- 1 Ekim 2014
- 1.756
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
- #431.481
Fıstık tuzlu mu![]()
Canım geçmiş olsun ihmal etme strese de girme ama. Ailede var mı?Kızlar benim halsizlik sebebim sekerimin düşük olmasından kaynaklı sanırımaçlık 59 tokluk(yemekten 1 saat sonra) şeker falanda yemiştim 98 çıktı yemekten sonra bı daha şeker yedim bira rahatladım gibi ama devam ediyor halsizligim diyabetin bı çeşitli değildir insAllah ya poff çok sinirim bozuldu daha 27 yaşındayım niye böyle oldu durduk yere acaba
Tekrar hoşgeldin canım, anladığım kadarıyla epey iradeli bşr arkadaşımızsın,kolayca verrsin inş. boy kaçtı canım?amin sagol canim
amin sagol canim
kizimda gun icinde cok yorgun halsiz oluyo 7 ysinda olmasina ragmen oglen 1 saat felan yatirip uyutiyorum anca kendine geliyo
kullandigi ilaclarin etkisindendor diyodum hep ama uyku apnesi ciktiktan sonra bu yuzden yorgulugu heralde demeye basladim
insallah ameliyatdan sonra uykusuda kaliteli rahat olur
kiloya gelince 64 u gordukten sonra tartilmadim hic
ama yarin menu bilditimleriyle baslamak istiyorum
burdan izak kalinca kilo alcami biliyodum ama bi turlu kisir donguden cikamadim
amin sagol canim
64 u gormustum en son
amin sagol canim:)
amin sagol canim
yarin menu bildirimiyle basliycam insalalh:)
amin sagol canim![]()
Çok iyi bence cumaya göre26 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta
13.00 tavuk suyu corba
15.00 sütlü türk kahve
18.00 bulgurlu yeşil salata
3 litre su
27 mart
09.00 1 küçük tava sucuklu yumurta,1 dilim tb ekmek
14.00 sütlü türk kahve
17.00 2 ev yapımı ıspanaklı pohaça, patates salatası
3 litre su
Amin canım amin. Allah razı olsunAminnb aminnn insallah, grupta kimin gonlunden ne gecıyorsa duası kabul olsun inş.biz bi cemaatiz kızlar,cemaatle edılen dualar kabul olur,Allahın izniyleee ,Allahım hepımızın sıkıntılarını gidersin, hayırlı kapılar açsın, kimseye muhtaç etmesin, saglık sıhhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, sevdıklerımız sag salim yanımızda olsun uzun yıllar, evlatlarımıza hayırlı baht kader nasip eylesin, hep iyi ınsanlar cıksın karsılarına, paramız bol bereketli olsun, evimiz yuvamız bol huzurlu iman dolu olsun,
amın amın amın