Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canm haklisin korkmakla, en mantiklisi canm niyet etmeden dene kptu hissedersen birseyler ye ama ben iyiym diye gitmemezlik yapma bazen sekerin duser ama sen cok fark etmezsin
Şu son verdiğim tahlilde şekerim düşük çıkınca tedirgin oldum yoksa tutmak vardı kafamda

Şu son verdiğim tahlilde şekerim düşük çıkınca tedirgin oldum yoksa tutmak vardı kafamda
Olsun canm git ve baktir mutlaka ihmal etme, biz planliyoruz ama malesef her zmaan yolunda gitmiyor ne yapalim saglik olsun sen ve bebisin iyi ol borc yigidn kamcisi ben de nasil buyuk konusiyordum hamilelgn basnda benm birseyim yok hasta degilm hamileym tabi ki tutacagm diye sonra dr dusuk riskin var dedi bir yign ilac verdi nereye tutiyorsun esim sen oruc tuttun ondan oldu ben sana dedim faso fiso soylendi zaten sonra da tutamadm

Korkuyorum da bir yandan bir şey olsa Allah korusun diye

Karantina mı kuzum temaslı sayıldığın biri mi var ?

Bakalım canım niyetlenmeden denerim ilk gün kötü hissedersem bir şeyler yiyip içerim artık
En güzeli canim.

Kızın biliyor mu kardeşi olacagini canim tepkisi ne oldu

İnşallah etkilemez kuzum
Tam perşembelik menü :)
Canım soda limon ve yeşil çay tansiyonunu düşürür. Ayrıca aç karnına içtiysen mide bulantısı da yapar

Oruç tuttugun için düşük riskin olmamıştır tabiki canim
Ama rabbim izin vermiş biz bazen kendimizi zorluyoruz. Şu an hala odenecem oruç borcum var gerçekten zor oluyor ama sağlık olsun öderim ins

Oruç tuttugun için düşük riskin olmamıştır tabiki canim
Ama rabbim izin vermiş biz bazen kendimizi zorluyoruz. Şu an hala odenecem oruç borcum var gerçekten zor oluyor ama sağlık olsun öderim ins
Bence de oruc tuttugm icin olmadi ama esime bunu anlatamadim, sonrasinda da tutamadm zaten hos gunde 5 ilac iciyordum ve saat araliklarinda oruc tutmam mumkun degildi...benm de hala borclarm var emzirmeden de var emzirirken cok kucuktu 3 aylikti bir gun tutup birgun tutmadim o sekilde yapmistim

Aslında hiç bir bağlantısı yok değil mi düşük riskiyle boşuna vicdan yaptırıyorlar insana

Sagligini ihmal etme hersey bize kadinlara bakiyo tabiki vucut ta tepki vercek cocuklar icin saglikligin onemli
Kesinlikle biz kadınlar çok güçlüyüz zaten gerginim bugün eşimle de gerildik günlerdir tansiyon şeker düşük muhabbeti dönüyor halsizim diyorum gelmiş işten neyin var diyor dalga geçer gibi niye yani kadınların hasta olabileceğini niye kabullenemiyolar bu erkekler hepsi aynı vala gösterdiler bana ondan dedim ciddi ciddi soruyor musun inanmıyorsun ya da önemsemiyorsun sanırım dedim iyi hissetmiyorum dedikçe yok birşey iyisin toparlarsn insAllah vs diyor çıldırıyorum ya aman için daralıyor uyumak istiyorum şöyle uzunca bir süre çok yorgunum

Yükün zaten yeterince seni yormuş canım eşinden de destek ilgi görmeyince psikolojik olarak da çökmüşsün eminim hatasının farkına varacaktır geçen yıl Hatice covid şüphesiyle hastaneye yatırıldığında nasıl da anlamıştı eşi evdeki varlığının kıymetini biz kadınlar ne durumda olursak olalım evin rutinini devam ettirmeye çabalıyoruz ve bunun farkında olmuyorlar aslında düzenli bir ev için günde kaç defa ağilip kalktığını kaç defa oyuncak vs nin toplandığını

Aynen öyle günde bı defa evi toparlamak bile yeterli olmuyor kaç kez koşarak biseyler yapıyoruz otur kalk tuvalete bile korkuyla gidiyorum ve çıkana kadar bı yerden düşecek mi bişey yapacak mı ağlayacak mı işlerin canı cehenneme de diyemiyosun rahatsız oluyorum dgainik kaldıkça ruhum daha da daralıyor normalde biliyo görüyor sözlü çok yoruluyorsun haklsn der ama bazen fiziksel olarak da destek bekliyorum of puf zorla lutfeder gibi yapınca iyice deliriyorum biliyorum bı sürü borç iş gayesi onunda sıkıntısı ağır ama bazen oğlanla biraz ilgilen diyorum oturduğu yerden oynuyor kucağında tutuyor tamam kaç yaşında annem ayakta gezidiriyor dursun diye yerinden kalkıp gezdireyim azıcık dursun demek zoruna gidiyor

Zaten aile büyüklerinin yanında kıllarını bile kıpırdatmayışları ayrı mevzu kayınvalidem bizde kalıp kızıma baktığı yıl hayatımın en zor yılıydı kayınvalidem gelmeden peşinen ben bi tek çocuğa ve kendime bakarım dedi eşim zaten annesinin yanında ağa paşa oldu tek bir şeye dokunmadı sabah kalk işe git işten gel ev, yemek, çocuk gece 10 kere uyan uykusuz kal vallahi çok yıpranmıştım dengemi kaybediyordum sürekli MS sanılmıştı başta sonra antidepresan ve enerji hapı verince doktor geçip gitmişti aslında hepsi yorgunluk ve uykusuzluktanmış

Öderiz ins birgün canim.
Eşlere kalsan çocukların başına gelen herşeyden biz sorumluyuz
Biliyor biliyor kardeşin nerde diye sorulunca benim karnımda diyor bücür kardeşini taşıyor
Kuzu yerim onu . Cimcime masallah
Seni çok iyi anlıyorum bacım. Ama alisacaksin. Geçecek Paşa'nın bu hareketli zamanları. Teyzesinin kuzusunun acelesi var maşallah herşeyi hızlı hızlı yetişecek gibi yaşıyor sıpa
Kocacigini da takma canim enistende aynı hastalanıp kolay kolay yatak döşek yatmadigi için herkesi öyle sanıyor.
Seninki de bakıyor hapşırık tiksirik yok bu iyi diye düşünüyor demekki.psikolojik olarak kötü durumda olduğun hiç akillarina gelmiyor zaten.

Boşuna bide gerilip iyice canını sıkma canim.

Son düzenleme:
Ya düşünsene hem çocuk büyütüp hem evi işi hem yemek yetisilebiliyor aslında. Gündüz uyudugunda bir tencere yemek zor olmaasa gerekti kv için.
Neyse gelmiş geçmiş ins bu doğumunda rahat olursun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…