Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fıstık tuzlu mu

Canım geçmiş olsun ihmal etme strese de girme ama. Ailede var mı?
Tekrar hoşgeldin canım, anladığım kadarıyla epey iradeli bşr arkadaşımızsın,kolayca verrsin inş. boy kaçtı canım?
Çok iyi bence cumaya göre
Amin canım amin. Allah razı olsun

Cuma cok guzel ama cumrtesi fazla karbonhidratli olmus
Yok degıl, benım annem hiç sevmez. Evi cok sever.ben cok severdım gezmeyı. Kovid ve bebek benı evcimen yaptı, dısarı cıkmak gozumde buyuuo:))
Ay ben de evi cok severim, dedign gibi cocuktan sonra cikmak gercekten gozumde buyurdu simdi daha iyi tabi, kiz kucukken disariyi cok sevmem zaten bir de kucuk cocukla hic gidesim gelmezdi bir yere
Ay grupta hemşire olması çok iyi degıl mı ya G Goklerce
Canim benim yaa zaten aile ve arkadas cevresinde de surekli boyle seyler icin araniyorum Allah biliyorya konusmayi da severim gram zoruma gitmiyor
Canim baya kacamakli olmus
Olacak gibi olsam da, özellikle göbeğim çok şiş.. Hala regl olamadım..
Ben de tam olacagim derken olamiyorum, ruyamda hamile oldugumu falan gordum tabi oyle bir suphem yok ama daha cok stres oldum
Guzel ama suyu biraz daha arttir canim

Teyzelerden uzak dur yinede , sabır lazım soruları bitmes bu devirde bi bilgisayarcı olma bi de saglıkcı :))) konu komşunun derdi bitmes işin şakası iş gornek yardımcı olmak ta gusel, hayır duası almak..

Teyzelerden uzak dur yinede , sabır lazım soruları bitmes bu devirde bi bilgisayarcı olma bi de saglıkcı :))) konu komşunun derdi bitmes işin şakası iş gornek yardımcı olmak ta gusel, hayır duası almak..
Evet yaa benim de bilgisayarci gorunce format attirasim geliyor direk muhendis falan bulmayim yeter

Burcun ne ,ikizler sanki ya da kova fln , gercek hayatta senle kanki olurdum ben ya

26 Mart Cuma menüm
13:30
1 ortaboy tabak Kıyma kavurması (soğan ve biber ağırlıklı)
3 dilim ekmek
10 badem

16:00 portakal +mandalina
17:00 yulaf kek (150 kalori)+kahve
20:00 1 dilim beşamel soslu tavuk +ayran
2 litre su
Adım sayım 1440
27 Mart Cumartesi Menüm
12:00
Sucuklu yumurta (5 tane ince dilim sucuk+1 yumurta)
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
10 fındık

16:00 1 portakal+1 yeşil elma
19:30 5 k yoğurt+keten tohumu+chia tohumu
Salata
Adım sayımı ve sporu sonra bildireceğim
U UcanSupurge

Yanlis yazmisim yesil fasulye degil yesil mercimek yemegi havuclu soganli

Cuma gunun deki 3 dilim ekmek cok geldi canim bide su cerez ler sanki her gun cok geliyo bana kuru kayisi ve erigi terhic ederdim bn

Gule gule kullan canim
Saol canım
Yok canım halk sağlığı merkezi olarak geçiyor. İllerde genellikle 1 yerde oluyor sadece canım.
Anladım canım bizde nerede bilmiyorum ozmn
Güzel menü canım afiyet olsun
Canım geçmiş olsun ihmal etme strese de girme ama. Ailede var mı?
Saol canim annem şeker hastası
Afiyet olsun canım güzel bence niye bulandı ki miden diyet bardan mi çok değil aslında yediklerin
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü sırt
Afiyet olsun canım güzel menü bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…