- 31 Ekim 2013
- 21.715
- 73.042
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.341
Supersin canim regle gore harikaaGEÇEN CUMA: 78,9
BUGÜN: 77,8
FARK: 1,1
YÜZDE: % 1,3941
Harika bir sonuc, bak sakin birakma haftaya cok daha guzel bir sonuc gelecejKızlar dün reglden ötürü 79,2 görmüştüm tartıda. Çok şükür yeşil çaydı, maydanozdu, suydu attım ödemimi
Canm bak hic mptivasyonu bozma bence guzel bir eksi de senden gelecekGünaydınlarr sabahtan süper eksilerle başlamış superrrrrrr
Ben daha tartilmadim ama umudumda yok pek.kahvlatiyi hazirliyam sizin insin iyice alıntılarla ve bildirimimle geliyim ins
Evet canm az gitmis ama bu kadar sknti yapma, kafani dagitacak birseyler bulmaya calis yoksa boyle harap olursunStres bana yaramıyor.sadece 200 Gr gitti bu hafta.Hepiminizden özür dilerim.Ama biliyorum ki burada olmasaydım bu stresle 200 Gr vermez 2 kilo alırdım.İnsallah önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim
Ahh keske olsa tam kapanma boyle biraz azalirdi hastalikAllah rahmet eylesin kuzum mekanı cennet olsun
ciddi önlemler alınması gerekiyor aç kapa aç kapa bi işe yaramıyor işte
bütün hafta boyunca işe gelip binbir türlü riskle savaşıp ayyy haftasonu evdeyim hasta olmam diye bişe yok ne yazık ki
ramazanda tam kapanma teklif edilmiş ama reddedilmiş aslında ne güzel olurdu tam kapanma olsa biraz rahatlardı hastaneler doktorlar
Cok iyi yapmissin supersin, hic umudunu kaybetme bir bakmissin 6 lardasinKaptanııım dün tartıda 79,2 gördümregl ilk günü hep şişkinlik oluyor bende. İyi ki dün olmuşum yoksa bugün çok sıkıntılı olacaktı benim için.
Ama çok şükür 2-3 litre su içip bol limonlu maydanoz yedim, yeşil çay içtim. Karnımın şişliği sabaha indi...
inşallah 1,5 ay sonra mı 70 civarı olcam
Bi 75in altına ineyim de benden mutlusu yok
Supersin ekurim bence bu hafta birinciyizzBildirimimi unutmadan yapayım
Kafam dalgın bugün unuturum sonra
geçen hafta: 63,10
Bu hafta: 62,10
Fark: 1
Yüzde: 1,66
Eki Görüntüle 2815378
Supersin canim regle gore harikaa
Harika bir sonuc, bak sakin birakma haftaya cok daha guzel bir sonuc gelecej
Canm bak hic mptivasyonu bozma bence guzel bir eksi de senden gelecek
İnşallah canım benimEvet canm az gitmis ama bu kadar sknti yapma, kafani dagitacak birseyler bulmaya calis yoksa boyle harap olursun
Ahh keske olsa tam kapanma boyle biraz azalirdi hastalik
Cok iyi yapmissin supersin, hic umudunu kaybetme bir bakmissin 6 lardasin
Supersin ekurim bence bu hafta birinciyizz
Supersin canim tebrik ederim
cok gecmis olsun insallah erkenden toparlarkızlar günaydın
dün akşamüstü kayınvalidem rahatsızlandı hastaneye kaldırdılar
beyne pıhtı atmış ve sol bacağı tutmuyor şu an
doktorlar felçten şüpheleniyor
tekrar pıhtı atma riskine karşı da 5 gün çok önemliymiş
eşim dağılmış vaziyette
çok şükür ki pıhtı attığında annesinin yanındaydı gecikmeden hastaneye gidebildiler
şunu söyledi doktor covid aşısı olup ileri yaşlı beyne pıhtı atıp felç geçiren çok hastası varmış doktorun
aşının yan etkisi olduğunu söylüyor
aman kızlar dikkat edin aşı olduktan sonra tansiyonu çıkarsa bi yakınınızın ciddiye alın hemen götürün doktora
evde düşürmekle vakit kaybetmeyin
keşke canım, ama kabul etmemiş işteAhh keske olsa tam kapanma boyle biraz azalirdi hastalik
inşallah kuzum, senin de sonucunu gördüm şahanesin balımmSupersin ekurim bence bu hafta birinciyizz
Supersiniz kizlarGEÇEN CUMA: 78,9
sağol canım inşallahSupersin canim tebrik ederim
cok gecmis olsun insallah erkenden toparlar
Insallah canim stres kilo aldiriyo bnde s’en yine eksidesinStres bana yaramıyor.sadece 200 Gr gitti bu hafta.Hepiminizden özür dilerim.Ama biliyorum ki burada olmasaydım bu stresle 200 Gr vermez 2 kilo alırdım.İnsallah önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim
Boş boşuna kendini strese soktun canım bak 1 hafta geçti şükür bir şeyiniz yok devam bırakmak yok yakında geliyor 7ler
Ama bak elinden ne geliyorsa yapmaya çalışmışsın su içmeyen sen 2 litrenin üstüne çıkmışsın ödem atacak şeyler denemişsinKaptanııım dün tartıda 79,2 gördümregl ilk günü hep şişkinlik oluyor bende. İyi ki dün olmuşum yoksa bugün çok sıkıntılı olacaktı benim için.
