- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.481
Çok çok çok güzel üstelik köydeydin ne kadar güzel yemeklerle imtihan oldun kimbilir belki spor da yapamadın (kayınvalidenlerdeydin değil mi)ama sonuç muhteşemmm çok tebrikler
Çok geçmiş olsun canım aşıdan ne kadar süre sonra oldu bizimkiler 2.dozu alalı 1 hafta oldu .uzun sürede de böyle yan etkiler çıkıyor mu acabakızlar günaydın
dün akşamüstü kayınvalidem rahatsızlandı hastaneye kaldırdılar
beyne pıhtı atmış ve sol bacağı tutmuyor şu an
doktorlar felçten şüpheleniyor
tekrar pıhtı atma riskine karşı da 5 gün çok önemliymiş
eşim dağılmış vaziyette
çok şükür ki pıhtı attığında annesinin yanındaydı gecikmeden hastaneye gidebildiler
şunu söyledi doktor covid aşısı olup ileri yaşlı beyne pıhtı atıp felç geçiren çok hastası varmış doktorun
aşının yan etkisi olduğunu söylüyor
aman kızlar dikkat edin aşı olduktan sonra tansiyonu çıkarsa bi yakınınızın ciddiye alın hemen götürün doktora
evde düşürmekle vakit kaybetmeyin
Geçecek geçecek canım erkek çocuk daha zor diyor arkadaşlar hep.Kızım yok ama çektiklerimden anlıyorum. bebekken ben de az streslere girmedim büyüyecek ve nasıl geçti yıllar anlamayacaksın bile.İnşallah eşinde destek olur sana .Aynen cnm babasında durmuyor hep benim kucağıma gelmek istiyor ağlamaktan helak oluyor almayınca da
Harika bir eksi nasıl tebrik edeyim bilemedimBaşlangıç:72.9
Bugün:70.9
Fark:-2.00
Yüzde : 2,07
Tartıya yazı yazmayı unuttum
Eki Görüntüle 2815316
Başınız sağolsun Yasemin genç miydi vefat eden kronik hastalığı var mıydı eşimin kuzenin eşi dediğine göre 30-40 yaşında anca vardır.Evet canım ne yazık ki öyleymiş biz de böyle kötü bi şekilde öğrenmiş olduk, ama çok duyuyordum aşı sonrası tansiyondan dolayı epey rahatsızlananı meğersem pıhtı attığı için tansiyonu yükseltiyormuş
lanet olasıca hastalık bitmedi gitti, daha çarşamba günü eşimin kuzeninin eşini kaybettik covidden, hemen ertesi gün de kayınvalidem böyle olunca
Allah yardım etsin covid olsan atlatsan da sonrasını kestiremiyorsun
aşı olsan bi dert olmasan bi dert
tez vakitte kurtuluruz inşallah bu illetten
aminn canım sağolasın
amin kuzumm sağolasın, inşallah bi an önce kurtuluruz bu lanet hastalıktan neymiş bu ben artık anlamadım ya
Yaşasıııınnnnn harika bir sonuç tebrikler canımGEÇEN CUMA: 78,9
BUGÜN: 77,8
FARK: 1,1
YÜZDE: % 1,3941
Ben de artı gelirsin diye korktum açıkçası bugün olsaydın regl,artı olurdun şükür cumaya denk gelmediKızlar dün reglden ötürü 79,2 görmüştüm tartıda. Çok şükür yeşil çaydı, maydanozdu, suydu attım ödemimi
Meleğim sıkma canını her ne kadar tuttuğunu koparan bir akrep kadını olsanda hassas bir ruhun var olaylar etkiliyor seni bu hafta üzgün endişeliydin tartıya yansıdı Haftaya mükemmel bir eksi ile geleceğine eminim
Eminim edeceğine sen hırslandığın zaman kimse tutamaz seniStres bana yaramıyor.sadece 200 Gr gitti bu hafta.Hepiminizden özür dilerim.Ama biliyorum ki burada olmasaydım bu stresle 200 Gr vermez 2 kilo alırdım.İnsallah önümüzdeki hafta bunu telafi edeceğim
Yaa maşallah ne güzel eksiler böyle .Yasemin çok tebrik ederim canımBildirimimi unutmadan yapayım
Kafam dalgın bugün unuturum sonra
geçen hafta: 63,10
Bu hafta: 62,10
Fark: 1
Yüzde: 1,66
Eki Görüntüle 2815378
Yasa ekürime bak ekürime nazar değmesin maşallah Subhanallah
Bir de iradesizim falan diyordun bu mu iradesiz halinGeçen hafta: 89.2
Bu hafta: 88.1
Fark: -1.1
Yüzde: %1.233
Tebrikler güzel eksi haftaya 7 ler gelir inşallahEki Görüntüle 2815543
Geçen hafta 81.6
Bu hafta 80.9
Fark 0.7
Kızlar annem dün aşure yapmisti gitmeden,bir kase yedim dayanamadım,aksam yemiştim,neyse artık bu hafta telafi ederim insallah.Yazililarda bitti daha aktif olurum.
Kesin regl şişkinliğidir Elifcim haftaya güzel bir eksi geleceğini düşünüyorum ki bu da güzel benceSelamlar kilo bildirimimle geldim, açıkçası en az - 1 bekliyordum, menülerimi, sporlarımı gördünüz, en cok dikkat ettiğim haftalardan biriydi ama şükür.. Sağlık olsun.. Hala sökülmeyen regl dir belki de neden..
Geçen hafta :69,8
Bu hafta :69,5
Fark:-500gr
Yüzde:0.71