- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.461
Ev isinde bile terlediysen bir de spor yapsan onunla sahane olacakSlmlar kızlar sabah kahvaltımı yapıp sauna takımi giydim ev işlerini hallettim çocukları banyo yaptrdim ardından bı de ben girdim ciktim terlemisim baya bı yemek yedik makineye beyaz attım yıkanıyor yorulmuşum oğlan uyursa bende yatıp dinlendirin biraz sanırım bu arada sauna takımin ağır kokusu gitti kızlar çok şükür
Ya butun anneler mi oyle acabaSelam kizlar,ugrayamadim bugün,annemi alışverişe götürdum.Carsi o kadar kalabalıktı ki aklı olan asla dışarı çıkmaz, annem için çıkmak zorunda kaldım bende.Gezmeyi o kadar çok seviyor ki anlatamam,ona kalsa akşama kadar çarşı pazar dolasirdik,bebek olduğu için üç saat dolasabilfik
Aynen cnm insAllah en kısa zamanda denerim sporla daEv isinde bile terlediysen bir de spor yapsan onunla sahane olacak
Gelebilirsin elbette canım
Nasılsın canım toparlandın mı peki ?
Bebek te cıktı mı babaya fln mı bıraktınız canım? Buarada koku duyun normal demi kovidden sonra?Selam kizlar,ugrayamadim bugün,annemi alışverişe götürdum.Carsi o kadar kalabalıktı ki aklı olan asla dışarı çıkmaz, annem için çıkmak zorunda kaldım bende.Gezmeyi o kadar çok seviyor ki anlatamam,ona kalsa akşama kadar çarşı pazar dolasirdik,bebek olduğu için üç saat dolasabilfik
Yok degıl, benım annem hiç sevmez. Evi cok sever.ben cok severdım gezmeyı. Kovid ve bebek benı evcimen yaptı, dısarı cıkmak gozumde buyuuo:))Ev isinde bile terlediysen bir de spor yapsan onunla sahane olacak
Ya butun anneler mi oyle acababenm annem de cok sever gezmeyi
Aminnb aminnn insallah, grupta kimin gonlunden ne gecıyorsa duası kabul olsun inş.biz bi cemaatiz kızlar,cemaatle edılen dualar kabul olur,Günaydın kızlaaaarr
Berat kandilimiz mübarek olsun Rabbim edilen hayırlı bütün duaları kabul etsin insAllah
Hayırlı kandiller canım hgHayırlı kandiller bu arada kızlar
Poaca ile patates olmamış aynı anda sanki canım Afiyet olsun26 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta
13.00 tavuk suyu corba
15.00 sütlü türk kahve
18.00 bulgurlu yeşil salata
3 litre su
27 mart
09.00 1 küçük tava sucuklu yumurta,1 dilim tb ekmek
14.00 sütlü türk kahve
17.00 2 ev yapımı ıspanaklı pohaça, patates salatası
3 litre su
Amin insAllah canım ofAminnb aminnn insallah, grupta kimin gonlunden ne gecıyorsa duası kabul olsun inş.biz bi cemaatiz kızlar,cemaatle edılen dualar kabul olur,Allahın izniyleee ,Allahım hepımızın sıkıntılarını gidersin, hayırlı kapılar açsın, kimseye muhtaç etmesin, saglık sıhhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, sevdıklerımız sag salim yanımızda olsun uzun yıllar, evlatlarımıza hayırlı baht kader nasip eylesin, hep iyi ınsanlar cıksın karsılarına, paramız bol bereketli olsun, evimiz yuvamız bol huzurlu iman dolu olsun, amın amın amın
Baya kaçamakli olmuş sanki canım afiyet olsunSelam kızlar haftasonu temizliği+leslie derken ancak girebiliyorum
Dünkü menümle başlayayım
14.00 gibi.
