Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canımm benim nerden nereye değil mi ? İyi ki başlamış iyi ki bizimle birliktesin
0 kan grubu hafif atlatıyor diyorlardı bir ara.onun için sormuştum canım
Ben de AB yim acaba ben nasıl atlatırım

Ellerine saglik canim inanin bu kadar kilo vermemde hepinzin ozellikle de U UcanSupurge U UcanSupurge nin emegi cok buyuk cok tesekkur ederim listeye baktikca mutlu oluyorum hangi kiloda basladim simdi hangi kilodayim diye
Rica ederim canim.
Gerçekten burası kilo vermede istekli olan içinde bir harika.
Sende azimle ve istekle devam ettiğin için veriyorsun canimiyimi gelmişsin buraya

Ellerine emeğine sağlık canım benim

G Goklerce canım seni de alıntılmıştım.araya kaynamış.tebrik ederim çok güzel vermişsin bu hafta
Cok tesekkur ederim canimm
Canımm benim nerden nereye değil mi ? İyi ki başlamış iyi ki bizimle birliktesin

Ben de AB yim acaba ben nasıl atlatırım
Evet canim ya iyi ki baslamisim buraya, ben bir iki kez diyetisyene gittim dogumdan sonra ama yapamadim biraktim sonra, burasi daha motive daha iyi ilerlememi sagladi
Rica ederim canim.
Gerçekten burası kilo vermede istekli olan içinde bir harika.
Sende azimle ve istekle devam ettiğin için veriyorsun canimiyimi gelmişsin buraya
Evet canm gercekten icinde istek varsa burasi cok iyi, birde bir insanda sorumluluk duygusu olunca listedeyim diye kendini salamiyorsun sucluluk hissediyorsun insallah bayrama mezun olmak istiyorum ramazanda hic diyet yapmadim insallah veririm
Benm de 55 hedefim :)
Canm bu 1 haftalik hedef

ben büyük düşündüm 69.00 o zaman hedefim diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…