Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Büyüyo şükür ya, ek gıda işte, yenı sevdıgı tarıfler bulma cabasındayım, siz naptınızzz
Bizde altıncı ayda başlamıştık ufak ufak tadimlara şimdi günde iki defa veriyoruz.Tatli şeyleri çok seviyor,çorba tarzı yaptığım şeyleri pek yemiyor okula da başladım,annem bakıyor kıza.Boyle geciyir işte

Cuma göze güzel geliyor cumartesi günü erken kapatsan da karbonhidratla kapatmışsın canım
Gazoz, tatlı,abur cuburlar hiç olmamış canım
U UcanSupurge canım Zehram minnak kızının dığum günü kutlu olsın şimdiden, sağlıkla huzurla ailesiyle geçirsin yeni yaşını inş
Teşekkür ediyorum canım
Kahvaltıda ceviz, zeytin, yumurta gibi şeyler varken 2. Dilim ekmek fazla canım suyun her zamanki gibi
Sabahki 2. ekmek dilimi fazla canım akşam öğününde ilk defa yemek görmüyorum sanırsam
Güzel canım pilav gözümü tırmalasa da
Yeşil mercimek ile karbonhidrat almışken Çizi olmamış
Cuma günü 3 dilim ekmek ve kıyma sana her zaman artı getirmiştir ne durumdasın ? İnşallah cuma sonrası 1 dilim ekmekten fazlasına yemin etmişsindir yine
1 buçuk yufka totalde
Güzel gibi etli ekmek epey ince oluyor sabah damla çikolata mı kullandın canım aslında meyve de varken içerikte çiklota ne gerek vardı ?
Yani bi önceki menüyü telafi niyetiyle mi böyle yedin canım? Bu seni çok yorar bir gün istediğin gibi bir gün çok az
27 Mart Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, 2/3 dilim salatalık, 1 tk reçel

18.00 4 parça haşlama tavuk, 2 yk pirinç pilavı, 4 yk yoğurt

2 litre su

U UcanSupurge
Güzel canım Pirinç az olsa da gördüğüm yerde Canan hoca gibi laf etmeden duramıyorum

Ağız içi aft genelde bağışıklık düşmesinden sebep oluşurmuş canım bizde (Azerice) nebat şekeri var canım şeker dediğime bakma şeffaf tatsız bir şey limon tuzu tipinde irice biraz o baya iyi geliyor ağız içi yaralarına suda eritip gargara yapıp içen de var direkt ağızda şeker gibi eriten de bi aktara sorsan keşke
Kaptanım tekrar iyi ki doğmuş prensesimiz
Çok teşekkür ederim canım
Bunu gördükten sonra sağlıklı beslenmeye , spora dönüş başlıyor sanırsam kas oranın çok güzelmiş metabolizman da hızlıdır böylece su oranın emzirdiğin için mi düşük acep ?
Allah rahatlık versin canım, ne kadar yoğun olsan da bizi hiç ihmal etmiyorsun. Hakkını helal et.
Estağfirullah canım hiç değilse bi bakayım bi selam vereyim dedim

1 buçuk yufka totalde

Bunu gördükten sonra sağlıklı beslenmeye , spora dönüş başlıyor sanırsam kas oranın çok güzelmiş metabolizman da hızlıdır böylece su oranın emzirdiğin için mi düşük acep ?
Aksine metabolizmam düşük bence ya 1500lerde ama hızlandırmam lazım onu dA

Sağol canımm

Günaydın canım takımım öğleden sonra geliyorum Are you ready?
Böyle sorunca bi kendimden emin olamadım

Aynen canım yeminliyim 1 dilim ekmek yiyeceğim

Tamam canım benim. Allah razı olsun

Evet canim ilk kez aksam canim yemek istemedi ben de sadece salata yedim oyle cok da acikmadim
Günaydın canlarımmm
Bugün temizlik var evde, daha doğrusu dolaplarımı temizleyip toplayacağım işim çookkkkk dolaplarım dandini çünkü
Kolay gelsin canim
27 Mart Cumartesi

10.30
kepekli ekmeğine sucuklu tost
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık

17.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kase fırında karnabahar

su: 1,5 lt
Afiyet olsun guzel ama suyun az canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…