2 adet fümeli kaşarlı tb ekmek tost
1 adet hayrabolu tatlısı ve küçük bir abur cubur tabağı hazırladım ara ara yedim
18.45 gibi sanırım
Tavuk, patates ve biraz ekmek
Gazoz(az)
Su
2 lt civarı
Spor
7362 adım
Gule gule kullan caniminsAllah canım bklm bende faydasını göreceğim3 inanıyorum bı de spora başlarsam insAllah ev işi yaparken bile terletmiş bacaklarım terlemez normalde benim sadece göğüs kısmım terlerdi bklm bende xl aldım hafif dar giyerken baya rahat oluyor ama
Yok canım halk sağlığı merkezi olarak geçiyor. İllerde genellikle 1 yerde oluyor sadece canım.Halk sağlığı merkezi yakınımda hiç yok canım maalesef yaama araştırayim bklm bı KOMEK (asem) değil demi dediğin senin aile sağlığı eğitim merkezi yazıyor komekte de
Afiyet olsun canım26 Mart cuma
11.00
Sucuklu tost 2 dlm beyaz ama TB. Ekmek boyutunda
Salatalık
2 ksk yoğurt
15.00
1 elma
15.30
Sütlü kahve
19.00
Tavuk sote 5 YK
Erişte 3 YK
Salata
Su 2.5 litre
Pizzzaaaaa cuma kaçamağı olarak alırsak menü güzel canım26 Mart Cuma
12.30
2 yk pırasa
2 adet köfte
2 yk püre
19.30
1 dilim pizza
1 ayran
su: 2,5 lt
Poğaça ve patates salatası birlikte olmasaymış canım keşke26 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta
13.00 tavuk suyu corba
15.00 sütlü türk kahve
18.00 bulgurlu yeşil salata
3 litre su
27 mart
09.00 1 küçük tava sucuklu yumurta,1 dilim tb ekmek
14.00 sütlü türk kahve
17.00 2 ev yapımı ıspanaklı pohaça, patates salatası
3 litre su
Patates, ekmek ve gazoz. Öğlen de tatlı ve abur cubur...Selam kızlar haftasonu temizliği+leslie derken ancak girebiliyorum
Dünkü menümle başlayayım
14.00 gibi.
2 adet fümeli kaşarlı tb ekmek tost
1 adet hayrabolu tatlısı ve küçük bir abur cubur tabağı hazırladım ara ara yedim
18.45 gibi sanırım
Tavuk, patates ve biraz ekmek
Gazoz(az)
Su
2 lt civarı
Spor
7362 adım
Ne kadr içten güzel bir dua amin canımAminnb aminnn insallah, grupta kimin gonlunden ne gecıyorsa duası kabul olsun inş.biz bi cemaatiz kızlar,cemaatle edılen dualar kabul olur,Allahın izniyleee ,Allahım hepımızın sıkıntılarını gidersin, hayırlı kapılar açsın, kimseye muhtaç etmesin, saglık sıhhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, sevdıklerımız sag salim yanımızda olsun uzun yıllar, evlatlarımıza hayırlı baht kader nasip eylesin, hep iyi ınsanlar cıksın karsılarına, paramız bol bereketli olsun, evimiz yuvamız bol huzurlu iman dolu olsun, amın amın amın
Amin canım benim ne güzel dua.Aminnb aminnn insallah, grupta kimin gonlunden ne gecıyorsa duası kabul olsun inş.biz bi cemaatiz kızlar,cemaatle edılen dualar kabul olur,Allahın izniyleee ,Allahım hepımızın sıkıntılarını gidersin, hayırlı kapılar açsın, kimseye muhtaç etmesin, saglık sıhhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, sevdıklerımız sag salim yanımızda olsun uzun yıllar, evlatlarımıza hayırlı baht kader nasip eylesin, hep iyi ınsanlar cıksın karsılarına, paramız bol bereketli olsun, evimiz yuvamız bol huzurlu iman dolu olsun, amın amın amın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?