- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.421
Afiyet olsun canım erişte ve sabahki beyaz ekmek göz tırmalasa da boyutları az neyse ki26 Mart cuma
11.00
Sucuklu tost 2 dlm beyaz ama TB. Ekmek boyutunda
Salatalık
2 ksk yoğurt
15.00
1 elma
15.30
Sütlü kahve
19.00
Tavuk sote 5 YK
Erişte 3 YK
Salata
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım erişte ve sabahki beyaz ekmek göz tırmalasa da boyutları az neyse ki
İyi eğlenceler canım kolay gelsinGünaydın Kızlar mutlu hafta sonları diliyorum bugün epey yoğun olacağım hepinizi çok öpüyorum yarına hazırlıklı olun hele pazartesi tartıları eksi gelmesin külahları değişeceğiz ona göre
Canım ihmal etmeden doktora git görünKızlar benim halsizlik sebebim sekerimin düşük olmasından kaynaklı sanırımaçlık 59 tokluk(yemekten 1 saat sonra) şeker falanda yemiştim 98 çıktı yemekten sonra bı daha şeker yedim bira rahatladım gibi ama devam ediyor halsizligim diyabetin bı çeşitli değildir insAllah ya poff çok sinirim bozuldu daha 27 yaşındayım niye böyle oldu durduk yere acaba
Balımm abim Şeker hastasıydı ve doktoru uzun açlıklara kesinlikle izin vermiyordu
Tabiki cnm risk varsa tutmak akıl kârı değil ilk trimiserde daha zor hem deSorun olmadigi surece tutulabilir tabi ki ama sekerin dusuk olmasi risi gebelikte, bebek yeteri kadar oksijenlenemeyebilir ve ilk haftarda beyin gelisimi cok onemli, ben de gebeligmde oruclarimi tutuyordum yani benimki daha 7 haftalikti sonra kotrolde kalp atslari yavas dusuk riski var dedi bir suru ilac vermisti 3 ay onlari kullandigm icin devamini tutamamistim, keske tutabilseydim sonradan cok zor tutmasi
Senin normalde düşük herhlde açlıkla iyice düşer tabiki hem sana hem bebeğe zararlı olabilir cnm önce sağlık insAllah duzelir dengelenir de tutarsın tutamazsın da canın sağolsun sonra ödersin insAllahBenim de gönlümde tutmak vardı da şeker düşmesi sıkıntı olur mu bebeğe diye korkuyorum bir tek cidden sonra tutması çok zor olur benim için
Afiyet olsun canım güzel menü26 Mart cuma
11.00
Salatalık
2 ksk yoğurt
15.00
1 elma
15.30
Sütlü kahve
19.00
Tavuk sote 5 YK
Erişte 3 YK
Salata
Su 2.5 litre
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın Kızlar mutlu hafta sonları diliyorum bugün epey yoğun olacağım hepinizi çok öpüyorum yarına hazırlıklı olun hele pazartesi tartıları eksi gelmesin külahları değişeceğiz ona göre
Afiyet olsun canım cuma menüsü olmuş26 Mart Cuma
12.30
2 yk pırasa
2 adet köfte
2 yk püre
19.30
1 dilim pizza
1 ayran
su: 2,5 lt
Ara ogunlerimi yemeğimi düzenli yiyip deniycem kendimi cnm bı iki gün geçmezse gidicem insAllahCanım ihmal etmeden doktora git görün
gunaydin canimGünaydın kızlaaaarr
Berat kandilimiz mübarek olsun Rabbim edilen hayırlı bütün duaları kabul etsin
rabbim saglicakla kucagina allayi nasip etsinŞükür canım bulantılarım epey azaldı 12 haftalık oldu cinsiyeti belli değil daha kuzum
insallah canimHaydi bismillah canım hızlı gelen hızlı gider gerçekten. Menü yaz bakak gorek neler tuketiyorsun . Halledersin sen
Cuma için güzel canım . Afiyet olsun26 Mart Cuma
12.30
2 yk pırasa
2 adet köfte
2 yk püre
19.30
1 dilim pizza
1 ayran
Aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın seninde kandilin mübarek olsunSaleykum hanimlar nasılsınız.
Kandilimiz mubarek olsun.
En iyisi dra iyice sormak canim, simdi tahlil sonuclarnj falan bilmeden burdan yorum yapmak dogru degil, iyice sor insallah tutabilirsin cok zor oluyor sonradan ama dr izin vermezse riske atma sonra cok pisman olursun...Ramazan girmeden bi daha bi giderim iyisi mi sorayım etraflıca canım
Benim de gönlümde tutmak vardı da şeker düşmesi sıkıntı olur mu bebeğe diye korkuyorum bir tek cidden sonra tutması çok zor olur benim için
Şükür canım bulantılarım epey azaldı 12 haftalık oldu cinsiyeti belli değil daha kuzum
Cumaya gore guzel canim26 Mart cuma
11.00
Salatalık
2 ksk yoğurt
15.00
1 elma
15.30
Sütlü kahve
19.00
Tavuk sote 5 YK
Erişte 3 YK
Salata
Su 2.5 litre
Allah kolaylik versin canim , pazartesiden korkar oldum insallah regl olurumGünaydın Kızlar mutlu hafta sonları diliyorum bugün epey yoğun olacağım hepinizi çok öpüyorum yarına hazırlıklı olun hele pazartesi tartıları eksi gelmesin külahları değişeceğiz ona göre
Cuma kacamagi pldugu icin gayet guzel canim26 Mart Cuma
12.30
2 yk pırasa
2 adet köfte
2 yk püre
19.30
1 dilim pizza
1 ayran
Hamdolsun cnm iyiyim. Allah razı olsun.Aleyküm selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın seninde kandilin mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?