- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.521
Canımm benim nerden nereye değil mi ? İyi ki başlamış iyi ki bizimle birliktesinInan canim oyle seylerle imtihan oldum ki cok zor tuttum kendimibugun azcik kacrdim ama sporumu yaptim canm koye gitmeden isten gelir gelmez sporumu yaptim sonra yemegimi yedim evde hizlica ve koye oyle gittim yoksa ordaki yemeklerle mumkun degildi yani
Canm gercekten atesin cikarsa usume titreme falan hissedersin, insallah birsey olmayacak
Hepinizi tenrik ederim kizlar cok iyi ortalama insallah dereceye gireriz
Ellerine saglik caniminanin bu kadar kilo vermemde hepinzin ozellikle de U UcanSupurge nin emegi cok buyuk cok tesekkur ederim listeye baktikca mutlu oluyorum hangi kiloda basladim simdi hangi kilodayim diye
Ben de AB yim acaba ben nasıl atlatırım0 kan grubu hafif atlatıyor diyorlardı bir ara.onun için sormuştum canım
Rica ederim canim.Ellerine saglik caniminanin bu kadar kilo vermemde hepinzin ozellikle de U UcanSupurge U UcanSupurge nin emegi cok buyuk cok tesekkur ederim listeye baktikca mutlu oluyorum hangi kiloda basladim simdi hangi kilodayim diye
2 NİSAN 9.TAKIM KİLO
KRONOLOJİSİ
kumsal68 (59.2) Beyaz leylak (61.2) Jasminium84 (62.1) cgdmk (62.1) elfkkk (69.3) Ucmelekannesi (69.4) yazarhanim35 (70.9) asliogretmen (70.9) gulsum462 (77.8) masal3487 (80.9) @Breeze96 (83.1)Fit mutlu anne (88.1)
cgdmk ve asliogretmen aynı kilodaki rakiplerinden daha az eksi oldukları için aşağıdalar
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Ellerine emeğine sağlık canım benim2 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
kumsal68 (59.2) Beyaz leylak (61.2) Jasminium84 (62.1) cgdmk (62.1) elfkkk (69.3) Ucmelekannesi (69.4) yazarhanim35 (70.9) asliogretmen (70.9) gulsum462 (77.8) masal3487 (80.9) @Breeze96 (83.1)Fit mutlu anne (88.1)
cgdmk ve asliogretmen aynı kilodaki rakiplerinden daha az eksi oldukları için aşağıdalar
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Benm de 55 hedefim :)9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 69.4_______68.4
Fit mutlu anne 88.1_______87
@Breeze96 83.10______82
Beyaz leylak 61.2_____60.2
G Goklerce 66.1_______65.1
Jasminium84 62.10______________ 61,5
kumsal68 59.2 ______58
masal3487 80.9_____ 79.5
@hadikonusalim _________57
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Ne demek canimEllerine emeğine sağlık canım benim
Ay harikaymış oturduğum yerden hareketlendim resmenKalkın iki dönelim geliyor geliyor muhteşem sonuç geliyooorrr
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
Bilmiyorum canım 0 grubunu duymuştum o zaman.Canımm benim nerden nereye değil mi ? İyi ki başlamış iyi ki bizimle birliktesin
Ben de AB yim acaba ben nasıl atlatırım
HobaaaaKalkın iki dönelim geliyor geliyor muhteşem sonuç geliyooorrr
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
elfkkk
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
Cok tesekkur ederim canimm
Evet canim ya iyi ki baslamisim buraya, ben bir iki kez diyetisyene gittim dogumdan sonra ama yapamadim biraktim sonra, burasi daha motive daha iyi ilerlememi sagladiCanımm benim nerden nereye değil mi ? İyi ki başlamış iyi ki bizimle birliktesin
Ben de AB yim acaba ben nasıl atlatırım
Evet canm gercekten icinde istek varsa burasi cok iyi, birde bir insanda sorumluluk duygusu olunca listedeyim diye kendini salamiyorsun sucluluk hissediyorsunRica ederim canim.
Gerçekten burası kilo vermede istekli olan içinde bir harika.
Sende azimle ve istekle devam ettiğin için veriyorsun canimiyimi gelmişsin buraya
Canm bu 1 haftalik hedefBenm de 55 hedefim :)
Canım bu haftalık hedefBenm de 55 hedefim :)
Cok tesekkur ederim canimm
Evet canim ya iyi ki baslamisim buraya, ben bir iki kez diyetisyene gittim dogumdan sonra ama yapamadim biraktim sonra, burasi daha motive daha iyi ilerlememi sagladi
Evet canm gercekten icinde istek varsa burasi cok iyi, birde bir insanda sorumluluk duygusu olunca listedeyim diye kendini salamiyorsun sucluluk hissediyorsuninsallah bayrama mezun olmak istiyorum ramazanda hic diyet yapmadim insallah veririm
Canm bu 1 haftalik hedef
Ben büyük düşündümCanım bu haftalık hedef
Neden olmasın 55 olacağın günler çok uzak değil tabiki ama bir haftada baya imkansızBen büyük düşündüm69.00 diyelim o zaman hedefe :)
Neden olmasın 55 olacağın günler çok uzak değil tabiki ama bir haftada baya imkansız
13. Takım kaldı yanlış hatırlamıyorsamBu hafta yuzdemiz güzel şöyle bir baktım da 1.yiz galiba paylaşım yapmayan takım varmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?