00 kahve
Dort kofte daha cok aciktim nedense
aksam 19:00
1 sb yogurt suyu
Yesil cay
2,5 litre su
U UcanSupurge
Ama yinede veriyorsun her hafta canım. Bence böyle devam etmelisinİnşallah canım, çok teşekkür ederim
Canım ekürim lütfen korkma, bulaşmamıştır.
İnşallah canım
Tebrikler canım
Ben de son 4 kilonun içindeyim ve artık gramcık gramcık gidiyor. Benim de metabolizmamı şaşırtmam lazım ama nasıl? Bunu araştıracağım . Bilen varsa lütfen söylesin
Emeğine sağlık Canım,
tebrikler eküricanım @Breeze96
Tebrikler canım
Estağfurullah canım benim
Tebrikler canım benim, emeğine sağlık
afiyet olsun canım
iyi ki doğmuş yavrucak
Tek öğün beslenme, afiyet olsunİnşallah acıkmazsın kuzum
afiyet olsun canım
Güzel bence canım afiyet olsunİyi Akşamlar08.45 2 bardak kayısılı su
26 Mart Menü Bildirimi
12.15 tb ekmeğinden küçük bir tost, 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
19.00 5 yk tavuk döner, 2 bardak ayran, salata
20.00 çayın yanında bir avuç beyaz leblebi, 3/4 adet kaju
3 litre su
U UcanSupurge
Emeğine sağlık Konyalım
Kacamakli bir cuma menüsü afiyet olsun canim26 Mart menüm
Kahvaltı:10.40
1ev yapımı poğaça
Kk peynir
1çk bal
Akşam:15.40
8 çiğ köfte (ev yapımı)
Bol yeşillik
1bardak ayran
Ara:17.00
1kucuk muz
Su:3 litre
Spor:30 dk yürüyüş
90 puan
U UcanSupurge @Jasminium84
Geçmiş olsun canim.Canım bugüne özel tek öğün yaptım. Eşim hastalanmıştı hastane Çıkışı kahvaltıya gittik. Onu yedim ve günü kapattım.
Afiyet olsun canım gayet güzel
Yok canım hiç acıkmadım. Su içiyorum acıktıkça :)
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kaptanım eşimde reflü vardı. Hastaneye aç gittik. Çıkışta kahvaltı yaptık ve günü kapattık.
Ahaha günü kapattım ama bununla
Haydi bismillah canım hızlı gelen hızlı gider gerçekten. Menü yaz bakak gorek neler tuketiyorsun . Halledersin senamin sagol canim
64 u gormustum en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?