Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü bence akşam erken yemişsin
Yani idare eder iste
Gayet güzel menü akşam açılmasını canım sonrasında
27 Mart Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 2/3 dilim salatalık, 1 tk reçel

18.00 4 parça haşlama tavuk, 2 yk pirinç pilavı, 4 yk yoğurt

2 litre su

U UcanSupurge
Afiyet olsun pirincin miktarı azz o yüzden guzel bence
Yaa hikaye çok güzel . Düşüncelerimiz isteklerinize dikkat etmeliyiz degilmi
Canlar çok güzel ve yorucu bir gündü alıntılara yarın dönerim inşallah çok uykum var uyuyorum ben Allah’a emanet olun
İyi geceler canim
Hastalığı mi bende bilmiyorum cnm. İlk tansiyon düşüklüğü , sonra şiddetli baş ağrısı ardından ağız içi aft çıkmasi ve kırgınlık .
Bunlarin her biri birer ay kadar sürdü.

Özel hastaneye gidecem cnm.
Direndim şimdiye kadar hastaneye gitmemek için artık olmuyor gitmem gerekiyor
İns önemli birşey değildir canım.ne zaaman gidiyorsun peki bizide haberdar et

Mükemmel oranlar gerçekten kemiğim kocaminkinden fazla yanlız 1 kg iri kemikliyim demiştim dimi vücut yaşıma çok üzüldüm ama napıyorum o zmn vücudumu gençlestirmek için spor+diyet ikilisini artık kalıcı dahil etmeliyim

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-28-00-16-23-14.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 27
Ne güzel dua bu binlerce aminnnn
Afiyet olsun canım güzel bence
Teyzelerden uzak dur yinede , sabır lazım soruları bitmes bu devirde bi bilgisayarcı olma bi de saglıkcı :))) konu komşunun derdi bitmes işin şakası iş gornek yardımcı olmak ta gusel, hayır duası almak..
İmam ve ya din kültürü öğretmeni olmak da çok garip sorularla karşılaşmaya sebep oluyor Geçenlerde bir öğrencim diyor ki hocam cennette tüm istediklerimiz olacaksa mesela arkadaşımla ben maç yapıyorum ben gol atmak istiyorum o golü kurtarmak istiyor ikimizin isteği aynı anda nasıl gerçekleşecek
Noktayı koymuşsun yine
Afiyet olsun canım güzel menü
Cuma gunun deki 3 dilim ekmek cok geldi canim bide su cerez ler sanki her gun cok geliyo bana kuru kayisi ve erigi terhic ederdim b

Kızlarar dualarınızda bana da yer verin olur mu? Korona bulaşmamıştır inşallah diye.
Canım çerezler toplamda 300 kalori günde 2 öğün yiyorum ve 18 saat açlıktan sonra kahvaltı ediyorum tek dilim ekmek tülettiğim için başka türlü doymuyorum .yemezsem asıl çok sağlıksız olur bence sağlıklı yağ kaynağı magnezyum çinko yönünden zengin her insanın günde bu miktarları tüketmesi gerekiyormuş zaten.Korona zamanı diye özellikle yiyorum

@Breeze96 kuzum korkma bişey olsaydı şimdiye belli olurdu .
Çok sağlıksız bir menü değil mi elifcim resmen açlığa mahkum etmişsin kendini

Canım ekürim harika bir yazı bu, beni her zaman etkilemiştir ve ben buna çok inanırım. Her şey düşüncede başlar ve düşünce de biter.
insanlar hep korktukları ile sınanır. İşte tam da bu sebepten korkmamalıyız.
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım
Canlar çok güzel ve yorucu bir gündü alıntılara yarın dönerim inşallah çok uykum var uyuyorum ben Allah’a emanet olun
Allah rahatlık versin canım, ne kadar yoğun olsan da bizi hiç ihmal etmiyorsun. Hakkını helal et.
geçmiş olsun
çok çok geçmiş olsun canım

O güzel öğrencinin yüreğinden öpmek gerek

Hagaha ay zor bi soru ya:))))

Guzel canim afiyet olsun
Ayy cok sukur bu aksam ben de oldum, simdi de ip atladim belki daha kolay siskinligim iner
Biraz sagliksiz olmus canim,
27 Mart Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 2/3 dilim salatalık, 1 tk reçel

18.00 4 parça haşlama tavuk, 2 yk pirinç pilavı, 4 yk yoğurt

2 litre su

U UcanSupurge
Guzel canim afiyet olsun
Cok gecmis olsun canim, bagisikligin dusmustur belki de

Evet izlediğim bi filmde de bi adama psıkıyatri ilacı diye aslında d vitamını verıyolar,kişi bunun vitamın oldugunu bılmıo, bunu iç kendını iyi hıssetceksın dıyo, ve içtıkce kendını iyi hıssedıyo, senın ilac benı ıyıkestrdı dıyo, herley beyinde başlıyo düşüncelerımız cok cok onemli

Biz bunu hastanede cok yapariz, bazi agrilar psikolojik oluyor bir suru agri kesici yapiyoruz gecmiyor sonra diyoruz ki bak bu serum asiri etkili her zaman yapamayiz isteme ona gore ama aninda kesecek merak etme deyip veriyruz ve gercekten kesiliyor agrisi

Inanmiyorum y’a ne komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…