- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.421
Listenin sonunu düşünemiyorum9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 69.4_______68.4
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Neyi yanlış yapmışım kimseler görmeden şöyle hemenListenin sonunu düşünemiyorum
Yok yok sen de sorun yok canım alıntıyı düzenlemek yerine kopyala yapıştır yapılıyor ya liste birbirine giriyor filan onu demek istemiştimNeyi yanlış yapmışım kimseler görmeden şöyle hemen
Güzel ekşi canim tebriklerEki Görüntüle 2815543
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.9
Fark 0.7
Kızlar annem dün aşure yapmisti gitmeden,bir kase yedim dayanamadım,aksam yemiştim,neyse artık bu hafta telafi ederim insallah.Yazililarda bitti daha aktif olurum.
Kilona göre güzel ekşi canim tebriklerCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :61 .6
Bu Cuma :61.2
Fark -400 Gr (0.4)
Yüzde :0.650 (0.649 ama yuvarlamak gerekiyor diye hatırladım doğru değilse 649 olarak alınsın)Eki Görüntüle 2815550
İşi hiç dikkat edebileceği bir iş değil canim sürekli temas halindeki hayırlısı hakkimizdaAllah yardimcimz olsun, esinn arkadasi %90 covittr teste gitmemesi de ayri bir olay, esin dikkat etsin
Tebrikler canım güzel eksiMerhabalar
Geçen hafta 62.65
62.10
Fark - 550
Yüzde 0.877
Çooookk haklısın Zehram yürüyüş bandı beni kötü yapıyor ama bu hafta hedefim hergün bir Lesli ve 10.000 adım bakalım başaracak mıyımMerak etme canım herkesin yüzdesini sil baştan kontrol ediyorum hata olmasın diye maşallah yine güzel bir eksifakat spor eklemenin zamanı geldi de geçmiyor mu sence de yürüyüş bandının şöyle bir tozunu alsan askı olarak kullanmayı bıraksan filan
Artık hayırlısı gözüne rast gelen düzeltecek gün sonunda hallederizYok yok sen de sorun yok canım alıntıyı düzenlemek yerine kopyala yapıştır yapılıyor ya liste birbirine giriyor filan onu demek istemiştim
Aynen canımArtık hayırlısı gözüne rast gelen düzeltecek gün sonunda hallederiz
Deniz kimdi kızHadi bakalım Deniz de geldi artık bu hafta denizle rakip mi olsanız ?
Ooo uçarsın hatta ne demek ortalama 15.000 adım yaparÇooookk haklısın Zehram yürüyüş bandı beni kötü yapıyor ama bu hafta hedefim hergün bir Lesli ve 10.000 adım bakalım başaracak mıyım
HadikonusalımDeniz kimdi kız
Bende bildim de acaba başkası da mi var dedim kilolarımiz byaa denkHadikonusalım
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
@Ucmelekannesi 69.4_______68.4
@Breeze96 83.10________________82
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Ben onu yerim yalnız günahDeniz kimdi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?