- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.441
Ben listenin gözünü oymadan biri beni yazsın 57 diye9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 69.4_______68.4
Fit mutlu anne 88.1_______87
@Breeze96 83.10______82
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
@Beyaz Leylak 61.2….......60.2
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Hedefmi 57 haftaya kadar şimdiki kilo kaçBen listenin gözünü oymadan biri beni yazsın 57 diye
Ekledim canim
rica ederim kuzum
canııım benim allah korusun. cumartesi pazar serbest olduğunda bile çıkmadık biz. hafta içi de sadece işimize gidip geliyoruz. çok şükür şu güne kadar bulaşmadı ama nereye kadar kendimizi kapatacağız?Kızçeler bildirimler nick ve tarihli idi değil mi ? Kafam biraz dalgın sıkıntı yaşamayalım özellikle listedekiler. Güzel bildirimler arasında kendi keyifsizliğimden bahsetmek istemezdim ama kızkardeşim bizdeydi biliyorsunuz cumartesi kocası geldi almaya pazar döndüler . Döndükten sonra Salı günü ateşi çıkınca Çarşamba test vermişler Perşembe (dün) pozitif çıkmış gideli 5 gün oldu bize de bulaştıysa bugün yarın belli olur eşimle çokça vakit geçirdiler biz ayrı odalarda takılmıştık kafam orada sürekli kendimi dinliyor yokluyorum
Tamam kuzum sinirlenme,sen hamilesinKızzz bu mu kötü sonucun demek azıcık daha gayret etsen neler çıkacak ortaya tebrik ederim
Hiç korkma canım masken takılı ellerini dezenfekte etmeden ağzına, burnuna, gözüne götürmemişsindir iki kişinin maskeli olması koruyuculuğu %80 civarında diye biliyorum
Maşallah canım aynı istikrarla devam haftaya 6ları ucundan da olsa görsek ne güzel olur Ramazan’a 70in altında başlarız
Canım iyi ki varsın Mayıs’ta eski kilona çoktan dönmüş olursun gör bak
Aşure haCuma+ haftasonu kaçamak hakkın yok biliyorsun değil mi ? Ayrıca neden menülerini yazmıyorsun sen bir liste adayısın
Denk olmaya gerek yok ki kuzum yüzdeyi baz alıyoruz sonuçtaBende bildim de acaba başkası da mi var dedim kilolarımiz byaa denk
Allah sonumuzu hayretsin canim.canııım benim allah korusun. cumartesi pazar serbest olduğunda bile çıkmadık biz. hafta içi de sadece işimize gidip geliyoruz. çok şükür şu güne kadar bulaşmadı ama nereye kadar kendimizi kapatacağız?
eskiden çok gezen bir insandım. eşimle boşanma noktasına geldim sıkıntıdan. evde takıla takıla bazen takvimi bile unutuyorum. bu insan yaşamı için felaket kötü bir şey. allah sonumuzu hayır etsin.
Cok guzel canm tebrik ederimmCuma kilo bildirimi
Geçen Cuma :61 .6
Bu Cuma :61.2
Fark -400 Gr (0.4)
Yüzde :0.650 (0.649 ama yuvarlamak gerekiyor diye hatırladım doğru değilse 649 olarak alınsın)Eki Görüntüle 2815550
Tesekkur ederimm canimm, kizlar sizleride tebrik ederim
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
Fit mutlu anne 88.1_______87
@Breeze96 83.10______82
Beyaz leylak 61.2_____60.2
@Goklerce 66.1_________65.1
Hallettim tatlım
Ben onu yerim yalnız günah
Duydum duydum
Benim onun yüzdesini geçmem için daha çok eksi görmem lazım bklm hadi hayırlısı olur insAllahDenk olmaya gerek yok ki kuzum yüzdeyi baz alıyoruz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?