Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1.5 saat yürüyüş yaptık canım sayılır mı
Grip grip kendmi salmayayım diye saçıma bakım yağı sürdüm ojelerimi tazeledim derken yarın kitap kargom gelene kadr yarım kalan kitabımdan biraz okuyayım diye düşünüyorum ama bakalım :)
Sana da babana da geçmiş olsun canım
Ben de ütü yapacağım koca bir sepet Gidiyorum
Kolay gelsin canım

Kolay gelsin cnm . Benimde ortalığı toplamam lazım. Babam yeni ameliyat oldu yatıyor diye ellemedim artık akşam şöyle üzerinden bir toparlarım :)
Gecmis olsun canim
Slmlar kızlar kahvaltıdan sonra mutfağı toparladim akşam yemeği için tavukları sosladim bı yürüyüş yaptık geldik epey terlemisim meyve yedik şimdi
Ohh ne guzel canim
Ütü sayılıyor demi kızlar spordan
Bence kol calismasi sayilmali

Kolay gelsin cnm . Benimde ortalığı toplamam lazım. Babam yeni ameliyat oldu yatıyor diye ellemedim artık akşam şöyle üzerinden bir toparlarım :)
Geçmiş olsun canım nesi vardı babanın ?
1.5 saat yürüyüş yaptık canım sayılır mı

Sana da babana da geçmiş olsun canım

Kolay gelsin canım
Sayılmaz mi
Ütü sayılıyor demi kızlar spordan
Keşke sayılsa anca ayakta dikilmekten topuklarım ağrıdı

Canım G Goklerce bugün beta hcg baktırdım, tam bir değer yok, <2 yazıyor ama 0 da değil, anlamı ne olabilir kibi fikrin varmı
Hastalığı mi bende bilmiyorum cnm. İlk tansiyon düşüklüğü , sonra şiddetli baş ağrısı ardından ağız içi aft çıkmasi ve kırgınlık .
Bunlarin her biri birer ay kadar sürdü.
Çok geçmiş olsun canım
Canım çok yiyesim gelmedi , sabahki lapayı da hem seviyorum , hem eşim oruçlu olduğu için tek başıma kahvaltı hazırlamak istemedim
Canım çok acıkmadım, kendimi çok zorlamak için de yapmadım, tabiki cumanın biraz telafisi olsun istedim ama çok da yiyesim gelmedi, sanırım biraz da psikolojik olarak

O zaman hoşgeldin aramıza adaşım

Hoşbuldum canım

28 Mart 2021 Menü

12.38

Duble fincan Sade Türk kahvesi

13.30

3 kepçe terbiyeli şehriyeli sebze çorbası

16.00
Filtre kahve sütsüz ve şekersiz

Akşam
Salata

Bir kepçe sebze çorbası

Yağsız pişmiş tavuk incik

Yemekten sonra

2 çay bardağı şekersiz çay

2 litre su bitti muhtemelen 2.5 litreye tamamlarım
Spor yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…