• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Inan canim oyle seylerle imtihan oldum ki cok zor tuttum kendimi 🙄 bugun azcik kacrdim ama 🙈 sporumu yaptim canm koye gitmeden isten gelir gelmez sporumu yaptim sonra yemegimi yedim evde hizlica ve koye oyle gittim yoksa ordaki yemeklerle mumkun degildi yani

Canm gercekten atesin cikarsa usume titreme falan hissedersin, insallah birsey olmayacak

Hepinizi tenrik ederim kizlar cok iyi ortalama insallah dereceye gireriz 😍

Ellerine saglik canim 😊 inanin bu kadar kilo vermemde hepinzin ozellikle de U UcanSupurge nin emegi cok buyuk 😊 cok tesekkur ederim listeye baktikca mutlu oluyorum hangi kiloda basladim simdi hangi kilodayim diye
Canımm benim nerden nereye değil mi ? İyi ki başlamış iyi ki bizimle birliktesin
0 kan grubu hafif atlatıyor diyorlardı bir ara.onun için sormuştum canım 😘
Ben de AB yim acaba ben nasıl atlatırım

Ellerine saglik canim 😊 inanin bu kadar kilo vermemde hepinzin ozellikle de U UcanSupurge U UcanSupurge nin emegi cok buyuk 😊 cok tesekkur ederim listeye baktikca mutlu oluyorum hangi kiloda basladim simdi hangi kilodayim diye
Rica ederim canim.
Gerçekten burası kilo vermede istekli olan içinde bir harika.
Sende azimle ve istekle devam ettiğin için veriyorsun canim😍iyimi gelmişsin buraya

2 NİSAN 9.TAKIM KİLO
KRONOLOJİSİ

1. kumsal68 kumsal68 (59.2)​
  2. Beyaz leylak Beyaz leylak (61.2)​
  3. Jasminium84 Jasminium84 (62.1)​
  4. cgdmk cgdmk (62.1)​
  5. G Goklerce (66.1)​
  6. elfkkk elfkkk (69.3)​
  7. Ucmelekannesi Ucmelekannesi (69.4)​
  8. yazarhanim35 yazarhanim35 (70.9)​
  9. asliogretmen asliogretmen (70.9)​
  10. gulsum462 gulsum462 (77.8)​
  11. masal3487 masal3487 (80.9)​
  12. @Breeze96 (83.1)​
  13. Fit mutlu anne Fit mutlu anne (88.1)​

cgdmk cgdmk ve asliogretmen asliogretmen aynı kilodaki rakiplerinden daha az eksi oldukları için aşağıdalar 😘😘😘

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

2 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. kumsal68 kumsal68 (59.2)​
  2. Beyaz leylak Beyaz leylak (61.2)​
  3. Jasminium84 Jasminium84 (62.1)​
  4. cgdmk cgdmk (62.1)​
  5. G Goklerce (66.1)​
  6. elfkkk elfkkk (69.3)​
  7. Ucmelekannesi Ucmelekannesi (69.4)​
  8. yazarhanim35 yazarhanim35 (70.9)​
  9. asliogretmen asliogretmen (70.9)​
  10. gulsum462 gulsum462 (77.8)​
  11. masal3487 masal3487 (80.9)​
  12. @Breeze96 (83.1)​
  13. Fit mutlu anne Fit mutlu anne (88.1)​

cgdmk cgdmk ve asliogretmen asliogretmen aynı kilodaki rakiplerinden daha az eksi oldukları için aşağıdalar 😘😘😘

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Ellerine emeğine sağlık canım benim 😍

G Goklerce canım seni de alıntılmıştım.araya kaynamış.tebrik ederim çok güzel vermişsin bu hafta😍😘
Cok tesekkur ederim canimm 😊😘😍
Canımm benim nerden nereye değil mi ? İyi ki başlamış iyi ki bizimle birliktesin

Ben de AB yim acaba ben nasıl atlatırım
Evet canim ya iyi ki baslamisim buraya, ben bir iki kez diyetisyene gittim dogumdan sonra ama yapamadim biraktim sonra, burasi daha motive daha iyi ilerlememi sagladi 😊😍😍
Rica ederim canim.
Gerçekten burası kilo vermede istekli olan içinde bir harika.
Sende azimle ve istekle devam ettiğin için veriyorsun canim😍iyimi gelmişsin buraya
Evet canm gercekten icinde istek varsa burasi cok iyi, birde bir insanda sorumluluk duygusu olunca listedeyim diye kendini salamiyorsun sucluluk hissediyorsun 😊 insallah bayrama mezun olmak istiyorum ramazanda hic diyet yapmadim insallah veririm 😊
Benm de 55 hedefim :)
Canm bu 1 haftalik hedef 😊

Cok tesekkur ederim canimm 😊😘😍

Evet canim ya iyi ki baslamisim buraya, ben bir iki kez diyetisyene gittim dogumdan sonra ama yapamadim biraktim sonra, burasi daha motive daha iyi ilerlememi sagladi 😊😍😍

Evet canm gercekten icinde istek varsa burasi cok iyi, birde bir insanda sorumluluk duygusu olunca listedeyim diye kendini salamiyorsun sucluluk hissediyorsun 😊 insallah bayrama mezun olmak istiyorum ramazanda hic diyet yapmadim insallah veririm 😊

Canm bu 1 haftalik hedef 😊
:D ben büyük düşündüm 69.00 o zaman hedefim diyelim :)

Back
X