Ama çok şükür 2-3 litre su içip bol limonlu maydanoz yedim, yeşil çay içtim. Karnımın şişliği sabaha indi...
inşallah 1,5 ay sonra mı 70 civarı olcam
Bi 75in altına ineyim de benden mutlusu yok
Tebrik ederim canım maşallahBildirimimi unutmadan yapayım
Eki Görüntüle 2815378
Sanmam sıkıntı olsun canım direkt tarih nick vs her şey gözüküyor zaten
inşallah canımmBoş boşuna kendini strese soktun canım bak 1 hafta geçti şükür bir şeyiniz yok devam bırakmak yok yakında geliyor 7ler
Ama bak elinden ne geliyorsa yapmaya çalışmışsın su içmeyen sen 2 litrenin üstüne çıkmışsın ödem atacak şeyler denemişsin
Tebrik ederim canım maşallahgeliyor 5ler az kaldı
Sanmam sıkıntı olsun canım direkt tarih nick vs her şey gözüküyor zaten
Rabbim şifa versin dediğin gibi Allah razı olsun yinedeKendi evinde de iş yapmaz bekar görümcem yapar üst katında oturan eltim yapar . Allah için hastalığı da çok sürekli vicdan yapıyordum biz işteyken filan kadına bir şey olursa sebebi olursak diye kalp hastası üstelik
Yattım uyudumGitme gitme yat yat usulca kapa gözlerini
Süper ekşi canim tebrikler
Çok gecmis olsun canım benim ins toparlar en kısa zamandakızlar günaydın
dün akşamüstü kayınvalidem rahatsızlandı hastaneye kaldırdılar
beyne pıhtı atmış ve sol bacağı tutmuyor şu an
doktorlar felçten şüpheleniyor
tekrar pıhtı atma riskine karşı da 5 gün çok önemliymiş
eşim dağılmış vaziyette
çok şükür ki pıhtı attığında annesinin yanındaydı gecikmeden hastaneye gidebildiler
şunu söyledi doktor covid aşısı olup ileri yaşlı beyne pıhtı atıp felç geçiren çok hastası varmış doktorun
aşının yan etkisi olduğunu söylüyor
aman kızlar dikkat edin aşı olduktan sonra tansiyonu çıkarsa bi yakınınızın ciddiye alın hemen götürün doktora
evde düşürmekle vakit kaybetmeyin
Vavv süper ekis tebrikler canimBaşlangıç:72.9
Bugün:70.9
Fark:-2.00
Yüzde : 2,07
Tartıya yazı yazmayı unuttum
Eki Görüntüle 2815316
Harika ekşi canim tebriklerGEÇEN CUMA: 78,9
Ayy hadi ins oruç yarar ins banaHaticem bal Haticem 70in altına inmek seni baya motive edecek sanıyordum kuzum iki ileri bir geri yapma böyle hedef belirleyelim bayramda 65in altında olalım ne dersin ?
Olsun canım yinede eksidesin tebrikler
Harikasın canim tebriklerBildirimimi unutmadan yapayım
Eki Görüntüle 2815378
Güzel olmasada ekşi geldi canim.Supersin canim regle gore harikaa
Harika bir sonuc, bak sakin birakma haftaya cok daha guzel bir sonuc gelecej
Canm bak hic mptivasyonu bozma bence guzel bir eksi de senden gelecek
Aminn canım sağolasınRabbim şifa versin dediğin gibi Allah razı olsun yinede
Yattım uyudum
Çok gecmis olsun canım benim ins toparlar en kısa zamanda
Vavv süper ekis tebrikler canim
Harika ekşi canim tebrikler
Ayy hadi ins oruç yarar ins bana
Harikasın canim tebrikler
Güzel olmasada ekşi geldi canim.
Cancağzım geçen cuma 60 kilo idin fark 0.8 %1.333 yapmışsın çok güzel maşallah
tamam canım dikkat ederm bir daha ki sefere. evden çıkmadan tartılayım diye acele edince unuttum . pazartesi de yazmak şart mı ?Ya hani artıydın ödümü patlattın yok yere helal olsun kızzz bu gidişle ramazan bittiğinde 70 civarı olacaksın
Ah canım dikkatimden kaçmış haftaya muhakkak yaz unutma şimdi listede değilsin sorun olmaz da listeye girdiğin ve önceki haftasında muhakkak tarih ve nick olması gerek yoksa bildirim kabul etmiyorlar
G Goklerce canım çok sağol fark etmemişim
Çok sevindim
teşekkürler canımRabbim şifa versin dediğin gibi Allah razı olsun yinede
Yattım uyudum
Çok gecmis olsun canım benim ins toparlar en kısa zamanda
Vavv süper ekis tebrikler canim
Harika ekşi canim tebrikler
Ayy hadi ins oruç yarar ins bana
Harikasın canim tebrikler
Güzel olmasada ekşi geldi canim.
Yok canım pazartesi takım içi bildirim olduğu için sorun değiltamam canım dikkat ederm bir daha ki sefere. evden çıkmadan tartılayım diye acele edince unuttum . pazartesi de yazmak şart mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?