- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.441
1 dilimle pizzadan yırtmışsın hafta sonu kesinlikle kaçamak yok artık26 Mart Cuma
12.30
2 yk pırasa
2 adet köfte
2 yk püre
19.30
1 dilim pizza
1 ayran
su: 2,5 lt
Hadi sağ salim gidin dönün inşallah canımGünaydın
Canlar
Mutlu Hafta Sonları
( Şuan köye gidiyoruz, akşam dönünce bütün mesajlara bakacağım inşallah)
26 Mart Spor Bildirimi 10.000 adım : 100 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Eki Görüntüle 2810857
Alt sınır 75 galiba benim 64 çıkmış canımEn iyisi dra iyice sormak canim, simdi tahlil sonuclarnj falan bilmeden burdan yorum yapmak dogru degil, iyice sor insallah tutabilirsin cok zor oluyor sonradan ama dr izin vermezse riske atma sonra cok pisman olursun...
Hayırlı kandiller canım nerelerdesin ? Nasılsın?Hamdolsun cnm iyiyim. Allah razı olsun.
Evet canim dusuk cikmis baya ama tekrar tahlil vermende fayda var hem aclik hem tokluk baktir, oruc isini de iyice sor icin rahat etsin1 dilimle pizzadan yırtmışsın hafta sonu kesinlikle kaçamak yok artık
Hadi sağ salim gidin dönün inşallah canım
Alt sınır 75 galiba benim 64 çıkmış canım
Insallah canim bakalim kilo verme surecim yavaslayabilirdeİstikrarlı devam edersen haftaya listedeymissin süper.
Benim yaptığım kronoloji listesinde üsteki rakibini geçmeye altındaki rakibinin seni geçmesini engellemeye çalışıyorsun. Sen bu gidişle 1. Sıradan mezun olacak sanirim
Öğlen patates ve ekmek birarada olmasa gayet güzel menü bence canım afiyet olsun. Cumaya göre her haliyle güzel menu
Ama yinede veriyorsun her hafta canım. Bence böyle devam etmelisin
Güzel bence canım afiyet olsun
Kacamakli bir cuma menüsü afiyet olsun canim
Geçmiş olsun canim.
Haydi bismillah canım hızlı gelen hızlı gider gerçekten. Menü yaz bakak gorek neler tuketiyorsun . Halledersin sen
Öyle yapayım canım çok teşekkür ederimEvet canim dusuk cikmis baya ama tekrar tahlil vermende fayda var hem aclik hem tokluk baktir, oruc isini de iyice sor icin rahat etsin
O kadar çok atlayıp yorma kendini canım sonra spor yapası gelmiyor insanınGunaydin kizlar hayirli kandiller hepinize
Bugun bacaklarim agrisinda yuruyemiyorum gunde 1000 ip atlamak kaslarimi mahvetti
Kol’y gelsin canimGünaydın Kızlar mutlu hafta sonları diliyorum bugün epey yoğun olacağım hepinizi çok öpüyorum yarına hazırlıklı olun hele pazartesi tartıları eksi gelmesin külahları değişeceğiz ona göre
Spora baslayali bir motiveyim sorma esimde ayak uydurmaya calisyo garibim oluyo acliktan yorgunluktanÖyle yapayım canım çok teşekkür ederim
O kadar çok atlayıp yorma kendini canım sonra spor yapası gelmiyor insanın
Sağol cnm.Hayırlı kandiller canım nerelerdesin ? Nasılsın?
Ekürimin gözünden de hiç bir şey kaçmazD’un ben ekurimin ne yediklerini ne kendini gorebildim benmi kacirdim yoksa gelemedimi ozledim ekurimii
Beyaz leylak
Acliktandir kendimden biliyorumEkürimin gözünden de hiç bir şey kaçmazevet dün yazamadım erkenden uyudum bazen bayılır gibi uyuyorum çok değişik haller var son zamanlarda hayırlısı . Ama mutlaka yazacağım menümü.
Sağol kuzumCuma için güzel canım . Afiyet olsun
Sağol eküricanımEn iyisi dra iyice sormak canim, simdi tahlil sonuclarnj falan bilmeden burdan yorum yapmak dogru degil, iyice sor insallah tutabilirsin cok zor oluyor sonradan ama dr izin vermezse riske atma sonra cok pisman olursun...
Cumaya gore guzel canim
Allah kolaylik versin canim , pazartesiden korkar oldum insallah regl olurum
Cuma kacamagi pldugu icin gayet guzel canim
Tabii ki yok1 dilimle pizzadan yırtmışsın hafta sonu kesinlikle kaçamak yok artık
Hadi sağ salim gidin dönün inşallah canım
Alt sınır 75 galiba benim 64 çıkmış canım
Devmli kullanirsan sauna takimîni baya ise yariyor bndede sauna atleti var cok ii terketiyo ama skiyo baya rahat edemiyom icinde oysa bi bden buyuk almistimSlmlar kızlar sabah kahvaltımı yapıp sauna takımi giydim ev işlerini hallettim çocukları banyo yaptrdim ardından bı de ben girdim ciktim terlemisim baya bı yemek yedik makineye beyaz attım yıkanıyor yorulmuşum oğlan uyursa bende yatıp dinlendirin biraz sanırım bu arada sauna takımin ağır kokusu gitti kızlar çok şükür
insAllah canım bklm bende faydasını göreceğim3 inanıyorum bı de spora başlarsam insAllah ev işi yaparken bile terletmiş bacaklarım terlemez normalde benim sadece göğüs kısmım terlerdi bklm bende xl aldım hafif dar giyerken baya rahat oluyor amaDevmli kullanirsan sauna takimîni baya ise yariyor bndede sauna atleti var cok ii terketiyo ama skiyo baya rahat edemiyom icinde oysa bi bden buyuk almistim
Gelebilirsin elbette canımMerhaba aranıza tekrardan katılabilir miyim yarından itibarenHandandandan
Nasılsın canım toparlandın mı peki ?Sağol cnm.
Kızımı sütten kestim onunla uğraşıyordum.
Bende rahatsizim kendi derdime düşmüşüm.
Sen nasılsın cnm biraz daha iyi olabildin mi.
Okuduğum kadarıyla bebişin cinsiyeti belli değil daha. Allah im sağlık versin gerisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?